Nina erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nina-

Nem prémium hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-23 01:01:51

Kspisti11
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az itt a gond, hogy mi, budapesti vendégek a szerencse fiai vagyunk. Annyi a gyönyörű és jó szolgáltató, hogy csak na! Konkrétan nekem jelenleg 54 fizetős és még 13 ingyenes hirdető masszázslány van a kedvenceim listáján. Nyilvánvaló, hogy ez őrület, és hogy nincs nekem arra energiám, időm, pénzem, hogy minden vágyamat valóra váltsam. Különösen ha azt vesszük, hogy van néhány nagy kedvenc, akikhez visszajárok, és akik mindig tárt karokkal és csodás élményekkel várnak. Emiatt sok lány iránt vágyakozom hasztalan. Máig Nina is ebbe a kategóriába tartozott igen régóta, pontosabban tavaly december óta.

Aztán ma este hirtelen szabaddá váltam és kerestem, ki lesz az a kedvencem, aki még szombaton este fél nyolckor is hajlandó fogadni engem,. És láss csodát: Nina nemcsak hogy elérhető volt, hanem ráadásul tőlem egy kőhajításnyira rendel. Felhívtam hát, és talán az első csengetésre Nina felvette a telefont. Egy fiatal hang, ámde ügyes, kiváló beszédstílusú lány jelentkezett a telefonban. Talán fél perc alatt megbeszéltünk mindent és két óra múlva ott voltam nála, újra az egyik kedvenc szalonomban, ahova annyi emlék köt (és csupa kellemes). Ennél egyszerűbb és kellemesebb egyeztetést nem lehet kívánni sem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Boráros tértől talán 5 perc gyaloglással érhető el egy igen forgalmas és zajos úton. Ennél közelebbre a lakáshoz nem visz a tömegközlekedés. De hát ez elég jónak minősül. Parkolni a környéken leginkább csak tilosban lehet. Amit esetleg találsz, az meg fizetős. Persze szombaton ingyenes. A zajosság akkor zavar be, ha olyankor hívod fel a szalont a bejárat közeléből, amikor épp a kocsisor meglódul, mert zöldet kaptak a Boráros térnél. No, olyankor nem hallani, hányas kapucsengőt kell megnyomnod. Időzítsd hát a hívásod megfelelőképp. Vagy legyen jobb a hallásod, mint az enyém. Amúgy a cím teljesen egyértelmű. Kamerarendszer felügyeli a lépteidet a bejárati kaputól a lakás előszobájáig. (A lányszoba és a fürdőszoba nincsenek azért bekamerázva.) Megemlítendő még, hogy szerintem Budapesten nincs még egy ilyen lassan kapaszkodó felvonó. Lesz bőségesen időd a liftben: megfésülködhetsz, végiggondolhatod, hogy hogyan mutatkozol majd be, akár még egy Miatyánk is beleférhet, de tényleg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ez egy tökéletes helyszín minden tekintetben. A cipőd az előszobában hagyod, majd két tágas nappali szoba egyike vár majd rád. Mindkettőben többször jártam már és számomra kifogástalanok voltak. Ezúttal az északi fekvésű szoba volt a tetthely. Ott a központi elem egy tatami és odaterítve egy tiszta lepedő. Van még ott egy komód, ahol tiszta és jó minőségű törölközők garmada várja az úri közönséget. Oda helyezheted majd a vizespoharat is, amivel megkínálnak, ha kéred. Valamint én odatettem egy borítékban a rózsaszálaimat, miután egy szerény ajándékot átadtam Ninának. Először azt dicsérte meg Nina, hogy milyen jó illatú az arcszeszem, de mindjárt utána azt is, hogy ő mennyire szereti a rózsaszálakat borítékba csomagolva kapni. Aztán még több más okból is meg lettem dicsérve. Nina sok mindenkinek ajánlható (szinte mindenkinek, mert egy csodás lány), de kiváltképp annak, aki önbizalomhiányos és elkel neki a dicséret. Ha csak egy kicsit is megérdemli, hát meg fogja kapni ezt a pozitív visszaigazolást. De vissza a helyszínre: van a szobába még egy fotel: oda rakhatod a ruháidat.

