2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Jessyca szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Jessyca-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-24 12:14:42

vivalanocse1
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jessyca beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-25

Egyeztetés
Itt VTR-ben egyeztetve. Először a tüzijáték napjára gondoltam és délutánra, közös megegyezéssel a másnapja lett és délelőtt. Az egyeztetés során végig együttműködő volt, akarta hogy létrejöjjön a tali. Most az utolsó talink óta nem telt el 2 év, csak két hónap.
Még annyi kérésem volt hogy ahol múltkor párosoztam velük abban a tükrös szobában fogadjon ha megoldható. Írta hogy az az ő szobája. :)
Megközelítés
Most már tudtam az útvonalat, a vtr kiírta a címet. Aranyos volt mert ő is leírta a címet. Pontos házszám megadva, ha odaérek csak hívni kell. 4-es metróval Bikás parkig, onnan séta át a túloldalra. Pici várakozás. Az épület ajtaja éppen nyitva volt így csak emeletért hívtam, kódért nem. Felgyalogoltam lift helyett, kijött elém a lakásából és levágta hogy nem lifteztem.
Helyszín
Igényes környezet a helyszín és a lakás is. Az új képek, ahol bazi nagy tükröt is lehet látni azok már az új helyszínen készültek. Rend, tisztaság, nekem tetsző fényviszonyok és tükör! Király!!! A fürdőszoba jól felszerelt, van pl zuhanyfüggöny is, szájvíz, pohár, spray is, többféle tusfürdő és hibátlan nagy fehér törülköző amit fürdés után bevittem. Az ágy nagyon nagy, ezúttal csak kettőnké. Van klíma!!! Most épp a 14-es képen látszik, a kánikulában pont nagy hasznát lehet venni. A ruháimat egy fotelbe tettem. Az ajtó mellett ahogy belépsz van egy kanapé is, most szerepet kap majd az is. Nagyon tágas Jessyca szobája.
Jessyca külseje
Ezúttal nem kértem combfixet, a bőre sima, feszes na meg csokibarna. A magassága átlagos a külseje meg már átlag felett van, ebben szilikonmellek is segítik. Az arc is tetszetős, tetoválásai vannak, melyeket a fotókon sem rejteget, nincs leretusálva. Ugyanígy nem rejtegeti az arcát sem. És a képek jól visszaadják, amit a fotóin látsz élőben is azt fogod. Múltkor még kis csendesnek tűnt, most szólóban már változott, nagyon kommunikatív lett és érdeklődően is kérdezett a szünetben. Lehet kedvenc témája az emberi kapcsolatok, szereti tudni hogyan működnek a férfiak. Egyébként azért beszél tökéletesen magyarul mert csak az egyik szülő afrikai, nigériai.

