2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-12 17:57:06

mrmister
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-12

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR, nem volt probléma.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, pontos címet kaptam, nem lehet eltéveszteni, parkolni könnyen tudtam, ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bevallom erre nem nagyon tudtam figyelni, rögtön ajtó nyitástól elvonta a figyelmem Bunny:)

Tiszta fürdő, sok választék tusolóból, tetthely egy nagy franciaágy, zene szól a tvrol, minden feltétel adott.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Valóban megfelel a képeknek, ez nagyon pozitív volt számomra, sokszor ez nincs így, mosolyogja fogadott egy apró fekete ruciban, közvetlen és jó kedvű, ez rögtön lejött, nem semmi energiája van! Kerekedik ahol kell, nagyon jó és formás idomokkal rendelkezik.

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Itt picit bajban vagyok, teljesen nem tudom leirni a sorrendet, mert annyira kezdeményező és akciódús volt :)
Ágy mellett rögtön neki esett a farkamnak, nem kényeskedik, sőt, inkább arra ösztönöz, hogy adjál neki! Ágyra is fel feküdt, úgy hogy lógott a feje, úgy toltam a szájába tövig, ilyenben sem volt még részem eddig, köszi Bunny ;)
Ágyra fekve dolgozott rajtam több féle technikával, gyúrta kis síkosítóval, kezű szájjal, nem kímélte a botom, nem győztem csodálkozni, pont erre vágytam, kiadós oral, kemény szex!

Minden fajta pózban támadtam, javasolt nekem mindig # ezt szívesen vettem, ezek mind jók voltak adtam neki ahogy bírtam, hátulról popsit is támadtam, gyakran volt gumicsere, gyorsabban mint a forma 1-ben lol.

"Szünetek" úgy voltak csak, hogy pihegtem az ágyon, ő meg a farkamat "kínozza" különböző technikákkal, mellei közé téve, én dugtam a száját, wow.. Nehéz leírni!

Hason fekve és adtam neki a ritmust, kifejezetten biztatott, végül ebben a pózban a popsija végzett ki, közben markolam a nagy melleit..

Tényleg igazak a beszik, örülök hogy végre elmentem én is, jó kis ebéd szünet volt ;)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Virágszálak megadva, nagyon jó szolgáltató, kedves csacsogós lány, nagyon elégedetten és feltöltődve távoztam!

Nem esett róla szó, leraktam látható helyre

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
nincs TP, nagyon jó élményben volt részem, igazi Duracell nyuszi :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

(2020-08-20) : Majd édes hangon megszólalt, most ő szeretne a farkammal foglalkozni. Az ágyon négykézlábon elhelyezkedve, miközben én előtte álltam finoman szájába vette a farkamat, és fantasztikus franciába kezdett. Szopta, nyalta a farkamat, a makkot is finoman nyalogatva, időnként majdnem tövig befogadva kényeztetett. Majd pózt váltott, hanyatt feküdt az ágyon,

felejthetetlen: 6db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 7db
(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

(2020-01-20) : Utána még egy isteni franciát kaptam a végére, a gyerekek a szájában végezték. Fantasztikus élmény volt ismét vele lenni. Ez a lány megunhatatlan!

: 7db
(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.

(2020-06-24) : Nézzétek el nekem, hogy nem fogok egy klasszikus, "kutyában kezdtünk, majd a szájában mentem el" - sokadik beszámolót adni. Inkább a profizmusáról adnék ízelítőt az alábbiakkal. Tehát: ha (!) úriember vagy, és a NŐként tekintesz rá, esélyesen elsodor.