2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dotti szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-20 13:11:26

milky01
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Dotti hirdetése is a régóta kinézettek között volt. Amikor elérhető volt, telefonon hívtam őt, aznap (vagyis hétfőn) gyorsan sikerült az időpont egyeztetés, sms-ben megerősítettem még egyszer az érkezésemet. A telefonban Dotti hangja nagyon kedves és készségesen tájékoztat a lehetőségekről. Ez pedig mindig bíztató előjel számomra!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros, vagyis a ház megközelítése minden szempontból kiváló, várakoznom a ház előtt természetesen nem kellett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belvárosi kultúrált környéken lévő ház emeleti lakása, ami rendezett, tiszta, célnak tökéletesen megfelel. A szoba, ahol az események zajlottak kicsi, de szintén rendezett, egy nagy és kényelmes franciaággyal, több kispárnával és tiszta ágyneművel. A halk zenét egy kistévé szolgáltatja. A zuhanyzó szintén kultúrált, és tiszta, és megtalálható mindenféle ilyenkor szükséges tisztálkodási eszköz, hogy üdén és tisztán vessük bele magunkat az action-be a csupa mosoly Dottival!:)
Dotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már az ajtónyitásnál konstatáltam magamban, hogy a profilja képei egyáltalán nem hazudnak és Dotti valóban egy dögös, és nagyon szexi külsővel megáldott lány, hosszú fekete haja, karcsú, modell alkata minden férfiszemek gyönyörködtetője! A popsija abszolút favorit...ilyen csodás formás popsival, mint amilyen Dottinak van, ritkán találkozik az emberfia. De igazából minden testrésze a kedvencem!:)) A szép és kézbeillő cicijei, az illatos, mesés puncija, a hosszú és formás combjai, az egyenletesen szolibarna és puha, ápolt bőre mind arról árulkodik, hogy a hozzá betérő vendégnek egy igazi bombanővel van dolga!:) És ezt még tetézi gyönyörű, huncut mosolya, ami szinte egész randink alatt ékíti az egyébként is szépséges arcát! A szép nagy, mosolygós-csillogó barna szemeiről nem is beszélve... Azt hiszem tényleg egy rossz szó nem érheti Dotti külsőjét!
És a hozzáállását sem! Dotti egy szép fekete kétrészes fehérneműben várt, ami szintén nagyon tetszett, így az ízlésére sem lehet panaszom! Viselkedése nőcis, barátságos, mosolygós, közvetlen és szimpatikus. Szeret beszélgetni, kötetlenül, ahogy én is, ezért igen könnyen megtaláltuk a közös hangot szinte az első perctől kezdve. Nagyon tetszik, ahogy Dotti kacérkodik, nagyon erotikusan, nőiességét, remek adottságait bevetve, maximálisra tudja fokozni a férfi szexuális hangulatát. Ez egy nagyon jó tulajdonsága, és ritkaságnak számít a hirdető lányok között! Emellet Dotti szereti is élvezni az együttlétet, és különösen szereti, ha nőként bánnak vele, és ezt meg is hálálja bőségesen! Szenvedélyes, odaadó, lesi a partnere kívánságait! Nagy tapasztalattal rendelkező, igazán vendégcentrikus profi lány, aki valóban szereti is amit csinál!

