2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Louise szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Louise-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-11 00:36:09

Tatamifun
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Louise beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-11

Egyeztetés
Párszor próbáltam Lousiet elérni telefonon, amikor ki volt írva, hogy elérhető fel is vette, de valahogy sohasem sikerült beillesztenie a "táncrendjébe". Mivel a telefonban is kedves és szimpatikus volt ezért kitartóan próbálkoztam, amikor egy kis szabadidőm adódott; végül egyszer akadt - igaz egy óra helyett csak egy fél órás - alkalom, ami mindkettőnknek megfelelt, le is csaptam rá egyből, fél óra végül is pont fél órával több a semminél.
Megközelítés
XII. kerület Ukrán Nagykövetséghez közeli, Busszal és fogaskerekűvel egyaránt jól megközelíthető része, parkolás ingyenes, de nem biztos, hogy könnyen lehet parkolót találni; Hegyvidék, tehát kevés a hely. GPS-t nem használtam, ezért arról nem tudok infót adni.
Helyszín
Lakás tiszta, rendben tartott, fürdőszoba minden szükséges kellékkel (tusfürdők, szájvizek, tiszta, megfelelő méretű törülköző) felszerelt. Babaszobában halk zene, mécsesek, félhomály, tatami, mellette a falon tükör, szobainas a ruháknak. Látszik, hogy Louise ügyel a részletekre, törekszik arra, hogy az első pillanattól kezdve kellemes környezetet teremtsen a vendége számára.
Louise külseje
Retusált képekkel hirdet Louise, de itt minimális retusról van csupán szó, gyakorlatilag csak az alhasi (egyébként számomra - aki nem kedveli a tetoválásokat - is ízléses) tetkó tér el a valóságban a képektől. Stimmel a kor, a kiló és a többi adat is; amit a képek nem tudnak visszaadni az meseszép vendéglátóm kedves, barátságos, közvetlen lénye. Az arca kitakarásától sem kell félni, nagy kék szemeket és kedves mosolyt takarnak. Az ízléses, de visszafogott képeken nem látszanak Louise gyönyörűséges, a gravitációnak teljesen ellenálló, márvány keménységű és fehérségű, körte alakú, nagy (200 forintosnál kicsit nagyobb) rózsaszínű bimbójú mellei. Nemhogy fél óra, de fél nap is kevés lenne ahhoz, hogy az ember kigyönyörködhesse magát bennük...

Action
Louise a képeken is látható fekete bugyi, melltartó, magas sarkúban fogadott; ahogy megpillantottam egyből tudtam, aznap nem keltem fel hiába... Csak azt sajnáltam, hogy kevés időt tölthetünk majd együtt, ezt mondtam is alkalmi kedvesemnek, amire egy kedves mosoly volt a válasz.
Fürdőszobából (mosás-szárítás-öblítés után) visszatérve - kívánságomra - egymással szemben kezdtük meg a ismerkedést. Kölcsönösen simogattuk és csókoltuk egymást; Louise csókja olyan mint az egész lénye: lágy, selymes, abszolút nőies, szívemnek-lelkemnek kedves. Simogattam gyönyörű idomait, márványos-mese melleit, belecsókol(hat)tam hattyú nyakába, orromba szökött finom bőrének elegáns parfümjével kevert vadító illata...
Ezután Louise a tatamira térdelt és szájába vette az előzmények hatására már fickóssá merevedett Kishavert; technikája nem mélytorkos, nem tünteti el a cerkát secperc alatt tövig, de ez egy pillanatig sem okozott semmilyen hiányérzetet számomra; az egész olyan volt (a kellemes nyelves-nyálas "golyózással" együtt) mintha a barátnőd ezúttal rendesen ki akarna tenni magáért és mindent bevet, hogy levegyen téged a lábadról. Miközben Louise szorgoskodott én arcát, kezét, mellét simogattam és gyönyörködtem; a látvány ahogy lenéztem és egy kecses, hosszú combú, szőke nőt láttam szorgoskodni a koronaékszeremen az (remélem) hosszú időre bevésődött a memóriámba.
Ezután én kezdtem el kényeztetni Louiset; egy tiszta, illatos, szabályos kis- és nagyajkak által elrejtett kehely fogadott, ami lágy, de sűrű nyelvcsapásaimra igen jól reagált. Partnerem nem az az üvöltve élvezős fajta, de testnyelve egyértelműen jelzi, jó úton jár-e a látogató. Louise nem egy nehéz eset, meglepően hamar, meglehetősen hosszan tartó rángásokkal a csúcsra ért...
Kedvesem mesés kelyhe (is..) teljesen rabul ejtett, ezért megkérdeztem, hogy folytathatom-e még a kényeztetését, erre partnerem közölte, hogy szerelem-gyöngye ilyenkor hiperérzékennyé válik, ezért ez az opció számomra csak eddig tarthatott. Nem szomorkodtam, hiszen még számtalan lehetőségem maradt.
Amíg alkalmi kedvesem kipihegte magát kértem, tárja szét hosszú combjait, hadd gyönyörködhessek nedvedző kelyhében, mesés mellében, homokóra alakjában.
Missziben folytattuk. Közben csókoltuk, simogattuk, puszilgattuk egymást, néha el-el mosolyodtunk... Időnként a tatami melletti falon lévő tükörben néztem, ahogy szorgoskodunk; minden másodpercét élveztem. Louise hangja fokozódott, levegővétele is szaporább lett...
Jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat, de az idő szaladt; ezért csak a lényegre koncentrálva kutyusra váltottunk, amiben a tempót fokozva ért a vég...
Ezután jöhetett volna a masszázsos, beszélgetős rész, ami az idő rövidsége miatt most elmaradt; nagyon sajnálom, mert a röpke együttlétünk alatti kevéske kommunikációból is kiderült számomra, hogy partnerem kellemes, intelligens beszélgető partner.
Mivel a megbeszélt időtartamot egy gyors tusolással együtt kissé túlléptem, ezért rapid öltözés és a csokor átnyújtását követően távoztam a tetthelyről.
Elszámolás
Budapesti átlag csokor, nem vitás, hogy minden arcunk verejtékével megszerzett jó magyar forintot duplán megér! Extrák nincsenek; a közvetlen barátnős hangulat a plusz... Louisenak a találka végén nyújtottam át a csokrot, addig szó sem esett erről köztünk. Első találkozás révén ez csak fokozta nálam a kellemes-barátnős hangulatot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, közvetlen, szép. Semmilyen durvulásra nem vevő és ezért persze az arra vágyóknak nem is ajánlott. A barátnő feelinges lányok közül is a barátnő feelingesebbek közé tartozik szerintem; ezért az ilyen együttlétre vágyók - normális hozzáállásuk esetén - nem csalódhatnak Louiseban.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Louise szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLouise legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-06-24) : A csók érzéki minden érzékeny pontra kiterjedő, de nem az a „felfallak” típus. Olyan igazi erotikával telítődött, melynek élvezetére az egész együttlétünk alatt minden kényeztetési forma váltásnál szántunk egy kis időt, mintegy átvezető taktust. Így jutottunk el a földön fekvő matracra is.

