2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Mia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-14 15:42:44

Hriszto8
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mia beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Vtr-en keresztül egyeztettem vele. Könnyű volt és gördülékeny. Előző nap telefonon megerősítést kért. Ez így korrekt, megtettem. Már itt szimpatikus volt a hangja.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin negyed egyik háza, pár éve épült. A lakás is ennek megfelelően jó állapotú. Mivel fizetős a parkolás, ezért van hely. Én a háztól 10 méterre parkoltam. BKV-val ezer lehetőség. Pontosan megadta a címet, csak a bejutásért kell hívni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mivel a lakás is majdnem új, ennek megfelelően jó állapotú. Fürdő közösen is használható, ahogy én szeretem. Minden van ami kell, kellő mennyiségű. A szoba tágas, az ágy remek, bár recseg egy kicsit ha belelendülsz. Nagy előnye viszont a szobának az ágy végében lévő tükör.A lakásban még van valaki, aki szolgáltat de én nem láttam.
Mia külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Vékony alkatú csinos lány, szép markolható popsival. Szépek a mellei, bár nem gyáriak. Az arca ízlés kérdése hogy tetszik-e, szerintem a szemeivel együtt igazi dög. Ezt értse mindenki pozitívumként. Közben mindig les és ez vadító. Fogalmam sincs miben fogadott, de elsőre szimpatikus volt.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
A lakásba belépés után előlibbent az ajtó mögül és elkezdett levenni a lábamról. Kedvesen bekísért a szobába, megmutatta mit hová tegyek és már az előre lebeszélt közös fürdő felé haladtunk. Nem lehet körbe - körbe szaladni a kádban, de két ember aki közel helyezkedik egymáshoz, bőven elfér. Először jó alaposan megmosdattam, nem kifelejtve a szép melleit és a puncit, majd ő is ekképpen tett kellően megalapozva az együttlét perceit. Az ágyra visszatérve remek francia következett zacsikat sem kihagyva, az irányításomnak sem ellenállva. Kértem üljön a számra, így próbáljak örömet szerezni neki. Szerintem jól esett neki. Ezután védőfelszerelés került rám és vad vágtába kezdett a kérésemre. Nem akartam így elmenni ezért misszibe fordultunk. Itt azért már toltam keményen, hol a nyakamban a lábaival, hol csókolózás közben. Végül hátulról fejeztem be. Végig próbált szemkontaktust tartani, hol direktben, hol a tükörben. Ez jó nagyon. A szünetben kis vizet kaptam és egy kellemes masszázst. A masszázst én viszonoztam, ami kellemes volt mindkettőnk részére. Közben kedvet kaptam hogy nyalakodjak egy kicsit, amit ő egy kellemes franciával ellentételezett. Ebből váltottunk egy hátulról támadásba, amit nagy vehemenciával abszolváltam. Közben végig figyeltük egymást a tükörben. Ez nagyon jó érzés. Sajnos nem tudtam másodszor elmenni, bármit is próbált. Természetesen nem az Ő hibájából, valószínűleg fáradtság miatt. Végén tusolás, távozás vidáman.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát, csak az alapot. Benne van minden amire szükségem van. Korrekt ár, korrekt szolgáltatás.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Már az első pillanatban éreztem valami jó értelemben vett vadmacska feelinget. Engem levett a lábamról, valószínűleg nem utoljára voltam nála.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-19 06:20:51
Miától megszokott színvonal, csalódás kizárva.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-18 20:24:59
Igen ,ez a Mia fele rendhagyó varázslatos randi. Bravo

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-04-12) : Ezután MIa megkérdezte, hogy visszonozhatja-e az előbbit. Kicsit természetesen duzzogtam, de végül megadtam magam. :D Imádtam, ahogy furulyázott rajtam, valamikor csak szájjal csinálta, valamikor az egyik kezével verte is közben vagy a zsákot ingerelte vele. Váltogatta a technikákat, ahogy épp jó volt nekem.

(2020-02-10) : Fantasztikus látvány, ahogy tövig eltűntet egy ilyen fiatal lány és közben mélyen a szemembe néz, olyan vizuális élmény amit sosem lehet elfelejteni. Hihetetlen tempót diktál ebben a pózban, hajol fölém, csókol vagy én játszom a cicikkel.

