134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Anetta szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Anetta-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-24 09:13:16

Apollo11
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Anetta reagálása

Drága Apollo! Még te mondod rám, hogy lökött vagyok. Mikor Te pont olyan lökött vagy, mint ahogy írsz. De pont ezt szerettem benned. Eltudtam magam engedni, és nagyon élveztem a társaságod. Minden értelemben. Bármikor várlak vissza.
Csók. A.

Anetta beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-25

Egyeztetés
Mikor először elmentem Anettához, majd megénekeltem őt, még nem gondoltam, hogy folytatásos regény lesz belőle. De aki olvasta Róla az előző, kissé félresikerült, és meglehetősen kaotikus beszimet, sejthető volt a hölgy reagálásából hogy ennek a partinak lesz folytatása. Főleg azok után, hogy egy telefon váltásunk alatt többször utalt kimondatlanul arra, hogy kárpótol az előző randi viszontagságai miatt. Utólag azt kell mondanom tényleg kárpótolt, de mindent hadd ne :))
Megközelítés
Nagymező utcához közel kell tenni az irányzékot. Egy régi bérházban van a rejtekhely. A parkolás nagy kihívás, brutál a zsúfoltság.
Helyszín
Szépen felújított körfolyosós ház. A lakás is felújított, igényes. A gyóntató szobából nyílik közvetlen a fürdő. Benne kád, száraz kilépővel. Nagy törülköző, jó szívja a vizet. Ahogy nedves lett, már cserélte. Tusfürdők a DM választékát megszégyenítő mennyiségben
Anetta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Kértem már múltkor, hogy a sminket felejtsük el, így kicsit karakteresebb a vonása mint a fotókon. Amúgy egy dögös, csillogóan fekete hajú démon. Karcsú, áramvonalas leopárd testtel, ibériai sas körmökkel és panda maci habitussal

A múltkori ismerkedésünk most az utcán folytatódott. Pont a parkoló órát bűvöltem mikor mellém toppant. Már az utcán elcsattant az első csók. A lépcsőház homályában menetelve már fogdostam popsiját. A liftbe ahogy beszálltunk, egy rövid sípolás közepette elromlott. Hát ez fasza! Felderengett múltkori kálváriánk esetleges folytatása. Régi építésű házról beszélünk ahol a 4-ik emelet olyan, mint ha a 7-ikről beszélnénk. Anetta kijelentette, hogy ebben a melegben bizony ő fel nem mászik oda. Elszántan kijelentettem, bizony akkor a liftben fogom magamévá tenni. Fürkészően rám nézett, majd szemrebbenés nélkül kiszállt a liftből és elindultunk a lépcsőn a felhők irányába.

Action
Aktus:
5
Láss csodát a klíma most működött. A nappaliban megkínált valami innivalóval, majd ismerve a járást, mint aki otthon van léptem fürödni. A gyóntató szobában az ágyon vártam, míg ő is lecsapatta magát. Most valahogy minden annyira természetesen ment. Nyoma sem volt a múltkori szégyenlőségnek, meg a drukknak. Inkább légiesen könnyed volt velem.
Bevetődött mellém és kérdezte mi lesz a menü?
Vissza kérdeztem, végtére is a hölgyeké az elsőbbség!
Ny@lj szét, majd b@sszunk egy jót, jött Anettásan a válasz.
Oké, de mi lesz a szopással? kérdeztem vissza.
Nem szeretek szopni, jött a meglepő válasz.
Én meg utálok dugni, dobtam vissza a labdát.

Kérdőn nézett rám, majd elmosolyodott. Édes a mosolya. Végül behelyezkedett, hogy a bőröst megszájalja. Kérdése már meg sem lepett, hogy hány percet kell szopnia? Mondtam hogy 3. Valahogy nem rémlett az első partin, de most nagyon jól csinálta. Nem fogazott, határozottan cuppant rá, nem kezezett és elég mélyen lenyelt. Ahogy ajka csúszkált az egyszeműn minden centiméterét éreztem, élveztem. A 3 percet rögtön módosítottam 10-re. Ezt Ő csípőből megvétózta. Végül 5 perc után pózt váltottunk.

Most én helyezkedtem be lábai közé. Múltkor megtapasztaltam milyen ficánkolásba kezd a nyaligátorkodásra, ezért már előre lefogtam csípőjét. Ahogy beletúrtam a fejem kelyhébe be is indult a hörgés és a hullámzás. Esküszöm olyan érzés, mint ha a tajtékzó hullámokon egy matracba kapaszkodnék. A birkózással ellentétben, viszont nagyon könnyű Őt elrepíteni, hálás egy teremtés.

