10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 0-24
Nati erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nati-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-18 16:16:37

_Alex
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nati reagálása

Kedves Alex ! Köszönöm szépen ezt a csodálatos profi beszámolót amit kaptam tőled :) Tökéletesen leírtad a programot :) örülök , hogy ennyire eltudtalak varázsolni ebben az egy órában :) Köszönöm a kedvességed és az udvariasságod ! Várlak legközelebb is sok-sok szeretettel Csókok

Nati beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam fel, 2 órával a találkozó előtt. Egy kolléganője vette fel, és nagyon kedvesen tájékoztatott Nati időbeosztásáról. Vele meg is tudtam beszélni, hogy mennék egy 1 órás programra. Számomra fontosabb, hogy létrejöjjön a találka, mint hogy ki veszi fel a telefont, így nagyon örültem a fejleményeknek. :) Telefonban megkaptam a pontos címet is. Odaérve, a kapuból felhívtam Natit, aki elmonta, hogy juthatok be hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina Part, de azért részletezem: Simán találtam fizetős parkolóhelyet, remek a környék, tiszta, minőségi, és könnyen odataláltam. A lépcsőházra jó nagy betűkkel ki van írva a házszám, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakásban több lány fogad vendégeket, ezért szinkronizálni kell, hogy ki mikor használja a fürdőt, de ez teljesen rendben van. A fürdőben zuhanykabinban lehet lemosni az út porát, amit én kicsit szűkösnek éreztem. A tetthely jobban tetszett: tatami és masszázspad is található a szobában, ki mit preferál. A világítás is jól be volt állítva, és több tükör segítségével lehet gyönyörködni a látványban.
Nati külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Én általában a vékony lányokat szeretem. Persze léteznek molettebb lányok is, akiken már van mit dögönyözni. Nati valahol a kettő között helyezkedik el: Alkata nem olyan nádszál vékony, azonban egy deka felesleget nem tudtam volna mutatni rajta, mert érintésre mindenhol izmos, feszes, ahol annak kell lennie. :) Talán kicsit vastagabb csontozatú, de itt feleslegről nem beszélhetünk. Nekem nagyon tetszett.
Nem tudom, miben fogadott, de hamar oda jutottunk, hogy egy szexi, fekete combfix volt rajta, és egy fekete magassarkú, amit kérésemre azonnal felvett.
Arca nagyon kedves, egyáltalán nem mű nő. És hogy mennyit mosolyog! A hozzáállása az, ami teljesen elvarázsolt, de erről majd később. A haja fel volt fogva, és tetoválást nem láttam rajta.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Az elején megbeszéltük, hogy a hát masszázs részt én szeretem kihagyni, és egy hosszú csúszkát szeretnék kérni: Tatamin, kézi levezetéssel, és némi kölcsönösséggel. Nati később mondta, hogy nem sok vendég marad a kézi műveletnél, de én mindig ezt kérem. Szóval nem Natin múlott, Ő hozzáállása alapján majdnem mindenre kapható lenne, amire a műfajban vágyni lehet.
A tatamira feküdtem háttal, és Nati elkezdte a combjaim simizését az illatmentes olajjal. Én pedig őt fedeztem fel a kezemmel, végig simogattam mindenfelé. Ekkor már csak a combfix, és a cipő volt rajta. Nagyon érzékien csinálta, mosolygott, és néha behunyta a szemét. Valahogy úgy éreztem, hogy Ő is élvezi. Nyilván nem vagyok naív, de szeretem ezt az érzést, és Nati ebben nagyon jó. Aztán felajánlotta, hogy olajozzam be. Ezt úgy csináltuk, hogy felültem, olajat tettünk a melleire, és ölelkezve kentem szét a testemmel, miközben Nati a fülembe sóhajtozott, és átölelt... Ez a beszámoló azért lehet ilyen részletes, mert olyan sok apró, de erotikus mozzanat történt, amik mind-mind kiemelik Nati profizmusát. Szóval innen a levezetésben folytatom.
Levezetés
Kértem, hogy feküdjön le, mert elérkezett a kölcsönösség ideje. Tettem olajat a kezemre, és alaposan végigsímogattam a testét, aztán nagyon elidőztem a lábai között. Mellé feküdtem, Ő is szerzett olajat a kezébe, és így kényeztettük egymást. Bevallom, kicsit eltévedt a kezem a bejárat felé, és ezt azért írom, mert Nati erre is a lehető legjobban reagált: A kezével finoman végigsimította a kezem, jelezve, hogy ez így nem lesz jó. Az egész csak egy kis mozdulat volt, de ezzel nem omlott le az érzékiség, ám szavak nélkül, egyből tudtam, mit nem szeretne.
Folytattam egy kicsit, aztán ismét olajat tett magára, és visszatért a csúszkához. Először mellém térdelve, aztán az egyik lábamat a lábai közé vette, és olyan fent volt, hogy a fülembe sóhajtozott közben. Nagyjából ilyen pózokat váltogatott, közben többször a szemembe nézett, rám mosolygott. Ez egy igazi élmény. Később nagy, érzéki csókokat is kaptam a nyakamra, ami csak tetézte ezt az egyébként is magával ragadó hangulatot.
Ekkor kedvesen szólt, hogy sajnos már nem sok időnk maradt, amiért hálás vagyok neki, mert valóban örökké nyújtottam volna ezt az órát. Azonban nem szeretnék visszaélni vendéglátóm kedvességével.
Elengedtem magam, és szinte azonnal el is ért a beteljesülés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt volt. Az időt zuhannyal együtt kitöltöttük. Közben nem siettetett egyáltalán, és a vége előtt is jó, hogy szólt, mert így tudtam, mikor jött el a végkifejlet ideje. A csokrot a végén az asztalra tettem, azelőtt szóba sem került.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hihetetlenül erotikus élményben volt részem. :) Nati tényleg érzéki hangulatot tud teremteni, és az apró nüanszokkal, sóhajokkal, dorombolással, odabújással leveszi az embert a lábáról. Én minden pillanatát élveztem, és vissza fogok még térni hozzá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-20 15:10:46
Ez a csodás Nati, a személyedben, ezúttal egy visszatérő vendégre lelt, akit a jövőben is többször el fog majd varázsolni. Csak remélni merem, hogy egyszer majd neked is kijut ebből a boldogságból:))