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Tisztálkodás után, a kis szoba ajtaját magunk mögött becsukva Dotti huncut mosolyával kísérve az ágy mellett állva csókolózásba kezdünk. Dotti forrón, nyelvesen és igen jól csókol, és nagyon szeret csókolózni, gyakorlatilag majd' az egész randinkat végig smaciztuk!:) Eközben mosolyogva megfordult és a mesés-formás popsijával kacérkodni kezdett a már igencsak merevedő farkammal, ezzel teljesen beindítva engem! Dotti finoman, játékosan izgatta farkam popsijával, miközben fejét lágyan oldalra fordította és a csókolózást így folytatjuk tovább. Ez pedig nagyon bejött nekem, és nem is kellett több, csini partnerem hamar megszabadult szexi fekete fehérnemű-költeményétől és azon kaptam magam, hogy kezemmel már a nedvesedő punciját simizem, és szép cicijeit kényeztetem. Huncut és izgalmas pettingünket aztán kisvártatva az ágyon folytatjuk tovább, hosszan csókolózunk, cicijeit, pociját sem kihagyva a törődésből, a szexi, illatos és gyönyörű, teljesen simára borotvált puncijánál viszont hosszan elidőzöm... amit Dotti láthatóan igen jó néven vesz. Rólam nem is beszélve... én is igencsak örömömet lelem csodás, nedves és érzékeny puncija kényeztetésében, olyannyira, hogy szinte alig akartam abbahagyni!:)) De aztán cserélünk, mert már nagyon vágytam az ő franciájára! Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig. Majd Dotti a farkam néha egészen mélyre bevéve, egyre változatosabb nyelvmozdulatokkal varázsolja teljesen kőkeménnyé férfiasságomat, amit időnként meg-megállva a kicsi kezével ellenőrzött le!:))
A kéjérzetemmel egyenesen arányosan kezdett a hangom egyre hangosabbá válni, amit ekkor már nem tudtam magamba fojtani.. Dotti egyszerűen fantasztikusan franciázik, és elmondása szerint is imádja csinálni. De ez tisztán látszik!:))
Az óvszer profi felhelyezése után, missziben kezdjük el az egyórás randink aktus részét. Dotti a puha ágyon kényelmesen elhelyezkedik, lábait lágyan széttárja és nagyon finoman, óvatosan behatolok csodás, szűk nunijába, amit forró, nyelves csókokkal teszünk még élvezetesebbé!
Rövidesen egy igen szenvedélyes szex-csata részesévé válunk mindketten, elképesztően jó volt összegabalyodni Dottival, miközben cicijeit, és szexi testét simogatom, ő pedig az én fenekemet fogva húz magára... Szuper volt!:) Majd egyet gondolva kissé oldalra fordítottam Dottikát, jobb lábát a nyakamba téve, másik lábát kényelmesen az én lábam mellé helyezve folytatjuk intim együttlétünket miközben combjának bársonyos bőrét két kezemmel simogatom. Idővel pedig egy lovaglásra invitálom szépséges és kacér partnernőmet, ami természetesen nincs ellenére neki sem... egy igazán lehengerlő élmény volt, ahogy Dotti lovagolt és ezt a pózt szerintem ő is szereti ... közben hol a cicijeit markolom, hol pedig a kemény popsijába kapaszkodva változatos tempóban, és jó alaposan meglovagol, időnként rám hajolva csókolózunk. Miután nagyon kimelegedtünk és leizzadtunk mindketten, egy rövid pihit követően mivel nagyon-nagyon szerettem volna látni popsiját hátulról, doggy-ban, ezért Dotti négykézlábra helyezkedik, és ekkor nem akármilyen látvány fogad...
"Na, hogy tetszik?.." kérdezte ekkor Dotti nagyon huncutul mosolyogva... És én a szavakat kerestem...de nem találtam...:)) pedig jónéhány lányt láttam már így, ebben a helyzetben... Majd miután leesett államat megtaláltam, gyors óvszercsere következett, aztán a lélegzetelállító popsijára rámarkolva kutyusban folytattuk légyottunkat, amit hosszan és dinamikusan műveltünk, néhol a hátának szép ívét is finoman végigsimítva. A kiadós aktusunk után befejezés előtti francia jött, először háton fekve, aztán pedig elé térdelek és ő így folytatja elém feküdve, de fejét kissé felemelve a kéjes franciát tovább, és miközben Dotti
két lábam közt átnyúlva simogatja a fenekem, egy hatalmasat és hangosat élvezek mesés cicijeire. Ez már nagyon kellett!:) Pár perc csendes magamhoztérés után már Dotti huncut mosolyát pillantom meg először, miután kinyitom a szemem. Gyors törlőkendős rendberakás után néhány mosolygós csókot váltunk az ágy mellett állva és beszélgetni kezdünk mindenféléről, gyakorlatilag bármiről kellemesen el lehet vele beszélgetni. Nagyon szimpi volt Dotti pozitív kisugárzású személyisége! Aztán mivel egy kis időnk volt még (nem ő nézte meg az órát, hanem én!!), így a folytatásról kérdeztem őt, amibe szívesen belement!:) Rövid tisztálkodás után először lágyan és mézédesen franciázni kezdett, ami ismét nagyon jól esett ezért hagytam, hogy egy kicsit hosszabban csinálja. És olyannyira jól csinálta, hogy 69-be fordultunk, ami szintén fantasztikus volt, mind érzésre, mind látványra! De mivel már nagyon az idő szűkében voltunk, ezért Dotti hamarosan ismét a hátára feküdt, így franciázott tovább egészen addig, mígnem egy kis kézi rásegítést követően ismét egy óriásit élveztem a cicijeire! Ekkor már teljesen megkönnyebbülve, és széles mosollyal az arcomon veszem az irányt a zuhanyzó felé, persze csak miután Dotti kinézett, hogy szabad-e a pálya, és ott rendbe is tette magát előttem! Jóleső zuhanyzás és törölközés után a szobában még beszélgetünk, miközben öltözködöm, Dotti egyáltalán nem sürget, nem nézi az órát, de én sem akarok az idejével visszaélni ezért indulni készülök! Az egy órát amúgy is túlléptük, egy váratlan és vicces dolog miatt... :)) Az ajtóban még búcsú-csókolózunk, majd pár kedves szóval elköszönünk egymástól, ezután pedig a diszkrét távozás mezejére lépek!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Dotti egy kedves és korrekt lány, rózsaszálakat már az elején rendeztem, szokásom szerint. Extrát nem vettem igénybe, extra szuper volt minden az alapból!:))