A fürdőszoba talán még jobb állapotban is van, mint régebben, de lehet, hogy ebben tévedek, és régen is ilyen volt a kád. Mindenesetre semmi apróság nem hiányzott. A helyszín szerintem csillagos ötös. De mivel Nina fotói mind ebben, vagy a szomszédos szobában készültek, hát meg is nézhető, mi vár az arra járó vándorra. Már amennyiben valaki a helyszínre koncentrálna. De az súlyos hiba lenne. Ehelyett Ninára kell koncentrálni, mert nagyon megéri.
Nina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Szerintem sehol sem igazabb az a közhely, hogy szebb, mint a fotóin, mint itt. Nina egészen egyszerűen letaglózóan szép. Ezt a lányt ilyen minőségben én is, illetve bárki le tudná fotózni. Ha profi fotósa lenne, akkor esetleg nem lehetne bejutni hozzá, akkora lenne itt a csődület. Influencer kolléga már ecsetelte a külsejét egy beszámolóban, és ahol ő ezt megteszi, ott nekem nem terem babér a külalak leírásában. Azt mindenképpen olvassa el, aki Ninát meglátogatná.

Tényleg csodálatos szép szabályos babapofija. van. Én egyszer játékosan, majd később egészen komolyan is rákérdeztem, hogy tényleg nagykorú-e. Határozott kijelentést kaptam, hogy 19 éves. Ebből szerintem 2-3 évet is akár letagadhatna. Ebből adódik, hogy a másik férfikategória, akinek Ninát ajánlanám az olyan öregedő fazonok, mint én, akik a tinikre gerjednek. Hát itt lehet gerjedni kérem szépen.

A szemeivel érdekes a helyzet. Okosan és nyitottan nézett rám mindvégig, huncut mosolyban fürdetett. Minden hirdetésében az áll, hogy barna a szeme, és az egyik makktárs is ezt írta. Nekem zöldnek tűnt az a szempár. Ezért rákérdeztem és Nina is zöldnek mondta. De akár így, akár úgy: csodaszép szemei vannak.

Szépen ívelt vállak, elegáns kar, selymes bőr. Egyik karján tetkók, de szerencsére másfelé nincs. Alkatához, méretéhez arányos piciny mellek. Igen kellemes volt őket puszilgatni is meg simogatni is. Talán még "markolászhatóak" is, de olyan apró és törékeny "baba" ő, akit nem markolászni kell, hanem gyengéden simogatni. A mellbimbók hálásan kidudorodnak a puszikra.

Darázsderék, egy gramm felesleg sincs sehol. De nem is csontkollekció. Igazi, teljesen tökéletes modellalkat lenne, ha meglenne hozzá a kellő magassága. A popsija elképesztően szép alakú. A combok szabályosak, egyenesek, a lány méretéhez képest teljesen arányosak. Tetőtől talpig csodaszép. Puncija nagy lepkeszárnyakkal védett.

Egy tangában és melltartóban fogadott. Az a tanga: brrr. Erről fogok ma éjszaka álmodni. Már akkor meghódított engem Nina, amikor az utat mutatva besétált előttem a szobába.

De hogy ne csak szuperlatívuszokat mondjak, sajnos enyhén érezni rajta a dohányszagot. Mondjuk én annyira le voltam taglózva, annyira mindent felülmúló volt Nina szépsége, hogy erre rá se hederítettem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szerencsére masszázs csak az első óra vége felé történt, és akkor is fordított felállásban. Addigra már igen nagy volt köztük az összhang és addigra annyi földi jóban részesültem, hogy megkérdeztem őt, mi az, ami most legjobban esne neki a részemről. Azt kérte, hogy pihenésképpen simogassam egy kicsit a hátát és a lapockáit. Én hálás voltam, hogy nem az volt a válasza, hogy "az lenne a legjobb, ha mindketten mielőbb hazamennénk". Így hát örömmel teljesítettem a kérést, és minden szaktudást nélkülözve, ámde gyengéden és sok szeretettel kicsit végigsimiztem a hátát. Eközben jutott pár puszi a nyakára, és igen tartalmas és őszinte beszélgetés folyt közöttünk. Nina egy korát meghazudtoló érettségű, kedves, bájos, okos hölgy. Az biztos, hogy én nem vagyok híján a lelkesedésnek, amikor ilyen gyöngyszemeket találok, de tényleg élvezetes volt a beszélgetés. Először csevegést írtam ide, de annál ez sokkal több volt.

