2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-17 16:56:02

Eugen_von_Kelepe
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-18

Egyeztetés
Elérhető:
3
SMS kommunikáció:
5
VTR kommunikáció:
1
Megvalósult találkánk előtti napon terveztem meglátogatni. Rendelési idejében, délelőtt írtam neki VTR-en, hogy egy esti időpontot egyeztetnék. Gondoltam, ha pár órán belül nem válaszol, akkor délután, találkánk kívánt időpontja előtt felhívom. Nem válaszolt: észrevettem, hogy nyolc napja nem lépett fel az oldalra. "Rendben, akkor ő szereti hallani a vendég hangját." Felhívtam, kicsöngött, nem vette fel. "Biztos elfoglalt. Sebaj, van ilyen: arra lehet számítani, hogy egy óra múlva két vendég között elérem." Egy óra múlva felhívtam, kicsöngött, nem vette fel. "Akkor ma este hölgytársaság nincs, pornó van." Biztos voltam benne, hogy a jövőben még egyszer megpróbálok összehozni vele egy találkát.
Másnap este ötletszerűen feljöttem az oldalra, mert mégis csak jól esett volna hölgytársaságban tölteni az előző estét (is): többször is önkezemmel vetettem véget az örömtelenségemnek, de a kalandot, a társaságot, egy lány kedves szavait, csengő hangját, ölelését, csókját, bőrének illatát, odafigyelését a pornó nem tudja megadni. Rákerestem a "Most hívható" lányokra - bízva abban, hogy egyik kedvencem rendel -, és Lara volt az egyetlen villogó zöld jelzéses találat: nem haboztam, megragadtam az esélyt, felhívtam.

Innentől minden az addigi tapasztalatok tökéletes ellentéte volt.
Azonnal felvette a telefont, és kedves, fiatalos csengő hangján szólt bele. Gördülékenyen egyeztettünk, kérés nélkül elmondta a rózsaszálak számát - tökéletesen egyeztek az oldalon nyilvánosan láthatókkal -, kérdésemre felvilágosított a popsiszex feltételeiről, és máris volt egy időpontom egy óra negyven perccel későbbre, és egy címem házszám pontossággal megadva.
Találkánk során nem hoztam szóba, de kiderült, hogy nyaralt. Remélem legközelebb jelzi, ha szabadságon van.

