2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
38
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Zsuzska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-25 18:27:37

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska reagálása

Drága Szexxmanó
Köszönöm a kellemes randit, minden percét élveztem 😊 és Köszönöm a fantasztikus beszámolót 😊tudod hogy meg leptél vele? 😘
Vissza várlak ha munka után egy picit lazítani szeretnél. /kedvenc tusfürdöd beszerzés alatt /
Csók Zsuzska😘😘

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-25

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Láttam az oldalán villogni a "Most hívhatod, telefonnál van, felveszi " így hívtam és bájos női hang szólt a telefonba szinte azonnal. Ismertette a részleteket, amik szimpatikusnak hangzottak. Megállapodtunk egy ma 13 órás időpontban, ami neki s megfelelt és mondtam neki, hogy VTR-en is megerősítem látogatási szándékomat, amit rövid idő múlva vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem munka után parkolni egy kis utcában tudtam, ami természetesen fizetős, de mint kerületi lakos nekem ingyen volt. 🙂 A cím ,amit a VTR-en kaptam pontos.Nem kellett semmit várakoznom egyből sikerült bejutnom a házba. A GPS is pontosan oda navigált volna, de ott nem volt üres parkolóhely így egy kis utcában álltam meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás belvárosban van egy picike egyszobás, de mindennel felszerelt és minden igény kielégít. tiszta rendezett lakás higiéniailag is teljesen rendben van. A fürdőben több féle tusfürdőből lehet választani, az én kedvencem Dave, Denim kék farmeros ugyan nincs köztük, de azért találtam szimpatikusat. Tiszta türcsit is kaptam. A baszobában egy matracon lehetséges a szeánsz érdemi része, de tökéletes megoldás.
Zsuzska külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Arccal hirdet így senkit nem érhet csalódás csupán annyi, hogy képei nem tudják visszaadni azt a látványt, amit élőben kapunk ezt a szépséges tündéri hölgyeményt. Alacsony, vékony bársonyos tapintású bőre dekoratív megjelenésű hölgy, mosolygós arccal, alkata arányos szépen formált ikrekkel. Egyszóval tökéletes mindenben.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Pontosan érkeztem szokásomhoz hívtam és megkapva a még hiányzó adatot bejutottam a házba ahol útba igazított merre is kell menjek. A lakásba érve puszikkal fogadott mint egy régi ismerősét. Abszolút barátnő feelinges fogadtatásban volt részem. Most csak félórára tudtam benevezni, de legközelebb órás programra fogok menni hozzá. Az időt nem húzva, mert elég hamar elrepül az idő. Gyorsan levetkőztem a szobába egy fotelra és egy szoba inasra tudtam lecuccolni. Irány a fürdőszoba látogatás megkérdezte , hogy van e kedvenc tusfürdőm a bőséges választékból. Mondtam neki, hogy nincs, de nem gond találok egyet biztos ami jó lesz. Azt is megkérdezte, hogy mi a kedvenc tusfürdőm mondtam a drágának, hogy Dove és a Denim kék farmeros.Ennyit bevezetésképpen .A szobába visszatérve megszabadultunk a felesleges kellékektől ő kombinétól én pedig türcsitől. Állva kezdtük egymás testének felfedezését. Javaslatomra az ágyra telepedtünk majd ott folytattuk ahol abbahagytuk álló helyzetben isteni a csókja. Közben a formás ikreivel is foglalkoztam eleinte kézzel később pedig nyelvvel kicsit keményedtek a bimbói is ennek hatására majd dél felé vettem az irányt végig csókolva testét. Nagyon finom bársonyos bőre van élvezet volt csókolgatni. A puncinál viszont megakadt a nyelvem és el is időztem rendesen kéjes hangokat hallatott a szájából ami még jobban feltüzelt.Azt nem tudom biztosan, hogy elévezett e, de hogy rendesen tocsogott a punci nedve az biztos. Ezután következett helycserés támadás. Ő vette kezelésbe barátomat eleinte az ikreivel játszott vele majd szájába vette az irányítást nagyon kellemes franciával lepett meg, de mivel nem akartam tétlenül feküdni így kértem a kölcsönösséget és már 69-ben is voltunk nem kellett kétszer mondani. itt viszont már annyira bene akartam lenni, kértem a védősapka feltételét. Védősapka feltétele után szemből ült barátomba miközben csókolóztunk is és az ikreiben gyönyörködhettem simogattam. Újfent kértem póz cserét mint kiderült a kedvenc póza kutyus így bepucsított én pedig becsusszantam és ütemes mozgás közepette sikerült is eldurrantani a patront.egy kicsit hagyott a punci melegében majd eltávolította a védősapkát és tisztára törölte barátomat. Az időre pillantva konstatáltam hogy letelt ez a fél óra amiben megállapodtunk így már csak felöltöztem és indulás haza. A történethez tartozik, hogy az órát egyszer se nézte. Korrekt. Nekem kellett figyelni az időre is, ami nem jelentett problémát. Egy picit azért így is sikerült megcsúszni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A neki vitt boldogsághormont előre letettem az asztalra az ő megérdemelt rózsaszálait utólag tettem az asztalra, mert a boldogsághormon a hűtőbe került időközben.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aranyos vékony hölgyemény, abszolút barátnő feelinges randi volt az ő állítása szerint is remekül éreztük magunkat ezt meg is tudom erősíteni. Ajánlom minden kedves MT-nak akik egy tündérrel szeretnének eltölteni egy kis időt. Csókollak

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 19db
(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

(2020-08-26) : Pihegése után megcsillogtatta hibátlan francia tudását és mikor elérkezettnek vélte az időt gyakorlott mozdulattal felpattintotta férfiasságomra a gumit és mintha kitalálta volna vágyam nyeregbe pattant és lassan ágyékomra ereszkedett. Lassú poroszkálásból galopba, majd egyre hevesebb vágtába kezdett,

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,