93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
ENCI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ENCI



-

Nem hirdet nálunk
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-15 10:57:39

GOLF5
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ENCI reagálása

Drága Golfom! :)

Köszönöm szépen hogy ismét ellátogattál hozzám és hogy meg is írtad élményed! :) Bizony, 2 év hosszú idő, éppen emiatt is érint meg oly mélyen, hogy visszavágytál. Ennyi idő távlatából inkább el szoktak tűnni az egyének, nem pedig visszatérni. :) Drágám, írásodból árad a törődés, a szeretet, a hála és a megbecsülés. A becézgetésből soha nem elég, olvashatja is mindenki, hogy egy csupaszív kedves férfi vagy, semmi kétség. :)

Éppen ezért rá is térnék, miért húztam ilyen sokáig a reagálást: ritkán szoktam az átlagos-illetve rosszul megírt gombot nyomogatókkal foglalkozni, ám ebben az esetben, mint azt fennebb írtam- árad a szeretet és a megbecsülés ebből az írásból, ráadásul technikai információknak sincs híján, arra következtetek, hogy empátiahiány húzódik meg a háttérben, ami bizony aggodalomra ad okot. Aki ért hozzá, az tudja, hogy ez mit jelent. Minden esetre Drágám, csináltál nekem egy fontos szűrőt, örök hálám üldözni fog érte! :)

Csókollak, legyen csodaszép napod! :)


Visszavárlak, de ezt úgyis tudod ;)

Encid :*

ENCI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Sajnos már lassan két éve, hogy Encike társaságában lehettem. Így mondanom sem kell mennyire vágytam már a közelségére.
Itt az oldalon és üzenet formájában is jeleztem látogatási szándékomat,majd VTR-en találtunk is mind a kettőnk számára megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Debrecenből autóval indultam Budapestre.
Végig autópálya, a navigációs rendszer pedig szépen odavezetett a hercegnőm által megadott címre. Szerencsémre nem volt nagy forgalom. Ezuttal nem tudtam a közelben lévő hotel mélygarázsában parkolni, de a szomszédos utca sarkon kényelmesen találtam helyet a verdámnak. Vidéki lévén nem tudok nyilatkozni a tömegközlekedésről, de biztos nem okoz gondot a BKV járataival sem idetalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
A kapukód megadása után egy régi tipusú társasház udvarára léptem be,egy lelket nem láttam. Vadregényes lépcső vezet fel Encike szentélyébe.
A lakás egy csodaszép masszázs szalonnak van berendezve. Minden nagyon ízlésesen van kialakítva. A fürdőben egy mini drogéria található, tusfürdők tömkelege, nagyméretű-illatos törülköző. Ilyen modern csaptelepet még sehol sem láttam.
A szobában hatalmas-kényelmes ágy, látványkandalló,szobainas segít a ruhák elhelyezésében. Az oldalfalakra szerelt tükrök pedig tökéletesen visszaadták a vizuális élményt. Az egész kecóban pedig nagyfokú rend és tisztaság uralkodik. Enci tényleg szigorúan figyel minden részletre. Különböző sterilizáló berendezések teszik még egyedibbé az amúgy is pazar összképet.
ENCI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotókon valóban Enci látható csalódás abszolút kizárt :)
Egy csinos,ápolt,hófehér bőrű lány várt rám, gyönyörű mosollyal és frissen borotvált baba puncival :)
Nekem nagyon tetszett úgy ahogy van :)
Most rózsaszínűre kifestett kéz és lábujj körmöcskék. Megőrültem... :P

