Karen szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-29 14:36:25

Hriszto8
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltünk,szerintem vele egyeztettem. Gyorsan,gördülékenyen ment.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
15. kerület kertvárosi része,tömegközlekedés kielégítő. Autóval érkezők garázs is a rendelkezésére áll.Pontos címet kapsz,könnyen megtalálod.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy családi ház felső szintjén történik az esemény,ami viszonylag újnak látszik. Az éppen zajló fürdőfelújítás miatt egy szinttel lejjebb lehet fürdeni. A higiénia teljesen megvan,minden szükséges kellék megtalálható kellő mennyiségben. Az események fő színtere ideálisan van berendezve. Nagy ágy ,tükrös szekrény és szobainas.
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Egy kifejezetten jó alakú lány szilikon mellekkel ,ami kifejezetten méretarányos . Az arca is aranyos és kedves ,talán a mosolyának köszönhetően. Egy piros ruhában fogadott ,ami jól áll neki. A kor talán egy kicsit alul lett kalibrálva.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után felkísért a második emeletre és megmutatta a tetthelyet. Mivel előre a telefonban mindent megbeszéltünk,ezért egyből zuhanyozni mentem. Sajnos a zuhanykabin mérete miatt eleve nem opció a közös fürdés,ezért ezt egyedül tettem meg. Visszaérkezésem után ő is tisztálkodni távozott egy rövid időre. Amikor visszajött akkor elkezdett puszilgatni mindenhol, lassan haladva a lényeg felé. Szinte csak szájjal csinálja, a nyelve folyamatosan pörög, megadja a faroknak ami kell. Ettől belelkesedtem és én is a kényeztetésébe kezdtem. Reakcióiból ítélve sikerült a csúcsra juttatni, remélem tényleg jó volt neki. Ezután egy-két nyelvcsapással megspékelt franciával harcképessé tett, majd nyeregbe is pattant. Először háttal hogy a popsit közben markolhassam, majd szemből is. Gugolásra váltott egy idő után és ezzel hamar vége is lett az első körnek. A pihenés közben kellemes beszélgetőpartner, lehet kicsit relaxálni. Miután úgy éreztem újra alkalmas vagyok, ismét kellemes orális kényeztetésben volt részem. Nem így terveztem, de a szájában lett végem. Kellemesen levezette, hagyott lenyugodni és csak utána ment eltávolítani a felesleget. Mindezek után már csak egy frissítő fürdő és a távozás maradt. Elégedett mosollyal váltunk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kifejezetten a pesti átlag alatti a bérezése,abszolút megéri. Extrát nem vettem igénybe,nem is néztem. A végén az asztalon hagytam ,nem esett szó róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kellemes órát töltöttem el vele. Abszolút profi szolgáltató. Jól indult a napom. Ajánlom, az ismétlés nálam is opció.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 9db
(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-31) : Elindult lefelé és a golyókat kényeztette hosszan, változatosan és nagyon izgatóan, már nagyon vártam, hogy bekapja a farkam, de közben mégis reménykedtem, hogy nem hagyja abba a golyók nyalogatását. Olyannyira felizgatott, hogy mikor a szájába vett éreztem, hogy nagyon közel a vég így kértem, hogy végezzen ki,

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 25db
(2020-10-25) : Kértem Ő kényeztessen. Hanyatt feküdtem és nyalni kezdte a golyszikat. Aztán a cerka oldalát, majd ismét a golyókat. Szépen folyt a nyála, miközben a fürge nyelvével cikázott. Megérkezve a kupakhoz azt nem kapta be csak nyalogatta tovább. Újra lehaladt, majd vissza. Úgy felhúzott, alig vártam, hogy bekapja. Kellemesen nyalogatta és szopogatta a hegyét, miközben nyelvével növelte az izgalmat

(2020-10-18) : Karen profi franciája után gyors védelem-aktiválás, majd misszivel kezdünk. Már nagyon hajtott a vágy, ezért hamar odaillesztettem farkam a nedves kis puncijához és nagyon óvatosan behatoltam szirmai közé. Finoman mozogni kezdtem csodásan szűk nunikájában, mindketten nagyokat sóhajtva a kéjtől, miközben Karen ölel, simogat, lábaival átkarolja derekam így húzva engem magára.

(2020-08-23) : jó volt látni, ahogyan játszadozik velem a bekapás előtt, bár érezni sokkal jobb volt. Eltüntettet a szájában, nagy örömömre a nyelvjátéka nem maradt abba, a szájában tartva is tovább folytatta ezt a nyelves kényeztetést, amit bólogatás közben sem hagyott abba. Teljesen belefeszültem ebbe a pompás érzésbe,

: 56db
(2020-08-28) : Az ágyra feküdtünk és simogattuk, csókolgattuk egymás testét. Kölcsönösen franciával kedveskedtünk egymásnak különféle testhelyzetben. Majd felváltva élveztük egymást. Csodálatos, sokszor mély torkos franciát kaptam. Nagyon élveztem a játékot, így hosszan játszottuk ezt a játékot. Majd gumit kértem, Karen nekem háttal lovagolt meg, változatos tempóban.

(2020-08-22) : El kezdtem a nyelvemmel izgatni majd hamar a 69-es pózban találtuk magunkat. Érzéki franciába kezdett én meg próbáltam ujjammal behatolni de azt nem engedte. Mivel jól csinálta a franciát majdnem el jutottam a csúcsra. Ezért szoltam neki, hogy jöhetne az aktus. Lovagolni kezdett rajtam szép fenekét markoltam halkan nyögdécselt. Mivel én feszült voltam mert első alkalom volt,

(2019-12-12) : Aztán célzott franciás előjátékot kértem, amit szédületes zacsi és gátnyalogatással egészített ki. A legutóbbi nfvsz után most nem akartam kihagyni az aktust az én kis tündérkémmel, úgyhogy gumit kértem.