93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
DALMA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

DALMA-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-26 13:22:10

Pos
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DALMA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Amint megláttam a hirdetését azonnal megtetszett, amikor alaposabban megnéztem a képeket, láttam, hogy egy általam jól ismert szalonban dolgozik. Hívtam is azonnal és szerencsére aznapra volt még egy időpontja.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Mammuthoz nagyon közeli szalon, ennek megfelelően mindenféle tömegközlekedés, parkolni kicsit nehezebb, de 50 méterre van egy foghíjtelkes fizető parkoló. GPS odavisz, legalábbis mikor először voltam odavitt, azóta nem használom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás igényesen van berendezve, klimatizált, minden újnak néz ki. A fürdő egészen kiváló, mindig megragad az a hatalmas épített zuhanyozó az üvegfallal. Tusfürdő, szájvíz nagy választékban, most sem számoltam meg. Nedvszívó törcsi előtte-utána. A szobában hangulatvilágítás és tatami.
DALMA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arckitakarásos, de itt még sohasem csalódtam, most sem. Sőt annyira megtetszett, hogy mivel eredetileg csak egy órára mentem volna, azonnal rákérdezem a hosszabbításra, így lett belőle másfél óra. Valami fantasztikus popsija és cicije van, nem a gebe modell alkat, hanem az igazi Nő! Nem nagyon emlékszem, hogy milyen ruhában fogadott, valami szexi sötét színű volt, annyira lekötött a csodás popsi látványa, ahogy ment előttem. No meg hamarosan le is került róla!

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
A masszázs két kényeztetés között történt, a nyakam ismét be volt állva, kértem hogy azzal foglalkozzon leginkább. Közepesen erőset kértem, végig figyelt rám, többször megkérdezte nem fáj-e amit csinál, amikor eljöttem akkor tudtam már hátranézve tolatni. Ami nagyon jó dolog, de messze nem ez volt a legjobb a találkozásunkban! Ahogy a nyakammal végzett, finoman csúszkálni kezdett rajtam, éreztem a cicijét a hátamon, közben a kezével simogatta a fenekemet és a golyókat, majd szólt, hogy talán forduljak meg.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Még mielőtt elmentem volna zuhanyozni végigsimogattam azt a gyönyörű testet. Amikor visszatértem a zuhanyozásból, kitalálta a gondolatomat és meztelenül várt. Ismét elkezdtem simogatni és csókolgatni, még állva. Megérezte mennyire kívánom és elém térdelt. Egy fantasztikus franciát kaptam, hol csak egy kicsit vette be, hol majdnem végig, közben a kezeivel is izgatott. Sok mindent elterveztem, hogy mit fogok vele csinálni, de semmi sem lett belőle, annyira élveztem amit tesz velem. A szájában lett végem, utána nem engedett ki, nem tudom mit művelt velem, de majdnem elmentem másodszor is, közvetlenül az első után. Még soha nem történt velem ilyen. Annyira hálás voltam, hogy én is örömet akartam szerezni Neki. Hanyattfektettem és nagyon finoman nyalogatni kezdtem, kisvártatva már megfogta a fejemet és irányított amíg el nem kezdett rángatózni és a combjával rámszorítani.
Ezután jött a masszázs.
Fordulás után egy ugyanolyan tökéletes franciát kaptam. Szerettem volna megismételni az elsőt, felálltam, de minél többet néztem a testét, annál jobban szerettem volna oda elmenni. Megkértem, hogy irányítsa a melleire és így fejeztem be, a cicikre. Miután elélveztem, még jó darabig simogatta a melleit a farkammal.
Ezután még egy kicsit összebújtunk és beszélgettünk, rájöttem, hogy egy intelligens lánnyal hozott össze a sors.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Semmi extrát nem vettem igénybe, nem is kellett volna semmi több. Annyit fizettem mint amit a telefonban megbeszéltünk, plusz a jatt, amit a szokásosnál többet adtam, mert igazán megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az a benyomásom, hogy jövő héten biztosan megyek újra. És aztán megint. Köszönöm Dalma!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DALMA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-27 07:20:17
A levezető rész nagyon irigylésre méltóan zajlott,azt tökéletesen megfestetted.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-26 22:52:49
A nyakad majdnem rendbe jött, a kölcsönös kielégülések kipipálva és erről egy olvasmányos írás is született. Írigyellek ám benneteket!!

2020-08-26 22:36:21
Kellemes írás és kiolvasható belőle,hogy magasra tettétek elsőre azt a bizonyos lécet! Kíváncsi vagyok a folytatásra... Köszönet az írásért!

FunkciókDALMA legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.