Dominika szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-13 23:45:53

zealous
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Elég vicces a sztori, mert figyelmetlenségem miatt majdnem máshoz jelentkeztem be, mivel minimális az eltérés a 2 telefonszám vége között és nem mindig szoktam bemutatkozáskor említeni a hívott lány nevét.
Felhívtam a híváslistában a számot, megbeszéltük a másnap délelőtti randit. Aztán délután lett egy kis szabadidőm és láttam, hogy éppen hívható, így felhívtam, aztán kiderült, hogy ő nem Dominika. Így gyorsan elnézért kértem tévedésemért és a biztonság kedvéért ki is töröltem a híváslistáról a számot, nehogy megint így járjak.
Aztán felhívtam Dominikát, és megbeszéltük a másnapi randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
A jól ismert osztrák benzikút melletti komplexum a XI.kerületben az uszodánál.
Nem tudom, hogy itt laknak-e egyáltalán vagy csak szolgáltatóházként működik, ezen még nem gondolkodtam. ;)
Parkolás nem egyszerű, az egész utcában végig álltak, a benzinkúton akkurátusan lezárva a terület, hogy oda ne lehessen parkolni, az aldi előtt is sok az autó, de sikerült találnom helyet a gépnek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás a célnak teljesen megfelelő, a tisztaságra nem lehet panasz.
A fürdőben lehetne egy kicsit nagyobb a tusfürdő választék, hogy ne csak az erősen illatos változatok legyenek, ha otthon nem olyan van éppen. 😊
Kád, zuhanyfüggöny, kádkilépő, szájvíz, műanyag poharak, szóval ami alapvető, az mind megvan.
Szobában nagy franciágy, ruháknak szobainas.
Az ággyal szmben egy szekrénysor, amin van egy nagy tükör. Hasznos kiegészítő. 😊
Dominika külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A külső a képeknek megfelelő, bár a 2D és a 3D között óriási a különbség. A képek amatőr képek, és ezeken a cickók kisebbnek tűnnek, mint a valóságban.
A popsiját meg nem is említem, mert az leírhatatlan. Egyszerűen rajzolni sem lehet szebbet, pedig láttam már néhányat, de az övé igencsak a dobogós helyek egyikén van. Nem is nagyon tudtam levenni a szemem róla. Aztán meg a kezemet sem. 😜
Az arca magyon szép, igazi kis csábos nézése van, csókolni való ajkakkal, szép fehér fogakkal.
Nekem úgy tetszik, ahogy van. 😊
A képein látható piros-fekete kombóvan várt. Tetszett. 😉

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
2
Pornós feeling:
2
Megérkeztem, ajándék desszertet átadtam, aminek örült. Cipő le az előszobában, majd egy jobbos kanyart követően a fürdővel szemközti szobába vezetett. Természetesen a falon lévő képeket nézegettem, nem a formás popsiját, így fogalmam sincs a lakás többi részéről. 😜
A szobában a ruháimat a szobainasra helyezve elmeséltem a sztorit, hogy majdnem máshoz jelentkeztem be, mert a telefonszámok minimálisan különböznek és csak a híváslistából tárcsáztsm. Ő ezt az ágyon fekve hallgatta míg nézte ahogyan vetkőzöm.
Aztán kilesett, hogy szabed-e a pálya és megmutatta a fürdőt.
Gyorsan, de annál alaposabban lezuhéztam, szájvíz, és vissza a szobába.
Ott állt a kis szekrényke előtt, magamhoz öleltem, simigattam, sajnos a csók nála inkább apró szájrapuszi, pedig imádok szenvedélyesen csókolózni. Itt ez sajnos kimarad, pedig nagyon csábítóak ajkai.
Így a nyakát csókolgatom, majd a melltartótól szabadítottam volna meg, de az egyik kapocsnál a varrással volt valami és megmakacsolta magát, felajánlotta a segítségét, de neki sem ment olyan egyszerűen, de csak előbukkantak azok a szép, formás cicik, amiket azonnal kezelésbe is vettem, egyik a kezemben, másik bimbója a számban, közben másik kezemmel popsiját, punciját simogattam még a bugyin keresztül.
Eközben ő sem volt tétlen, keze a farkam kereste, mely nem színészkedett és büszkén mutatta, hogy mennyire tetszik nekem Dominika. Még így csók nélkül is.
Aztán levette rólam az addig rám tekert türcsit, leült az ágyra és kényeztetni kezdte a farkam.
Lágyan, érzékien csinálta, egész mélyen bevette, bár nem volt mélytorok, de így is jó volt, a golyszikat egyesével bekapta, szopogatta.
Majd kérte, hogy feküdjek hanyatt.
Lefeküdtem, majd huncutul megkérdezte, hogy levegye-e a bugyit. Természetesen helyeseltem.
Majd a lábam közé telepedett és ott folytatta, ahol abbahagyta. Annyi különbséggel, hogy az ágy végében lévő szekrényen a tükörben láttam ahogy pucsítva dolgozik rajtam.
Nagyszerű volt a látvány is, nemhogy az érzés amit produkált. Itt mindig eljön a pillanat, mikor dönteni kell, én akkor úgy döntöttem, hogy első körben hagyom magam így kivégezni. Nem ellenkezett a bejelentésem ellen, csak azt kérdezte hova szeretnék elélvezni, én meg a száját választottam, így folytatta áldásos tevékenységét, majd egy idő után kérte, hogy álljak az ágy mellé, mert gondolom elég fárasztó lehetett úgy szopni, hogy egyik kezével sem támaszkodott, mert egyikkel a farkam fogta, másikka a golyóim masszírozta. Ügyes. Nekem bejött. 😊
Az ágy mellé álltam, letett egy kispárnát és azon térdelve repített a cél felé. A végén mindent beladott és az utódokat a szájába facsarta. Majd kivette a szájából és adott rá egy puszit, utána ürítette a srácokat és adott törlőkendőt.
Sajnos a szobában nincs klíma, csak egy kis ventilátor, így igencsak melegem volt.
Megkérdezte, hogy megmasszírozzon-e, melyet elfogadtam.
Kellemes volt a simogatása, majd felajánlottam, hogy viszonoznám.
Hátvez remek ötlet volt tőlem. 😜
Hasra feküdt és a tökéletes popsi gerezdek közül mosolygott rám száp ánusza és gyönyörű puncija.
Masszírozgattam egy ideig, de egyre gyakrabban ragadtam le a popsija simogatásánál míg csevegtünk, így széthúztam a farpofákat és belenyaltam, majd feltolta a popsiját, úgy is belenyaluntottam, de kértem feküdjön hanyatt, így ném csókok elhelyezése után a teste felső részein megállapodtam a puncijánál és nyalni kezdtem.
Tetszett neki a műsor, majd kérte, hogy térdeljek fel, így elkezdte szopni a farkam. Mikor elég kemény lett, gumit húztunk és a kutyusban egyeztünk ki, nagyszerű volt a látvány, meg a visszajelzései is.
Egy gondom volt csak, hogy a melegben a heves tempó miatt, már mindenhonnan folyt rólam a veríték.
Kértem egy kis pihenés képpen, hogy lovagoljon meg, itt a fáradtság miatt nem volt az igazi a keménység, így félig oldalt fekve ismét én dolgoztam rajta. Mikor már a homlokomról a szemembe folyt az izzadság, akkor már igencsak kivoltam, és jeleztem, hogy kitikkadtam. Le is ellenőrizte a hátam, hogy tényleg totál leizzadtam, így lekapta a gumit és szájjal szeretett volna kivégezni, mert volt még 10 perc, de mondtam, hogy ez most hosszabb program lenne, inkább elmentem lezuhézni, mert nem akartam visszaélni az odaadó kedvességével feleslegesen.
Gyors zuhé után még csevegtünk, majd a virágcsokor elhelyezése után fájó búcsú kifacsartan.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándék mértéke a pesti átlagnak megfelelő mértékű. Kedvessége miatt egy kicsit többet hagytam ott.
Korrekt és nagyon megérte őt választanom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ide nem kell külön definíció levezetéseket és tétel bizonyításokat írnom.
Gyönyörű és kedves lány.
Még találkozunk.
Jó soxor. Remélem. 😉

