Klaudia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-18 14:55:08

Igora
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
Mikor megláttam ,hogy nem látom Klaudia hirdetését:)pánik rohamot kaptam:))ez persze nem igaz csak vicc,de az tény hogy egyből rá írtam viberen.Kicsit szégyelltem is magam később mert miért is kellett volna be jelentenie nekem hogy szabira megy:(
a lényeg hogy már akkor lefoglaltam a szombati napot mivel mondta hogy pénteken már újra lesz.
Megközelítés
ferenciek terét mindenki ismeri aki nem Google-val megtalálja,onnan egy sarokra található Klau.Ezért jól megközelíthető BKV metróval taxival ,hajóval is (közel a rakpart még le is tud parkolni az illető.
Helyszín
Belvárosi jó állapotú lakás. Meghitt szexkuckó, teljesen rendben van.Nagy francia ágy tükör,fotel található a szobába ami szerintem bőven elég otthonos tiszta ,hangulatos,ez nekem elég.Fürdőben minden megtalálható ami a tisztálkodáshoz szükséges.Szájvizet kötelező használni:)
Klaudia külseje
A képeknek teljesen megfelelő bombanő !!! Még szebb lett,Főleg a bronz barna bőre ami látszik is az új fotókon nagyon szépen lebarnult és a tapintása eszméletlen bársonyos finom.Fehér szexi fehérneműszettben fogadott, ami csak még jobban kiemelte gyönyörű bomba testét! róla.

Action
Ajtó nyílt és majd kiugrottam a bőrömből örömömbe mikor megláttam.Mindig tátva marad a szám és szóhoz sem jutok ,nem tudok betelni vele főleg azzal a laza bájával hogy csak mosolyog és várja hogy kéz fertőtlenítést befejezem átöleljem törékenyen vékony derekát(imádom.Majd szokásos tisztálkodási procedúra ,szájvíz használata kötelező(nem mindenki veszi igénybe azt mondta kifogja írni egy cetlire:)jót nevettünk rajta:)szóbaba be vonultunk én még pár percig csak néztem élveztem a pillanatot hogy végre újra ilyen közel lehetek Klauhoz.
Állva csókolózva kezdtünk egymást simogatva. Lecsúszva a testén végigcsókoltam a mellét és a hasát, majd megszabadítottam a bugyijától, közben belenyalva a puncijába. Ezután az ágyhoz terelt és hanyatt döntött. Letérdelt és egy bő nyálas franciával kezdett, majd 69-est javasolt ami elképesztő jó volt. Ezután gumit húztunk és fordított lovaglóban rám űlt. Ezzel a pózzal eddig nem volt jó tapasztalatom, de Klaudia olyan technikával mozgott, időnként lassítva, megállva, néha rászorítva, hogy végül óriásit élveztem a hüvelyébe, (természetesen gumiba)ami ebben a pózban még soha nem sikerült. Ehhez hozzájárult a kitartása, fenekének elképesztő látványa és a nem megjátszott nyögései, amik teljesen felhúztak.Bocsi a tükröt majdnem kihagytam,ultra csúcs látvány a tükörből látni:)nem kényelmes ha ki kukucskálsz oldalra miközben Klau rajtad ül ,de a látvány mindent megér! A cicik hihetetlenül szépek természetesnek tűnnek és most hogy a bikini vonal látszik engem nagyon izgatott,főleg ahogy mozogtak .A regenerálódás alatt jót beszélgettünk egymást simogatva. Majd egyszer csak elég volt, hogy a szemébe nézzek, megcsókoljam fülét nyakát majd végig újra mindenét.és újra felizgultam. Klau keze már simogatta szerszámomat ,majd úgy ahogy volt rá hajolt végig szánkázott rajta nyelvével majd hozta a védőfelszerelést amit ismét professzionálisan szájjal húzott fel(nem kell félni szép nagy körmeivel tud bánni nem csikart meg egyszer sem (én kifejezetten szexinek tartom a nagy szép körmeit is)Szemből kezdtük a második menetet, úgy vettem észre ő is élvezte. Hátulról folytattuk, ami szokás szerint fenomenális volt, idő is vészesen fogyott, gyors tempóba kezdtem érezve Klau szorítását még jobban elöntött a fóróság és újra sikerült a csúcsra jutni méghozzá csúcsidő alatt:))Nem találok rá megfelelő szavat (csak hogy fantasztikus volt ,nagyon jó volt stb:))tisztálkodás hosszan csókolóztunk ajtóba.
Elszámolás
Előre szokásos módon borítékba a konyha pultra helyeztem ,mikor Klau nem figyelt.Végig ott is maradt szó nem esett róla nem rombolja az illúziót vele.pesti átlagnál magasabb virág csokrot hagytam ott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Klaudia ismét maradandó élményt szerzett, elképesztően jól éreztem magam vele. Árad belőle a szexualitás, imádja amit csinál, de közben igazi nő és barátnő is tud lenni. Nagyon egyben van nála minden: a helyszín, a hozzáállása, a teste, a személyisége , a tudása.a türelme egyszóval minden.csak ajánlani tudom .részemről folyt. köv... :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2020-10-23) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva használja ,le fel csúszkál szájjal nyelvel a farkamon pattanásig feszültem.Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kényeztessem kicsit Őt,gyorsan felkaptam és fordulatból az ágyra helyeztem,édes punciját nyaltam.egész nap tudnám csinálni, egyszerűen nem tudok betelni. ,Amit szeretek benne, hogy ő is élvezi nem játssza meg magát,ha nem jó úton járok simán megfogja a fejem és irányít:)

