2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Karen szexpartner

szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-22 22:51:52

racskozka
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-24

Egyeztetés
A beszámolók oldalon keresztűl értem el.
Felhívtam telefonon. Kérdeztem mehetek-e azonnal hozzá. Azt mondta kell neki kb fél óra és mehetek. Könnyen elérhető és rugalmas volt.
Megközelítés
A rákos úti szakrendelőtöl lehet meg közelíteni. Több busz is meg áll ott. Ami metrohoz kapcsolodó az a mexikói út tól induló 5-ös busz.
Pontos a cím, gps oda visz. Kellett várni a ház előtt kb 10-15 percet. Van parkolási lehetőség az utcában.
Helyszín
A lakás állapota kitűnö. Nyugodt el különített ház rész. A tisztaság jó. A fürdőben kád van. Van törülközö ami frissen mosott. Tus fürdő több is volt. Volt száj víz. A tisztaság a fürdőben rndben volt. A szoba kellemes volt egy francia ágy van benne.
Karen külseje
Valóban a hölgy van a képen. Csinos sexi.

Action
Oda értem a ház elé felhívtam vártam 10-15 percet és megérkeztt. A garázs kaput nyitotta ki onnan fel tudtunk menni a ház emeletén lévő szobába. Mondta, hogy vetkőzzek le és adott törülközőt. Először ö ment be a fürdőbe azután én. Le tussoltam vissza mentem a szobába.
Ő már le vetkőzve várt. Mondtam neki, hogy szeretném végig csókolgatni a testét mondta jó. Simogattam csokólgattam mindenhol. Sexi teste van szilikon cicik. El kezdtem a nyelvemmel izgatni majd hamar a 69-es pózban találtuk magunkat. Érzéki franciába kezdett én meg próbáltam ujjammal behatolni de azt nem engedte. Mivel jól csinálta a franciát majdnem el jutottam a csúcsra. Ezért szoltam neki, hogy jöhetne az aktus. Lovagolni kezdett rajtam szép fenekét markoltam halkan nyögdécselt. Mivel én feszült voltam mert első alkalom volt, hogy hirdetőt látogatok és nem volt eddig érzelem mentes csak sex-re irányuló kapcsolatom. Ettől le lankadt a szerszám. Ekkor meg kértem, hogy újra a 69-es franciázáshoz térjünk vissza és fejezzük is be így végig a csucsig. Látta rajtam, hogy feszült vagyok és nagyon kedves volt. Folytattuk tehát így és a szájába mentem el végül. Utána feküdtünk egymás melett simogattam és beszélgettünk. Jó volt vele beszélgetni. Lehet vissza fogok menni hozzá máskor is.
Elszámolás
Nem kértem extrákat. Korrekt volt az elszámolás.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében kellemes volt a randi. Kedves volt a hölgy oldotta a bennem lévő feszültséget. Ajánlanám másnak is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 9db
(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-31) : Elindult lefelé és a golyókat kényeztette hosszan, változatosan és nagyon izgatóan, már nagyon vártam, hogy bekapja a farkam, de közben mégis reménykedtem, hogy nem hagyja abba a golyók nyalogatását. Olyannyira felizgatott, hogy mikor a szájába vett éreztem, hogy nagyon közel a vég így kértem, hogy végezzen ki,

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 26db
(2020-10-25) : Kértem Ő kényeztessen. Hanyatt feküdtem és nyalni kezdte a golyszikat. Aztán a cerka oldalát, majd ismét a golyókat. Szépen folyt a nyála, miközben a fürge nyelvével cikázott. Megérkezve a kupakhoz azt nem kapta be csak nyalogatta tovább. Újra lehaladt, majd vissza. Úgy felhúzott, alig vártam, hogy bekapja. Kellemesen nyalogatta és szopogatta a hegyét, miközben nyelvével növelte az izgalmat

(2020-10-18) : Karen profi franciája után gyors védelem-aktiválás, majd misszivel kezdünk. Már nagyon hajtott a vágy, ezért hamar odaillesztettem farkam a nedves kis puncijához és nagyon óvatosan behatoltam szirmai közé. Finoman mozogni kezdtem csodásan szűk nunikájában, mindketten nagyokat sóhajtva a kéjtől, miközben Karen ölel, simogat, lábaival átkarolja derekam így húzva engem magára.

(2020-08-29) : Amikor visszajött akkor elkezdett puszilgatni mindenhol, lassan haladva a lényeg felé. Szinte csak szájjal csinálja, a nyelve folyamatosan pörög, megadja a faroknak ami kell. Ettől belelkesedtem és én is a kényeztetésébe kezdtem. Reakcióiból ítélve sikerült a csúcsra juttatni, remélem tényleg jó volt neki. Ezután egy-két nyelvcsapással megspékelt franciával harcképessé tett, majd nyeregbe is pattant.

: 55db
(2020-08-28) : Az ágyra feküdtünk és simogattuk, csókolgattuk egymás testét. Kölcsönösen franciával kedveskedtünk egymásnak különféle testhelyzetben. Majd felváltva élveztük egymást. Csodálatos, sokszor mély torkos franciát kaptam. Nagyon élveztem a játékot, így hosszan játszottuk ezt a játékot. Majd gumit kértem, Karen nekem háttal lovagolt meg, változatos tempóban.

(2019-12-12) : Aztán célzott franciás előjátékot kértem, amit szédületes zacsi és gátnyalogatással egészített ki. A legutóbbi nfvsz után most nem akartam kihagyni az aktust az én kis tündérkémmel, úgyhogy gumit kértem.

(2019-09-28) : Hamar 69- be fordultunk, szinte “kistinisen” friss és finom puncija, popója jó mélyre benyalva is, ugyanakkor profi franciája van, amit élvezettel csinál és úgy tűnt tényleg élvezi az én munkálkodásomat is.