10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
ENCI erotikus masszázs

erotikus masszázs

ENCI-

Nem hirdet nálunk
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-12 16:23:47

alexxx2
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ENCI reagálása

Szia Drága Alex ! 😊

Köszönöm szépen ezt a kellemes kis írást, kiváltképp mivel ha jól sejtem, azért regisztráltál, hogy világgá kürtölhesd, milyen jó is volt ez a picinyke 60 perc együtt.
Ahogy mindig, úgy most is meglepődtem, hogy mennyi mindent sikerült átadni. Egy borzasztóan zavarban lévő srácot ismerhettem meg személyedben, akinek nagyonis helyén van az esze és a szíve. 1 óra nem sok mindenre elég, de boldog vagyok, hogy ezt a zavart sikerült oldani, nagyon bízom abban, hogy egy picinykét sikerült visszaadnom az elvesztett önbecsülésed darabkáit.

Nagyon örülök hogy megismerhettelek, hálás vagyok a bizalmadért! 🤩

Puszillak Drága, visszavárlak nagy-nagy szeretettel! 😍

Enci

ENCI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délután felhívtam egyszer, elsőre nem vette fel, küldtem egy sms-st, nem sokkal később visszaírt, hogy most már felhívhatom. Már a telefonban a hangjával elvarázsolja az embert. Mindent összevetve könnyedén ment az egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető a helyszín kocsival és BKV-val is, igaz, én most egy könnyed sétát választottam. Az utcába megérkezve felhívtam pontosabb infókért, könnyen megtaláltam a címet. Annyira izgultam, hogy csodálkoztam hogy sikerült elsőre jól beütni a kapukódot, nem kellett visszakérdeznem hogy bocsi, de mi is volt?
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tipikus pesti körfolyosós lakóház, vadregényes táj vár, nekem még a lépcső is tetszett :P. A lakás ízlésesen és praktikusan berendezve. Szépen felszerelt fürdőszoba, különleges csaptelep, rengeteg tusfürdő, szájvíz, szuper törölköző. A tetthely álomszerűen felszerelve, különleges világítás, halk és lágy zene, minden maximálisan segít, hogy ellazuljon az ember.
ENCI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szavakat is nehezen találok ennél a résznél. Sokkal jobbra számíts, mint amiket a képeken látsz (félreértés ne legyen, azok se gyengék, de a valóság minden képzeletet felülmúl). Igazi nagybetűs NŐ: Gyönyörű fehér bőr, imádni való idomok, kicsi, de formás keblek. Huncut szemek és széles mosoly várt engem. Az összhatás valami lehengerlő volt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mikor megérkeztem nagyon izgultam azon, hogy vajon szimpatikus leszek-e neki, nem fog-e véletlenül hazaküldeni, hogy bocs, de nem passzolunk össze kellő mértékben. A legnagyobb ámulatomra még Ő kérdezte meg, hogy nos, szeretnék-e maradni? Az igenlő válaszom után egyből itallal kínált, amit elfogadtam. Látta rajtam, hogy eléggé zavarban vagyok, de ő rutinosan kezelte a helyzetet kedves szavaival. A zuhanyzás után, mikor kiléptem a fürdőből, már meztelenül várt, és egy forró öleléssel jelezte, hogy én itt már csak jóra számíthatok. A masszás szakszerű volt, édesen jelezte, hogy nyugodtan szóljak, ha túl erősen csinálná. Igazából csinálhatta volna bárhogy, mert már ennél a résznél is úgy éreztem hogy a mennyekben járok, de odafigyelően folyamatosan figyelte minden rezdülésemet. Először még becsukott szemmel csendesen relaxáltam, de hamar rájöttem, hogy ez hülyeség, érdemesebb a tükröt nézni mi minden történik. A továbbiakban szerintem nagyon jót beszélgettünk, mindketten meséltünk erről-arról, nyitott volt a témákra. Közben előkerült az olaj is, elkezdett csúszkálni rajtam, majd egy fordulást követően már a hasamon folytatta a mozdulatokat. Ahogy a saját testét leöntötte az olajjal, az szerintem mindenkinek a szemébe ég, és soha nem is fogja elfelejteni.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Már az előző résznél is értelemszerűen érintette az intimebb pontjaimat, fülembe sugdosott, s forró ölelések közepette apró szenvedélyes csókocskát is elcsattantak. Kérdezte, hogy szeretném a levezetést, nemsokára kölcsönös franciázásba fordult át a randink. Bármennyire is gyengéden kezdte, a 69 közben szóltam hogy kicsit lassabban, mert nekem már mindjárt annyi. Legjobb tudásom szerint nyaldostam a punciját, ujjal is rásegíthettem. Közben én már nem bírtam tovább, a durranás utáni fél percben fogalmam sincs hogy mi történt :P . A kényeztetését a nyelvemmel és az ujjammal tovább folytattam. A hullámzó mozgása és a hanghatások felejthetetlenek voltak, remélem sikerült is elmennie.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A megérkezés után nem sokkal, egy előre kiszabott helyre helyeztem az ajándékomat, amelynek mérete szerintem szinte semmi ahhoz képest amilyen törődést kaptam.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
A szó ami eszembe jutott, az a professzionalizmus . Látta rajtam, hogy nagyon nagy zavarban vagyok, ezért a randi alatt néha voltak apróbb kommunikációs zavarok (főleg az én hibámból) de ezeket szerintem sikerült megoldani. Mesésen éreztem magam, ha nyitott rá, akkor biztosan lesz folytatás. Puszi a sráctól aki tényleg 30 éves :D