(2020-09-23) : Klau olyan odaadással kapta be a szerszámom hogy nehéz volt stop-ott nyomnom,most dicsérhetném órákig francia tudását de a lényeg hogy nagyon jól csinálja ,főleg mikor le fel szánkázik a nyelve farkamon és közbe mélyen szemembe néz (grátisz a tükör amiből formás popsiját látom.nem kellett sok időnek eltelnie mikor éreztem Klau is közeledik csúcshoz rákapcsoltam

(2020-06-19) : felajánlotta forduljunk 69 be,így is lett. Nemcsak a látvány de a forró teste mikor így rám fekszik az maga a csoda,szorítottam arcomra finom nedves illatos punciját.Közben Klaudia is bevetette ellenem francia tudását

felejthetetlen: 64db
(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-06-22) : Klaudia le ült az ágy szélére ,én állva maradtam és mélyen bekapta szerszámomat így bele kezdett egy fantasztikus bő nyálas franciába amit nagyon jól csinált közbe fel pillantott rám hogy nincs e ellenemre :)

nagyon jó: 101db
(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

(2020-06-08) : Ezután viszont nem volt menekvés előle és csodálatos francijáját mohón bevetette rajtam. Bő nyállal, a golyókra és zacsira is kiterjedően ügyködött, hol lassan hol gyorsabban mélyen eltüntetett a szájában, közben rám-rám nézett biztatást várva.

: 160db
(2020-07-30) : Hasonlóan érzéki szájmunkával kedveskedett,majd semmi finomkodás tövig elmerültem benne ,és újra csak hegyénél játszott,Es most jön a csúcs. Úgy mentem el hogy be sem vette a szájába, hanem csak a nyelve hegyével körözött és szánkázott a cerkámon Így lett meg az eredmény. Tisztálkodás után,rövid pihenő (beszélgetés és egy forró fekete elfogyasztása:) Végig csókoltam simogattam közbe,néztem gyönyörű arcát,

(2020-07-07) : Az egyik kedvenc pózunkat választottuk, Klau előre hajolt, én pedig ismételten megcsodálhattam csodás fenekét. Imádom ezt a látványt, miközben a csodás feneke mozog rajtam előre és hátra, én közben 2 kezemmel ölelem a derekát. Klau csukott szemmel élvezi a tevékenységünket, hol felemeli fejét, hol pedig a lepedőbe fúrja az arcát.

(2020-05-15) : Az ágy előtt térdelve ő kezdte a kényeztetésem. Ahogy eddig is, nagyon finoman vett a szájába és rendkívül gyengéd és izgató franciával illetve cicisexszel indított el engem az élvezetek útján.