6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Enikő szexpartner

szexpartner

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-12 15:53:33

szőkeszakál
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő reagálása

Szióka Drága!

Na...lefőtt a kávé:).

Nem engedted bő lére, de azért köszönöm, hogy időt szántál rám és megírtad.

Bizonyára emlékszel még a mókázás utáni dinnyézésünkre, egy csóki ezt nem tudja felülírni, tehát hajrá gyümölcs:).

A csókival nálam az a baj, hogy nincs kontroll, inkább kerülöm nagy ívben.

A következő találkozásra beszerzek egy görögdinnyét, bár az idén nagyon nehéz finom dinnyét venni.

Addig is pusszz...

Enikő

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-19

Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Egyeztetés kiváló, ha nem érem el mindég kapok visszajelzést a korábban megbeszélt módon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Vidéki lévén én mindég kocsival megyek, így a többiről nem tudok nyilatkozni. Az útba igazítás számomra, mivel évek óta járok hozzá szükségtelen, egyébként teljesen korrekt
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a célnak tökéletesen megfelel, A fürdőben kád, tusfürdő ezernyi, a szobában klíma, az ágy hatalmas, a magassága tökéletes (ki kell próbálni, majd meglátjátok miért)
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Ez mindég szubjektív, hiszen ízlések és pofonok különbözőek. Nem tini, igazi érett HÖLGY, csupa nagybetűvel, nekem bejön.

Action
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Ahogy már írtam, évek óta visszajáró vendég vagyok és hogy miért csak most írok. Kevés hölgy van akit felkeresek és csak akkor nézek más után, ha valamelyik "kiszáll" a sorból. Azokhoz járok vissza, akikhez jó visszamenni, így mindég ugyan azt tudnám leírni. Szóval hogy miért Ö az egyik? Számtalan lány adatlapján szerepel a popószex, de a legtöbben csak bevállalják a pénz miatt. Na Enikő nem ilyen. Szerintem imádja és nekem is ez az egyik gyengém. Előrehaladott korom miatt én egy ideje már csak "egylövetű" vagyok és nagyon meg kell gondolnom, melyik kéjbarlangot részesítsem előnyben, de vele legtöbbször a popsit választom. Imádom és Ő is imádja. Komolyan el tud élvezni, rángatózik a teste, nekem meg remeg a lábam, valahányszor elér a vég. Aztán régi ismerősként jót dumálunk, mert azt is lehet vele. Az idő hamar elmegy, fürdés tipli el. Érkezéskor néha gyümölcs, de semmi csoki (ki érti ezt).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A virágszálak a végén kerülnek az asztalra (fontos: mindég tud visszaadni, ha kell). Az ár meglehetősen baráti a nyújtott élményhez képest.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Néha remegő lábakkal, néha hosszas dumcsi után kipihenve. Ez mindég az adott hangulattól függ, de sosem merült fel az, hogy nem megyek vissza.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat. Konkrét randiról, konkrét történésekről várunk infót, nem csak általánosságokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

jc007
Kezdő irogató
2020-09-12 09:55:22
Jól megírt beszámoló. Szerintem is nagyon jó Enikő.

2020-08-21 22:40:23
Nekem nem volt hiányérzetem, de talán azért mert évek óta ismerem Enikőt és saját emlékek is vannak vele kapcsolatban, amik teljesen összevágnak az ott olvashatókkal. Enikő stabil pont és ami ennél fontosabb lehet: nem ismerek senki mást aki nála jobb lehet, ha popóról van szó. Nekem igazából nem műfajom, de ha eszembe jut, csak őt keresem. Kiváló szolgáltató!

2020-08-20 23:22:08
Kár volt érte, lehetett volna rendes beszámoló is. Több derült ki belőle rólad, mint Enikőről...

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-19 12:44:36
érdekes a stílusod én azért több részletet olvastam volna

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-19 11:38:11
Enikő vidám reagja jól kiegészítette ezt a kissé tartalom szegény értékelésedet. A figyelmes olvasóknak azonban biztosan átment, hogy egyáltalán nem véletlenül, de te minden alkalommal kielégülten távozol tőle!!

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-12-16) : Visszavágót követelve a hátamra parancsolt és megkezdődött a franciaóra. Szerintem taníthatná: hihetetlenül finoman műveli tökéletes intenzitással mélyre engedve, hogy partnere a legjobban élvezhesse.

(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

(2011-08-10) :

Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társamfelejthetetlen: 16db
(2020-04-10) : Oldalt fekve bekönyökölt lábaim közé és lassú finom nyalakodás után egy nyálcsorgatós, öklendezős mélytorkozásba kezdett, amit hálásan fogadtam és ennek jeléül csípőm emelgetve fejét még segítve torkán akadtam lelkes vendéglátómnak.

(2019-04-02) : Vendéglátom elhelyezkedett a két lában között és így szemből olyan franciába kezdett amit minden nap többször is el tudnék viselni. Változatos volt, szembenézős, mélytorkos, nyelvhez csapkodó stb... Nemcsak élvezetes volt hanem látványos is.

(2017-12-26) : Ajkai közt indítottam kellemes igen látványos franciát kaptam és igen emlékezett, hogy mit és hogyan szeretek.Majd gumi és irány a mesésen formás, feszes fenék miközben kértem, hogy a "konkurenciát" tegye rezgő módba

nagyon jó: 41db
(2019-03-17) : Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek.

(2019-02-19) : Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt,

(2018-11-14) : Ekkor következett az Ő tudománya, ami nagyon magas szinten van, nem tünteti el teljesen az ember farkát, de azt tökéletesen csinálja átéléssel, élvezettel.

: 131db
(2020-07-21) : temesen mozgott rá a farkamra, ami nagyon tetszett. Végül kértem a popsit, mert azt még sose próbáltam és egyszer mindent ki kell próbálni.

(2020-02-11) : A technikája hibátlan, finoman kezdett, majd begyorsított. Szinte teljesen eltüntette a szájában. Már-már aggódtam, nehogy baja legyen, de megnyugtatott, hogy bírja a gyűrődést.

(2019-11-23) : Ő következett és kaptam egy szuper bőnyálas franciát. Érzékien csinálta időnként kéz nélkül. Méretem ellenére mélyen eltüntette és lent is tartotta. Hosszában végignyalta és a golyókat sem felejtette ki.