2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Cintia szexpartner

szexpartner

Cintia-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-21 22:27:48

biopapucs
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-24

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon hívtam, nem volt egyszerű elérni, de végül sikerült. Nem vele beszéltem, ez biztos, Cintiának ugyanis nagyon édes tájszólása van. A képeket látva úgy voltam vele, addig próbálkozom, amíg sikerül :-) A nemzeti ünnepünk előtt még épp sikerült beférnem a naptárjába.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedve mentem, szerintem így a legegyszerűbb. A cím egyértelmű, nincs semmi para.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejutás egyszerű, Cintia egyedül fogad. A lakás a célnak kiválóan megfelel, rend és tisztaság van, a szoba "fényerejét" egy rolóval lehet szabályozni. A fördőben minden van, ami szükséges, különböző tusfürdők, szájvíz, tiszta türcsik.
A szoba mérete szerintem elég, jó nagy ággyal, ami kényelmes, és egyáltalán nincs leharcolva.
(Egy kérdés a Cintiát meglátogatókhoz: hogy a pi...ba van az, hogy ott van egy ventillátor, ami ezerrel megy, de levegőt egész egyszerűen nem fúj?!)
Cintia külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Nos, Uraim, amint látjátok, nem szoktam beszámolót írni, amiért most mégis, az Cintia szépsége.
Nála szebb nőt én még nem láttam - más lehet, szebb nem. Aki szívesen tölt időt a képen látható típusú fiatal hölggyel, azonnal induljon, mert ha lemarad, a világ legnagyobb lúzere!
Én ezt a részt nem tudom részletezni, Cintia testének minden porcikája tökéletes. A képek is sokatmondóak, de egyben látni, az valami csodálatos!
Egy melltartó és egy bugyi volt rajta érkezésemkor, ami gusztusosan takart néhány tenyérnyit a testéből.
Gyönyörű az arca is, nincs mitól tartani - hacsak attól nem, hogy megáll a szívverésed, mikor meglátod :-)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Érkezésem után egyből fürödni mentem, nem beszéltünk meg semmit előre a programból. ilyen gyorsan még sosem fürödtem, aztán vissza a szobába, Cintia az ágyon várt a kis fehérneműjében.
Csókokkal kezdtünk, nagyon odaadó volt, igyekezett felmérni, nekem hogy esik jól, teljesen rám hangolódott, én pedig élveztem, hogy ilyen partnerre leltem.
Finoman kihámoztam a melltartóból és a bugyiból, így már minden akadály nélkül láthattam a tökéletes testét. Símogattuk egymást, majd csókolózás közben lefeküdtünk az ágyra. Nem kapkodtunk, élveztem Cintia gyengédségét és gyönyörűségét, és ő is élvezte, hogy símogatom.
Kis idő múlva felfedező útra indultam, azzal a gondolattal, hogy tudom, ennek a nőnek minden négyzetcentimétere tökéletes és gyönyörű lesz, így inkább az a kérdés, vajon tudok-e neki örömet szerezni tevékenykedésemmel.
Mire leértem a puncijához, már egyértelmű volt, hogy igen. Nem volt semmi megjátszás, nem dobálta magát ide-oda, csak szépen sóhajtozott, majd kicsit megjött a hangja is. Cintia még akkor is tökéletes maradt, amikor elélvezett, de nem azért, mert visszafogta magát, hanem, mert ez így jön belőle. Erre születni kell ...
Ezután kicsit pihentünk, majd ő következett. Finom símogatásokkal kísérve csúszott le, hogy szájával kényeztessen. Nem úgy kezdte, ahogy én szeretem, de elég volt egy-egy mozdulattal segíteni a helyzeten, azonnal "átállt", és gyönyörré formálta a perceket. Száz százalékos odaadással dolgozott azon, hogy nekem a lehető legjobb legyen.
A legfinomabb nyelves-símogatástól a vadul durva pornós szopásig minden volt, mindenben otthonosan érezte magát ő is, miközben nejem igen jó volt. Jó volt látni, hogy nem egy porcelánbaba vendége vagyok, ha arra vettük az irányt, mosolygós partner volt a kemény dolgokban is.
Utána gumihúzás, majd hátulról kezdtük a programot. Szűk puncijában először óvatosan mozogtam, majd egyre jobban belelendültünk. Cintia teljes odaadással akarta, hogy jó legyen nekem, tolta magát rám, figyelte mi jó nekem, és úgy mozgott, hogy a lehető legnagyobb élvezetet nyújtsa. Gyönyörű, gömbölyű feneke, darázs dereka fantasztikus látvány volt, nem tudtam betelni vele.
Mivel nem akartam így elmenni, váltottunk, és ő került fölülre. Fáradhatatlanul lovagolt, ha kellett lassan, mélyen a szemembe nézve, de sokkal inkább vágtázva. Ilyenkor arcán néha meg-megjelent a bestia-karakter, de ettől csak még izgatóbb lett. Minden mozdulatsort fáradhatatlanul csinált, nem finnyáskodott, nem fáradt el. A végén kiderült, hogy már nem csak miattam lovagol ilyen iszonyatos tempóban és intenzitással, egyre több melegséget éreztem az ölemben, majd Cintia teste megfeszült, és halk sikoly kíséretében elélvezett. Javasoltam, hogy kicsit pihenjünk, de nem hallgatott rám, folytatta a lovaglást, egészen addig, amíg nekem is jó lett.
Megvárta, míg lenyugszom, letisztogatott, és mellém feküdt.
Mivel az órám végefelé jártunk, kis pihegés után elmentem zuhanyozni, majd felöltöztem és fájó búcsút vettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban megbeszélt csokor, semmi nem változott. Az összeg bagatell ahhoz képest, amit Cintia nyújt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Cintia egy csendes, elegáns gyilkos, akit egy életre nem felejtesz el. Ahogy meglátod arra gondolsz, hogy az ilyen csajok vagy finnyásak, vagy szuperek. Nos, ő szuper.
Ebben a kategóriában nem tudok jobb partnert. Más lehet, jobb nem. Aki ezt a fajta tökéletességet szereti, annak nagyon ajánlott kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

