134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Sophie szexpartner

szexpartner

Sophie-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-18 10:40:38

Unloco1
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sophie beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Aznap elég random ötletként jött, hogy felhívjam Sophiet, kicsit később ért be, így del körül el is értem könnyedén.
Telefonon mindent egyeztettünk.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás bizonyára könnyű, de a tömegközlekedés is teljesen megfelelő, max 80m-t kell sétálni a lakáshoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen tiszta hely, rend és ragyogás jellemzi a lakást.Fürdőben kád minden tisztálkodáshoz szükséges alkalmatossággal ellátva. Szájöblítés, fogmosás lehetséges és elvárt :)
Sophie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem változott az eddigi randikhoz képest, egy pici kar tetoválás található rajta azóta. Arca cuki, homokóra test, nyalnivaló popsi és mellek.Fekete tangában és melltartójában fogadott.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amint beléptem le lettem teperve cipő és maszklevétel után. Rendesen csókolt Sophie egészen míg próbáltam megszabadulni a ruháktól.Kaptam egy törcsit, amivel mehettem volna tusizni, de alig engedett a kedves. Meg a fürdő ajtajában lekerült a melltartó és izgatnom kellett azokat a finom mellbimbókat. Végül mikor elengedett Sophie fürdeni, rendes tisztálkodási protokollt betartva léptem ki a fürdőből. Nyakamba kaptam drága Sophiet és úgy csókolóztunk. Majd ahogy az ágyra tettem lábait a nyakamba hagyta a lábait és azon lecsúsztam kényeztettem egészen a nagybetűs PUNCIjáig. Itt elidőztem, úgy gondolom hogy élvezte a partnerem ezt. Innét az ágyra csúsztam és ő csókolt végéig egészen a golyókig, körbekényeztette majd rácuppant végre a lüktető farkamra. Nagyon élvezetes amit nyújt a drága, így kertem is hogy forduljon meg és közben kényeztetem én is. Eleget tett a kérésemnek de hirtelen ráült az arcomra és szinte meg lovagolt. Mikor már kezdett kifárasztott, közben néha rácuppantotta a péniszemre, gumiért esedeztem. Felpattintotta majd kutya pózban kezdtük, és fejeztük is be. Kis pihenés és beszélgetés után megzavart a munka, de Sophie észre vette hogy újraéledt, és egy kellemes franciával kőkeményre varázsolt, majd meglovagolt. Itt már nagyon nem tudtam koncentrálni, de kertem hogy francia legyen amit lelkesen, szerintem imádja csinálni, tett. Kezdett lejárni az időm, így kertem hogy végezzen ki, Sophie nagy vehemenciával a melleire verte a farkam, miután alig tudtam feltápászkodni.Kicsit beszélgettünk még aztán tusi és búcsú csók.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nekem teljesen korrekt és megérte, talán picit átlag feletti, bár máshoz nem járok így nem tudom..

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó érzéssel távoztam Sophietól, lehet még megyek majd🤷🏻‍♂️

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sophie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-19 06:07:45
Sophie, a leírtak alapján,egy meglehetősen sokszínű, atraktív személyiség, akinek fontos, hogy a vendége jól érezze nála magát.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-18 20:09:58
Közepesen hosszú, olvasmány de a lényeg benne volt.

L-501
Lelkes irogató
2020-08-18 18:51:19
A magyar nyelv használatát még gyakorolni kellene.

FunkciókSophie legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2018-01-02) : A zacsi és golyók nedvesítésével izgatott, bár már teljes merevedésem volt az első csókok után. Szépen nyálazott mindent, amit ért, majd óvatosan végignyalta a farkam és bekapta.

(2017-10-30) : A szájába akartam lenni, ezért kicsit arrébb mentem a farkammal majd szájába adtam, megfordult rendesen megfogta eszméletlen tempóban szopott,

(2017-06-18) : Sophie lassan a lábaim közé kúszva nekikezdett a bemutatkozó szövegében is olvasható bő nyálas franciába. Voltam már egy-két lánynál az utóbbi években, de ilyen francia tudással még nem találkoztam: a golyókkal kezdi,

felejthetetlen: 8db
(2020-10-22) : Natur és kölcsönös franciával, finom csókokkal és megannyi simaogatással vagy csak épp érintéssel füszerezett igazi érzéki barátnős-barátos hosszú előjátékban volt részünk. Majd gumit húztunk és lovagcskáni kezdett rajtam sophie. Az együttletünk továbbra is lassabb tempójú szeretkezés volt

(2018-05-18) : Hosszan, lassan franciázott, többször teljesen eltűntetve a velem egykorút. Mikor már éreztem, most jobb megállni, megcsókoltam, kértem hogy had viszonozzam amit eddig kaptam.

(2018-05-07) : Nagyon finom franciában részesített. Teljesen egyedi a technikája. A nyálát járatja a farkam körül, közben mélyen letolja, nem kimondott mélytorok de hasonlónak ügyes és finom.

nagyon jó: 6db
(2018-03-27) : lőször én csurgattam picit a mellekre, puncikára. Már amikor délen tartottam rám szólt, hogy nyaljam ki a bödön-t. Nem kellett kétszer mondani, de ő se volt rest, nehezen szerette volna otthagyni a mézes farkamat

(2018-03-15) : Aztán volt, hogy csak úgy egyszrüen eltüntette a farkam, és sokáig lent tartotta, őrület. Borzongtam. Rá kellett szorítanom alul a zacsinál, nemogy elmenjek.

(2018-03-14) : szívesen kényeztettem, amit később igazán meg is hálált. Egyszer csak gumit húztunk és a lovagló pózban folytattuk a meetinget. Csodálatos, és gyönyörű élmény, amelyet nem bírtam sokáig...

: 5db
(2019-07-15) : Nem gondoltam volna, de fiókjából mesterien bepucsítva kihúzott egy G-spotos vibrátort, melyet csókolva felhelyeztünk neki, aztán hirtelen rákapott a merevedő farkamra. Te jóságos ég, az a technika amit tud művelni a falloszommal, hihetetlen.

(2019-01-02) : Majd ágyra tessékelt le került rolam a türcsi és kezdetet vette a francia óra foglalkozott a környékkel is és eht nem lehet leírni olyat tud szájjal

(2017-12-17) : Csókolóztunk, aztán szájába vette az ezredest. Nagyon kellemes bőnyálas franciát kaptam, golyószopkodással és minden elképzelhetővel. Közben végig figyelt, a szemembe nézett, nagyon izgató volt.