Ez a "masszázs" csak annyi ideig tartott, amíg újra fel nem ébredt bennem a fizikai vágy. Dicséretet kaptam ezért is, hogy milyen finom volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
A fürdőszobából visszaérve még várnom kellett Ninára 1-2 percet. De amikor visszajött, akkor rögtön erősen nyitott. Határozottan hozzámlépett és lesmárolt. Mindjárt láttam, hogy jó helyen járok :-)
Eközben inkább ügyesen, mint ügyetlenül (de semmiképpen nem profin) leszedtem a melltartót. Komoly dicséretet kaptam érte. Majd térdre estem előtte, és leszedtem a tangabugyit is. Újabb csókok és ölelések, tapizások után lefeküdtünk egymás mellé a tatamira. Itt is eltelt pár perc csókolózással, miközben a kezem bejárta Nina testét vádlitól homlokig, majd vissza. Azért nem bokáig, mert nem tudtam elszakadni a húsos ajkak csókolgatásától, ezért a kezem csak a vádlijáig ért el. Ügyesen helyezkedett mindvégig, hogy megtaláljak mindent, még ha béna lennék is. Ahogy az ujjaim szánkáztak végig a testén, éreztem, hogy nedvesedik a punci, hát lementem kényeztetni őt. Jólesett neki, ahogy nyaltam a csiklója körül, az szinte biztos. Idővel az ujjamat is bevezettem a hüvelybe. A lány hevesen vonaglott, de a percek múlva bekövetkező orgazmus az megjátszott volt, ebben is szinte biztos vagyok. De olyan jól volt ez megkoreografálva, hogy csak na .A négy évvel ezelőtti, még sokkal tapasztalatlanabb énem igazinak gondolta volna. A filmekben eljátszott orgazmusok legalább fele gyengébben van kivitelezve. Ne vegyétek ezt hát zokon neki. Jó volt ez azért talán mindkettőnknek.

Aztán Nina kezdett el engem kényeztetni, hogy viszonozza az élvezeteket. Megkértem, hogy oldalról tegye azt, hogy a teste a kezem ügyében legyen. Bepucsított hát annak rendje és módja szerint, és lelkesen elkezdett szopni. Időnként - pihenésképp - kivette a hímvesszőmet a szájából, és egyik, vagy másik kezével verte. Mindvégig fergetegesen jó volt nekem. A zene dallamára szopott ütemesen. A számomra legeslegszebb ilyen jellegű élmény, ha eközben megujjazhatom azt, aki szop engem. Bevezettem hát az egyik ujjamat a vaginájába és ugyanarra az ütemre megujjaztam. Pár perc múlva Nina elélvezni látszott így, és erre föl én is kitáraztam a szájába. Szépen megtörölgette magát majd engem is. Végül cicás módon, aranyosan lefeküdt mellém, csókolózni kezdtünk ,és hozzám simult. Ezután következett a rövid masszázs.

Az események igazán érdekes része csak most következett. Úgy éreztem, hogy addigra már jóban voltunk. Ezért azt súgtam neki, hogy megint kényeztetném őt egy kicsit, de ne az legyen a cél, hogy orgazmus (értsd: nem kell megjátszania), hanem legyen csupán annyi a célunk, hogy érezze magát eközben tényleg jól. És kérjen ehhez bármilyen változtatást, ha igényli. És lőn meglepetés a számomra. Először is a kezdetben nyaljam lassan, csak egészen lassan. Aztán majd rájövök mikor kell gyorsítani. Hát én ráértem, és komótosan és lágyan nyalakodtam vagy 10 percig, amikor is a teste elkezdett néha meg-megrázkódni. Gyorsítottam, és láttam, hogy ez jó. (Neki.) De amikor az ujjamat is bevetettem volna a hüvelybe, akkor arra kért, hogy ne tegyem. így a kezeimmel hol az ő kezeit fogtam, hol a testét simogattam, illetve néha a popsiját szorongattam, de a vaginában nem jártam, mert azt nagyon nem igényelte. Ez most szemmel láthatóan sokkal jobban tetszett Ninának. És nagy sokára, talán 25-30 perc nyalakodás után azt hiszem, egy valós orgazmust is láthattam. De ha ez is megjátszott volt, akkor ez a lány Oscar díjat érdemel. Ekkor végre nem dicséretet kaptam, hanem szoros, igen szoros ölelést. Majd megkértem őt, hogy búcsúzásként még szopjon le engem 69-es pózban. Ő meg megkért, hogy ne érintsem már a csiklót és a vagina bemenetét, mert most igen érzékenyek. Nekem így is nagyszerű volt. Már csak a látvány is fenomenális abból a perspektívából. Elképesztőn odaadó, és barátnős, de egyben profi kényeztetésben volt részem. Megint a szájában végeztek az utódok, már amennyi maradt belőlük az első menet után.