lompika
Billentyűbetyár
2020-08-25 17:48:28
Minden igényt kielégítő kedvcsináló írás Cintiáról. Majdnem annyira tetszett mint neked a szép szőkeség! :) Gratulálok hozzá, és kicsit irigykedek! :)

gib
Lelkes irogató
2020-08-25 16:11:16
Kerdes, cici oldalrol milyen a holgyemeny? Kepek alapjan nincs 90cm. Vagy rosszul latok? :)

2020-08-25 15:38:14
Elfogultságod érthető, ugyanakkor mégis "józanul" írtál s jól is.

2020-08-25 08:09:02
A ventilator lapatja derekszoget zar be a talpazattal! Igy csak vagja a levegot nem pedig tereli, keveri!
:)
Valoszinuleg gyartasi hiba vagy csak a lapatokat rogzitettek rossz szogben!

biopapucs
Már Valaki itt
2020-08-24 21:50:15
Minden hónap harmadik hetében számíthatnak rám a Hölgyek. Az Urak nem annyira ... :-)

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-10) : Lightosabb csókok/szájrapuszik jöttek ő pedig kezelésbe vette a cerkát. Erre nem lehet felkészülni, nagyon jól csinálja. /Fiatalabb koromban, amikor még az ellenkező nem is elég fiatal volt ahhoz, hogy a pénz bővköre ne szippantsa be őket, nekem volt egy hasonlo adottságú bnőm - komolyan ilyet tessék elképzelni - , aki még elvileg szeretett is, de még ő sem tudott ilyen franciát adni nekem,

felejthetetlen: 1db
(2020-09-05) : Majd jeleztem, hogy be szeretnék jutni a szentélybe is, és kaptam hozzá védőfelszerelést és be is mentem. Na itt egy újabb szintre emelkedett a dolog, olyan finom volt, ami leírhatatlan. Alattam fekszik egy hamvas kis fiatal szőke angyal, akinek olyan teste van, amiért mások véres verejtékkel szenvedve sem közelítenek meg,

nagyon jó: 1db
(2020-09-04) : Miután már kijátszottam magam, gumit kértem, de előtte kaptam még egy erősítő franciát, hogy erőre ébredjek, csak most nem álltam, hanem térdeltem, de nagyon jó volt így is a látvány, talán jobb is. Gumit én raktam fel, majd Cintia egyből kutyusba váltott. Így engedtem a kísértésnek és ez volt az első pózunk,

: 6db
(2020-10-12) : Törölköző egyből le is került a derekamról és mentünk az ágyra, ahol elkezdett szájjal kényeztetni. Lágyan kéz nélkül csinálja, semmi durvulás, de mégis nagyon hatékony, tényleg érzeni a munkálkodását. Lehet, hogy ez abból fakad, hogy neki kicsi a szája én pedig vastagabb vagyok az átlagnál, de mindenesetre nekem ennél nem kell több. Emellett nagyon igyekszik is,

(2020-09-17) : Megérkezés, és mindenekelőtt gyors fürdés, hogy minél hamarabb karjaim között érezhessem Cintiát. A szobába érve állva várt, rögtön átöleltük egymást, finoman - igazi bújós mód...

(2020-09-14) : szuper action, ami az adatlapján van, azt mind vállalja és profin kivitelezi, csók van, gfe van, kedves volt, beszédes...