felejthetetlen: 6db
(2020-07-16) : Folyatodott a csokcsata aztan lassan lejjebb kuszott és Francia ora. Nagyon kellemesen csinalja nem gyors, nem vad simogat kozben masfele Nagyon jo, szeret kenyeztetni.

(2020-06-12) : Aztán kiderült hogy a szimpátia adott, így előbb kissé bátortalanul, majd egyre jobban belemelegedve egy csókcsatába keveredtünk. Élveztem ajkai és nyelve játékát, és mikor meg-meg szakítva csókolhattam kebleit, és megéreztem mennyire ruganyosak és tenyérbevalók, akkor éreztem, hogy baszki mintha húsz évet fiatalodtam volna. Persze egy idő után újra visszatért délre, és újra franciába fogott.

(2019-11-26) : Fordulás után felkúszott csókokért, majd csókolva mellkasom, haladt az akkorra már kemény cerkámhoz aminek környékét simogatva, nyalogatva, kezdte kényeztetésem. Érezve forró ajkait, megrándultam, Ő pedig finoman de nagyon technikásan szopogatta farkamat, nagyon élveztem.

nagyon jó: 3db
(2020-08-30) : Nagyon jól csókol és nagyon izgatóak a bársonyos ajkai. Folytatásként hol a nyakát csókolgattam hol az ajkait, közben a popsit simogattam. Közben a törülköző is leesett rólam mintha tudta volna a dolgát, hogy csak útba lesz. Így ölelkeztünk és csókolóztunk egy darabig miután azt tanácsolta, hogy vízszintebe folytassuk, ami ellen nem volt ellenvetésem.

(2019-09-25) : Közben élveztem a profi masszázs mozdulatait, amivel egy hagyományos masszázs szalonban is nyugodtan felléphetne. Bőségesen bekent illatmentes olajjal teljesen, majd a bokámtól a nyakamig mindent átgyúrt, még az erőssége is teljesen rendben volt.

(2019-08-22) : Próbáltam a hátát is masszírozni de a popsihoz voltam ragadva, míg bele nem kóstoltam egészen finoman érzékien. Hát ennyi lenne kérdezte, mert ez nagyon jó. Viszonzás képen kértem egy cicis csúszkát, azokkal a szép ikrekkel. Eszméletlen látvány ahogyan a szép ikrek hegyesednek és az éledező barátomat cirógatják.

: 3db
(2019-12-19) : Svédmasszázs technikája kitünő, tisztában van vele, hogy a hibákat hogyan kezelje. Én szeretem az erősebb masszázst, de ez alkatfüggő. Krém és olaj a választék, én a krémet kértem, de pusztán a ruházatom óvása miatt.

(2019-09-12) : Megfordultam, majd bekente gyönyörűséges melleit olajjal és engem is finoman lekent, csorgatott egy keveset tagomra is. Felforrósodott testünk között az olaj, viszkozitása megfelelő szinten volt.

(2019-08-27) : A farkam a gyönyörűséges partnerem szájában szinte kezezés nélkül szívta be megfelelő sebességgel és engedte szabadulni érzéki gyengédséggel torkáról. Amikor már szinte csak a makkom volt szájában valami őrjítő nyelv munkával, hangrezonanciával vitt a csúcs közelébe. Ez így folytatódott tovább, ismétlődött a koreográfia.