3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 10-16
Csilla erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Csilla-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-21 10:30:34

jóöregharcos
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Csilla beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Csillát már lassan négy éve ismerem régebben már többször voltam nála.Mikor tavasszal olvastam Kutató beszámolóját akkor elhatároztam,hogy hamarosan megkéne látogatnom.A vírus helyzet miatt egy darabig nem volt elérhető.Pár héttel ezelőtt felhívtam még bele sem szóltam a telefonba rögtön a nevem szólítva üdvözölt,benne vagyok a telefonjában.Az akkor megbeszélt randi meghíusult Csillának lerobbant a kocsija Budapest határában,sms-ben sajnálattal lemondta a találkozónkat.Most is csak Sms-ben tudtunk egy újabb randit összehozni ezúttal nem jött közbe semmi.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A Kodály köröndtöl néhány perc sétával lehet eljutni Csilla szentélyébe.Legegyszerűbb kisföldalatti igénybevétele.Autós megközelítésről nem tudok nyilatkozni a parkolás nem egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi felújított kőrfolyosós ház,modern liftel az udvarból lehet feljutni Csillához.A bejárati rész virágokkal teli.A fürdőszoba sarokkádas illetve a mellette a masszázspados gyertyákkal füstölőkkel berendezett szentély a galérián van.A lenti előtérből lépcső vezet föl ide.
Csilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Csilla közel a negyvenhez egy igazi NŐ nagybetűvel,mondhatnám,hogy egy autonóm személyiség vörös haj ami most a feje tetején egy copfba volt kötve.Figyelemre méltó dús keblek.Megérkezésem után puszi, cipő levével majd a lépcsőn felkísért az emeletre.Egy pohár hideg ásványvizet kaptam Csilla mondta hogy Erdélyből való minden cseppje aranyat ér.Valóban jó íze volt.Egy pár szót beszélgettünk,végül a masszázs programot egyeztettük tantramasszázst kértem.Levetkőztem utána bekísért a fürdőszobába tisztálkodni.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Talpmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mikor visszajöttem a fürdőből kérte hogy feküdjek a padra Csilla egy tollal végig simogatta a hátamat lábamat finoman többször végig cirógatta az egész hátsómat fenekemet combomat,közben halk meditációs zene fokozta az erotikus hangulatot.Nagyon izgató volt ahogy végig simogatott a tollal az egész testemet átjárja ez bizsergető érzés.Ezt követően kissé meleg olajat öntött a hátamra majd finom mozdulatokkal végig ment, az egész hátsó részén a vállamig ezt követően erőteljesebben mindenhol végig gyúrt a gerinc oszlopom mellett többször végigment az alkarjával nagyon szakszerűnek éreztem minden mozdulatát..Befejezés előtt több benyúltást is végzett a zacsimhoz illetve a fenékhajlatomba benyúlt végig simitott olajos tenyerével az ujjával a popsi lukamnál is megállt egy pillanatra ezt többször megismételte majd a fenekemet is két kézzel körkörös mozdulatokkal átgyúrta nagyon kellemes érzés volt.A végén a combom majd a lábszáram következett egy finom talpmasszázzsal fejeződött be ez a program
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Fordulás után megemelte a fejtámlát ezt követően szemből mindkét combom belsőrészét végig simogatta,rituális mozdulatokkal,majd átjött a jobb oldalamra majd kb 20 centi magasról olajat öntött a még lankadt férfiasságomra. Ezután szinte kigyóbűvölő mozdulattal közelíti meg átszellemülve a tenyerével fölfelé irányuló mozdulattal,mint a karmester aki kéri,hogy álljon fel a zenekar.Ezt a mozdulatot többször megismételte,majd finoman érintette ekkor még nem voltam a teljes harckészültségi àllapotban,de az apró finom mozdulatának hatására hamarosan megkeményedik a férfiasságom .Csilla meg is jegyezte,hogy a fiatalok is megirigyelhetnék olyan kemény vagyok ,egy kicsit beszélgettünk, ezután átadtam magam az élvezetnek.Nagyon profi mozdulatokkal nyúl a hangszerhez érzi mikor kell visszavenni a tempóból nehogy idő előtt elmenjek.Többször is átéltem az orgazmus közeli állapotot egy hajszál választott el a magömléstől de Csilla még időben visszahozott.Jeleztem Csillának,hogy a határon billegek erre viccesen azt felelte hogy"van útleveled"Ezután még beveti a remegtető technikáját amiről tudja,hogy szeretek az ujjával finoman ütögeti rezegteti a zacsi alatti részt a prosztatámat,nagyon élvezem ezt a rezgést amit az ujjával előidéz.Közben a hátát popsiját simogatom és természetesen a keblei vagy inkább csak a bal keble mert csak azt érem el nem maradnak ki a simogatásból.Az utolsó percekben intenzívebb kézimunkába kezd a ciciket erőteljesebben markolászom.Csilla is felfokozott állapotba kerül mintha beszélne a férfiasságomhoz legalalább három-négy percig úgy érzem hogy mindjárt robbanok de még sem,ezt nagyon tudja hogyan kell ezt a végsőkig fokozni.Egyideig még próbálok ellenállni Csilla ekkor szembe fordul velem,hogy jobban elérjem hatalmas kebleit amit mind két kezemmel erősen markolászok ő is nagyokat sóhajt szinte egyszerre lélegzünk,végül gyorsít a kezével és megkegyelmez .Ekkor bekövetkezik a vulkánkitörés a fehér lávafolyam Csilla kezére hullik.Velem együtt élvezi munkálkodásának gyümölcsét.hangosan mondja"igen,ez az" Az örökítőanyag minden cseppjét kipéseli belőlem lankadásig.Sziviával megtörölget szusszanok egyet ahogy mondani szoktàk ez nem volt semmi.Csilla megjegyzi,hogy jól bírtam 35 percig tartó kiképzést látszik,hogy a "lányok jól karbantartanak" elmegy kezet mosni,kéri,hogy maradjak még fekve ezalatt próbálok magamhoz térni.Csilla visszajön leengedi a masszázs padot,majd elkísér a fürdőszobába és segít megmosni a hátamat.Felöltözésem után csoki egy pohár víz még mindig az erdélyi ásványvíz igyuk meg nehogy kárba vesszen.Beszélgetünk egy keveset,már este nyolc után voltunk nem akart sürgetni de éjszakai autózásra mennek a barátaival.Lementünk puszival búcsúzunk egymástól.Megbeszéljük,hogy sok volt ez az egy év kihagyás gyakrabban is meglátogathatnám
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A multkori meghiúsult randi miatt félóra ráadást kaptam.Csilla csak kézimunkát vállal de azt magasfokon műveli.A másfél órára + átlagosnak méretűnek mondható csokrot távozásom előtt a szobában akartam hagyni de Csilla kérte,hogy a lenti előtérben rendezzük ott adtam a kezébe a nagyrózsaszálat