(2019-12-12) : Gumihúzás után felém jött és fáradhatatlanul lovagolt, néha sikerült belassítanom és egy két csókig lassabb tempóban kiélvezni az időt, csodás melleit vagy arcát vagy a teste mozgását nézve amint rajtam lovagol.

felejthetetlen: 19db
(2020-09-15) : Miától kaptam néhány csókot, közben kíváncsi kezével már nyakoncsípte a ficánkoló Kispajtit, megsimogatta a csatolt tartományt, és mellkasomat végig csókolva megérkezett a célterülethez. Lágyan megcsókolta bűntársam kobakját,végignyalogatta a rudat, majd lágyan ajkai közé eresztette vezéremet. Lassan, érzékien játszott foglyával

(2020-07-03) : A következő felvonás a trombita szólójával kezdődött, és mivel a páholyba szólt a jegyem (nagy tükör mellé) így a hölgy minden mozdulatát szemrevételezéssel ellenőriztem és nyugtáztam.

(2020-06-25) : De azért meghódítottam az ajkait. Nem annyira szereti mélyen, figyeltem őt, hogy hol a határ, meddig lehet "behatolni'. Aztán rövidesen gumit kértem és magam alá parancsoltam misszionáriusba.

nagyon jó: 20db
(2020-10-14) : Munkaruhát öltöttem, majd ez a kis gyönyörűség nyeregbe pattant. Hát mit mondjak, látványra és érzésre sem kispályás élmény, többször lassításra kértem, mert hamar éreztem a végem. Idővel váltottunk és örömmel vette amikor javasoltam, hogy feküdjön a hasára és úgy folytassuk. Nagyon szeretem vele ezt a pózt (is). Jól tudja legeltetni az ember a szemét karcsú derekán,

(2020-09-03) : A közös fürdővel indítottunk ami rendkívül jó felvezető. Kölcsönös tisztává varázsoltuk egymást, ami fokozta bennem a tüzet. Az ágyon már egy remek franciával indított, kevés kéz és sok nyál használatával. Jól reagált már múltkor is a nyelvem érintésére, ezért gondoltam egy kicsit benedvesítem. Olybá tűnt élvezte.

(2020-08-09) : Ezután kértem még fordított lovaglást, amire azt mondta azt nem csinálja valami jól, de én ezt nem így éreztem mert olyan jól ütemet talált egyre jobban belelovalva magát hogy majdnem így végzett ki főleg amikor felhúzta lábát és guggolva mozgott farkamon le föl miközben popsiját markolva húztam magamba. Éreztem közeleg a vég ezért tükörrel szemben ismét kutyusban folytattuk nagy lendülettel,

: 18db
(2020-06-04) : Ezzel elvoltam egy darabon, majd próbáltam csókot lopni vendéglátómtól, kevés sikerrel. Szerintem a szimpátia ekkor még nem alakult ki benne felém. Inkább csap az ajkunk ért össze, rendes nyelves csókot nem kaptam. Sebaj. Lejjebb vándoroltam, és franciáztam neki kicsit, ez láthatóan azért a kedvére való volt, de átütő sikert nem értem el.Nem húztam soká, átadtam a kezdeményezést neki, had mutassa be francia tudását.

(2020-05-19) : Amikor már úgy éreztem már teljesen ellazultam megfordultam és már rögtön franciázni kezdett közben folyton a szemembe nézett. Simogatta a zacsit is, cirógatta a heréket. Olyan élvezetet nyújtott, hogy azt hittem teli lövöm a száját,

(2020-03-04) : Ezután diszkréten test, és kézbeszéddel jeleztem, hogy leheveredhetnénk, úgy jobban hozzáférek az ikrekhez. Eddig is nyilvánvaló lehetett számára, hogy tetszenek a mellei, amit meg is jegyzett, hogy "csak nem mellmániás vagy?". Válaszolni nem volt időm, mert meg kellett a bimbókat ízlelnem. A bimbik jól reagálnak a nyelvcsapásokra, szépen lesmároltam mindkettőt. Közbe vissza-vissza tértem a szájához, mert azzal is nehezen teltem be.