39
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Bunny szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-20 12:09:25

Sárdna
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-20

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A következő randi időpontját általában személyesen szoktuk egyeztetni a randink végén, majd a mindkettőnknek megfelelő időpontot VTR-ben szoktam elküldeni Bunnynak, aki még aznap visszaigazolja kérésemet. Mivel gyakran randizunk, ez a módszer jól működik, Bunnynak és nekem is biztonságot jelent Nekem különösen jól esik, hogy a randiig hátralévő napok azzal a kellemes, örömteli állapotban telnek, hogy Bunny vár, és ismét Istenőmmel lehetek. Ha bármi váratlan esemény közbejön, sms-ben, vagy a beszámolók weboldalon küldött üzenetben egyeztetünk. Bunny rugalmas, így nem okoz problémát a randi időpontjának egyeztetése. A randi előtti napon rövid üzenetben minden alkalommal megerősítem, hogy másnap nagy szeretettel megyek majd Hozzá.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A randi helyszíne továbbra is a Kelenföldi pályaudvartól nem messze, az épülő Etele Pláza közelében lévő magas házak egyikében van, de nem abban a házban amelyben Bunny kéjkuckója az elmúlt években volt. Továbbra is kocsival megyek, mivel a főváros észak-nyugati határától több kilométerre fekvő helyiségből indulok. Bunny pontos címet ad, a házat viszonylag könnyű megtalálni, a GPS egyébként nagyon pontosan odavezet. A parkolás nem okoz problémát, mindig találok szabad helyet a közelben, a parkolás jelenleg díjmentes. A helyszín villamossal, metróval és autóbusszal is egyszerűen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A beszámolómnak ez a része az ahol sok újat tudok írni, mivel Bunny új kéjkuckóját ebben a beszámolóban írom le először. Nem szeretek késni, ezért 15-20 perccel korábban már leparkolok a közelben. Rövid séta a házak közötti parkban, majd a ház kapujához érve kaputelefonon hívom Bunnyt, jelezve, hogy megérkeztem. Pár másodperc múlva nyílik a kapu és belépek a ház tágas belső előterébe, ahonnan három lift is vezet a "mennyországba", igaz most néhány emelettel alacsonyabb szintre mint a korábbi években. A liftből kilépve kétszeri balra fordulás után már a kéjkuckó kis résnyire nyitott ajtajánál vagyok. Izgatottan dobogó szívvel lépek be, az előszobában Bunny gyönyörűen, mosolygó arccal és csókkal fogad. A lakás igazi kéjkuckó, igényesen, hangulatosan berendezett. Az előszobában a jobboldali falon fogas, itt veszem le a cipőmet, rakom le a táskámat. Az előszobában tovább haladva egy jobboldali benyílóból három helység is elérhető: a fürdőszoba, egy kamra, és egy kisebb szoba. Az előszoba bal oldalán jutunk a függönnyel elválasztott konyhába. Bunny kéjkuckójába az előszoba végén lévő ajtón keresztül léphetünk be. A fürdőszoba minden igényt kielégítő. Mosdó, zuhanycsapos kád, rengeteg márkájú tusfürdő, fogkrém, szájfertőtlenítő folyadék kis műanyag poharakkal áll a tisztálkodni vágyó vendég rendelkezésére. Mindenhol rend és tisztaság. A kéjkuckóban hatalmas, kényelmes franciaágy, az ajtótól balra egy heverő. A heverőn találom meg a puha, illatos törülközőt, amelyet Bunny már az érkezésem előtt kirakott. Hangulatos világítás, a TV-ből jövő halk, igényes zene biztosítja, hogy a vendég kellemesen érezze magát. A szoba keleti fekvésű, így nyári időszakban különösen sok napsütést kap. Bunny, hogy kellemes hangulatú legyen a szoba függönnyel védi a belső teret, ezzel egy ideális (nem túl világos, nem túl sötét) hangulatú, igazi kéjkuckót létrehozva.