2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Nancyy szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Nancyy-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-21 17:39:12

Motorcsónak
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Édes Motorcsónakom!!!!
Kedvesem, nagyon de nagyon köszönöm szépen az istennő besorolást! Szuperül indul a hetem!! 🤩🤩🤩🤩
Természetesen várlak máskor is de ezt biztosan tudod, hisz szuper randink volt!!!! Nagyon jól éreztem magam veled!!
legyen csodás heted drágám!!
Csók N

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-24

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Napokkal előre VTR-en keresztül történt. Telefonszámot a találkozó előtti esete írtam meg, egybe letudva a megerősítő SMS szerepét.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel mentem. Elég frekventált helyen található a lakás, így a buszról leszállva 100-150 métert kellett sétálnom. Pontos cím VTR bejelentkezés esetén le van írva. 2-3 csörgetés után Nancyy felvette a telefont és a kapukódot is megkaptam. Az nem volt szokványos számomra, hogy a házba belépve még egy ajtón keresztül kell menni mielőtt eljutottam a lépcsőházba és ugyanez igaz, amikor felértem az emeletre és el akartam jutni a lakás ajtajához.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kézfogásos bemutatkozós köszönést követően a cipőt a bejáratnál kell hagyni. Maga a kéjszoba kicsi és hangulatos, ugyanakkor kényelmesen el lehet férni benne. Jelenleg egy szék funkcionál, tartóként a holmiknak, abban az esetben, ha be szeretné vinni valaki a cuccait. 1 személyes matracon lehet kényelembe helyezni magunkat a légyott során. Ventilátor biztosít némi hűsítő szellőt.

Pár hete költözött be Nanccy, nekem speciel nem volt hiányérzetem a felszereltségét illetően. Amire szükség van megtalálható benne. Tusoló rendben van, zuhanyfüggöny ellátja funkcióját és a vízhőfokot is jól lehet szabályozni. Tusfürdőkből van választék. Szájvíz kikészítve, higiénia pipa. Jó vendéglátóként itallal és friss törölközővel kínál.
Nancyy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szép arcú, buja, nőiesen telt teremtés. Egész lényéből árad egyfajta erotikus kisugárzás. Mosolyával egy fridzsidert is le tudna olvasztani. Aki szeret mit fogni nőn, nem szenvedhet hiányt nála. Popsija kerek, szépen ívelt, kebleit markolva, csúszka masszázs közben lehet igazán csak megtapasztalni teljes valójukban, ha a látvány önmagban nem lenne elég. Pont a harmadik képén látható babydollban fogadott.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ráhangolódásképp masszázst kaptam Nancyytől. Ekkor még rajta volt a babydoll, de bugyit nem véltem felfedezni. Hasra feküdtem és finom mozdulatokkal bekent olajjal egészen a felső testemtől combjaimig végig. Nem volt erőteljes már-már fájdalom küszöböt próbára tevő masszírozás, inkább érzéki és kényeztető. Közben cseverésztünk korábbi élményeinkről, mintha csak régóta ismernénk egymást. Huncut kezeivel combjaim közét pásztázva, be-benyúlkálva tette még inkább emlékezetessé eme részét találkozónknak.

Ezután rákérdezett Nancyy, hogy szeretném-e megmasszírozni őt, amire bolond lettem volna nemet mondani. Levette a maradék ruháját és végre megcsodálhattam fedetlen testét. Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett. Csókra nincs lehetőség. Testét viszont engedi kényeztetni. Nyaktól haladva lefele csókolgattam. Mellei bebarangolásával töltöttem némi időt, majd fojtattam utamat délnek. Mivel ujjazásra nincs lehetőség ezért, úgy irányítottam kezem, hogy inkább a combközét és a szeméremdobot érjék mozdulataim (nem akartam félreérthető lenni és azzal megtörni a hangulatot, hogy rám kell szólnia). Kelyhének zamatát inkább számmal ízleltem meg a továbbiakban. Sajnos 1 órás programunkba és rövid ismeretségünkbe nem fért bele, hogy rendesen felcsigázzam, és a mennyekbe repítsem. Amit lehetett röpke időnkből kihoztam azért. Rám tértünk ismét ezt követően.

Jeleztem felé, hogy cickó fan vagyok, így muszáj volt fejem fölém hajolva megcsodálnom méretes kebleit, miközben kezeimmel és számmal alig győztem betelni velük. De, hogy tovább fokozza Nancyy élvezetem, erotikus cicis csúszka masszázzsal örvendeztetett meg. Olajozott keblei bársonyos mozdulatai, ahogy végigszörföztek farkam dagadó hullámán, kéjes mámort idéztek elő bennem. A csúszkázást franciázás követte. Szájával érzékien tud kényeztetetni és nem rest foglalkozni az egész műveleti területtel, így a zacsik is kaptak finom ajkaiból. Nancyy nem gyors kivégzésre törekedett, de így is szólnom kellett neki, hogy lassítson egy kicsit. Még élvezni szerettem volna társaságát, így gumit húzott és hátulról érezhettem szűk feszes punciját és markolni való popsiját. Közben a falra szerelt tükörbe is belepillantottam, csak hogy legyen ilyen emlékem is magunkról. Pózcserét követően missziben folyattunk légyottunkat, amit élvezésem pillanata koronázott meg. Amíg lenyugodtam és sikerült magamhoz térnem, Nancyy kiment egy gyors zuhanyra. Nála rend és tisztaság van, kérem szépen. Időnkbe már csak annyi fért bele, hogy én is lezuhanyozzak, amihez kaptam friss törölközőt. Még egy pohár ital és egy kevés csevegést követően a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infó szerinti 1 óra. Pesti átlag környéke. Extrát nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Külön tetszett Nancyyben, hogy már a lakásba belépve egy cserfes, közvetlen nőként tündökölve üdvözölt, mosollyal az arcán. Izgulósabb/introvertáltabb típusú emberek is könnyen fel tudnak oldódni társaságában. A találkozónk során végig partnerem volt, amit szerettem volna megtapasztalni vele, maximálisan megkaptam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-24 23:48:17
Nincs is annál jobb mint amikor mindkét fél, őszinte elégedettséggel búcsúzik el egymástól:))

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-24 10:56:16
De jo is amikor istennő szuletik gratulálok hozzá.. .

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

(2019-02-10) : mellém térdelve csodás franciával hálálkodott - úgy helyezkedett, hogy kutató kezeimmel hozzáférjek az éppen rejtett zugaihoz. Miközben Ő csodás ajkával a kisorit dajkálgatta, én elmerültem a nedvesen várakozó rejtett kis csodák simogatásában.

felejthetetlen: 17db
(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

(2020-01-22) : Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó

nagyon jó: 16db
(2020-10-07) : A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

: 12db
(2019-10-23) : volt fenékpaskolás is. Meg cicis csúszka, mondtam is neki ez így 100% erotika. Nagy mellei a farkamhoz értek miközben a fenekét fogtam, majd orál, de nem akartam még véget vetni a talinak.

(2019-09-29) : élveztem ahogy kényeztetet. Nagyon figyelmes s mindent úgy csinált mintha a párom lenne. Kis idő után a hátamra fordultam s jött egy finom csúszka. Hogy utána mit éreztem azt nem lehet le írni de amikor bekapta akkor a mennyekben voltam

(2019-08-28) : Beolajozta magát és minden ment sikamlósan. Ált a cerka azon nyomban. Négykézláb oldalra fordult, hogy elérjem. miközben franciázik