Visszafogott stílusában felszólított, hogy most b@sszam meg. Csőszájféket kértem és már hatoltam is a csuporkába. Elképesztő nedves volt végig, pedig vagy háromnegyed órát nyomtuk. A lányok többségénél ilyenkor már külső segítség bevonása kell, a sikamlóssághoz. Nekem nagyon bejött a puncija minden szempontból. Az a punci, ami a bejáratnál rugalmasan körbeölel. Ahogy toltam be tövig, végig éreztem a cerkán, mint ha egy gumi gyűrűt tolnának rám. Ezért többször is lassan kihúztam, majd tövig toltam a bőrőst, és meglehetősen izgató volt, ahogy ez a szorítása végig kísér a cerka teljes hosszán. Olyan ez az érzés, mint ha egy lapátnyél birtokosa lennék. Szerencsére nem így van, de éljen az illúzió. Az aktus minden formáját és pozitúráját láthatóan nagyon élvezte. (kivéve a lovaglást, ami nem a kedvence). Az előző randin tapasztalt ficánkolós stílust most is magasan hozta. Jókat tud élvezni és meglehetősen harsányan hangot is ad neki. Ami nagyon vágykeltő Anettában, hogy keményen aktív minden pózban. Volt hogy csípőjét tekergette alattam. Mint kiderült, kereste magában azt a pontot, amit a cerkámnak elkellett érnie ahhoz, hogy jó nagyot spricceljen. De nem lett spricc, mert mondtam, ha tovább tekereg alattam, nálam lesz előbb spricc. Nagyon az agyamba égett az is, mikor az ágyon hason feküdt alattam, én meg a punciban csúszkáltam, fekvőtámasz pózban. Csak ellentartottam, ö meg hason fekve, csípőjét emelgetve, tolta rám magát ütemesen csattogva. A látványt és az érzést nem lehet tollba önteni. Majd felhúztam térdre, és kutyusban csattogtunk. A csőszájfékbe úgy ki táraztam, hogy felért egy szakítási tesztel. Tetszett, ahogy átélte az én orgazmusomat, és velem együtt hörgött. Bár az is lehet hogy magammal rántva, egyszerre mentünk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Rózsáimat ahogy szoktam, a randi végén raktam le diszkréten. Nekem a lányoktól ez a bizalom mindig jól esik

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az első, nem igazán jól sikerült, meglehetősen kaotikusra sikeredett randink után közzétett beszimre írt reagálásának egy részlete késztetett arra, hogy vissza menjek hozzá.
„vissza várlak egy kiadós villás reggelire. Ígérem most jóllakottan és mosolyogva fogsz távozni tőlem. Úgy hogy visszavárlak, hogy befejezhessük amit elkezdtünk.”

Ígéretét az utolsó betűig betartotta. Tudom vegyes a kép Anettáról, de a második randink után azt gondolom, hogy ha meg van a kémia Anettával, és tudsz hozzá alkalmazkodni, rá tudsz hangolódni lökött stílusára, bestiális szerető tud lenni. Senkit se tévesszen meg pikírt, szókimondó stílusa. Én egyértelműen azt láttam, hogy ez csak egy ellensúly, egy álca. Valójában egy kislányosan törékeny lelkületű, alapjaiban szégyenlős, de odaadó teremtés. Talán pont ezért nem kezdeményező típus, de ha biztonságban érzi magát, készségesen irányítható. Szexuális kisugárzása veleszületett adottság, minden percét élveztem. Érdekes egyénisége, önzetlen hozzám állása és a folyamatos erotikus kisülései nekem egyedivé tették ezt a találkozót. Mosolyogva, egy csókkal váltunk el. Derűssé tette a napomat.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Anetta szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókAnetta legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2020-08-06) : Kezdtem éledezni, ezt Anetta is érzékelte, majd kis simik után lecsúszott farkamhoz, és azt ajkai közé vette. Nagyon jól franciázik, környéket nem kihagyva kényeztetett, én jobb kézzel simogattam karcsú testét, puncit nem kihagyva. Mikor már keményre varázsolt szájacskájával, most Ő pattintott rám gumit. Fölé hajolva csókolgattam, majd párnát tettem popsija alá, és fogva csípőjét én térdelve szemből csúsztattam cerkám punciba.

