53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Zsuzska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-29 23:59:24

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska reagálása

Kedves Szexxmanó
Ekkora meglepetést régen okoztak nekem. Imádtam minden percét a randinknak, köszönöm a beszit amiből kiderül hogy 2x-es Istennőd vagyok. 😊😘
Csók Zsuzska 😘😘

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Tegnapelőtt jeleztem felé, hogy szombaton meglátogatnám, amit VTR-en meg is erősítettem, szinte egyből vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, most a helyszín mögött lévő utcában parkoltam le ha jól tudom valamilyen Béla utca. Ismert volt a cím, mert nem túl régen jártam már nála. Így mindent tudtam. Aki nem ismeri a környéket neki is egyszerű megtalálni a címet Budapest legforgalmasabb főútján található. BKV-val is nagyon egyszerűen oda lehet menni szinte minden féle a közelben állnak meg egyedül a hév nincs a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín semmit nem változott a legutóbbi látogatásom óta. Minden patyolat tiszta higiénikus volt most is. Tiszta nedvszívó törölközőt us kaptam. A baszobába pedig ismét egy kényelmes matrac volt ahol a látogatásom érdemi része zajlott. Tökéletes búvóhely.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei alapján semmit nem változott ugyanolyan bájos kedves vendég centrikus lány, most egy fekete gombos blúz volt rajta amikor megérkeztem, de hamar le is került róla és előbukkantak az ikrei és formás teste. Csodás teremtés tökéletes alakkal formás popsival és az ikrei is nagyon ott vannak.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Szokásomhoz híven megint sikerült pontosan érkeznem, hívtam, hogy megérkeztem, de nem vette fel gondolom tusolhatott, de a harmadik hívásomra felvette. Amikor felvette mondta mehetek így az ismert kapukód bepötyögése után 1 perc múlva már a lakásban is voltam. A lakásban puszikkal üdvözöltük egymást. Váltottunk pár szót, majd levetkőztem megkapva a türcsit irány a fürdőszoba ahol nagy meglepetésemre beszerezte az egyik kedvenc tusfürdőmet is. Nagyon figyelmes egy lány. A szobába visszatérve megkérdeztem, hogy mit szólna a csúszka masszázshoz mondta, hogy rendben. Előtte egy kellemes csókot váltottunk istennőmmel. Úgyis indult ez a randi egy kis olaj és már csuszkált is a cicik hatására ébredezni, kezdett barátom is, de rövid idő múlva rá kellett jönnöm, hogy jobb lesz stratégiát váltani. Átváltottunk szex csatára. Egy nagyon kellemes natúr franciát kaptam zacsi nyalogatósat és olyan bőnyálasat, egy kis kezezést is belevitt. Én pedig nem unatkoztam közben a ikreit és a popsiját simogatva izgattam fel, ami látszólag sikerült is. Hagytam egy kicsit játszani barátommal, majd helycserés támadás következett és most én vettem kezelésbe bársonyos bőrű testét. Csókkal folytattuk, amit nem lehet kihagyni isteni finom volt egy istennőtől. Ugyanez elmondható a ikreire és a puncijára is. Menjünk szép sorjában fentről lefelé az ikreinél elidőztem egy kicsit hol az egyiket hol a másikat nyaltam puszilgattam, elindultam dél felé végig puszilgatva a testét míg nem a puncinál kötöttem ki. Ahol több időt is töltöttem mély sóhajok jelezték, hogy tetszik neki ténykedésem, meg is izzadt rendesen a puncija szinte tocsogott, az ujjamat is bevetettem így még jobban nedvesedett. Talán el is élvezhetett a punci izéből ez derült ki. Észak felé ment az utam a ikreinél ismét egy kicsit elidőztem, a csókos szája volt a csúcs az én istennőmmel. A fülébe súgtam két számot 6-ost és egy 9-est. Tudta mire gondolok már felettem is volt így nyaltuk faltuk egymást tovább. Itt már éreztem, hogy nem sok van hátra így kértem a védőruhát, amit óvatosan fel is helyezett a barátomra és szemből bele is csusszant ütemes mozgásba kezdett miközben egy két csók is elcsattant. Isteni volt látni az ikreit is simogatni. Mivel szerettem volna másik pózt is így szóltam forduljunk kutyusba nem kellett kétszer mondanom leszállt a barátomról és már pucsított is formás popója is szép látványt nyújtott. Így toltuk tovább ütemesen mozogtam sokáig szerettem volna puncija társaságában lenni, ami sikerült is. Egy kicsit később gyorsítottam a tempón és így ért el a vég engem is sikerült egy nagyon élveznem az az eldurrant a patron. Gondosan eltávolította a védőruhát és megtörölgette barátomat. Egy kicsit még beszélgettünk majd felöltöztem és irány a home. Búcsú csókkal engedett utamra. Ennyi fért bele ebbe az egy órába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Most is boldosághormonnal leptem meg, amit az asztalra tettem és ott is maradt a az ott létem végéig. A végén így közé tudtam tenni az ő ajándékát is. Ami pesti átlagot jelent.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Most sem csalódtam benne. Remekül éreztem magam, de ezt tudtam már mivel nem először találkoztunk így csalódás sem ért. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom csalódás kizárt. Köszönöm szépen ezt a remek egy órát, amit nálad tölthettem. Csókollak

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 20db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,