6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Zsuzska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-19 14:18:00

Apollo11
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska reagálása

Kedves Apollo11
Drágám köszönöm, hogy újra meglátogattál,és egy felejthetetlen randiban volt részünk ahol a kémiával nincs problémánk 😊 imádom ahogy csókolsz és pakolgatsz jobbra balra 😉
Mind ezt szuperül meg is írtad, imádtam és köszönöm a besorolást😘

Csókollak Zsu ❤️

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-20

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam, ahogy máskor is. Jól esett, ahogy megörült hívásomnak. Ezeregy éve ismerem Zsuzskát. Még masszázs lány korszakában voltam nála többször is. Amióta partner lány lett, még nem volt szerencsém beesni hozzá, de a kíváncsiság hajtott. Bővült a repertoár, és ismerve kiegyensúlyozottságát, vendégszeretetét, csak idő kérdése volt, hogy meglátogatom.
Megközelítés
Parkolás:
5
Irányzékot a József krt-ra kell letenni. Egy régi bérházban van a fogadóóra! Könnyen találtam parkolót!
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy pici, nevezzük nevén, egy kéjlakban fogadott. Egy kis előszobába toppanunk, jobbra a hűtő, balra a konyhapult. Innen nyílik a fürdő, ami tiszta és modern. A tusfürdők mennyisége a DM választékával vetekszik. Továbbá a fürdő része a száraz kilépő és a sátorlap nagyságú törülköző, ami jól szívja a vizet. A gyóntatószoba letisztult, de a lényeg, hogy a lényeg megtalálható. Egy ülőalkalmatosság, mellette a szobainas. Tükrök a falon, hangulat fény a plafonon, és az általam kedvelt mécsesek. Nem utolsó sorban egy kellemesen kemény matrac, benne Zsuzskával.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Arcos képekkel hirdet, így meglepetés nem érheti a vándort. Betoppanván, rögtön szembesülhettem védjegyévé vált mosolyával. Kék szemével mindig elvarázsol. Egy rövid farmersortban fogadott, ami kiemelte sportos lábait. Vékony bokája továbbra is a gyengém.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Dobtam egy gyors tust, és villantam be a gyóntatószobába. Ölelkezés közepette elcsattan az első csók. Nála a csók mindig is csók volt, valódi és szenvedélyes. Csókolózás közben elkezdtem kicsomagolni ruhájából. Mint kiderült a sort alatt nem volt bugyi, mint ahogy a póló alatt is a fedetlen ikrek vártak. Letérdelt elém, míg én állva maradtam a barátommal. Utóbbival elkezdett szájalni. Tökéletes volt a kommunikáció köztük, így én csak hallgattam és figyeltem őket. Félig nyeli el, inkább barátnős a feeling, nem az a pornós. Majd hanyatt feküdtem a matracon, de haver úgy döntött még állva marad. Zsuzskát ez láthatóan úgy vonzotta, mint a mágnes.

Most az előzőnél markánsabb szájalásba bonyolódtak, a bőrtárcát is megszopogatta. Majd váratlanul felnyergelt és bele ült. No csak, ez amennyire meglepett, úgy tetszett is. Nálam nem mondhatni, hogy ez a sablonos kezdés. Látványos ügetésbe kezdett. A falitükörrel rögtön le is pacsiztam. Közben melleivel játszottam és a jól reagáló bimbókkal. Misszibe fordultunk, nagy terpeszben teret adott mozgásomnak és közben csípőjével ütemesen ellenmozgott. Mikor láttam fárad a combja, a tükörrel szemben feltérdeltettem és kutyusban nyomtuk. Tükörrel újra lepacsiztam. A látvány és az érzés meghozta hatását. Megindult a maghasadás, és a gumit lerántva, Zsuzskát hasra nyomva a hátára élveztem.

Újabb tust követően, volt egy kis terefere. Lehet vele dumálni, nevetgélni, cserfes egy csaj. Közben ex-masszázslány múltját nem meghazudtolva megmasszírozta talpamat. Miután megtörölgette kezét hanyatt parancsoltam, és dobtam egy fejest a combjai közé. A csuporka nyelvészkedését egy idő után nyögdécselve reagálta le, a nyögéseit én meg merevedéssel. Így újra rám került a csőszájfék, és egy kiadós csókolózás közben missziben hatoltam a punciba. Megint jó nagyot terpesztett, időnként alám nyúlt, hogy megmorzsolgassa a bőrtárcát. Erezd el a hajam menetre sikeredett. Megint kezdtek fáradni a combja, ezért mondtam nyújtsa ki. Így nyújtott lábbal terpeszben, hanyatt feküdt, én meg fekvőtámaszban felette csúszkáltam ki-be forró kelyhében. Így ért utol a végzet, a maghasadás torkolattüzét a csőszájfék fogta meg. Hagyott lenyugodni magában, nem ugrott ki alólam, és mikor szétváltunk, úgy festettünk mint akik egy közös szaunán vettek részt. Mikor a bőrös átment fityegőbe, lekerült a gumi, és gondosan áttörölgetett. Még maradt egy kis időnk egy újabb tereferére.

Felfrissülés után törölközés közben még megkínált egy hideg itallal, majd öltözést követően egy hosszú csókkal szétváltak útjaink.
Elszámolás
Megérte:
5
Rózsáimat ahogy szoktam, a randi végén raktam le diszkréten. Nekem a lányoktól ez a bizalom mindig jól esik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Zsuzska eddig minden randinkon duplázott velem. Nem tudom hogy csinálja, de már masszázslányként is kihozta belőlem. Igaz akkor még kézzel, szájjal és fohásszal. Partnerként már nála is bővült a repertoár, ami kimondottan jól áll neki, ezáltal jól „állt” nekem is! Odaadása, technikája és a figyelmessége ebben a műfajban is parádés. Tudja hogy kell nyúlni a férfihoz. Én azt gondolom, hogy jó döntés volt a kategóriaváltása, és szerintem ezt mások is megerősítik majd! Csak ajánlani tudom őt!
Köszönöm a lehetőséget, kedves Zsuzska!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 19db
(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

(2020-08-26) : Pihegése után megcsillogtatta hibátlan francia tudását és mikor elérkezettnek vélte az időt gyakorlott mozdulattal felpattintotta férfiasságomra a gumit és mintha kitalálta volna vágyam nyeregbe pattant és lassan ágyékomra ereszkedett. Lassú poroszkálásból galopba, majd egyre hevesebb vágtába kezdett,

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,