2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Fanni szexpartner

szexpartner

Fanni-

Prémium hirdető
67/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-13 17:49:50

korp
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-13

Egyeztetés
Telefonon egyeztettünk,Nagyon kedves volt. A beszélgetés végére éreztem, jó számot hívtam.
Megközelítés
Ő jött hozzám. Őt kellene megkérdezni.
Helyszín
Erről szintén nem tudok elfogulatlanul beszélni. És nem is fogok! :)
Fanni külseje
Nagyon, nagyon, nagyon jól néz ki! A teste egy álom. Az arca kedves, mosolygós. A hangja bársonyos, ugyanakkor erotikus is egyben. Külön plusz, hogy beszélgetőpartnernek sem utolsó.

Action
A Wecome drink és a fürdést követően a szobába visszatérve egy rövid csókkal kezdtük az ismerkedést egymással majd kezelésbe vettem a ciciket, amelyek bimbói is keményedtek rendesen és akár a velem egykorú hadrendbe állt. Végig pusziltam a testét, ami szinte teljesen libabőrös lett mondta ez annak tudható be, hogy élvezi munkásságomat és tetszik neki. Elérkeztem az puncijához. A nyelvelésem bőven elég volt ahhoz, hogy sikerüljön viszonylag hamar elélveznie. Annyira érzékeny lett, hogy nem is tudtam tovább nyalakodni. Így helyet cseréltünk és átadtam neki a terepet. Előtte egy csókot váltottunk, majd ő is végig puszilta szerény testemet, míg megérkezett az ágaskodó velem egykorúhoz. Egy franciás kényeztetésben részesítette, egy kis kézi munkával besegítve. De, hogy ne unatkoznak én se ezért kértem a 69-es felállást, amit még is kaptam, de szólt, hogy óvatosan finoman. Nem sokára kértem a védő ruhát, amit ügyesen ráhelyezett a bekeményedett velem egykorúra. Meg is jegyezte hogy jó kemény lett és meg is nőtt én pedig mondtam neki, hogy nem is értem mitől :)). Megbeszéltük, milyen pózt szeretnék én mondtam neki, hogy kutyus a kedvencem, de isten igazából minden póz jöhet. Megakartuk próbálni a kutyust, de túl szűk volt így először a missziben toltam neki, amikor már érezhető volt a tágulása váltottunk kutyusba. Így ért engem is a vég és eldurrant a patron. Egy kicsit így maradtunk én puszilgattam ő meg csak liba bőrös lett, amit mint írtam azért volt mert jó volt neki. Azt is mondta, hogy ezt nem mindenki tudja kihozni belőle, de nekem sikerült. Előbújt a szűk punciból és megtörölgette papírtörlővel. Egy kicsit még beszélgettünk. Amikor úgy érezte, az idő lejárt, egy gyors tusolásra eltávozott. Utána még egy gyors csók-váltás és távozott tőlem.
Elszámolás
Az elején újra leegyeztettünk mindent, ennek megfelelő számú virágokból álló csokrot adtam át. Számomra az elfogadható határon belül volt. De ez relatív.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ajánlom minden olyan férfinak aki nem egy olyan nővel akar lenni aki hamar túl akar esni a dolgon, hanem egy valóban, minden szempontból odaadó NŐT keres ebben a korosztályban.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Fanni nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.