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-20 13:52:44
Kedves zealous! Domonika nálam is már régebb óta előkelő helyet foglal el a kedvenceim között, így nagyon megörvendeztettél ezzel a kiváló beszivel! Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

2020-08-19 15:01:18
Remek írásod segített felidézni a saját szép emlékekeimet, köszönöm! :)

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-19 12:38:49
Precízen megfogalmazott írás korrekt tartalom, köszönöm, hogy megosztottad

2020-08-19 11:52:40
Úgy tűnik, mintha jelentős változások történtek volna arrafelé, amiről hiteles és élvezetes beszámolót írtál.

2020-08-19 11:35:16
Kiváló beszámoló egy kiváló randiról. Köszi, hogy megírtad. Igen, az izzadtság nálam is komolyan bezavar.
Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2020-09-28) : nagyon izgató részeket pillantottam meg; formás cicit és egy hívogató puncit. A lábaim közé feküdt és megkezdte a francia nyelvleckét. Nagyon jólesett, bár tartottam tőle, nehogy hamar vége legyen, dehát egy órára mentem úgyhogy ezzel valójában nem lett volna probléma. Kicsit azért cseréltünk is közben, szeretem én is kényeztetni a partneremet, miközben végigsimítom a combjait. Lazított hát ő is egy kicsit, majd ismét visszatért az aktív szerephez és vége is lett.

(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

(2020-08-23) : Ágaskodó testrészemet lágyan ajkai közé vette, s tempósan kezdte a nyelvleckét, kis kézi rásegítéssel. Én egyből dicsértem kedvességét, s simogattam hálásan a fejét. Változatos tempóval és mélységgel tette magáévá a már kemény szerszámot. Kérésemre a besegítést mellőzte, de keze nem tétlenkedett, a segédeket birizgálta. Szuperül éreztem magam, ezt sokáig bírtam volna.

nagyon jó: 5db
(2020-05-15) : Elsőnek meglovagolt többféle variációban, volt hogy ráhajolt a mellkasomra átkaroltam és magamra húztam, volt guggolós verzió és volt az alap. Aztán fordulás misszionárius pózba most én hajoltam rá, apró csókok és nyak nyalakodás közben kézfejeink összekulcsolva. Mondta hogy előveszi a gyilkos doggy pózát eszméletlen pucsítással párosítva. Ez is élvezetes volt de ez sem volt elég hogy, meggyilkoljon :D Javasoltam hogy próbáljuk ki a masszázságyat.

(2020-04-23) : A farkam meg a szájában, néha kezében. Újra gumi és pucsítós dugás, ő ágyon én meg állok, megy egy darabig majd szájbaélvezős tervem előjön, benne van, gumi le és szőnyegen térdel én állok, igazi pornós jelenetet vág le a farkammal,

(2020-04-21) : Ajtónál megfogta a farkamat, odahúzott az ágy közelébe, leült és bekapta. Szépen elkezdett rajta furulyázni, csak kicsit kapta be, majd alulról felfele végignyalta, zacsit se hagyta ki, bőnyálasan is csinálta, de szolid módon.

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,