93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
AMY erotikus masszázs

erotikus masszázs

AMY-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-17 23:27:14

WalterMitty
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

AMY beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Aznap hívtam. Délutánra találtunk is időpontot. VTR-ben véglegesítettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val utaztam. Lehel tértől pár perc séta. Szerintem a parkolás sem lehetetlen arrafelé, de gondolom fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az egyik legtutibb randi helyszín, ahol valaha jártam. A fürdőben minden megtalálható, amire szükség lehet. Hatalmas zuhanyzó üvegfallal, a víz kipacskolásához extra bénának kell lenni. Tökéletes a közös zuhanyzáshoz a randi lezárásaként. A szoba is hatalmas. Tatami a földön, kanapé és szobainas a ruhák lerakásához. Tükör mindenütt, nagyon jó az egész berendezés. Tökéletes hangulat. Patyolattisztaság mindenütt.
AMY külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Magas, atletikus, gyönyörű, de ez a fotókon is látszik. Csodaszép mellek és fenék, formás mindenütt ahol kell. Tetoválása is van egy pár. Nekem tetszenek, illenek hozzá. Nagyon finom puha, selymes bőr.
A hatos képen látható szettben fogadott. Nagyon szexi. És amikor megy előtted fel a lépcsőn...

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Amyvel két találkánk is volt nemrég. Az első rövidsége miatt, és amiatt hogy nagyon megkedveltem és jobban megakartam ismerni, jeleztem hogy hamarosan újra látni szeretném. Már az első alkalommal megígértem neki hogy legközelebb azzal kezdünk, hogy először én fogom megmasszírozni őt, meghálálva az első randin kapottakat.
Szóval zuhanyzás után megkértem hogy dobjon le magáról mindent és feküdjön a hasára. Nagyon szuper alakja van, és finom puha bőre, jó érzés kényeztetni. Miután rendesen átgyúrtam a hátát, jöhettek a csodálatos hosszú lábai, és formás feneke. Rendesen belefeledkeztem a kemény és élvezetes munkába, és a sok közös érdeklődési pontnak köszönhetően nagyon sokat beszélgettünk.
Igazából amikor találkozom Amyvel az olyan nekem mint egy időutazás. Olyan mintha vissza tudnám forgatni az idő kerekét. 20-25 évet fiatalodom ilyenkor, és sztorizgatás közben újra átélem a régi szép időket, amikor még semmi sem számíott igazán, és nem agyaltam és stresszeltem annyit.
Szóval így megy ez jó darabig. Annyira jó vele, hogy majdnem elfeledkezem róla, hogy az én stresszbe megfáradt testem is igényli a törődést. Végül is ezért is jöttem. :)

Szóval helycsere. Nem sajnálja a síkosítóanyagot a testemről, az övé meg már úgyis úszik az olajban. A lábaimmal kezd, talpak is rendesen, és finoman meglettek dolgozva, és innen halad felfelé. Szépen megdolgoz mindenhol. Nem az a szétszedős, hanem inkább az a relaxálos, ellazítos típus, ami közben meg lehet vitatni a múltat, jelent, jövőt...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Kézi kényeztetés:
5
...masszázs közben folyamatosan simogatom, ahol csak érem, és eljön az idő amikor jelzem felé hogy most már nagyon kényelmetlen így hason, és szeretnék megfordulni. Nincs ellenére, mosolyog. Nagyon szép, amikor mosolyog. Innentől kezdve nincs duma, csak a zene és mi.
Megmasszíroz szemből is kicsit, de annyit meséltünk egymásnak, hogy nagyon kellemesen elszaladt az idő, és még azért volt dolgunk bőven. Szóval kispajtás is kapott olajat bőven és elkezdődött az Amy-s kényeztetés. Nagyon finoman csinálja, kizárólag kézzel. Kellemes ahogy törődik velem. A kezein kívül mást nem használt, én pedig nem szerettem volna megtörni a varázst és a szépen lassan felépített erotikus hangulatot azzal hogy kérésekkel zaklatom. Simogatom ahol csak érem, nagyon finom ez a nő, mindeközben ő teljesen elmerül az örömszerzésben. Hatalmas a kontraszt a masszázs rész és kényeztetés között. Az egyiknél folyamatos beszélgetés, a másiknál egy szó se hallatszik, másféleképpen de mindkettő nagyon jó.
Eléggé kivoltam már éhezve hogy újra lássam és nagyon felhúzott már a második randira való várakozás, és a látványa is, úgyhogy nem volt nehéz dolga a kivégzésemmel. Hatalmasat élveztem a gyönyörű mellei között/közé. Micsoda érzés és látvány!