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tökéletes első randim volt Dottival!:) Tartalmas és nagyon kellemes egy órát töltöttünk el együtt.
Ezért maximálisan ajánlom őt, persze csak kulturált uraknak, komolytalan figurák messzire kerüljék!

Dotti, szuperül éreztem magam veled és szinte biztos, hogy hamarosan újra felkereslek!
jelige: a fekete nacis...:)

A

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-22 15:25:55
Igazán kedvcsináló beszit írtál! Meg is jött a kedvem a Kisasszonyhoz!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-21 13:20:26
Regenyed kellemes akanlo lett a Dotti kisasszonyhoz.

2020-08-20 23:54:14
Remek beszámoló.
Gratula nektek.

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 2db
(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...

(2020-06-22) : Egy idő után a szájába vette és egy fantasztikus franciát kaptam tőle, mélytorkosan, érzékien a golyókkal is foglalkozva, simogattam a testét ahol értem, megsimogattam a haját, néha felhúztam magamhoz egy csókra.

nagyon jó: 4db
(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

: 2db
(2020-09-10) : Már legelején összegabalyodtunk, még nekem volt furcsa, biztosan fásultnak érezhetett, mert annyira kedvesek voltak az érintései, csókja nagyon édes, nyelves igazi barátnőfeeling. Órákig tudtam volna ezt élvezni. Francia tudása isteni, legszívesebben szájába robbantam volna. Mikor én fedeztem fel testét, az egész teste nagyon finom, puncia, maga a mámor volt számomra, nagyon finom és édes volt,

(2020-06-17) : Jó néhány perc nyalakodás után, megkérdem, hogy kapja be a farkam. Kellemesen szopogatta, öröm volt látni szép arcát és száját ahogy benne vagyok.