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Hatékonyság:
5
A látogatás három részre tagolódott. Először én kényeztettem Encit,utánna ő engem és a végére maradt a masszázs.
Egy minden részre kiterjedő alapos testmasszázsban részesültem. Hasra fordultam egy nagyméretű törülköző került rám és Encike megkezdte a szakszerű tevékenységét.
Először a lábaimmal kezdte a masszírozást és úgy haladt fokozatosan felfelé. Közben említette,hogy szóljak ha már fáj amit csinál. Így ki is egyeztünk a közepes erősségű verzióban.El sem gondolná az ember,hogy egy ilyen törékeny nőben mekkora erő lakozik.
Végig nagyon jól esett ahogy végezte. Igyekezett fellazítani a letapadt izmokat. Csontkovács elemeket is véltem felfedezni, mert a térdeim csak úgy ropogtak. Nagyon változatos volt a masszázs technika. Csinálta kézzel,könyökkel.
Teljesen ellazultam és mint ha újjá születtem volna. A maradék hátralévő időt pedig összebújva, beszélgetéssel töltöttük ki. Végül Enci még egy alapos mosdatásban is segített. Felöltöztem és egy hosszabb búcsú után utamra indultam. :(
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A fürdőben szalonképessé tettem magam, vendéglátóm pedig már meztelenül várt rám. Kicsit ki voltam már éhezve,így neki is estem Encikének :)
Öleltem, szorítottam magamhoz végig puszilgattam a nyakát,majd csókcsatában kötöttünk ki. Imádom ahogy csókol,finoman,érzékien,szenvedélyesen. Hanyatt fektettem az ágyon és végig puszilgattam a testét és érdekes módon a combjai közt kötöttem ki :P
Nyaltam legjobb szaktudásom szerint a gyönyörű kis punciját, az ujjomat is besegítettem a munkába. A jelekből ítélve kellemes pillanatokat okozhattam neki.
A lábacskáit is kényeztettem, már majdnem megettem őket :P
Ezen meg is lepődtem saját magamon,mert ilyet még soha sem csináltam egy hölgynél sem. Úgy hogy ideje volt már ezt az élményt is átélni.
Majd később rátértünk a én kényeztetésemre. Kényelembe helyeztem magam az ágyon, Encike pedig a jobb oldalamnál térdelve kezdett el játszani a farkammal. Így közben nekem is kézre esett jól :)
Valami isteni ahogy franciázik,változatosan kézzel vagy kéz nélkül,közben a tükrökböl fantasztikusan lehet mozizni.
Éreztem,hogy lassan közeleg a végem és át is fordultunk 69-be. Na még azt a látványt,maga a mennyország kapuja tárult elém. Még egy kicsit sikerült nyalnom,de így már lehetetlen volt sokáig bírni és egy hatalmas-intenzív orgazmus közepette átadtam Encike szájacskájába az örökítő anyagot. Fogalmam sincs hogy mi lett a sorsuk az utódoknak,mert kis időbe beletelt mire feleszméltem és magamhoz tértem. Kicsit lenyugodtam, kis cirógatás után pedig következett a masszázs.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A másfél órás szeánsznak megfelelő ajándékot a látogatásom elején helyeztem el a kijelölt dobozkában. Nekem abszolút korrekt volt egy ilyen kikapcsolódásért cserébe.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Ismét egy felejthetetlen élményt raktározok el a képzeletbeli emlék könyvembe.
Ebben az évben még semmit sem vártam ennyire mint ezt a pénteki napot,hogy Encihez újra eljuthassak és magamhoz ölelhessem.
Az együtt töltött idő nagyon gyorsan elrepült, de Enci a távozásomkor azt mondta,hogy nem búcsúnak éli meg. Ez annyira de annyira jól esett a lelkemnek,hogy azt elmondani nem tudom.
Így nekem is jobban sikerült elszakadnom tőle. Sajnos ritkán jutok el hozzá,de talán jobb is így.....
Mindent nagyon szépen köszönök!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A ENCI nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókENCI legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2020-09-26) : 2, Kérte, hogy forduljak hasra, megmasszíroz. Mivel a hátamat / vállamat fájlaltam erre kértem az összpontosítást. Enci ebben is profi! Alaposan minden csomóra kiterjedő masszázst kaptam. A vállamat is kimozgatta, helyre tette. Nem kétséges, hogyha a masszázsért járnék hozzá, is simán megérné.

(2019-09-12) : Merthogy a ruhák mind elmentek nyaralni. Vagy ki tudja hova, de kit érdekel. Viszont legalább azt se tudom hova nézzek. A tökéletes ívű fenékre a francia filmből, a csábító mosolyra, a hetykén álló feszes cicikre vagy a meztelen vállakra.

(2019-08-21) : Hasra feküdtem és a lábujjamtól a tarkómig fél óráig mindent átmasszírozott. Néhány csomónál megbántam, hogy megszülettem. Ilyenkor mindig kérdezte, hogy hagyja-e abba, de nem azért jöttem. (Egyebek mellett.) Látszik, hogy nagyon ért ahhoz, amit csinál, egyszerre határozott, figyelmes és kedves.

felejthetetlen: 68db
(2020-08-04) : Mindkét alkalommal megtapinthattam selymes bőrét, magamba szívhattam illatát, illetve a második ölelés alkalmával megcsókoltam a nyakát. Az öleléseket követően hason fekve elhelyezkedtem a matracon, ahol előre felmelegített olaj alkalmazásával Enci szisztematikusan és szakszerűen végigmasszírozott a talpamtól a vállamig. A neuralgikus pontjaim – melyek a sportot hátrányban részesítő életmódomnak köszönhetően számosak – felderítésre és kezelésre kerültek.

(2019-11-05) : valóban tanulta a masszírozás tudományát és érti is annak fortélyait. Volt már rá példa (nem ma), hogy igazából a masszázsért mentem hozzá és csak másodsorban a kényeztetésért. Most az időbe csak a felsőtestem fért bele, de azt alaposan és módszeresen átgyúrta, vállamat kimozgatta, gerincemet ellazította, közben kellemesen elbeszélgettünk.

(2019-09-03) : A derekamnál és a hátamnál elidőzött egy kimondhatatlan nevű masszázs technikával, 1-1 pontot nyomva, mondtam is neki, hogy nem erre fizettem be, hogy elérjük a fájdalomküszöböm :D

nagyon jó: 46db
(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

: 48db
(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

(2020-09-06) : FE-NO-ME-NÁ-LIS! SZENZÁCIÓS!! KATARTIKUS!!! Vagy ezt már írtam? Bármilyen részlet leírása csak elvenne az élményből, és nem hozzáadna, szóval nem vagyok hajlandó részletezni a történteket. Van éppen elég részletgazdag beszámoló, aki ezekre kíváncsi, az olvasgassa azokat!

(2020-08-12) : A masszás szakszerű volt, édesen jelezte, hogy nyugodtan szóljak, ha túl erősen csinálná. Igazából csinálhatta volna bárhogy, mert már ennél a résznél is úgy éreztem hogy a mennyekben járok, de odafigyelően folyamatosan figyelte minden rezdülésemet. Először még becsukott szemmel csendesen relaxáltam, de hamar rájöttem, hogy ez hülyeség, érdemesebb a tükröt nézni mi minden történik. A továbbiakban szerintem nagyon jót beszélgettünk,

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....