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ENCI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A ENCI nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókENCI legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2020-09-26) : 2, Kérte, hogy forduljak hasra, megmasszíroz. Mivel a hátamat / vállamat fájlaltam erre kértem az összpontosítást. Enci ebben is profi! Alaposan minden csomóra kiterjedő masszázst kaptam. A vállamat is kimozgatta, helyre tette. Nem kétséges, hogyha a masszázsért járnék hozzá, is simán megérné.

(2019-09-12) : Merthogy a ruhák mind elmentek nyaralni. Vagy ki tudja hova, de kit érdekel. Viszont legalább azt se tudom hova nézzek. A tökéletes ívű fenékre a francia filmből, a csábító mosolyra, a hetykén álló feszes cicikre vagy a meztelen vállakra.

(2019-08-21) : Hasra feküdtem és a lábujjamtól a tarkómig fél óráig mindent átmasszírozott. Néhány csomónál megbántam, hogy megszülettem. Ilyenkor mindig kérdezte, hogy hagyja-e abba, de nem azért jöttem. (Egyebek mellett.) Látszik, hogy nagyon ért ahhoz, amit csinál, egyszerre határozott, figyelmes és kedves.

felejthetetlen: 69db
(2020-08-15) : Először a lábaimmal kezdte a masszírozást és úgy haladt fokozatosan felfelé. Közben említette,hogy szóljak ha már fáj amit csinál. Így ki is egyeztünk a közepes erősségű verzióban.El sem gondolná az ember,hogy egy ilyen törékeny nőben mekkora erő lakozik. Végig nagyon jól esett ahogy végezte. Igyekezett fellazítani a letapadt izmokat.

(2020-08-04) : Mindkét alkalommal megtapinthattam selymes bőrét, magamba szívhattam illatát, illetve a második ölelés alkalmával megcsókoltam a nyakát. Az öleléseket követően hason fekve elhelyezkedtem a matracon, ahol előre felmelegített olaj alkalmazásával Enci szisztematikusan és szakszerűen végigmasszírozott a talpamtól a vállamig. A neuralgikus pontjaim – melyek a sportot hátrányban részesítő életmódomnak köszönhetően számosak – felderítésre és kezelésre kerültek.

(2019-11-05) : valóban tanulta a masszírozás tudományát és érti is annak fortélyait. Volt már rá példa (nem ma), hogy igazából a masszázsért mentem hozzá és csak másodsorban a kényeztetésért. Most az időbe csak a felsőtestem fért bele, de azt alaposan és módszeresen átgyúrta, vállamat kimozgatta, gerincemet ellazította, közben kellemesen elbeszélgettünk.

nagyon jó: 46db
(2019-11-18) : Her magic hands moved on my tired body all the way up as if playing effortless a harp. She learnt that I like shiatsu massage and of course, Enci stroke some chords of shiatsu on my back, by the way.

(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

: 47db
(2020-09-11) : Konkrét problémával érkeztem hozzá. Láttam rajta, hogy minden szakértelmét bevetve a teljes szívével azon dolgozik, hogy segítsen nekem, ami nagyon jól esett. Még egy speciális masszírozógép is előkerült, továbbá szóbeli tanácsokat is kaptam tőle. ELITMASSZÁSBAN volt részem – mást nem is lehet írni. Utána jöttem én, amit a LELKES AMATŐRMASSZÁS kategóriába lehet sorolni.

(2020-09-06) : FE-NO-ME-NÁ-LIS! SZENZÁCIÓS!! KATARTIKUS!!! Vagy ezt már írtam? Bármilyen részlet leírása csak elvenne az élményből, és nem hozzáadna, szóval nem vagyok hajlandó részletezni a történteket. Van éppen elég részletgazdag beszámoló, aki ezekre kíváncsi, az olvasgassa azokat!

(2020-05-28) : Enci meleg olajjal bekente a testét, a melleit a merevedő mellbimbóit... és lassan elkezdődött a csúszka. Kéjesen siklott rajtam a gyönyörű teste, közben néha suttogott a füleimbe.. Nemsokára a hátamra fordított, és folytatódott a csúszka.

rossz: 1db
(2020-06-19) : Masszírozni azt tud , közben dumák ezerrel , ahogy jársz hozzá úgy gondolsz egyre többet a kapcsolatokról aztán meg jól pofára éjt. MissX ám a francot. MissPicsa inkább találóbb lenne....