Kiemelem Lara rendkívül kedvező rendelési idejét: sok lánnyal ellentétben dolgozó ember is válogathat az esti időpontok között, nem kell szabadságot kivenni a meglátogatásához.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mint fentebb írtam, a címet házszám pontossággal megadta.
Félúton a Széll Kálmán tér és a Batthyány tér között található a rendelő, öt percet sétáltam a 2-es metró Batthyány téri megállójától. Jó környék, "ilyenre se lesz soha pénzem" lakásokkal teli új házakkal.
Odaérve volt még tíz percem, a makktársak kedvéért sétáltam egyet a könyéken, hogy a parkolásról is tudjak írni valamit.
Ugyan tömegközlekedéssel mentem, de utasként pont eleget hoztak-vittek ezen a környéken. Ez a dombos Buda, nem pedig a síkvidéki, kertek alatt osonós Pest: ki ide autóval mész, hagyj fel minden reménnyel. Láttam parkolóautomatát, és néhány parkolóhelyet, amit az ott lakók még nem foglaltak el (este, sötétedés után volt a találkánk). Ha a Mamutban még mindig lehet egy órát ingyen parkolni, az megoldás lehet.
Azért se éri meg autóval menni, mert a környéken kocsmából is van választék: bizony egy nyári, harminc fokos pesti este végződő randi után jól esik egy pofa hideg sör. :-)
Találkánk előtt három-négy perccel felhívtam a kapuból, miközben ingatlanhirdetés-nézegetéssel álcáztam magam. Nem vette fel: elég izgatott lettem, mert féltem, hogy a célegyenesben megismétlődik az előző napi betli, vagy ami csak egy fokkal jobb, futószalagon dolgozik a hölgy, és most rugdalja ki az előző vendéget. Egy idegőrlő perc után érkezett a telekomos SMS, hogy visszahívást kér tőlem. A telefonban kedvesen nyugtázta megérkezésem, és mondta, küldi SMS-ben a kaputelefonon beírandó lakásszámot, az emeletet, és az ajtó számát. Megérkezett, bepötyögtem, kaputelefonnal kinyitotta, és már liftezhettem is.
Hallássérült vagyok, és ezen az se segít, hogy még tucatnyi alkalom után is a szívem mindig a torkomban dobog, amikor a lányokkal beszélek telefonon: még soha sem jártak a kedvemben azzal, hogy ilyen diszkréten és kulturáltan juthattam az ajtóig. :-)
Nyitott ajtó jelezte, hol vár találkára.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Gyönyörű, elegáns és ízléses, patikatisztaságú lakás, új bútorokkal. Bézs és fehér szín az uralkodó.
A rendelő amerikai konyhás nappali franciaággyal, ami természetesen friss lepedőkkel és párnákkal várt. Némított tévében nempornó ment: engem ne zavart, minden figyelmem lekötötte Lara. :-)
A fürdőszobában kádban lehet zuhanyozni, három-négy tusfürdőből lehet választani, amik közül egy érzékeny bőrűeknek való. Két friss törülköző volt előkészítve nekem. Van dezodor spray, Listerine szájvíz, eldobható felesespoharak, és amit még máshol soha sem láttam: fogmosópohár, fogkrém, és ami egyértelművé tette, hogy ez nem ottfelejtett, hanem tényleg a vendégnek van előkészítve: fóliázott fogkefe.
Az egész lakásban az egyetlen hálószoba nem volt vendégtér. Minden jel megerősítette Larát: csak kettesben voltunk a lakásban. Természetesen távozásomkor minden holmim hiánytalanul megvolt.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara bevallottan retusált, de ellenőrzött képekkel hirdet: egyértelműen a képeken látható lány fogadott.
Ahogy az előző beszámolókban már megírták, megadott koránál egyértelműen egy évtizeddel érettebb, de csinos MILF: ennek tudatában látogattam meg, és panaszra semmi okom se lehet.
Egy gramm felesleg sincs rajta, szép, kellően magas lány, szép lábakkal.
Bőre barnasága - a fürdőruha által rejtett részek sem voltak világosabbak - friss nyaralást jelzett.
Haja vállig ér, a képeken láthatóan hirtelenszőke: szerintem festett, eredeti hajszíne világosbarna lehet. Erről nagyon szép szemöldöke is árulkodik.
A cicik szépek: se nem kicsik, se nem nagyok, feszesek - zéró belógás -, szabályos félgömb alakúak, egyértelműen szilikonosak. Mellbimbója is igen szép, nincs parizer-mellbimbója.
Tetoválása az adatlapja szerint van: én nem kerestem rajta és nem is vettem észre. Piercingnek nyoma sincs.
Puncija is ápolt, borostának nyoma sincs.
Ízléses, nem túl hosszú, vörösre festett műkörmei vannak: nem vagyok műköröm rajongó - sőt! -, de neki nagyon jól áll.
Sminkje a piros rúzstól eltekintve szolid és észrevétlen volt.
Végre egy lány, aki kérés nélkül szexi tűsarkúban fogadott, és nem azt leste, mikor rúghatja le sutyiban magáról: találkánk során végig, az ajtó mögöttem becsukódásáig rajta volt ez a lányok bájait nagyszerűen kiemelő dísz. :-)
Tűsarkún kívül csak egy szexi, rövid nyári ruha volt rajta, ami elég elegáns ahhoz, hogy akár irodai munkához is felvegye. Ölelése-kicsomagolása közben vettem észre, hogy megengedett magának annyi pajkosságot, hogy bugyit nem viselt. :-)