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csillánál ez már a sokadik látogatásom volt,idén csak az első.mindig felüdüléssel és feltöltődve jövök el tőle.Most is katartikus élményben volt részem a csodás kezeinek köszönhetően.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Csilla erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-24 17:52:29
Azt kell mondjam, ez az egyik legjobb beszid lett, ha nem a legjobb! Tartalmas, de volt is miről karistolnod... Köszönöm és Gratulálok!

2020-08-24 17:31:20
Nem szeretem a cimbiskedést, sem a mellébeszédet.
Élményeidről nagyon jól részletezetten írtál, soha nem olvastam Tőled ilyen jól megírt beszámolót. Első spontán gondolatom, sokan tanulhatnak tartalmas írásodból, még a nagy mesemondók is. Gratulálok, írásodnak a képzeletbeli faliújságon a helye.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-24 15:58:20
Katartikus élményt kaptal, szépen megirtad, gratulálok

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-24 11:36:44
Igen, Csillánál a kitűnő szakszerű masszázs, a tökéletes kikapcsolódás és a minden alkalommal más, kényeztetési praktikái teljesen feltöltik a hozzá betérő vendégeit!!!

FunkciókCsilla legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2014-06-09) : Én a rózsaolajos tantra masszázst választottam, 1,5 órás időtartamban. A masszázst egy tangában végezte, ami végig rajta maradt. Ez a masszázs nem az átgyúrásról, hanem az érzékek kellemes játékáról, a finom érintésekről, cirógatásokról szól. Engem nagyon jól lelazított és nagyon kellemes érzéseket váltott ki bennem.

nagyon jó: 9db
(2019-11-05) : belépve az ajtón már csak egy sexy tanga volt rajta. de szemeim elkalandoztak egy pillanatra a gyönyörű formás nagy kebleire. Közben kérte helyezzem magam kényelembe és élvezzem a masszázst, amit olajjal végzett. lentről a lábaimtól

(2019-07-13) : huszonötödik perc felé közeledve Csilla gyorsabb tempópa kezd,én is erósebben markolászom a cicijét, ettől felfokozott hangulatba kerül,kérem,hogy a rezegtetős technikájával szeretnék elmenni.

(2018-01-10) : Egyszer csak eljött a vég egy nagyot élveztem.Ekkor ezt mondta "ez az gyertek szépen ki ne maradjon bent senki" mindet kipréselt belőlem.Ekkor megtörölgetett elment kezet mosni.Segített lejönni a padról majd elkisért a fürdöszobába és a kádba guggolva segitett megmosni a hátamat mivel olajos lett.

: 21db
(2019-02-12) : Közben kellemes félhomály, csendes zene. Hason fekve lábtól felfelé haladt, ebben a periódusban kizárólag a masszázsra koncentrált, semmi elkalandozás. Közben lehet vele beszélgetni értelmes dolgokról is.

(2018-04-07) : Hason fekve kezdi, nagyon lágy simogatásokkal, az érintések aztán erősödnek, de nem lett belőle gyúrás, megmaradt inkább érintésnek, simogatásnak.

(2017-12-17) : Tantra masszázst kértem utána lingamot.Csilla kérte,hogy forduljak hasra és halk zene mellett elkezdett finoman maszírozni.Nagyon kellemes érzés volt, Az egésztestemen végigment lágy finom érzés volt.