Nancyy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nancyy-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-21 09:53:47

Memroxx
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Édes drága Memroxx!
Nagyon köszönöm soraidat, én is jól éreztem magam veled, de egy két bibi akad a beszibe. Pl* nem felújított bérházban vagyok , hanem új építésű, illetve nem vagyok sokadik emeleten.. ha esetleg nem működne a lift , kb 15 lépcsőt kéne meg tenni...
Mikor már te jöttél hozzám a szobám teljesen fel volt szerelve, mint írtam igen most költöztem kb 2 hete de sikerült mindent beszereznem.;)
Az hogy matrac van igen egy jó vastag kika-s matrac amit nem fogok lecserélni , mivel a szobámba nem fér el egy 200x200 as francia ágy ... sajnos...
Várlak szeretettel máskor is!!!
Csók Nancyy

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel hívtam Nancyt, amikor a honlapon látható "most a telefonnál van" jelzés volt látható. Elsőre el is tudtam érni, nem kellett sokszor hívogatni. Kedves és határozott volt telefonon, elmondta a lehetőségeket, de elég részletes tájékoztató van az adatlapján is. Gyorsan le tudtuk szervezni a randit még aznapra, egy pár órával későbbre, délután 1 órára.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű a címet megtalálni GPS-szel, egyértelműen beazonosítható felújított bérház sokadik emelete. Parkolás sajnos fizetős, de erre fel is hívja a figyelmet Nancy az adatlapján. Könnyen találtam parkolóhelyet az utcában, a cím előtt is voltak szabad helyek. Bár nem tömegközlekedéssel mentem, de úgy se lehet túl bonyolult odajutni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Felújított bérház sokadik emeletén található Nancy. Lift van, szóval nem kell aggódni az emeletek megmászása miatt. A lakásban mintha egyedül lett volna Nancy, nem volt átjáróház érzetem. Nancy egyből megkért a bejáratnál a cipő levételére, nagyon tiszta a lakás. A fürdőszoba is rendesen fel volt szerelve, nem a legmodernebb, de a célnak abszolút megfelelő, zuhanyfüggönnyel, háromfajta szájvízzel, 8-10 féle tusfürdővel. A baszoba még nincs teljesen felszerelve, ideiglenes megoldásként egy egyszemélyes matrac volt az akícióhoz, de a célnak és rendeltetésének abszolút megfelelt. :) Egy kis ventilátor biztosította a kellemes hőmérsékletet.
Nancyy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Nancyy abszolút beváltotta a hozzá fűzött elképzeléseimet, 100%-ig a képeken látható hölgy nyitott ajtót. Nem volt olyan érzetem, hogy a képek jó pár év(tizede) készültek volna, a testsúly és minden - pont mint a képeken. A popsitól majdnem elaléltam már első ránézésre, ugyanaz mint amit a képein láhetó. Egy kis halvány barackszínű egyrészes ruhában nyitott ajtót (mint a harmadik képén), eléggé izgató volt. Csodaszép hatalmas mellei természetesek, arca gyönyörűszép.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belépéskor a szokásos ajtó mögé bújós fogadtatással várt. Puszi után bemutatkoztunk, és beinvitált a tetthelyre. Megkérdezte, kérek-e valamit inni, és hogy mennyi időre maradnék (ahogy megbeszéltük – egy órára). A rózsaszálakat az asztalra kellett helyeznem, szeretem még az elején lerendezni. Ledobtam a ruháimat egy székre, kaptam egy törölközőt és elkísért a fürdőhöz.
Fürdés után ahogy visszatértem, rá is tértünk a lényegre, mivel szeretnék kezdeni: mivel az egy órában egyszeri élvezési lehetőség van, felajánlott masszázst, de én egyből a lényegre szerettem volna térni – egy jó franciára. Emlékeztetett is, hogy nehogy túl hamar végezzük a programot, de nem éreztem késztetést masszázshoz. Így a hátamra feküdtem, és felülről vette kezelésbe az ezredest. Először egy kis masszázsolajjal kaptam egy cicis farokmasszázst, ami nagyon finom volt, csak úgy suhantak a cicik fel-alá a velem egykorún. Már nem emlékszem pontosan, én kértem-e vagy magától, de el is kezdte a franciás kényeztetést. Hát el kell mondjam, elég profi szopást kaptam: nem maradtak érintetlenül a golyól sem, nagyon lelkesen fuvolázott Nancy – de sajnos éreztem, hogy ez így nem less jó, váltanunk kell, mert végem lesz mielőtt még rátérhetnénk a lényegre számomra, hogy akció közben élvezhessem csodaszép popsiját. Kedvesen felhelyezte a gumit, és rákérdezett milyen pozicióban szeretném: hátulról doggyban. Már ahogy fordultunk át, majd elájultam azoktól a csodaszép popsitól. Mivel említette, hogy nem szereti a nagy méretet, mivel elég szűk (én a jelek szerint a bevállalható méretkategóriában voltam), lassan kezdtem betolni a puncikába – ami mennyei volt. Muszáj volt néha ki-ki kapnom a farkam, hogy ne élvezzek el idő előtt, mire viccesen meg is kérdezte, hogy most szívatom? :) Mondtam nem, csak nem akarom elszalasztani a lehetőséget, hogy rendesen kiélvezzem az aktust ezzel a gyönyörű popsival. Megkértem, hogy doggyban szorítsa össze a lábait, amit teljesített is – de sajnos nemsokára így se tudtam elkerülni a végzetem. Nancy egyből el is ment gyorsan tisztálkodni. Még beszélgettünk egy kis ideig, nagyon laza és jófej csajszi. Az óra vége előtt elmentem tusolni, és elbúcsúztunk egymástól.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem vettem igénybe extrát, egy normál órás programra mentem, ami a pesti átlag felett van pár rózsaszállal - abszolút megéri, csak ajánlani tudom mindenkinek. :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút pozitív összbenyomás maradt, a popsit nehéz lesz elfelejteni :)
Szerintem még visszatérek hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-25 14:05:02
Köszönöm szépen édesem!

