134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Wanda Gold szexpartner

szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-16 23:23:26

fürge_nyúl
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Drága fürge_nyúl!


Bocsánat a késői reagért, nem szándékos volt, csak így alakult 🙂 Bár aki ismer az már megszokhatta, hogy előfordulnak nálam ilyen balesetek, mindig időhiányban szenvedek 😁 Viszont ami késik, az nem múlik... jobb később, mint soha 😉

Köszönöm neked a szuper randit és ezt a beszit is. Jól éreztem magam én is a társaságodban. Semmi okom nincs panaszra! Ahogy látom Te is hasonló véleményen vagy velem kapcsolatban, aminek nagyon nagyon örülök 🙂

Ha szeretnéd élvezni a társaságom máskor is, várlak vissza sok szeretettel 😜


ADDIG IS CSÓKOLLAK 😘


Wanda Gold❤

Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Pár nappal előtte írtam rá VTR-en, gyorsan válaszolt, már az előzetes -beszélgetésben is megírta, hogy mit vállal, időpont egyeztetésben is rugalmas volt
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás abszolút könnyen ment, főleg hogy motorral mentem. A Nagy Lajos sarkától csak egy köpésre, mellék utcákban szerintem simán megoldható kocsival is. A címét nem lehet eltéveszteni, a GPS könnyen odavezetett. Villámos elálló szintem a ház előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy másfél szobás lakás, kissebb hálóval, önálló fürdő, csak Wanda fogad, nincs zavaró tényező.
A fürdő teljesen felszerelt, kb. 20 tusfürdő, mindenutt patent tisztaság és higiénia. a polccal tessék vigyázni, Wanda is szól, hogy kb mindenki lefejeli a sarkat.:)
A kellemesen félhomályos háló nagyobbik része a méretes franciaágy. Itt is minden tiszta és száraz, kellemes zene bekészítve.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Wanda egy ízig -vérig nő: hosszú fekete haj, formásan nagy mellekkel, szexi kerek popsival és ördögien kacér mosollyal. Az arcán egy soha le nem hervadó mosollyal és fekete tanga +melltartóban fogadott. Már a belépéskor olyan csók özönnel fogadott, hogy teljesen levett a lábamról.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az érkezésem után gyors egyeztetés, kaptam törülközőt és irány a fürdő. Sok időm nem volt egyedül, mivel Wanda beugrott mellém és kérte hogy fürdessem le, amit örömmel megtettem. Mivel ő is a kölcsönösség híve, ezért már a zuhany alatt kaptam egy határozott felszopást, amit újabb Csókokkal folytatott.
Átkevertünk a hálóba, majd én vettem kezelésbe a finom punciját a számmal. Gyorsan sikerült eljuttatnom a csúcsra, majd kérte hogy pihenés gyanánt ő kényeztethessen engem. Itt egy első osztályú franciát kaptam,amit állva folytattunk, majd gumit kértem, és misszionáriusba raktuk át magunkat. Mivel Ez nem a kedvencem, ezért Wanda megszabadított az esőkabátról, és egy felejthetetlen szopás közepette a csúcsig röpített.
Utána kvázi k"eretbe foglalva" az eseményeket újra elnyaltam a csúcsra, majd rövid pihenő után búcsút vettünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt elszámolás, abszolút megérte, semmi meglepetés.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A végeredmény a várt "jóllakott napközis" fej volt, abszolút pozitiv indítása volt a hétvégének.
Amennyiben egy szexi tornádót keresel, úgy Wandát jó szívvel tudom ajánlani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-28 19:27:02
Kicsit tömör lett, de csak azért, mert Wandusról egy óráig is szívesen olvasnék. Egyébként gratulálok!

2020-08-18 05:43:04
Az mindenképpen érezhető az írásból, hogy Wandus “kis tornádóként, rendesen kirúgta a lábaidat”...:D Ez a beszid rólatok szólt, nem kintről befelé megírva, így tömörsége ellenére jó lett! Gratulálok nektek!

