2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Sziszi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Sziszi-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-24 21:11:52

unit
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sziszi beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, elsőre sikerült nekem. Aznapra már nem fértem be, így inkább pár nappal arrébb foglaltam, ami nekem is kényelmes volt, neki is, így nem volt kapkodás. Sziszi nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről, kedves hangja volt, nem igazán volt sok kérdésem, eléggé egyértelmű a lehetőségek is amelyek érdekeltek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a bkv-t meg se próbáltam, mivel nekem annyira távol van, hogy az egész városon át kell vergődnöm hozzá, de aki Budán van, az nagyon szerencsés!
Ezt leszámítva, egyértelmű volt hova kellett mennem, volt a ház előtt parkoló is, mivel Gazdagrét, ezért érdemes megnézni előre, hogy melyik házhoz kell menni, mert mind ugyanúgy néz ki. A parkolás ingyenes volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az autóban még megbeszéltük a bejutáshoz szükséges titkos kódot, és már úton is voltam felfele. Elég egyértelmű volt, hogy melyik ajtón kell bemenni, nem lehetett elrontani. A lakás apró, de teljesen rendben van, tiszta, a célnak teljesen megfelel. Az előszobában kis sötétség, gondolom a diszkréció miatt, de kis lakás, tökéletes volt nekem, így kettesben Sziszivel. A furdő épített, megfelelő mennyiségű tusfürdővel, szájvízzel és törülközővel. A lényeg egyben van a konyhával, kis masszázsággyal még, nekem teljesen rendben volt, több nem is kell.
Sziszi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sziszkó sokkal szebb élőben, mint a képeken. Arccal hirdet, van műtermi, meg amatőr képe is, így elég egyszerű látni minden porcikáját, nem ér meglepetés ilyen téren, de a kisugárzása, a jó kedve nem jön át, élőben nekem sokkal szebb volt. Szép arc, vörös hajtengerrel, szép tenyérbeillő cicik, lapos has, kerek és feszes popsi amit nagyon jó markolni. Tetoválások, amelyek szerintem szépek. Nekem nagyon tetszett és ehhez tényleg még hozzáad a személyisége, a mosolya és a teljes hangulat, engem nagyon elvarázsolt.
Fekete melltartóban, tangában és magassarkúban fogadott emlékeim szerint, de kicsit kihagy a memóriám annyira el voltam ragadtatva.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Az érkezésem után röviden beszélgettünk, készített nekem innivalót, amit még akkor nem ittam meg, inkább gyorsan lefürödtem, de már a bejövetelem után egyből oldotta a kezdeti feszültséget Sziszi, beszédes, mosolygós volt, apró simogatások, közeledések voltak. A pancsolás, szájvíz után már be is repültem a szobába, még picit beszélgettünk állva és mintha teljesen természetesen alakult volna a dolog, Sziszi simogatta a vállam, karom, közeledett majd egyszer csak indult a csókcsata. Teljesen odavagyok érte még most is, igazi csókok voltak nem puszikák. Közben fogtam ahol csak tudtam, cicit, popsit és segített is a dologban, felemelte a lábát és magához húzott, én meg markoltam ahol értem, nagyon jó kezdés volt, itt már éreztem ez remek nap lesz. Útközben a fehérnemű is lekerült róla. A csókok után leereszkedett és amíg én álltam ő guggolt és közben franciázott. Nagyon élveztem a helyzetet és hagytam egy kis ideig, de én is fel akartam fedezni a gyönyörű punciját. Ezért az ágy felé fordultunk én meg levonultam délre, és elkezdtem nyalni. Láthatóan tetszett neki, majd amikor kézzel akartam kicsit besegíteni Sziszi átvette az irányítást, hogy nem ám csak kívülről simogatunk, hanem behelyezte az ujjam. Miközben nyaltam, ujjaztam a szűk punciját is, legnagyobb örömömre. Nem bírtam magam tovább és gumit kértem, amit ügyesen felrakott, egymással szemben térdeltünk és közben csókolóztunk és ujjaztam, majd ledöntött és misszionáriusban kezdtünk, azonnal benne voltam és indítottuk a szeretkezést. Fenomenális érzés volt és ezen még dobott, hogy amikor hátrébb dőltem, ő feltolta a csípőjét, mintha hídba menne és így szexeltünk egy ideig, amíg csak bírtam, ami a látványtól, érzéstől nem sok idő volt. Pózt cseréltünk és meglovagolt és itt ért a vég, de már az elejétől a teljes mámor hatása alatt voltam. Utána beszélgettünk aránylag sokat, és ekkori is végig jó kedvű volt, élvezte a zenét. Teljesen ellazultam a jelenlétében. Sziszi még felajánlotta, hogy megmasszíroz, amit ügyesen csinált, mondanom sem kell, hogy amíg közben sétált mellettem végig néztem gyönyörű alakját. Mint kiderült 1 órában 1 alkalom van, így erre érdemes odafigyelni! Hosszabbítani most nem tudtunk, de most már tudom, hogy hosszabb időre kell jönni Sziszihez. Ettől függetlenül, mivel ezt nem beszéltük le ketten, Sziszi teljes mértékben kiengesztelt, ami már inkább kettőnk titka marad :)
Utána gyorsan lepancsoltam és még beszéltünk utána is, végül elbeszéltük az időt is, így tovább is maradtam, mint illett volna, de ha valami jó és jól érzi magát az ember, nem akar menni. Maradtam volna még szívesen, de majd legközelebb!1
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük emlékeim szerint, amennyit megbeszéltünk. Az óra kicsit átlag felett van, extrákat nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sziszi, ha nem lenne nekem ennyire messze és macera eljutni igencsak rendszeresen járnék félé, de így nekem sajnos elég sok logisztika megoldani az odautat. Ezt nem róhatom azonban fel neki :) az együttlét fergeteges volt, nagyon élveztem, ha tehetem megint megyek valahogy, de hosszabb időre. Amióta megtörtént a találkozó agyalok azon mikor is tudnék valahogy elkalandozni felé! Annyira természetes volt és jó volt a hangulat, hogy ez nekem nagyon sokat számít!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sziszi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