2020-08-25 12:59:23
asconer! Hidd el megéri az utolsó garasig! Voltam nála.

2020-08-25 12:50:25
Kedves asconer6!
De természetesen van lehetőség 2x , de ott más a rózsaszál .
Hidd el hogy van hogy még az 1 óra is kevés hisz a programom tartalmaz nagyon sok finomságot! Eddig erre nem volt panasz... de természetesen kinek mi...
Szép napot!

2020-08-25 10:55:48
Az oras randevu ara pesti atlag felett van es meg esely sincs 2. lehetosegre?
Szamomra ez nem tul bizalom gerjeszto...

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-24 23:43:26
A reagálással lett kerek ez a jól sikerült, elégedettséget sugárzó, erotikus randevú. A formás fenék rajongóknak pedig kihagyhatatlan, a szépséges Nancyy meglátogatása.

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-09-07) : Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt,

(2020-08-21) : Először hátát, fenekének és combjainak domborulatait barangoltam be. Azért nem voltam rest viszonozni a benyúlkálásokat én sem és persze a hason fekve oldalra kinyomódó melleivel is megismerkedhettem. Lágy csókokat hintve nyakára fejeztem ki tetszésemet Nancyy irányába, majd fordulás következett.

(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

felejthetetlen: 17db
(2020-06-20) : Az érintésétől már simán harcra kész voltam, de abban maradtunk, hogy először én kényeztetem a popsiját, így cseréltünk. Kis masszázsos felvezetővel indultunk, nekem elég erős kezem van, szoktam masszírozni, de ezzel óvatosan kell bánni, mert Nancyy inkább a lágyabb mozdulatokat szeretni, ezt gyorsan meg is beszéltük. A masszázsból érintés és simogatás lett, majd szép lassan, majd mohóbban kényeztettem nyelvvel a fenekét.

(2020-05-17) : A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt.

(2020-01-22) : Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó

nagyon jó: 15db
(2020-10-07) : A szemben lévő tükörben élveztem a látványt. Fordulás misszibe és így is dolgoztuk meg egymást egy kicsit, majd átadtam neki a végjátékot. Cici, kézimunka és NF. Végül az ikrekre ömlöttem. Fantasztikusan jó volt, hosszú ideig nem találtam a szavakat. Majd Ő és én is lecsutakoltuk a szennyet magunkról.

(2020-09-04) : Eleinte vacilláltam, hogy masszázs, vagy szex... aztán mindkettő lett. Egy kellemes masszázs kezdésnek, utána francia, majd egy rövid dugás. Egy gond volt csak, a farkam vastagsága miatt nem igazán volt számára kellemes. Én nem éreztem azt, hogy túl szűk lenne, de az ő elmondása alapján jól kikészítettem a punciját. Szerintem elsősorban a masszázst szereti, mert azt nagyon jól csinálta.

(2020-09-04) : Tökéletesen használja az adottságait, az átdolgozott éjszaka, és hajnali autózás ellenére is haptákba vágta magát az Ezredes, amit a csúszkából franciára váltással jutalmazott. Finom, kóstolgató, majd egyre határozottabb mozdulatokkal repített a mennyeknek kapui felé, kézeivel és szájának puha ölelésével egyaránt.

: 12db
(2019-10-23) : volt fenékpaskolás is. Meg cicis csúszka, mondtam is neki ez így 100% erotika. Nagy mellei a farkamhoz értek miközben a fenekét fogtam, majd orál, de nem akartam még véget vetni a talinak.

(2019-09-29) : élveztem ahogy kényeztetet. Nagyon figyelmes s mindent úgy csinált mintha a párom lenne. Kis idő után a hátamra fordultam s jött egy finom csúszka. Hogy utána mit éreztem azt nem lehet le írni de amikor bekapta akkor a mennyekben voltam

(2019-08-28) : Beolajozta magát és minden ment sikamlósan. Ált a cerka azon nyomban. Négykézláb oldalra fordult, hogy elérjem. miközben franciázik