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt nehéz helyzetben vagyok, mi újat írhatok Bunny szépségéről, amit előző beszámolóimban még nem írtam le. Bízva abban, hogy sokan olvassák majd beszámolómat olyanok, akik korábban nem olvasták, korábbi beszámolóimból idézve írok Bunnyról. A nagyszámú, igényes kép hűen tükrözi Bunny elragadó, tündöklő szépségét. A valóságban még szebb. Testének minden mozdulata, vibráló egyénisége élővé varázsolja a képeken látható mozdulatlan szépséget. Számomra továbbra is Ő testesíti meg a női szépség eszményképét, a tökéletes, ideális NŐT. Fantasztikusan vonzó teste, erős szexuális kisugárzású személyisége mindig elvarázsol. Arányosan nagy, formás mellei a számomra oly erotikus rózsaszín bimbóudvarral elkápráztatnak. Dereka karcsú, csípője lágyan ívelt, formás, kemény feneke észvesztően vonzó és erotikus. Feszes combjai is hozzájárulnak egy harmonikus, nőies test szépségéhez. Arca nagyon édes, mosolya elragadó, szemei mint gyémánt ragyognak, fogai szabályosak fehéren villognak. Bőre bársonyos tapintású, finom illatú. Fantasztikusan erotikus hatású a fehéren tündöklő melle (mint egy fehér márványszobor) egy hosszabb nyaralás alatti fürdőruhás napozás után (fürdőruha effektus). Haja selymes, simogatni való, körmei mindig szépen ápoltak. Testén két Ízléses tetoválás van. Nekem tetszenek, mint minden ami Ő.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amint beléptem érzéki öleléssel és csókkal köszöntöttük egymást. Bunny egy szép, fekete csipkés babydollban fogadott, amely kihangsúlyozta csodás, formás melleit. Miközben elkezdtem vetkőzni, beszélgettünk az elmúlt napok minket érintő eseményeiről, hogy vagyunk, miként érezzük magunkat. Majd elmentem zuhanyozni, közben kisebb megszakításokkal folytattuk a beszélgetést. Bunny nagyon jó társalgó is, szinte minden téma szóba jöhet. Miután befejeztem a tisztálkodást, izgatottan léptem a szobába. Bunny a franciaágy mellett várt, még mindig a csinos fekete babydollban. Úgy éreztem, most át kell ölelnem karcsú derekát, közel magamhoz húzva, hogy érezzem testének minden porcikáját, csípőjének lágyságát, fenekének feszességét, nyakának illatát, szájának ízét. Szenvedélyesen öleltem, nyakát, arcát, száját csókoltam, haját simogattam. Percekig álltunk így, egymást átölelve, részemről a pillanatok jelentőségét teljesen átérezve. Bunny felállt az ágy szélére, így mellei a fejemmel egy magasságba kerültek. Hamar kiszabadítottam a csodás melleket a babydollból, és arcomat közéjük fúrtam. Csókoltam, nyaltam a melleit, a rózsaszínű bimbóudvart, a kiemelkedő mellbimbókat. Közben átöleltem a derekát, majd fenekét simogattam. Bunnynak jól esett a kényeztetés, finom hangokkal jelezte. Majd édes hangon megszólalt, most ő szeretne a farkammal foglalkozni. Az ágyon négykézlábon elhelyezkedve, miközben én előtte álltam finoman szájába vette a farkamat, és fantasztikus franciába kezdett. Szopta, nyalta a farkamat, a makkot is finoman nyalogatva, időnként majdnem tövig befogadva kényeztetett. Majd pózt váltott, hanyatt feküdt az ágyon, fejét az ágy szélénél hátra lelógatva folytatta a franciát, kérve mozgassam ki-be a farkamat, miközben én két kézzel simogattam csodás melleit.