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Ahogy az szokás, nyitott ajtó mögé bújva fogadott.
Az ajtó becsukódása után köszönés, bemutatkozás, kézfogás, Isten hozott!-puszik.
Bevezetett és leültetett az amerikai konyha asztalához, hűtött kólával kínált és cigarettával. A cigarettából nem kértem, de a hűtött kóla nagyon jól esett a kánikulában. Elmondása szerint csak akkor dohányzik, ha ideges: társaságomban nem gyújtott rá, és dohányszagot sem éreztem rajta. Hanem a parfümje! :-)
Lara nagyon csevegős, nála nincs kínos csend: beszéltetett és meg is hallgatott. Időhúzás nincs nála, kis csevegés után nagyon egyértelműen terelt a fürdőszoba felé.
A fürdőből visszatérve nagy örömömre Lara még ruhában volt: szeretem kicsomagolni a lányokat, és csak bájaikat kiemelő díszeket rajtuk hagyni. :-) Állva átöleltük egymást, és csókolózni kezdtünk. Finom csókja van, nyelvét is beveti: rövidke szünetekben nem szalasztotta el, hogy dicséreteivel is megsimogasson: "Finom csókod van!", "Finom vagy!". Közben megtaláltam és tenyerembe zártam csinos fenekének két félgömbjét. Lassan elkezdtem megszabadítani ruhájától, és kicsit csókolgattam feltáruló kebleit.
Mohó és türelmetlen voltam: először voltam nálam érettebb hölggyel, és először volt a programban popsiszex. (Az alap popót vállaló lányok eddig négy alkalommal alakították úgy a programunkat, hogy megússzák hátsó szentélyük felfedezését.) Francia-69-kutyus-Lara fent-misszi: gyorsan végigparancsoltam ezeken az alapprogramokon. Lara egy tapasztalt hölgyhöz méltóan érzi, mikor kell kezdeményeznie és mikor kell irányítania hagynia magát. Tagadhatatlanul mindig az én örömöm volt számára az első, egy szóval se kényeskedett. Kiemelném, hogy kutyusban megcsodálható Lara nagyon szép háta - a női test méltatlanul keveset dicsért része -, és nehéz volt eldönteni, hogy csinos derekát fogva, vagy kebleit tenyérbe zárva diktáljam neki az ütemet. Lovaglás helyett pedig kérés nélkül "Lara fent" póz volt, hogy csókját és kebleit ebben a pózban is élvezhessem.
Akció közben folyamatosan nyögött, biztatott, dicsért: "Fincsi!", "Húzz a farkadra!", "Dugd a puncim!". Nagyon jól eltalálta, mi az, ami pont elég pornós-kurvás, de még egy hozzá hasonlóan kifinomult szeretőhöz illik. Remélem, hogy a mohóságom élvezetes volt számára, de ugye nagyfiúk vagyunk: ez mindig a lányok titka marad.
Elérkeztünk a hátsó szentély általam várva várt felfedezéséig. Kérésemre Lara kis síkosítót kent farkamra, majd kézzel bevezette a hátsó művészbejárón.

Most leírhatnám, hogy így szűk, úgy finom, de eddig hordoztam egy titkot: én még nem dugtam úgy egy igazán jót. Más lányoknál hagyományos aktus közben eddig is gyakran tapasztaltam azt, hogy az orgazmus közvetlen közelségéig semmit se érzek a lányokból: ha bekötik a szemem és pisztolyt szegeznek a fejemhez, akkor se tudom megmondani, hogy kint vagy bent vagyok, elbambulok, olyan edzés fílingben dugattyúzok - de legalább a korai magömlés réme elkerül. Legtöbbször a lányok ajkai közt élem át a testi szerelem örömeit. Mint fentebb írtam, Larát ad hoc módon látogattam meg, döntésemet megelőzően önkezemmel már többször is véget vetettem az örömtelenségemnek: valószínűtlen, hogy ez az ő hibája lenne. Legközelebb éhesebb makkal látogatom meg… (Mivel ez nem Larán múlt, ugyanannyi pontot adtam, mint a többi a lánynak, ahol ugyanez a probléma jelentkezett.)

