Mia erotikus masszázs

erotikus masszázs

Mia-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-17 12:23:19

megmondja
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egyik koleganőjével egyeztettem, Mia érthetően sokszor elfoglalt, de előrelátó voltam, és már a délelőtti órákban bejelentkeztem egy esti találkozóra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem a sokak által ismert szalonba, a kapuban kóddal engedtek be és tájékoztattak a pontos emelet, ajtószámról.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Abszolút luxushelyszín, rendezett, igényes szalonban fogadott. Amiért plusz pontot adok Miának hogy a fürdőt leellenőrízte mielőtt bementem fürdeni, és a lábtörlőket is egyenesre igazította, egy csepp vizet nem hagyott a padlón.
Mia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Számomra Mia tökéletes. Nemcsak a teste, alakja hibátlan, az arca is gyönyörű, és extra grátisz az, hogy mindig de mindig mosolyog. Bombanő!
A képekre abszolút nem kellene retust tenni, gyönyörű sportos alakja van, eszméletlen feneke, fiatalos, feszes kis cicijei és gyönyörű szőke hajkoronája. Lenyügőzött! Nemcsak a kinézete, hanem maga az egész lénye csodálatos. Mindig mosolyog, de ha kell határozott, elképesztő barátnő feelinget nyújt, mert mindenről lehet vele beszélgetni, mindenhez hozzá tud szólni, nagyon értelmes lány, és igazi vidám teremtés.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
1 órás programra jöttem, hasra vágtam magam ő pedig a vádlim masszírozásába kezdett, szépen fokozatosan haladt felfelé. A lábamat fel is emelte és a sípcsonti részt is átmasszírozta. Amikor a fenekemhez ért, ráült a lábamra, megkérte hogy zárjam össze a lábam. Nagyon figyelmes volt, mindig érdeklődött kényelmes-e az adott póz. Vékony alkatához képest erősen masszíroz, nyilván csontkovácsi szintet nem vártam el, de meglepett.
A fenék alapos átgyúrása után a derék, hát alapos átmasszírozása, majd a nyak, vállak következtek. Még a karomat is megmasszírozta.
Ezután ledobta az egyberészes fehér bodyját és elkezdte érzékien, lassan a csúcskamasszázst. Úgy mozgott, síklott a hátamon akár egy kígyó, aki tekereg jobbra-balra. Elképesztő volt! Plusz pont, hogy meg is beszéltük neki ez a kedvenc része. Zenére, ritmusosan érzékien csinálta. Először a hátamon majd oldalról. Elfordultam a tükörhöz hogy az oldalazó csúszkát a tükörből szemléljem, mondanom sem kell, beszélni nem tudtam ezután, hisz a látvány, a gyönyörű kerek feneke lekötött.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ezután nem bírtam megállni, így kölcsönösséget kértem, -ami szimpátia alapján, ha jól tudom működik nála- bele is egyezett. Ezt megtartanám magamnak. :)
A kényeztetés ezután finom, óvatos mozdulatokkal kezdődött, és fokozatosan váltott át ajakkal való kényeztetésre ami teljes mértékig barátnős feelingű volt.
Nagyjából 5 percen belül ért a végkifejlet, ezután ő letakarított és kedvesen odahozta a vizes poharamat,és még beszélgettünk majd friss törülközőt adott és elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Az összegről telefonon tájékozattak, a randi végén oda is adtam neki.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó élménnyel távoztam Miától. Intelligens, több nyelven beszélő, sportos, kedves és olyan körte alakú lány, mintha megrajzolták volna.
Úgy gondolom hozzá az ember úgy is mehet, mintha a saját barátnőjéhez menne, mert mindenről elbeszélgettek, és mégis olyan bájos hogy másdopercek alatt elcsábít. Szívből ajánlom mindenkinek, megéri várni is rá, hogyha nincs szabad időpontja! :) Köszönöm Mia!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-20 16:11:21
Ez itt a Beszámolók , vagyis erre felé nincs helye a titkolódzásnak. Egyébként pedig jól bánsz a betűvetéssel...

2020-08-19 06:19:47
Nemsokon múlott hogy lehúzzam a besorolást. Az egy mondat "ezt megtartanám magamnak" beszámolóban ilyent sosem írjál!

2020-08-18 20:09:38
Mia jellemzése nálam felülírta a cselekmény ábrázolását, nekem elég volt így is! Köszi!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-18 09:44:57
A lelkesedés es a stílus jo,de a részleteket ne tartsd meg.