93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
28
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
☆TIA☆ erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

☆TIA☆-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-24 15:24:27

_Alex
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

☆TIA☆ reagálása

Kedves Alex!:)
Az igen különlegesre sikerült találkozásunk köszönhető a rendkìvül mosolygós és megnyerő személyiségednek és a kifejezettem erotikusra sikerült csúszkánknak.:)Nagyon élveztem a veled eltöltött időt és nagyon örülök,hogy Te is kellemes élményekkel távoztál Tőlem.Köszönöm,hogy engem választottál és,hogy megírtad ezt az igényes beszámolót amit élvezettel olvastam. :)
Remélem még találkozunk!
Xoxo Tia

☆TIA☆ beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-25

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR-en jelentkeztem be Tiához előző nap este egy 1 órás programra. Még aznap éjjel elfogadta az időpontot, és meg is beszéltük a chaten, hogy hova menjek, mekkora csokorral. A házat könnyen megtaláltam, az ajtóból felhívtam, és elmondta, hogyan juthatok be hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a GPS simán odavitt. Azonnal találtam fizetős, utcai parkolóhelyet. Annak ellenére, hogy milyen forgalmas csomópont mellett van, az utca csendes, és diszkréten meg lehet közelíteni a helyszínt. Egy darab, kutyát sétáltató ember jött szembe a járdán.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tia saját lakásban fogadott, ami amellett, hogy tiszta és tágas, teljesen az Ő stílusában lett berendezve. Nagyon hangulatos és higiénikus helyszín, egy igazán modern lakás. Igazából az egész hely a játszóterünk volt, szinte egy nagy légtér. Egy nagyon profi masszázspad segítette Tiát a szakszerű masszázsban, és vagy 3 tiszta réteggel leterített franciaágy a levezetésben. A furdő is ebből a nagy térből nyílik, beállós zuhany van, és rengeteg féle tusfürdő. Tia az elő- és utózuhanyhoz is száraz törölközőt ad.
☆TIA☆ külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Tia fekete combfixben, és feketeneműben fogadott. Teljesen megfelel a képeinek, nagy meglepetés nem fog érni. Tetoválásra nem emlékszem rajta. A haja ki volt engedve egészen a levezetésig, amire érthető okokból feltűzte. Alakja nem a nagyon vékony kategória, viszont sportos, feszes, és látszik, hogy foglalkozik magával. Arcán is az igényesség tükröződik. Számomra nem szomszédlányos, és nem is viszi túlzásba a mű dolgokat. Sminkjére végig odafigyel (figyelmeztetett is, hogy rúzsos leszek, amit egyáltalán nem bántam :) - és lemosható), abban fogad, és a levezetés után is azonnal megigazítja. Igényesség a kulcsszó. Nekem tetszett.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Az elején megbeszéltük, hogy csak hátmasszázst kérnék a masszázspadon, aztán egy hosszabb csúszkát az ágyon, gumis francia levezetéssel. Általában szeretem kihagyni a hason fekvős masszázs részt az elejéről, de írtátok, hogy Tia milyen profin masszíroz, ezért kíváncsi voltam. És tényleg! Tanulta is, folyamatosan képzi is magát ilyen téren, és ő maga is rendszeresen jár masszázsra. Szóval tényleg szakszerű munkát végzett! :)
Az olaj bár nem teljesen illatmentes, simán lemosható volt, ezt meg is beszéltük előre.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
A profi masszázs után rátértünk a csúszkára az ágyon. Ekkor Tián már csak egy bugyi volt, és - nagyon helyesen - mondta, hogy csúszkánál szereti, ha fent marad, mert ugye a nemi szerves csúszka veszélyeket rejt. Én viszont mondtam, hogy nincsenek ilyen szándékaim, de sokat adna, ha mégis megszabadulnánk ettől az utolsó ruhadarabtól is, és inkább odafigyelnénk. Ez nagy örömömre meg is történt. :)