Még volt idő a közös pancsira, amit nagyon szeretek vele. Tényleg olyan ez is, mintha a barátnőmmel zuhanyoznék közösen. És az a gyönyörű test!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén adtam oda az ajándékkal együtt. Extrákról nem tudok, nem is nagyon érdeklődtem hogy mi az amit szabad, és mi az amit nem, egyszerűen csak jól éreztem magam vele..

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én nagyon elfogult vagyok Amyvel. Nagyon sokat kaptam tőle nem csak testileg, de érzelmileg is.
Könnyen eltudom képzelni, hogy van amikor zárkózottabb, és nem nyílik meg olyan könnyen. Nekem valahogy sikerült sok kapcsolodási pontot találni vele, és ez odáig fajult, hogy újra meg kellett látogatnom pár napon belül. Semmi vadulás, csak az édes nosztalgia...

Ez pedig jár Amynek:

https:/www.youtube.com/watch?v=pXRviuL6vMY

Köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés AMY erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A AMY nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAMY legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-06-05) : Egy életem egy halálom, nekem ebben a pillanatban meg kellett fordulnom. Tudom uraim, itt mindannyian a "piszkos" részletekre vagytok kíváncsiak, de a mai napon azt tőlem nem fogtok kapni, lehet ez a döntésem sok negatív szavazatot fog hozni, de eddig ez az első beszámolóm ahol nem szeretném kiteregetni, a találka minden apró részletét.

(2020-01-15) : A masszázs hagyományos módon, hasra fekve indult. Amy ekkor még fehérneműben volt (ami amúgy nem fehér volt, de ez mellékes). A masszázs nagyon profi, pont a megfelelően erőteljes, mivel elég sportos a lány (ezt speciál ő mesélte, de látszik is) van neki ereje, de azért nem volt fájdalmas se.

(2019-04-03) : Három éve masszíroz. Ez idő alatt Amy az érintés minden csínját binját kitanulta, tökéletesre fejlesztett minden mozdulatot. Pontosan tudja hogy működik az ember, zongorázik a testemen, ismeri hol és hogyan kell nyomni, feszíteni, húzni, lazítani hogy nekem a legjobb legyen.

: 3db
(2020-10-07) : A masszázst most is ugyanúgy kezdte, mint eddig mindig. Talptól haladt felfelé, alaposan átgyúrva. Apró, izgató benyúlások is akadtak, de a hangsúly az alapos átgyúráson van. Ő az a masszőz, aki amikor a hátadon dolgozik, elő kell venned a légzéstechnikát, amit a valódi masszőröknél tanultál.

(2019-09-04) : Közben indiai zene szólt ez egész kellemes hangulatot teremtett. Könnyű vele beszélgetni igazi csodás filantróp jellemet ismertem meg benne. Egyébként sem a beszélgetést nem kezdeményezte illetve azt sem, hogy fedetlen bájat felém tárja, kérésre viszont szó nélkül megtette amit kértem.

(2019-01-11) : . Nagyon értelmes, aranyos és nyitott lány, tök jót beszélgettünk, őszintén beszélt magáról, szimpatikus volt és nem éreztem falat. Nem kérdezz-felelek volt,

egyeztetési probléma: 1db
(2019-03-14) : Barátnője vette fel és tájékoztatott, hogy Amy még nem jött meg és várjak 19 óráig és ha elkészült, vissza fog hívni. Vártam 19.00-ig, nem hívott senki vissza, SMS-t sem küldtek.Hívtam, SMS-t küldtem, hogy itt várok, de sem visszahívást, sem SMS-re való választ nem kaptam.