Mindez annyira jól sikerült, addigra már olyan harmónia volt érezhető, hogy én rákérdeztem erre a ujjazásra. A válasz letaglózott: valójában nem szereti azt Nina, de a vendég elégedettsége annyira fontos a számára, hogy ha látszik, hogy valakinek ez sokat számít, akkor elviseli. Vannak ilyen meg olyan gondolataim is ennek kapcsán, de ezt a vendégorientáltságot és odaadást nem sok helyen lehet tapasztalni.

Sok tekintetben ez az egyik legkiválóbb kényeztetés volt a négyévnyi ittlétem során. És talán én is nyújtottam élvezeteket. Mert ha csak nekem jó, akkor az úgy nekem nem jó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt árképzés, végsőig korrekt viszonyulás az ügyfélhez. Talán egy leheletnyivel alacsonyabb a rózsaszálak száma, mint másfelé. Másfél órára elég a haza bölcse, és csupán a NFVSZ és a prosztatamasszázs felárasak (de azok sem magas felárak). Nekem ez nagyon megérte

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rengeteg aspektusból le vagyok nyűgözve. Csodaszép testű és arcú, ügyfélcentrikus, profi, barátságos, odaadó, bújós, csókolózós. Két olyan menetet kaptam, hogy remegő térdekkel és bamba vigyorral mentem el onnan.
Szinte hálátlannak érzem magam, hogy megemlítem a negatívumokat is:
1. A dohányzás illatát jobban is el lehet nyomi talán, vagy ki kéne írni a hirdetésben
2. Ez egy patinás, megbízható, kiváló intézmény. Tényleg nem értem, hogy miért jó, hogy az óráik 7 perccel többet mutatnak a valós időnél. És régen is így volt ez. Megjegyzem, Nina nem sürgetett. Sőt még ő javasolta, hogy menjek azért tussolni. De mivel 21:00 volt, hát gyorsan leléptem. Aztán lent az utcán ránéztem azt órámra, és képzeljétek: olyan gyorsan mehettem lefelé, hogy lent már csak 20:55 volt. Viszont annyira tökéletes volt ott minden, hogy én még így is felejthetetlennek fogom minősíteni ezt a randit.


Ninát javaslom az önbizalomhiányosoknak, a tinikre gerjedőknek, a nagyon szép testű lányokat keresőknek, a csókolózást preferálóknak, az odaadást és simulékonyságot értékelőknek, a kellemes beszélgetőpartnert preferálóknak. Szóval nagyon sokan járhatunk ott jól. Talán ha fiam lenne, a nagykorúságakor ilyen lányhoz küldeném, hogy fejlessze a szexuális kultúráját a későbbi barátnői nagyobb örömére :-)

Ninát nem javaslom azoknak, akik dugni szeretnének: elmondása szerint túl gyakran bombázzák őt ezzel a kéréssel a vendégek. Pontosabban ő ezt nem "bombázásnak", hanem "zaklatásnak" nevezte. Ez tényleg gyerekes. Hiszen százával vannak erre kiváló szolgáltatók a másik oldalon.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-09-26 07:59:00
Nagyon szuper, nagyon részletes! Teljes körű ábrázolásod minden apró részletében megismerteti Ninát az olvasóval. Amiket írtál, azok nagyon pozitívak, nem csodálom, ha Nina többek figyelmének középpontjába kerül. Gratulálok!

2020-08-27 15:49:57
@Canaletto: igen, művész úr. Ezt a lehetőséget én is végiggondoltam már :-)

2020-08-27 10:22:54
Kspisti: talán a fénysebességnél gyorsabban mentél lefelé, azért mutatott kevesebbet az óra :)

2020-08-24 23:15:15
Etalon a javából az írásod. Magabiztos kézzel terelgeted az olvasót, eufórikus hangulatban szinte lengedeznek a mondataid, de tűpontos tartalommal is ellátsz minket e remek ifjú hölgyről. Stílus és tartalom kéz a kézben, még a kritikáit is gyengédek, ezért igazán hatásosak. Háztetőre tetted a lécet!👍

2020-08-24 22:39:11
Oktatni való beszit írtál, mi nem nélkülözi az élmény átadását sem. Gratula mindkettőtöknek.