Action
Fürdőszobából visszajöttem és az ágyon vagyunk. Fontosnak érzi hogy megbeszéljük hogy mi az alap, mert én most arra jöttem Jesshez. Kívűlről tudom az adatlapját, de sikerül meglepnie, elsorolom neki hogy tudom mi nincs, mi az extra és közli hogy csak a szájba és a kényszer az. A mélytorok az alap. Mondom viccelődve nem kényszerítenélek semmire. És bújik is úgy hogy franciázhasson.. Én fekszem, ő pedig fölém hajol. feneke közel a fejemhez, de nem 69 mert látni szeretném ahogy mélytorkozik. Még mondom neki lehet nem fogja tudni megcsinálni mert nekem picit vastag. Mosolyogva mondja megpróbálja. És tényleg nem alibizi el. Lehet kihívást lát a farkamban nem menti ki magát, megcsinálja rendesen és többször, nem semmi látvány lenne így sem, de most jön a csúcs, a bőnyálas szopás újraértelmezése: amikor végig beveszi picit bent tartja majd kiveszi szájából és végig köpi folyatja nyállal, de iszonyú mennyiséggel. Ez rengetegszer megismétlődik, folyamatosan köpi a farkamra, úszok a nyáltengerben. Gumit kérek, előtte ad papírtörlőt hogy a gumi alatt ne legyen nedves a farkam. Megtörlöm, az első teljesen átázik és még mindig tiszta nyál a farkam, 3!!!! papírtörlő kellett hogy felitassam. Majd gumit húzunk.
Szemből kezdjük, itt lehetőség van szájra puszikra amivel élek, kis sikosító és fordulás úgy hogy ő fekszik alattam a hasán én pedig felette vagyok. Majd beszélgetjük hogy hátulról is szeretném, mivel az ágy kemény a széle ezért az ágy mellett állok verzió nem játszik, de együttműködő és hogy teljesüljön ez a vágyam ilyen pózzal megemlíti a kanapét, elhagyjuk az ágyat és ott folytatjuk. Itt ő is visszatolat rám én is tolom belé, a második kör érdekében most elmegyek ebben a pózban.
Most lehetőség nyílik a beszélgetésre, a múltkori csendes visszafogott lány már a múltté, tud ő beszélgetni nagyon is, be is bizonyítja. Részletekkel senkit nem fárasztok, legutóbb megkaptam hosszú a beszim. Annyit azért leírok még kb 10 évig szeretne itt maradni ebben. Belekezdünk a második körbe, most nem lesz annyira szétnyálazva a farkam, így törlés nélkül húzzuk a gumit fel, én tartom a farkam ő pedig ráhúzza és lovaglásban csináljuk, a múltkor így bűvölt el. Kiírás szerint kedvenc póza a klasszikusok. Hát szerintem ez a lovagló póz! Ebben a legaktívabb, a múltkori csípőmozdulataira már fel vagyok készülve, de bőséges a repertoárja, rázza rajtam a fenekét miközben a puncijában vagyok. Nagyon komoly tempót diktál, ő az aktívabb , irányítóbb fél. Ezt a tempót ma nem is lehet bírni, így másodszor is gumiban benne élvezek el. Tusolást még elvégzem meg odaadom a virágszálakat, az időt az 1 órát betartottuk.
Elszámolás
Jobban alakult mint terveztem, ugyanis a mélytorok az az alap része volt és nem pedig extra. Úgy tűnik van példa arra is amikor jobban jár az emberfia mint az adatlap sejteti. Jessyca egy ilyen példa. Piszkosul jól jártam. Így igazából csak a kényszer és a szájba az extra, nekem viszont elég volt az alap is most. Igazából eleve alapra készültem ma jönni. Adatlapján ki van írva, prémium előfizetéssel olvasható. Egyébként pedig a legnagyobb virágszál meg a harmadik legnagyobb kerül a vázába. Ja és utólag!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Na ez a nyálfolyatós mélytorok ez új dimenziót nyitott, szerintem el is érte hogy visszamenjek még. Nem gondoltam hogy ilyet is tud, múltkor olyan kis visszafogott lány volt. Eddig ő folyatta a legtöbb nyálat a farkamra, szerintem nem is lesz senki aki őt túl tudja szárnyalni. Ez sokkal több volt mint egy bőnyálas szopás. A jó szót még keresem, ha valaki besegít azt köszönöm.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jessyca szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Waldau
Kezdő irogató
2020-09-16 14:15:54
Ez izgalmas kaland lehetett.

AntonChigurh
Lehet adni a szavára
2020-08-29 09:19:28
Hidd el, én is drukkolok neki. Sokkal jobb sorsra érdemes lány. De az előző hozzászólásomban teljesen másra gondoltam.

2020-08-28 23:42:57
Anton, ezt ő teljesen őszintén mondta és szerintem ennek semmi akadálya. Jól néz ki és 10 év múlva is jól fog kinézni.

AntonChigurh
Lehet adni a szavára
2020-08-28 19:13:10
..."még kb 10 évig szeretne itt maradni ebben" ... Jó vicc volt, nevettem. Ja nem. Elnézve azt a társaságot, akikkel bulizni szokott, nem lesz egy könnyű menet. Sok sikert hozzá!

2020-08-25 19:20:35
Az egyik legjobb beszi mi Kessycáról íródott. Részletes, lendületes vivás. Gratula mindkettőtöknek.

FunkciókJessyca legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-08-08) : Egy kis franciával kezdett. életem egyik legjobb franciája volt, nagyon jól csinálta. Gondolom sokan már itt elvéreznek, mert szólt hogy, jelezzem ha mehet a gumi. Nem is kellett sok hozzá, éreztem, hogy nem szabad tovább engednem, mindenképpen szerettem volna érezni őt.