jc007
Kezdő irogató
2020-09-12 09:51:36
Én is kedvelem a lányt, jó a beszámoló. Részletes.

2020-08-28 22:05:27
Nálam 2 menet is volt az órában, igaz 1szet többnyire 1 szex 1 egy francia szokott lenni.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-28 12:52:25
Úgy látszik megbabonázott ez a szépség téged, köszi,hozy megirtad

2020-08-28 11:29:25
Hasznos, informatív beszámoló. Jó tudni hogy egy órába csak egy alkalom fér bele :(

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-28 10:54:52
Örülök a frenetikus élményednek és a korrekt tájékoztatásnak a gyönyörű partnereddel kapcsolatosan!!

FunkciókSziszi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2019-09-04) : Miután vissza tértem lelultem az ágyra és beszéltünk 2 percet majd azt vettem észre h egyik pillanatról a másikra valaki elnyelte a farkam. Emberek amit ez a nő tud az kötelező lenne mindenkinek átleni,

(2019-07-26) : Ő játszott a tiszt úrral. Megjegyezte, hogy jól csinálom, ezért direktbe kapcsoltam, aminek eredményeként összezárt combokkal , közte a fejemmel elrepült. Csodás volt az érzés, és a látvány.

(2018-04-19) : Kisvártatva délre indult és olyan francia leckét kaptam amire visszagondolva forróság önt el most is. Igyekeztem nem maradni adósa, először csak simogattam csókolni való ajkacskáit,

nagyon jó: 6db
(2020-02-05) : Második kör ismét egy nagyszerű franciával indult, amit ismét nagyszerűen kivitelezett Sziszi. Majd az ágyon végre fel került a védőfelszerelés. Na itt aztán eléggé keményen meghajtottuk egymást.

(2019-07-23) : Gyors törölközés után irány az ágy, ahol szabályosan rácsavarodik a farkamra, mint egy ragadozó, szeretek áldozat lenni :) Kis idő múlva kérem, hogy forduljon 69-be, mert szeretném érezni a puncijának az ízét.

(2017-08-24) : Már a belépéskor gondoltam, hogy nem lesz semmi gond. Kedves és közvetlen volt egyből szóba elegyedtünk és miközben vetkőztem, végig beszélgettünk mint ha rég óta ismernénk egymást p...

: 3db
(2020-07-28) : Szépen el is nyelte a farkam tövig. Párat löktem a szájába de nekem nem volt túl kényelmes a póz hiába volt nagyon jó érzés így az ágy szélére és hagytam hogy szopja a farkam, igazából elég változatosan csinálta hogy a makkon játszott hol bevette koppra a farkam

(2020-06-30) : védőfelszerelést húzva több pozíciót kipróbáltunk, meglovagolt, kutyusba mentünk, hasra feküdt, illetve misszibe fordultunk, majd lábait a mellkasomnak támasztva,

(2018-03-27) : Először csak kézzel de utána szájjal is izgatott de mondtam neki hogy szerintem ugorjunk át 69-be, neki is legyen valami élvezet. Amikor elfáradtunk ebbe a pozicióba, váltottunk misszibe. Majd még dogiba fordult és ott már az ágy sem bírta bevetést,