Ezután kérésemre újabb póz következett. Most én feküdtem hanyatt, Bunny a jobb oldalam mellé térdelt, közel a fejemhez, majd előre hajolva a farkamat finoman a szájába vette. Lágyan szopogatva, a makkot nyalogatva fokozta vágyamat. Kértem, hogy egy ideig csak jobb kezével, farkamat keményebben megragadva kényeztessen. Ez nagyon jól esett. Közben jobb kezemmel édes, nedvesedő punciját, csiklóját simogattam. Majd bal kezemet megfogta és a mellére tette, jelezve gyönyörű melleit se hagyjam ki az élvezetekből. Bunny kitartóan folytatta a kézi kényeztetést bal és jobb kezével is, farkamat időnként a szájába véve. Mikor úgy éreztem, ha ez így folytatódik, hamarosan elélvezek, gumit kértem. Szinte észrevétlenül, pillanatok alatt a farkamra húzta. Kedvenc pózunk következett, Kinyújtott lábaimat egymás mellé raktam, Bunny lábait széttárva, nekem háttal guggolva, kézzel finoman bevezette farkamat puncijába. Ebben a guggoló pózban lassan elkezdett mozogni, majd fokozta a tempót, Nagyon izgató, erotikus látvány Bunny gyönyörű feneke, miközben fel-le mozog, és érezni punciját amint farkamon majdnem a kicsúszás határáig fel-, majd farkamat tövig befogadva lefelé halad. Bunny kitartóan mozgott ebben az Ő részére fizikailag nem kis megterhelést jelentő pózban. Közben kezeim, hol gömbölyű csípőjét, hol feszes fenekét markolászva, én is egyre hevesebben kezdtem mozogni, igazodva Bunny gyorsuló tempójához. Éreztem már nem bírom tovább, és hatalmasat élvezve lett végem. Bunny még egy darabig magában tartott, isteni állapot. Kedvesen megdicsért, majd miután szétváltunk egy illatos, nedves kendővel finom mozdulatokkal letisztogatott.
Néhány perces pihenés, rövid beszélgetés után kértem Bunnyt, hogy vegye le a babydollt, mert egy teljes erotikus testmasszázzsal és egy a remélt orgazmusig elvezető yoni (jóni) masszázzsal szeretném viszonozni odaadó, élvezetes és szenvedélyes kényeztetését. Találkáinkat a kölcsönös élvezetek nyújtása, az élvezetet adni és elfogadni elvének elfogadása, Bunny személyisége, egyénisége teszi számomra felejthetetlenné és Bunnyt ISTENNŐVÉ. Megkértem Bunnyt kényelmesen, ellazulva feküdjön hasra, majd térdelve összezárt combjaira ültem. Először egy kellemes illatú olajjal teljes felsőtestét, feszes popsiját alaposan bekentem. Ezután nyújtó-lazító mozdulatokkal tejes testét végig masszíroztam (karjait, még tenyerét és ujjait is). Ezt a szakaszt mellkasi csúszkamasszázzsal fejeztem be. Bunny ezt is nagyon szereti, most kissé felemelte popsiját, így mellkasommal punciját is finoman dörzsölhettem. Ezután a test tantrikus erotikus masszázsának elemei következtek Testének minden porcikáját lágy csókokkal, érzéki, gyenge harapásokkal, apró, finom ujjmozdulatokkal, simogatással kényeztettem. Örömömre éreztem a bőrén megjelenő "libabőr effektust" (Bunny nevezi így). Kértem forduljon meg, feküdjön a hátára. Mielőtt elkezdtem a yoni masszázst, igazi nyelvcsatás csókban, forró ölelésben forrtunk össze. Az olajozás után melleit, hasát, belső combjait dédelgettem, majd kezeimet a hasára, majd a vénuszdombjára helyeztem. A yoni masszázs közben mindig arra törekszem, hogy gyönyört, szeretetet, könnyedséget, odafigyelést, feloldódást közvetítsek Bunny felé. Ujjaim és csókjaim lassan az édes puncihoz közeledtek. Finom csiklócsókkal, szájjal, nyelvvel, érző ujjakkal, lágy fogásokkal kényeztettem gyönyörű punciját. Bunny szavakkal, és hangokkal is kifejezte, hogy jól esik amit csinálok. Óvatosan két ujjammal, lassan behatoltam a hüvelybe, érzéki hüvelymasszázzsal, lágy G-pont dörzsöléssel (miközben nyelvvel, hüvelykujjal a csiklót izgattam) fokoztam Bunny gyönyörét. Szenvedélyünk kölcsönösen erősödött, Bunny egyre jobban mozgatta, felemelte csípőjét, éreztem hüvelye mint prés szorítja ujjaimat, erős, édes hangok törtek elő szájából jelezve, hogy sikerült élvezetet adni. Hálatelt érzéssel köszöntem meg az élményt. Rövid pihenés után következett, közben elfogyasztottam a Bunny által kínált italt.