(2018-03-10) : Majd franciásan kényeztetett, utána gyorsan kértem gumit, mert már nem bírtam volna sokáig, szemből misszionárius pózban lett végem. Utána beszélgettünk. Intelligens, nagyon jól el lehetett beszélgetni vele.

(2015-11-17) : A franciája az egyik legjobb az eddigiek közül (top 3-ban benna van), ahogy rendesen torokra veszi, az valami hihetetlen.Francia után meglovagolt és végem is lett elég gyorsan,

felejthetetlen: 13db
(2020-01-07) : Ezután a hátamra fektetett, és lassan szinte centiről centire végigcsókolta a testem amíg le nem ért a kis barátunkhoz. Ráköpött és egy eszméletlen iramú és intenzitású franciát produkált.

(2019-10-01) : Kértem, hogy egy kicsit a golyókra is összpontosítson, amit meg is tett. Majd rákérdezett, hogy jöhet e a gumi. Igennel válaszoltam, így hát felruházott a vendéglátóm és óvatosan belém ült. A cicik az arcomhoz közel ringadoztak, így hát volt mivel foglalatoskodnom.

(2019-08-07) : Fordultunk, most Ő mutatta meg, mit tud. És hát nagyon tud. Bőnyálasan, mélytorkosan kényeztetett. Gyorsan el is ért volna a vég, de még túl korai lett volna. Gumit kértem, felpattintotta, Ő kezdett felül.

nagyon jó: 22db
(2020-09-09) : . Elkezdett mindenhol csókolgatni, a mellkasomtól lefelé haladva. Közben persze én is igyekeztem megérinteni, ahol csak tudtam. Kutattam himbálózó melleit, végig a puncijáig is eljutottam, amit elkezdet finoman simogatni, kis izgalomba hozva partnerem. Majd Jessyca kezébe akadt immár keményen meredező farkam, amit határozottan megmarkolt, majd szájába vette,

(2020-07-22) : De ezen hamar átestünk, mert kedvesen letámadtak, simogatással, puszikkal. Hamar le voltam fegyverezve, ezt a fajta kedveskedést Jessyca folytatta, én pedig igyekeztem viszonozni, bár nehéz volt, mert közben Nova úgy pippantott, hogy nem volt könnyű mindkettejükre figyelni.

(2020-04-07) : Hamar lefelé vette az irányt és a szájába vett elkezdte a rendkívül jó franciát. A technikája elég változatos volt elég pornós sokszor teljesen eltűnt a szájába, hanghatások is rendkívül izgató volt hát még a látvány, simogattam a szép kívánatos melleit közben

: 72db
(2020-06-30) : Jessé, a finomabb, lágyabb. Az orál visszatükrözi a két lány egyéniségét, Nova a vadabb, Jessyca a szendébb, bár lehet Jess is be tud vadulni. Most ilyen változatos volt, két eltérő stílusban kényeztettek

(2020-03-13) : A szobába meztelenül fogadott . Lefektettem a hátára körbecsokoltam a testét mire elértem amiért jöttem. (Multkor ez kimaradt) Nagyon szép a puncija ugyhogy nekiestem és sokáig kényeztettem.

(2020-03-11) : Miután elmondta már kellö izgalmi állapot ba voltam hogy elkezdjük az action . Egy fergeteges natur franciával kezdett ami 5 perc mulva átalakult kölcsönösbe. A Puncija ISTENI . Mikor már nem birtam tovább kértem a gumit és Jessy belegugolt

egyeztetési probléma: 3db
(2015-07-20) : Előző nap egyeztettünk, majd kapott visszaigazolást a randi napján is, amire megadta a címet. Az időpont elött 2 egész perccel már ott voltam és hívtam a nagyságos asszonyt, hogy megérkeztem

(2015-06-26) : Mondanom sem kell, nem tudtam elérni, hiába csörgettem többször is, vártam 10 percet a tisztesség kedvéért a ház előtt, aztán rámondtam az üzenetrögzítőre egy nem túl kedves szöveget

(2014-08-12) : Folyamatosan hívtam, hiszen csak az utcát és a házszámot kaptam meg, a konkrét bejutás módját nem. 12 percen keresztül próbálkoztam, míg nem egy számomra ismeretlen számról érkezett bejövő hívás 7 perccel a megbeszélt szeánsz után.