Tia a csúszka kezdetekor teljesen beindult. Van valami módszere erre, hogy olyan, mintha a tévében átkapcsolnál a Relax csatornáról egy forró felnőtt filmre. Sóhajok, nyögések kíséretében vetette rám magát, csókolta a testem, és kézzel kényeztetett. Nagyon erotikus volt, úgyhogy hamar elértem az üzemi hőmérsékletet. Hogy ezt hogy csinálja fejben, az megmaradt az ő titka, mert abban a pillanatban nem a beszélgetéshez jött meg a kedvem... Csúszkált rajtam, ölelkeztünk, és végig hevesen égett benne az említett tűz. Sokszor a szemembe nézett, mosolygott, tényleg nagyon lelkes volt. Még a masszázs alatt mondta, hogy szereti csinálni, és most tényleg ez látszott rajta. Én sem lustálkodtam, felfedeztem kézzel a testét, paskoltam a szuper fenekét, és lent is kézzel kényeztettem. Mivel valaki már említette egy beszámolóban az ujjazás témakört szimpátia alapján, óvatosan én is bepróbálkoztam. A szimpátia megvolt... Tia szexi nyögésekkel tudatta, hogy zöld utat kaptam, úgyhogy belül is felfedező útra indultam. Aztán nagyot nevettünk mindketten, mert a NF-hoz van szokva, és a nagy heveskedésben vissza-vissza tért a megszokás, hogy bekapjon. Nagyon aranyos volt, látszott rajta, ahogy elindul a feje, és visszahőköl, amint eszébe jutnak a játékszabályaim. :) Pedig én tényleg nem direkt akartam kiszúrni vele. Ezen hatalmasat kacagtunk mindketten. Szóval nagyon bevállalós lány, és lehet vele jókat nevetni is. A pornós, és a barátnő feelinget egyszerre kipipálhatjuk, ki mit keres.
A problémát megszüntetendő, egyet értettünk, hogy eljött a védőfelszerelés ideje. Nyilván így nem olyan, mint egy NF, de Tia kihozta ebből is a maximumot. Lelkesen bekapott, és rendesen kiélte az eddig elfojtott vágyait a legnagyobb örömömre. Ez volt az első alkalmunk együtt, ezért nem tudhatta, hogy szeretem, én meg nem voltam túl kommunikatív ebben a pillanatban. Szóval a lehető legjobban kezelte, és olyan félig pornósan, félig barátnősen csinálta. Így is érkeztünk el a beteljesüléshez. Remek volt!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt volt. Az időt zuhannyal együtt majdnem kitöltöttük, egyszerűen így alakult a levezetés a részemről, nem késleltettem percre pontosan. Tiánál relax van mindkét fél részéről, nem perc számolgatás. :) A Pesten átlagos méretű csokrot a végén az asztalra tettem. Sem előtte, sem utána nem került szóba, mert előre megbeszéltük VTR-en.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy igényes, humoros, közvetlen lánytól egy higiénikus, megnyugtató környezetben kaptam egy rendkívül szakszerű masszázst. Aztán egy olyan forró levezetést, hogy vigyáznom kellett, nehogy meggyulladjak. Ajánlom az élményt, és köszönöm Tia!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ☆TIA☆ erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-25 21:18:25
Csodás és forró élmények...valóban nagyon jó beszámoló

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-25 10:47:32
Szerintem ez egy jó kis iromány lett, köszönöm hogy leirtad

Funkciók☆TIA☆ legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-08-25) : Tia a vállaimnál kezdte a kezelést, nagyon alaposan átgyúrta a hátamat, a derekamat, éreztem, hogy percről percre egyre erősebben jövök vissza a punnyadásból. Még meg is dicsért, azt mondta, jó izmos a hátam. Ami persze nem igaz, Csehov simán írhatta volna rólam a Ványadt bácsit, de ki ne örülne egy ilyen bóknak?