2020-08-17 17:55:48
Ezzel a reaggal feldobtad a napom amit ide írtál és szerintem még sokaknak. :)

-Angyalka-
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-08-17 16:47:11
Kispalya! Nélküled senkinek nem sikerült volna ezt kikövetkeztetnie. Köszönjük neked 😂😂😂

kispalya
Belát a dolgok mögé
2020-08-17 15:52:26
"Villámos elálló" - ez gondolom villamos megálló akart lenni.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2020-10-08) : Kedvesem gyorsan rátalált a meredező botkormányra, és legjobb tudása szerint hozzá is kezdett, hogy elröpítsen a kozmoszba. Először csak a kupolán körözött kíváncsi nyelvével, majd lágyan végig nyalta a rudazatot, és tiszteletét tette a csatolt tartománynál is. Közben én is próbáltam aktívan kivenni részemet a mókából ,

(2020-02-25) : Ez bizony igazi, rendes, nyelves csókot jelent. Már haladtam volna lejjebb, amikor egyszercsak felpattant, hogy cseréljünk helyet. Nem tiltakoztam :) Folytatódott, ami a zuhany alatt elkezdődött, a hihetetlen technikával, a mélytorokkal, a boszorkányos örömökkel.

(2020-02-10) : Minden intim testrészem érintette a nyelvével, közben a kezeivel más érzékeny rész csömöszkölt. A déli részen nem volt olyan testrészem amit ne érintett volna a nyelvével, közben mellbimbómat izgatva és csavargatva.

felejthetetlen: 44db
(2020-07-11) : Kedves hangja előbújt szájacskájából, eközben Wanda olyan lendülettel kényeztette a péniszem, hogy már nem is tudtam, mire, kire figyeljek.

(2020-05-11) : Kispajtit már el is tüntette mohó ajkai közt,amit tettestársam meglehetősen élvezett is. Pörgette nyelvét hol a makkon,hol a rudazaton,közben markában tartotta a komplett zsákos családot.

(2020-04-16) : Mellém térdelt visszafelé, majd ölemre hajtva fejét, a golyszik nyalintása után, ajkai fogságába estem. Erőteljesen dolgozott a szerszámon. Ajkai szorítása és nyelve selymes simogatása, hamar helyzetbe hozták az elfeküdt testrészt.

nagyon jó: 36db
(2020-07-29) : Haladva lefelé meg álltam egy kicsit kényeztetni a két mellbimbót, végül elékeztem a cél állomásra eleinte puszilgattam én is szépen, végül elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni eleinte csak szépen lágyan aztán egyre mélyebbre dugtam a nyelvem, utána megint csak lágyan a csiklót nyaltam

(2020-07-13) : Zuhany után a szobában folytattuk a csókolózást, hanyatt dőltem az ágyra, ő pedig a testem végigcsókolva elérkezett a farkamhoz. Szép lassan kezdte szopni, majd gyorsított. Különböző technikákat bemutatva csinálta nekem, közben úgy mozgott hogy simogatni is tudjam őt.

(2020-07-10) : Irány a vörös szalon, ahol szinte rálökött az ágyra miközben ő is megszabadult a kis semmiségtől. Az érzéki smárolásból lassan heves francia kerekedett, ahogy a lábam közé csúszott, és kezelésbe vette a joysickot.

: 33db
(2020-06-24) : Csókokkal kezdtünk, majd egyszer csak a lában között találta magát és szájára vette az ott már bőven ágaskodó testrészt. Változatosan csinálta, torkárai is vette nem egyszer. Közben én nem tudtam, hogy mit kezdjek a kezeimmel, hogy a cickóid fogdostam, fenekét markolásztam,

(2020-02-11) : 2. menetben franciàval végzett ki mert már nem maradt sok erőm. Kiemelném, hogy elég sokára sikerült elmennem, nagyon kitartó volt! Más lányok már bedobták volna a törőlközőt, viszont Wanda nem hagyott cserben :)

(2019-12-10) : Egyáltalán nem finnyáskodik, teljesen eltünteti a szerszámot, játszik rajta nyelvével, körbe nyalogatja, a zacsit se hagyja ki és mindezt olyan mesteri fokon, hogy az valami elképesztő.