2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-18 23:08:53

Stultus
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon kerestem Larat amikor az adatlapja alapján éppen elérhető volt. Azonnal felvette a telefon, kellemes hangján elmondta a részleteket. Az első időpont megbeszélése után kérésemre picit módosítottunk rajta, abszolút flexibilis és készséges volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A II. kerület frekventált helyén található a tetthely, tömegközlekedéssel és egy kis sétával könnyen elérhető, autóval már egy kicsit kanyargósabb, a megállás nehézkesebb lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy újépítésű társasház kellemes kis lakásában rendel a hölgy, az élvezeteknek helyet adó ágy a nappali-konyhában helyezkedik el, lehúzott redőnyök diszkrét takarásában. Igényes, szép fürdőszoba várja a vendéget, széles tusfürdő kínálattal és szájvízzel.
Lara külseje
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Larát egy dögös szomszéd anyukaként írnám le, akit nehezen utasítanánk el, ha segítséget kérne egy kis háztáji barkácsoláshoz. Haja látogatásomkor rövidebb volt mint a képeken. Kívánós, testhez tapadó rózsaszín ruhában fogadott, ami megfelelően kihangsúlyozta a kezeket és ajkakat hívogató melleket, és a markolnivaló feneket. Rendkívül kedvesen fogadott, kicsit élcelődött a sietségemen, de teljesen igaza volt, a jó dolgokat nem kell siettetni...

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Fél órás programra neveztem be, de kedvesség ével és figyelmességével ezt a kis időt is bearanyozta.
Megérkezésem után a nagy melegre tekintettel vízzel kínált, amit el is fogadtam.
Levetkőztem és gyorsan a fürdőszoba felé vettem az irányt, hogy minél hamarabb a tárgyra térhessünk.
Törölközőben visszatérve becézve magához húzott, forró csókokkal köszöntött és kiszabadította szoros ruhájából melleit, amelyeket azonnal birtokba is vettem a számmal. Ő közben a törölköző alá nyúlva markolt rá a farkamra, intenzíven, mégis kellemesen húzogatva, szorítva azt. Érezhette, hogy sok izgatás már nem szükséges, így hamar az ágyhoz húzott és arra leülve lendületes franciába kezdett. Bő nyállal szopta és szívta a velem egykorút, kérésemre az oldalát is nyalogatta, kitérve a golyókra is.
A fejét fogva próbáltam az ütemet diktálni, teljesen átadva magam az élvezeteknek, néha pedig bele-bele markoltam a cicikbe.
Lendületbe voltam, így gyorsan védőfelszerelést kértem, majd hátulról tettem magamévá, egyre mélyebbre döfve isteni puncijában. Ezt ő heves sóhajtásokkal és biztatással honorálta, majd amikor két kezemmel a csípőjét szorítva toltam, egyre hangosabban nyílvánította ki tetszését.
Kérésemre misszionáriusba fordultunk, lassan belé mélyesztettem a már kökemény farkamat. Közben a melleit csókolgattam és egyre ütemesebb lökésekkel dugtam, ahogy a csövön kifér.
Sajnos a melegben lassan lendületet veszítettem, kijöttem Larából és az ágyra térdelve, hátradőlve kértem hogy csodás franciájával kényeztessen tovább. Vitt magával a szenvedély, aminek a vége egy orbitális szájba élvezés lett. Lara hagyott lenyugodni, az utódok elismerő hümmögés mellett a törlőkendőbe távoztak.
Leizzadva és kiürülve mentem a zuhanyzóba, megtisztulásom után Lara egy finom kávéval is megkínált, amit el is fogadtam, közben át is beszéltük az elmúlt hónapok történéseit. Ezt követte a búcsú...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kis légyottunk elején, az asztalra helyeztem a pesti átlaghoz képest korrekt rózsacsokrot.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Bár csak fél órás programra volt időm, Lara kihozta belőlem a maximumot, lelkes és korrekt hölgyet ismertem meg a személyében, öröm volt vele lenni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-19 17:57:35
Jól megírtad a félórátok mozgalmas tartalmát, amiért bizony írigyeltelek is téged. Gondolom a légkondi hiánya miatt is volt a heves izzadás, ez viszont nem lehetett túl kellemes...

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-19 12:50:13
Lararól most záporoznak az írások, ami jó, igy legalább elfelejtetik, az a közel múltbéli apró kisiklást

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

: 14db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...