2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-16 00:31:00

SusiMaci
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Egész egyszerűen VTR-en javasoltam előző nap időpontot, amit hamarosan el is fogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
József körút mint ahogy a hírdetésében is írja. Parkolás szempontjából egy rémálom, tömegközlekedéssel kiválló. Könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen meg van csinálva. A célnak tökéletesen megfelel.
Baszobában egy kényelmes matrac és egy fotel kínálja a lehetőségeket. Amatrac mellett vannak tükrök, egyenlőre csak az egyik oldalon nagyobb mennyiségben (kisebb négyzet alakú tükrök egymás mellett). A másik oldal is folyamatban van :-)
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű, formás milf, mint ahogy az a képeken is látszik. Élőben kicsit még jobb is. A cicik és a popsi kemények, lapos hasa és gömbölyű csípője van.
Nem tudom miben fogadott, mert amikor levette az resetelte a rendszeremet :-)

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésem után kicsit beszélgettünk, elmesélte hogy aznap jól beverte a fejét az ajtóba, és egy szép kis púp a homlokán nem is hagyja elfelejteni a történteket.
Majd üdítővel kínált, felsorolta a választékot de jól voltam így azt inkább későbbre halasztottam.
Kaptam törcsit és elmentem letusolni. Mikor visszatértem a szobába, telefonról betett egy jó kis pánsípos, igazi relaxálós muzsikát. Ekkor bújt ki a ruhaneműiből és jött oda hozzám a száját csókra nyújtva. Nem volt nyelves, de a szájrapuszik végigkísérték egész együttlétünket.
Megfordítottam és hátulról öleltem, markolásztam kebleit, csókoltam a nyakát és a hátát, és kezem lecsúszot barlangjához is. Hamar nedvesedett, és kis idő után lefektettem a matracra. Szokásom szerint én kezdtem először kényeztetni őt a nyelvemmel. Jól reagált a kényeztetésre, sokáig időztem ott eggyik kedvenc tevékenységemnek hódolva. Nem sikerült a csúcsra juttatnam, de bizonyára élvezte a folyamatot ahogy én is :-).
Fordultunk és én kaptam leckét francia tudásából. Kellemesen csinálja, pont olyan finom felvezetésként mint amire ilyenkor szükség van.
Majd gumit kértem és beleült a nyeregbe. Nagyon finoman meglovagolt, felváltva vagy ő mozgott rajtam változatosan- hol lassan és érzékien, hol vágtába csapva- vagy én döntöttem magamra és csapattam neki alulról. Közben oldalra nézve a tükörben mozizhattam végig a látványt, ami rendkívül izgató volt számomra.
Javaslatára fordoltunk kutyus pozicióba. Isteni látványt nyujt ebből a szögből is. Finoman tolta a csípőjét, nem akart egyből kivégezni, így ezt az élményt is sikerült hosszadalmasabban kiélveznem, mielött a gumiba ürítettem volna a tárat.
Hagyott lenyugodni, nem siettetett.
Adott törlőkendőt amivel megtisztogattam magam, mellé feküdtem és beszélgettünk még egy ideig.
Elmenentem tusolni, kaptam a fent említett üdítőből egy pohárral és fájó búcsút intettem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A bővebb infóban minden le van írva.
Kisfiús zavaromban elfelejtettem odaadni neki az elején, zuhany közben jutott eszembe és utána tettem le az asztalra. Távozásomkor is ott voltak az 1 órának megfelelő számú rózsaszálak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A Milf kategória kedvelői számára kihagyhatatlan. Formás, kedves, lehet vele beszélgetni, és érezni rajta hogy szereti amit csinál. Én még biztos hogy vissza térek hozzá ha a környéken járok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 19db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,