10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Mia erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Mia-

V.I.P hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-29 10:37:59

Shaldon
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy rendkívül bájos hangú kolleginája vette fel. Az általam javasolt időpontot és másfél órás időtartamot Mia beosztásának is megfelelőnek találta. Mivel voltam korábban Miánál, a részletekről már nem kellett érdeklődnöm.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, Duna plázától nem messze. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Parkoló általában van, de fizetős. A cím és a bejutásnál kapott instrukciók teljesen egyértelműek, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Már-már kultikus masszázsszalon egy modern épületben. A szalonban több lány is elérhető, de Mián kívül mással nem találkoztam. A szoba kellemes, kicsi, de hangulatos. A földön tatami, oldalt és a plafonon tükrök vannak, így könnyen megcsodálható tökéletes testű vendéglátóm minden szögből. A szalonban két fürdő is van, mindkettő zuhanyzós. Rengetegféle tusfürdőből lehetett választani. Sajnos műanyagpohár nem volt, így a kezemet használva vételeztem a szájvízből.
Mia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mia nagyon rendben van. Talán elfogult is vagyok, mert az ilyen kis szuperszöszik a kedvenceim. Igazi kis szőke, szexi boszorkány aki az első pillanattól kezdve elvarázsolt.
Sokat mosolyog, nagyon könnyű megnevettetni, feltűnően értelmes lány, érti a humort és műveli is, ha rossz kedvem lesz biztosan meglátogatom még, mert garantáltan felvidít majd.
Alacsony lány, jó alakkal, széles csípővel, formás lábakkal, jó popsival, feszes és alkatához képest méretes mellekkel. Nem vékony, de nincs rajta fölösleg sem, szerintem olyan pont jó.
Ápolt, guszta minden porcikája. A természetesen szép lányok közé tartozik, sehol semmi művi nincs rajta és kiváló adottságai miatt nincs is rá szüksége.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
A megbeszélt időpontban az ajtóból hívtam, kollegina vette fel aki kért még 5 percet. 5 perc múlva újra hívtam, ismét csak egy kolleginával sikerült beszélni, de ezúttal ő már beengedett.
Szándékosan lassan mentem fel a lépcsőn, így mikor kopogtam némi várakozás után már szerencsére Mia nyitott ajtót. Üdvözöltük egymást, majd az egyik szobába vezetett.
Megszabadultam a ruháimtól, kaptam egy törülközőt és egy pohár vizet. A fürdőben megállapítottuk, hogy valaki eléggé eláztatta a helységet, így Mia javaslatára a másik fürdőbe mentem.

Miután visszatértem a szobába Mia is csatlakozott hozzám. Kellemesen megmasszírozta a teljes testem. Alkatához képest meglepően erős kezei vannak. Közben beszélgettünk,
nevetgéltünk, hümmögtünk. Nem bátorkodnék megítélni, hogy mennyire volt szakszerű a masszázs, ami biztos, hogy nem fájt semmim se előtte, se utána.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Pornós feeling:
1
A masszázs végéhez közeledve Mia megszabadult a rajta lévő body-tól, beolajozta magát is, majd csúszkálni kezdett a hátamon. Először hosszában, majd oldalra fordulva. Szuper volt a látvány és az érzés is. Megkért, hogy forduljak meg. Természetesen nem kellett sokat kérlelnie. Elölről is csúszkált rajtam, közben a nyakát, fülét puszilgattam. Olykor az orrunk is összeért, a csókkal kapcsolatban puhatolóztam, pozitívnak hangzó választ adott, de a testbeszéde alapján mégsem így éreztem, ezért inkább nem tolakodtam. A hangulat a barátnősből visszaváltott viccesbe, Mia pedig a lábaim közé vette az irányt.

Kézzel és szájjal kényeztetett. Mivel kissé oldalt, a tükör felé helyezkedett, közben a fenekére és puncijára kiváló panoráma nyílt a tükörben. Puszilgattam, simogattam, de eléggé szárnyaszegettnek éreztem magam ebben a pozitúrában, így jeleztem neki, hogy véletlenül sem szeretnék önző lenni. 69-be fordultunk és próbáltuk egyeztetni, hogyan pozicionálja a punciját úgy, hogy neki is kényelmes legyen és én is elérjem, de valahogy nem sikerült igazán jól. Hol túl közel volt, hol túl távol. Végül a közelebbi opciónál maradtunk. Így kissé nehezen kaptam levegőt, de egy ilyen puncival szemezni ezzel együtt is is felejthetetlen vizuális élmény volt. Igyekeztem becsülettel nyalni, arról, hogy mennyire tettem jól a dolgom valószínűleg Mia tudna hitelt érdemlően nyilatkozni, de azt hiszem ez most nem volt az igazi. Mia közben a túloldalt ténykedett, főleg kézzel, néha szájjal. Utóbbival inkább barátnős, kézzel viszont jó pár fogást ismer. Jó volt, néha meglehetősen intenzív érzést okozott, olykor a lábaim is beleremegtek vagy épp felnevettem mert csikis volt.

Egy ponton Mia már nem érezte jól magát ebben a pózban, így, hogy kényelmesebb legyen átült a mellkasomra. Folytattuk, annyi különbséggel, hogy én most kézzel igyekeztem jobban feltérképezni a fantasztikus domborulatokat, hegyeket meg völgyeket csodás vendéglátóm testén. Ez alatt igazán közel nem kerültem ahhoz, hogy elélvezzek, de úgy éreztem eléggé ura a helyzetnek, amikor épp közelítettem félúton mindig visszavett. Szóval úgy gondoltam, hogy lesz majd még hajrá amiben pikk-pakk kivégez. Jól csinálta amit csinált, csak az intenzitás nem érte el azt a szintet és hosszt ahol én eltudok menni. Kicsit meglepődtem amikor egyszer csak szólt, hogy "itt sajnos ma nem lesz aratás". Megkérdeztem, hogy mennyi időm van még, mire mondta, hogy már tusolnom kellene.

Be is fejeztük az erotikázást és végül egy újabb tusolás céljából tettem látogatást a szobához közelebbi fürdőbe is. Öltöztem, majd röviden csevegtünk még mindenféle témákról, aztán távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
4
Még az elején letettem a komódra a másfél órára átlag körülinek számító virágszálakat. Jelezte, hogy ráérne a végén is, de én jobban szeretem letudni még az elején. A pontozásból itt azért vontam le, mert a lakásajtón az eredeti időkerethez képest kb. 10 perccel később léphettem csak be és ki is kb. 10 perccel korábban kellett távoznom, így másfél óra helyett kb. csak 70 percet tartózkodtam nála.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az első randink korábban jobban sikerült, ez kicsit fásultabb volt mindkettőnk részéről. Elélveznem sajnos most nem ment, de ez ügyben nehéz eset vagyok és nekem az oda vezető út fontosabb mint önmagában a végkifejlet. Mia ritka tehetség. Szép, vicces, kedves, kezdő, fiatal lány. Néhány dologban már most nagyon jó, de magától még nem mindig találta el, hogy mi és hogyan kellemes, szóval akinek ráesik a választása annak valószínűleg némi instrukcióval el kell majd látni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-21 06:08:51
Nagyon részletes a beszid. Sajnos nagyon "megúszósra" lett véve a randid, (csók, fehérnemű levétel, kölcsönösség, nf), amit ezen a helyen érdemes előre tisztázni. Viszont a 20 perces rövidítés már sehogyan sem fér bele. Kösz, hogy megírtad!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-31 10:45:39
Kimerítő részletességgel megírt történet köszönöm szuper lett