Anélkül, hogy szóltam volna megérezte, hogy ugyan farkam merev, de keményebb is lehetne: megkért, hogy távozzak barna szalonjából egy franciaszünetre, hogy ajkaival felkeményíthessen. Ahogy már írtam: ilyen már történt velem, de azokat a lányokat nem érdekelte, hogy farkammal húzni jobban lehet, mint tolni.
Új gumi, újra megpróbálkoztunk a popóval, de kis idő múlva kértem, hogy franciával fejezzük be. Lara ekkor vetette fel, hogy "gumiérzékeny" vagyok: azaz gumiban érzéketlenebb a farkam. Érzékenyen érintette, hogy popsijával nem tudott a kedvemben járni, de szerintem kizárt, hogy ez az ő hibája lenne.
Franciája nem kivégzős, nagyon finom. Más lányoknál gyakran tapasztaltam, hogy pár ütemenként technikát váltanak (unják a banánt?). Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett. Kezét alapesetben nem használja, egyszer odanyúlt, de csuklóját finoman megfogtam, és vette a lapot: csak a szájában szeretnék olvadni. Mélytorkozásra nem került sor, nem is kértem: így is csodásan éreztem magam. Nagyon finoman beletúrtam a hajába tarkójánál - mondta, hogy szereti -, de ez csak jelzésértékű volt: nem kellett irányítanom, pont a megfelelő sebességgel és mélységgel kényeztetett. Lara franciájának egyetlen kellemetlen velejárója, hogy finom csókját egyidejűleg nem érezhetem a számon is. :-)
Éreztem, közel a vég: megkérdeztem, elélvezhetek-e a szájában. Az igenlő válasz rövid szünete után folytatta kényeztetésem, és nem kellett sokat várnom az orgazmusra. A gyönyör minden percét szájában töltve élvezhettem ki. Majd kaptam egy papírtörlőt, közben úrinőként megvált szájába ontott szerelemnedvemtől.
Az akció végeztével az asztalhoz invitált, és megkérdezte vezetek-e. Mivel nem vezettem, előkerült egy üveg hűtött pezsgő, és koccintottunk. Az ajándékba hozott csokoládénak sem bír ellenállni, a maradék időnket csokizva-pezsgőzve-csevegve töltöttük. :-)
TP nincs, öt-tíz percet még ott fogott csevegni időm lejárta után.

Tipp: az adatlapján nem szerepel, hogy minőségi csokoládéval kedveskedhettek neki. Nekem meggyes-sztíviással volt sikerem. :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Lara a legkorrektebb kisebbség közé tartozik, kezdve azzal, hogy nyilvánosan láthatóvá tette a tiszteletdíját: nem kell fölöslegesen bővebb infót kérni, nem él vissza a telefon pszichológiai csapdájával.
Tiszteletdíja méltányos és mértékletes, Lara odafigyelése és ölelése nem csak maharadzsák, politikusok, és topmenedzserek számára elérhető: az általam 2014 körül kitapasztalt régi pesti átlag felett van egy hajszálnyival; az extra popsiszex-szel az elmúlt egy-két év pesti átlaga felett van egy hajszálnyival.
Ár-érték arányban az általam ismert jelenlegi legjobb.
Infláció nincs: az adatlapján, a telefonban, a találka során változatlan a tiszteletdíja. Több hete figyelem a hirdetését: nem variálja sem a menü tartalmát, sem a tiszteletdíját.
Ahogy szoktam: találkánk elején, kérés nélkül a hozott ajándékával együtt, feltűnés nélkül a csokoládéhoz szorítva átadtam a borítékot.
Találkánk végén megkérdezte, kell-e visszaadjon a boríték tartalmából, ami szintén a korrektség jele. (Megkérem a kedves makktársakat, ne éljenek vissza ezzel, vigyenek pontosan kiszámolt összeget, mert a lányok nem pénztárosnők.)

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Korrekt, kedves, türelmes, és nem kényeskedő érett hölgy, aki lesi a vendég minden óhaját, mert neki ez az első: rendkívül ajánlott.
Csak azt sajnálom, hogy elfelejtette jelezni, hogy szabadságon van: így az ebből következő kellemetlenségek is a beszámoló részei kellenek, hogy legyenek.
Már tömöm a malacperselyt, hogy újra találkozhassak Larával. :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-21 11:14:37
Nagyon jó kis beszámolót írtál! Gratulálok a randihoz Haver!

2020-08-19 09:22:00
Nagy mázlista vagy, hogy bejutottál hozzá. Korrekt iromány, jól visszaadja Lara lényét.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-18 20:22:52
Te aztan nem fukarkodtal a szavakkal,de nem is kell volt miről irnod

2020-08-18 20:15:34
Elkapott téged Fortuna szele, hogy eljutottál hozzá, majd kitartóbb leszek ezek után! Köszönet az irományért!

2020-08-18 10:03:37
Megközelítés, elszámolás. Másnak az egész beszije nincs ennyi mint egy-egy témafejezet.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 8db
(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

(2020-01-22) : A csók közben kezeink bejárták egymás testét finomságait majd az édes lement farkamhoz és egy fantasztikus NF-ban részesített keményre varázsolva engem.Ezt finoman nyálasan tette engedte ameddig engedni tudta szájában.

: 15db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...