Cicis Cicelle szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Cicis Cicelle-

Nem prémium hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-17 07:40:35

Pu5i
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cicis Cicelle beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon értem el. Ment minden gördülékenyen. Elsőre felvette, megkaptam a kért infókat, és a címet. Egy óra múlva nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ingyenes parkolás, hely is akadt bőven, mivel hétköznap kora délután jártam nála. GPS pont a bejárat elé navigál. Szerintem tömegközlekedés is jó lehet, mivel Újpest egyik forgalmasabb részén van a lakása.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
10 perccel korábban érkeztem, de szerencsémre Cicelle már készen állt és beengedett a hűvös lakásba, így megúsztam a kinti kánikulában való várakozást. A rakás rendben van. Nagy, tiszta, hűvös. Ketten dolgoznak benne, de ezt csak vendéglátóm elmondásából tudom, nem vettem észre semmit belőle. Bár engem az egy cseppet sem zavarna, ha látnám a kolleganőt. De biztos vagyok benne, hogy meglátogatom majd Őt is :) Törülköző, ágy, tusfürdő, higiénia, szájvíz mind-mind tökéletes, rendezett, tiszta.
Cicis Cicelle külseje
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek teljes mértékben tükrözik a valóságot. Arcától sem kell félni. Egy mosolygós huszas évei közepén-végén járó cserfes, jó kedélyű hölgyhöz volt szerencsém.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Fél órára érkeztem csupán, mivel első találkozásunk volt, és sietős is volt a dolgom. Fürdés után szobába be, majd kölcsönös francia következett. Szerencsémre szimpatikusnak talált, így nem maradtak el a csókok sem, ami számomra nagyon fontos. Igazi valós csókok vannak, nem szájra puszi. A bemelegítés után védőfelszerelés. Általában szeretek a lányok kedvében járni, és nem csak tárgyként használni őket, így hát a kedvencével a lovaglással kezdtünk. Jól mozog, ütemesen, hol gyorsan, hol lassabban. Könnyen irányítható, figyel, tudja mit mikor miért.... Aztán miután megvolt a kedvence, jött.az én kedvencem, a doggy. Szuper volt. Gyönyörű látvány a nagy formás, kemény popsi. Majd ismét lovaglásra váltottunk, de együttlétünk csak ez után doggyban teljesült be. Kis pihenés jött ez után, mert meleg is volt, és az intenzív tempótól kissé ziháltam is.
Elszámolás
Korrektség:
5
A rózsákat szokásom szerint érkezésemkor elhelyezem az asztalon/széken, így nem esik szó róla többet.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében jó érzésekkel távoztam, jól éreztem magam, semmi negatív hatás nem ért. Biztosítottam is, hogy minden bizonnyal látjuk még egymást.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cicis Cicelle szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-17 13:17:18
Nincs tulszofisztikalva,sallangmentes iromanyod. Egynek elmegy

FunkciókCicis Cicelle legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 9db
(2019-09-02) : Megpuszilta az árboc mellett az ágyékomat, két kezét a farpofámra helyezve magához húzott úgy, hogy tövig eltűntem a szájában. Próbáltam mozogni, de most Cicell diktálta a tempót. Hol kiengedte, hol szinte teljesen eltüntette a péniszemet.

(2018-12-13) : . Ismét ő vette szájába az irányítást, de most már gondoltam eljött a védősapka húzás ideje és kértem, hogy öltöztesse be és misszionárius pózban hatoltam be puncijába,

(2018-02-23) : Masszázs után hanyatt feküdtem és Cicelle megpróbált NF-al életet lehelni belém. Ez sikerült is neki, majd később kértem, hogy forduljunk 69-be. Ekkor vette le csipkés bugyiját

nagyon jó: 28db
(2018-11-04) : Most csak egy gyors franciás programra ugrottam el, de abszolút kihozta Cicelle a kevés időből is a maximumomat. Szexi kis rövid ruhában fogadott, amiben a popsi fele kint volt, már magában ez is vérnyomás emelő látvány.

(2018-10-02) : Átöleltem, és a parányi felsőt lassan felfelé húzva kezdtem lefejteni róla. A két méretes gyönyörű félgömb pedig kibuggyant rejtekéből. A selymes tapintású gyönyörűségekbe temettem az arcom, és beszívtam az illatukat.

(2018-05-07) : Megfogta az ezredest és finoman lassan elkezdte húzogatni, erre már el is kezdett ágaskodni a további kényeztetésért remegett. Lehámoztam róla a felsőt és már mindkét kezemmel markolásztam,

: 71db
(2020-08-21) : Érkezés után a szobájába invitált. Egy rövid beszélgetés után kaptam egy friss törölközőt, és a fürdőbe invitált. Gyors tusolás után, a szobában várt a csini köntösében. Mikor...

(2020-08-05) : Szokásos fürcsi után a a szobában találtam magam az ágyon fekve befürdve akcióra készen. Cicelle odabúj és kezébe vette a stafétabotot és jó erősen szopott én közbe hatalmas melleit ...

(2019-09-17) : Technikája páratlan, kicsi nyelvét változatosan használja. Több pozitúrában is csináljuk; egyik kedvencem ezek közül, amikor ő a hátán fekszik és hol a cicik közé teszem meredező férfiasságom, hol pedig a pici ajkai közé finoman "kényszerfranciát" imitálva. A franciája a legjobbak között van (ha nem a legjobb:)), amit kaptam valaha. Ráadásul szereti is.

lehetne jobb: 2db
(2014-12-23) : Mikor zuhanyzás után betértünk a szobába kis beszélgetés után már a szájában is voltam. Technika jó,majdnem teljesen eltünteti amit el kell,

(2014-09-05) : Már helyezkedik is a kényeztetésemhez, így beletörődően hátradőlök, a kellemes kényeztetést sosem utasítom vissza. De jaj, a rossz előjelek nem hazudnak, mert jó ideig csak kézimunka folyik, miközben beszélgetünk, ez így nem túlzottan izgató. Lassan azért csak munkára bírja a kis száját, és valamivel javul az összkép.