93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
FRUZSI erotikus masszázs

erotikus masszázs

FRUZSI-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-15 15:53:17

Lali88
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

FRUZSI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, rögtön fel is vette. Gyorsan és könnyen egyeztettünk időpontot, a hívásomhoz képest 2 órára, egy szombat délután. A telefonban egy kicsit rideg, gépies volt.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A környéken a parkolás hétköznap fizetős, közel van a Papp Lacihoz. A címet előre megkaptam, nagyon egyszerű volt odatalálni, a környéken sok parkoló hely volt. Helyszínre érkezéskor telefonon egyeztettük az épületbe bejutást.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
A helyszín egy szalon, egy folyosóról több ajtó is nyílik, nem tudni hány szoba van. A fürdőszoba egyszerű, de megvan benne minden amire szükség lehet. Több féle tusi, szájfertőtlenítő, kis műanyag poharak, stb. A törülköző és a zuhany kilépő száraz és friss volt, a zuhany kabin is száraz volt. Ez így kellemes is volt, nem éreztem azt, hogy itt ma más is járt volna előttem.
FRUZSI külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
Fruzsi egy alacsony, csinos lány. Formás és fiatalos cicikkel, kerek kemény fenékkel. Az arca nem az esetem, de ez a tény az élményt nem különösebben befolyásolta, így is jól éreztük magunkat.

Erotikus masszázs
Megérkezésemkor Fruzsi puszival fogadott. Bekísért a tett helyszínére, itt kaptam egy törcsit és irány a fürdő. A szobában egy masszázs ágy és egy tatami, a szoba hangulata nyugalmat árasztó átlagos masszázs szoba. Fáradtan érkeztem, egy frissítő masszázst kértem, ezt meg is kaptam. Hason fekve kellemesen maszírozott végig vállamtól a bokámig, olajjal. A masszázs nem volt erős, a mozdulatok mögött inkább csak a rutin volt, nem szakképzés. Egy idő után megkértem, hogy cseréljünk helyet, mert szívesen viszonoznám a masszázst. Fruzsit hason fekve, beolajozva massztam nyaktól lefelé. Ezt követte a happy rész, ami után vissza hasaltam az ágyra. Ekkor kaptam újra egy egész tedt masszázst, amibe sikerült bele szenderülni, annyira kellemes volt.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Masszázs közben a fenekénél megrekedtem, itt jártamkor finoman felkínálta kelyhét is masszírozásra, ezt enyhe terpesszel és pucsítással jelezte. A velem egykorú is kezdte élvezni a szitut, bele is mászott Fruzsi kezébe. Fruzsi elkezdte finoman masszírozni, így egyszerre izgattuk egymást. A jelenet egy tipikus 18-as masszázs filmhez kezdett hasonlítani. Átköltöztünk a tatamira, itt kaptam egy csuszkás ölelést, közben simizhettem ahol értem. Egy kellemes furulyázás vezetett a randi végéhez, kérésemre a finálét a kezével vezényelte le. Papíros tisztogatás, majd vissza a masszázs ágyra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon megegyeztünk a részletekben, a másfél órás program kerek csokrot ért. A csokrot a randi elején az asztalon hagytam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Másnapos fáradtságra kiváló lazító program volt, köszönöm! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés FRUZSI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-26 11:45:32
Kezdőként szerintem ez nem egy rossz írás, de még van hova fejlődni. Ha átolvasol néhány masszázsos beszámolót, sokat fejlődhetsz még, de nem rossz ez kezdésnek!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-17 13:27:17
Objektív itásra torekedtél,ez most a mennyiség es minőség rovására ment

2020-08-17 10:53:44
Sajna a másnaposságod kitartott a beszámoló megírásáig. Nekem kicsit kedvetlen, épp a minimumot elérő összefoglaló.

FunkciókFRUZSI legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 4db
(2020-07-10) : FRUZSI következett, aki profin kényeztetett engem. Gyorsan kiderítette a számomra legizgibb pozíciót, felvette azt, és oldalról négykézláb közelítve, izgatóan pucsítva bevette a farkam.

(2020-05-28) : Bekrémezett tenyerével végigsimította rudam kupoláját, majd a száron végighúzva kezét, a zsákos családot is üdvözölte. Lassan húzigálta rudamat, majd észrevetten,hogy nedves ajkai rátapadnak alul a szárra,és elindul felfelé,mintha csak egy cső kukoricát majszolgatna.

(2020-01-10) : Szépen hanyatt fordult,és finoman végig puszilgattam szép arcocskáját,kecses ívű nyakát, majd el akadtam kemény cickóiban. Élvezettel vettem számba már követelőzően ágaskodó bimbóit,nekyek szinte átszúrták falánk nyelvemet,majd körbecsókolgattam kemény mellecskéi

: 3db
(2020-01-13) : A hátam és a vállaimat is átmaszkírozta, ezután jött egy csuszka masszázs ami újra beindította vágyaimat de ez a következő részhez tartozik. A masszáz közben nem sokat beszélgettünk, de ez az én passzivitásomnak volt köszönhető.

(2019-08-06) : A masszázst csak a barátnőktől tanulta, nem voltak rosszak a mozdulatok, de valójában sem határozott koncepció, sem szakmai tudás nem volt mögötte. Gyakorlatilag egy krémes simogatás, ami nekem - sajnos elég kötött vagyok - nagyon gyenge volt, viszont úgy általában, mint simogatás kellemes.

(2019-06-11) : Fruzsi elmondása szerint ezen a területen pályakezdő, a masszázst sem tanulta, csak barátnői mutogatják neki, hogyan és mit csináljon. Az első levezetés után a tatamiról attelepedtem a masszazspadra, hogy neki kényelmesebb legyen. Ezután lelkesen nekem állt, és megpróbálta rajtam bemutatni azt amit ellesett.