(2020-06-25) : Tius erős határozott fogásokkal, szakszerű mozdulatokkal masszírozott, minden testrészemre kiterjedően. A hátammal és a lapockákkal indított, majd a vállak és a karok jöttek sorban. A kezeimet a tenyér és az ujjak masszázsával fejezte be.

(2020-03-12) : Egy törölközőt terített rám, amikor a felsőtestemen dolgozott a lábam volt beterítve vele, amikor a lábam masszírozta felhúzta a hátamra -- én végig a kemény-táncos lábát fogtam mikor elértem, néha a lába között a bugyiig is felnyúltam, kezeinek munkája során szinte minden porcikámban éreztem a vérpezsdítően jóleső bizsergést -- nem túl erős-fájdalmas tanult mozdulatokkal masszíroz

felejthetetlen: 4db
(2019-09-22) : Pillanatok alatt lekerült a melltartó is és a számat a csókos ajkai után a csodás cickóira helyeztem. Közéjük fúrtam az arcomat, szoptam nyaltam az izgató bimbókat, Tia meg folyamatosan izgatta a farkamat. Ekkor én már teljesen fel voltam izgulva, kezecskéi között meredezett is zászlom rendesen… de ez a huncut leányzó, hogy egy picit még „szenvedjek” a massz.padra parancsolt.

(2019-08-13) : Hihetetlenül jól masszíroz. Alapból nagyon kötött izomzatom van, és a masszások során azért szokott fájni. Tiát megkértem, hogyha lehet kicsit finoman bánjon velem. Masszírozás során megjegyezte, hogy milyen jó seggem van,

(2019-06-15) : Krém és kezdődött egy erőteljes izom oldás, mindenre kiterjedően. Ezután türcsi hátamra és jobb lábammal kezdve, fenekemmel befejezve. Keze szinte csak véletlen szerűen érintette a zacsit.

nagyon jó: 9db
(2020-07-19) : Fentről haladt lefelé válltól egészen az achillesig, minden izomcsoportnál hosszasan elidőzött, amennyiben csomót talált és gondosan fellazította azokat. Közben nagyon kellemeset beszélgettünk, Tia nagyon jó humorú, kedves teremtés és ehhez párosul, hogy nagyon jó a beszélőkéje.

(2020-06-21) : Zuhany után felfeküdtem a masszázspadra, egy törölközőt rámteritett és kicsit masszírozással egybekötve teljesen felitatta a vizet rólam .Majd elkezdett masszírozni ,teljesen ellazultam,közben beszélgettünk , halkan szólt a zene.

(2019-10-31) : Először csak kemény nyomkodással a talpamtól a nyakamig indított, jelezvén hogy itt szakszerű masszázs következik. A hátam masszírozása volt a porondon, finom mozdulatokkal indított, ami egyre erősödött, de nagyon jól esett.

: 5db
(2020-08-20) : Nem tudom barátnős feeling kihozható-e belőle, bár gondolom ha valakinek arra van igénye azt is abszolválja simán, én mindenesetre a pornósabb franciát szeretem és volt is benne részem bőven. A félreértések elkerülése végett én már az elején közöltem is Tiával, hogy kifejezetten a vadabb szopást szeretem, úgyhogy már a legelején ennek megfelelően vett kezelésbe.

(2020-01-26) : Arra nem emlékszem hol kezdte de kellően nem kis simi - simi szerű masszázst kaptam. Hát, karok, nyak, kéz és láb. A lábamnál már jöttek a be - be nyúlások folyamatosan. Nagyon jóleső volt a masszázs, teljesen felfrissültem egy hosszú nap után. A bevezető masszázst követően jött az első kényeztetés. Lapozzunk lejjebb...

(2019-09-30) : A zenét leszámítva néma csönd, tökéletes környezet az ellazulásra. Többször nyögtem jó nagyokat és dícsértem, hogy mennyire jó ami történik. Különösebben nem erotikus ez a rész, nincs ráhangolódás, onnan tudhatod, hogy jön a finomság, hogy elkezdi cirógatni a hátadat.