Következett a második menet. Ez masszázzsal kezdődött, csak most én feküdtem a hason és Bunny ült rám. Combom érezte forró punciját. Miután hátamat beolajozta csodás melleivel egy fantasztikus csuszkamasszázst kaptam. Ezután egy finom testmasszázs következett, ami nagyon jó esett. A masszázs végén kedvesen (a fenekemre kapott finom érintéssel) jelezte, most ismét Ő fog velem foglalkozni. Térdeplő ülésben helyezkedtem el, Bunny előttem hason feküdt. Így kezdett egy újabb finom franciába, majd kézzel kényeztette a farkamat, amely lassan ébredezni kezdett. Miután éreztem már elég kemény vagyok már, úgy gondoltam, most úgy esne jól, ha én folytatnám a farkam kényeztetését. Kértem, hogy nekem háttal, a baloldalára heveredjen. Igy is fantasztikusan gyönyörű Bunny teste (Szinnyei Merse Pál: Pacsirta című festménye). Ő is élvezte amint csattogó hanggal elégítem ki magam, miközben egyre gyorsuló öklöm a puncijához dörzsölődik és makkom néha a combjához ér. Így élveztem el, a nedűt farkammal szétkenve az eszméletlenül formás popsin. Ezután rövid pihenés, beszélgetés után a búcsúzás előtt még szájjal kényeztetem az édes puncit. Így fejeződött be ez a fantasztikus randi. Minden tisztelet és dicsőség ISTENNŐMNEK Bunnynak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Régóta vagyok Bunny vendége, az elszámolás soha nem jelentett gondot. Mindig felkészülök, hogy mindig legyen nálam annyi pénz, hogy Bunnynak ne kelljen visszaadnia. Amit vállal odaadóan, szeretettel teljesíti. Az ár-érték arány nagyon kedvező. Több alkalommal elválásunkor Ő kedveskedett ajándékkal.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bunnytól minden randink után mámorító érzésekkel távozom, és már várom a következő randit. A vele eltöltött idő minden pillanata az élet (Isten) nagy ajándéka. Romantikus, érzékeny férfi vagyok, a szép, a jó mindig meghat. Bunny lénye, embersége, szépsége, egyénisége, kedvessége, odaadása sokat jelent számomra. Ő számomra ISTENNŐ. Remélem még sokszor élvezhetem varázslatos társaságát.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

(2020-06-18) : Majd ezután a hátamra fordított és elkapta a szájával a velem egykorút. Újabb csodás franciát kaptam, játszott vele, hol eltüntette hol pedig a makkal játszott a nyelvével. Fantasztikus volt. De mivel én is szeretek adni így kértem hogy forduljunk át 69be.

felejthetetlen: 6db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 6db
(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

(2020-01-20) : Utána még egy isteni franciát kaptam a végére, a gyerekek a szájában végezték. Fantasztikus élmény volt ismét vele lenni. Ez a lány megunhatatlan!

(2019-11-25) : gumit húzott nyomban a péniszemre majd mondta, hogy nyuszi hopp és már fordított lovagló pózban kezdett vágtába a farkamon eközben Én mellmániásként előre nyúlva a melleit markolásztam. Bunny a finom lovaglást követően lepattant a farkamról

: 10db
(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.