(2020-05-11) : Anetta nem ilyen,Ő bizony totál barátnő feelingesen csinálja,nagyon nagyon finoman ér hozzá,csakis szájjal. 5perc francia után kérdezi,mikor dugunk? Mondom ilyen nincs hogy állandóan dugni akarsz.

(2019-11-21) : Szeretem ahogy csinálja, semmi különös, nem mélytorkos, nem pornós köpködős, csak olyan odafigyelős. Kölcsönöst most nem akart, így mielőtt kicsinált volna gumit húztunk és egy hatalmasat keféltünk. Szinte minden pózt kipróbáltunk, ő nagyokat élvezett. Természetesen közben is kaptam egy-egy frappáns beszólást. Mikor kicsit kifulladtunk újra a szájába kerültem, amúgy is az volt a tervem, hogy a szájában szeretném befejezni

nagyon jó: 17db
(2020-08-07) : . Megint felhörgött és elképesztő vonaglásba kezdett. Combból kiemelte ölét, csípőjét tolta rám, vagy épp húzta le rólam, ficánkolt, jobbra, balra kifordult. Majd mindkét lábával szorosan körbefogta derekam, hogy utána szétdobja magát. Nyögött, csavarodott, vonaglott alattam. Szerintem Kolumbusz Kristóf is tengeri beteg lett volna attól, ami ott az ágyban zajlott. Folyamatosan azt figyeltem, ahogy dobálja magát ne csusszanjak ki belőle. Szerintem egy bikát könnyebb megülni, mint Anettát megdugni.

(2020-07-13) : 1-2 nyalintás és lágy simogatások után a szájába vette a szerszámom, ettől már az agyamban is erős lüktetést éreztem, nem is beszélve az altáji részről. Fokozta még az élvezetem mert közölte, hogy segítenem kell, össze kell markolnom a haját a tarkójánál és tartanom kell

(2020-06-30) : Kis pihenő után francia tudását élvezhettem, melyet kezezés nélkül, lágyan kezdve, majd egyre mélyebben eltüntetve lelkesen fokozta élvezeteimet, majd gumihúzás után missziben töltöttük kedvünket,

: 24db
(2020-02-19) : tt jegyezném meg, hogy fogszabályzója van, de ez sem a csóknál sem a franciánál nem volt zavaró. Először én kezdtem el Őt nyalni, amire jól reagált, majd cseréltünk és Ő szopott engem. Gumihúzás következett és elsőként én voltam felül misszionáriusban, majd mikor pozíciót akartam váltani, akkor szólt, hogy nem tud felül lenni, mert nagyon megfájdul tőle a lába. Így maradtam továbbra is én felül, megpróbálva variálni a pózokat, amiket Ő is élvezett.

(2017-03-02) : Elkezdte cirógatni a hasam a férfiasságom körül és szépen óvatosan forró ajkai közé vette. Nagyon jól csinálta még mindig elöttem van a képe. Mivel már majdnem elsültem így megkértem hogy jöhetne-e az aktus része

(2016-02-26) : Mellé feküdtem kicsit simogattuk egymást, majd viccesen "kezet fogott" az ezredessel és bemutatkozott neki, azt hittem nem jól látok, de Ő ilyen, majd hihetetlen finom kéz nélküli franciát kaptam tőle,

lehetne jobb: 1db
(2020-07-31) : sikerült a popsiját, melleit kicsit megsimogatni, de elég sokat fészkelődött, ez az első időszakban nem zavart, azt hittem, majd ráfordul ő is a témára, de nem így lett. Teljesen inaktív volt jópár percig, sem egy érintés, sem simogatás, sem bármiféle kezdeményezés részéről nem történt, a törölközőt sem szedte le rólam

egyeztetési probléma: 5db
(2017-04-19) : Eljött a hetek óta várt vasárnap éjszaka... izgatottan várom őt... 23 óra és sehol sincs... várok még pár percet, hiszen messziről érkezik, biztosan csak csúszik egy kicsit. Vánszorogn...

(2016-12-18) : Pontosan érkeztem, így a megbeszélt időpontban a bejárat környékéről hívtam, de egyet kicsenget, majd foglaltat jelzett. Gondoltam még nincsen készen, és kinyomott, ezért írtam egy SMS-t, hogy megérkeztem,

(2015-05-18) : reggel 9 kor küldtem egy sms-t azért hogy a 10 órai találkozó áll még részemről. oda értem 9:55 10:00 10:05 10:15 kor hívtam sajna nem vette fel a telefont. Többet nem tudok elmondani. Ped...