2020-08-20 06:59:34
Ez nagyon jó hangulatú és kedvcsináló írás lett. Köszi hogy megírtad!

2020-08-19 14:40:42
Tömény, de kellemes írás. Legtöbbször ezt a kettőt nehéz párosítani. Gratulálok....

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-19 12:46:39
igazán kellemes erotikus élményben lehetette részed.

2020-08-19 12:12:29
Csak a titulus utal még kezdőre. Az írás egy igazi profira. Tetszett a beszámolód. Talán egy dolog: Dunsztom sincs, a kölcsönösség miben merült ki.

FunkciókNati legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-12-27) : Nati a lábaimat kezdte el olajozni Barbi a hátammal foglalatoskodott.nem finomkodtak és elég erőteljes átgyúrást kaptam mindenhol Nati a derekamig minden átgyúrt Barbi pedig egészen a nyakam felső részéig,

(2017-10-18) : Krémmel kellemesen, de szakavatottan végiggyurmázza hátamat, vállamat, nyakamat. Néha combomon ülve, néha derekamon vagy hátsómon. Múltkori randinkon bugyi nélkül, most bugyiban.

(2016-08-15) : Egyébként akinek ez fontos annak leírom ,hogy tényleg jól masszíroz. Kellő erővel és nagyon alaposan. Néhol szakszerűséget is fel lehet fedezni eme tevékenységében, az idő múlásával e téren is egyre tökéletesebb lesz!

felejthetetlen: 17db
(2020-08-31) : Kedvesen kérdezte mivel is szeretném (krém vagy olaj), én az olajat választottam. Masszázsa kellemes, nem túl erős. Ami számomra kielégítő, mert nem szeretem a masszázsnak azt a fajtáját ami után 3 napig izomlázam van……..Közben sikerült elég jól elbeszélgetni és a simogatása annyira jól esett hogy (kezdtem kétségbe esni kevés lesz az eredetileg megbeszélt másfél óra) kértem ha van ró mód inkább két órát maradnék. :)

(2020-07-23) : Főképp a hátam volt a célpont, de lejjebb is eltévelyedtek vendéglátóm kezecskéi. Mivel kezdésképp elfoglaltam magam vendéglátóm testének felfedezésével, ennek a komolyabb masszázs is áldozatul esett.

(2020-07-03) : cserét kértem. Barbi franciája lágyabb volt, mint Nati-é. Nati felmászott hozzám és én elkezdetem a ciciket kényeztetni és néha a számba vettem őket

nagyon jó: 28db
(2020-08-02) : Majd jobbomra mellém térdelt. Valami fantasztikus filmet tárt elém amit nem csak láthattam hanem érezhetttem is! :))) Először finoman végigpuszilgatta és nyalta a szerszámot, közben letért a golyszikra is. Majd szépen ajkai között eltüntette. És kezdődött : az ismételten hosszú kéj állapot gyors/lassú mozgás erős/lágy szorításokkal. Jeleztem neki hogy hihetetlen tudással rendelkezik!

(2019-08-01) : Először a hátamat majd a derekamat vette kezelésbe, nagyon finom és gyengéd volt. Van sajnos egy pici derék fájdalmam, de nem vészes, Nati kezeinek munkája tényleg hatásos volt. Ami viszont ennél is jobban esett az az volt, mikor kezei már a fenekemet érintették, duplán azért is, mert ekkor Nati ráült a lábaimra és így a forró punciját közvetlenül is magamon érezhettem

(2018-09-07) : A lényeg, hogy a legkülönlegesebb átvezetés és felhúzás kombinációját gyakorolja Nati. Olyan érzékkel nyúl a lábad közé, és olyan különlegesen kezel ott lent, hogy átadod minden porcikádat neki. Azután valami egészen elképesztő finom furulya, amit nem is bírtam sokáig.

: 28db
(2019-08-20) : Először a hátamat kezdte masszirozni finoman és gyengéden majd elérkezett a fenekemhez, amit már a lábamon ülve végzett, és néha néha a punciját és megkeményedő mellbimbóját ishozzámérintette. Meleg és nedves volt az alsó része, nem tudtam csak arra gondolni, hogy letámadom azonnal!

(2019-07-23) : Rögtön lekerűlt róla minden ruhadarab, és csak bámultam milyen gyönyörű. Az erotika minden mozdulatában benne van, nem az a belegyurlak az ágyba tipus, de nem is azért jöttem. Finoman gyengéden maszirozott végig és közben nézhettem csodálatos testét ahogy a cickokkal cirolgatja a hátamat, huhh nagyon ott volt minden.

(2019-01-29) : Pár percel késöbb már a tatamin feküdtem ö a hátamat masszirozta lágy de határozott mozdulatokkal. A tarkomtól a fenekemig jól átgyurt, szerintem nem tanult inkább ösztönös mozdulatolkkal. Nekem általában a masszázstechnikályával szemben nincs kifogásom.