6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Zaya szexpartner

szexpartner

Zaya-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-10 01:06:17

vivalanocse1
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya reagálása

Nahát nahát , hellóka Vivalanocse

Végig olvasva a beszámolód, megértem hogy kritizálod némely beszàmoló írót 😀😀😀 ez részletgazdagnál is részletgazdagabb ... nekem (sorry de) talàn már kicsit too much 🙉🙈🙊 De amúgy tetszetôs
Köszönöm szèpen 😊
Csók

Zaya beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-10

Egyeztetés
Pénteken egy hirtelen ötlettől vezérelve őt hívtam mikor egy visszalátogatandó kedvencemet nem értem el. 12:45-kor hívtam, és azonnal felvette Zaya. Kedves volt a telefonban, régóta terv is volt így nem volt kétséges hogy a mai napra ő nyert nálam és hogy nem is fogok mást keresni. Megérdeklődtem a 15:00-át, azt mondta 15:30. Nekem az is jó. Később már írt sms-t hogy jó a 15:00 is, nem akartam hitegetni ezért visszaírtam hogy 15:30 az esélyesebb, arra számítson inkább, de persze sietek és ha hamarabb ott vagyok akkor persze 15:00. ATM látogatásra voltam hivatalos, azt hittem az miatt csak 15:30-ra érnék oda, de végül kis futással megoldhatóvá vált a 15:00. Így ez lett a randi kezdete. Mikor ott voltam felhívtam a kódért.
Megközelítés
Nagyvárad térig a metró pótló, onnan a metróra akartam szállni, de még időben észrevettem hogy kihagyja a Klinikákat!!! (ha nem figyelek tényleg 15:30 lett volna). Szóval felrohantam a buszhoz és Klinikákig. Majd onnan lesétáltam majd futottam a címig. Sikerült odaérkeznem Zaya órája szerint is 15:01-re.
Egyébként a címben van egy perjel és egy betű. Az épület több betűből is áll, az ő betűje másik utca felől nyílt, ezt telefonban is elmondta.
Ha megnyomod a kódot amit telefonban elmond utána azonnal nyitni kell az ajtót, én itt bénáztam bevallom.
Helyszín
Kifogástalan állapotú lakás ahová lifttel mentem fel. Tisztaság és rend fogadott, na meg Zaya. Tágas a nappalija. a fürdőszobát is megtanulmányoztam, volt szájvíz, kis műanyag poharak. Kétszer is szájvizeztem. Utána tusolás. Erre egy kád van, elhúzható zuhanyfüggönnyel. Több tusfürdő. Törülközőből sem volt gond többet kapnom, magától adott többet mikor utoljára tusoltam le.A tetthely is nagy, főleg az ágy túloldalán van még rengeteg hely, ahol a ruhát is le lehet venni és tenni. Az ágy közel van a bejárathoz a szobában, de így több fényt kap szerencsére. Az ágy kényelmes volt. Ja és amikor beléptem az ágyon már ki voltak készítve a gumik. ( érezte hogy több fog kelleni)
Zaya külseje
Valódi képpel hirdet, ezt jelölöm meg lentebb mert a képek 100%-osan őt ábrázolják, csak a tetkó kapott retust amit az adatlapján korrektül jelez is, védi a privát szféráját nem kockáztat tetkók miatt. Ugyanezért soha nem lesz arcos képe sem itt fent. Bár hozzáteszem a 6., 4., és főleg a 2. kép valamennyire engedi láttatni az arcot, ez alapján elképzeltem őt és olyan lett élőben is. Annyi volt csak az eltérés hogy nem szőke hanem vörös hajat volt lehetőségem megcsodálni, mivel ritka a vörös ezért még lehet jobban is jártam. A képeire még utalnék ha már külső leírás. Pl. a mellek, hihetetlen kemény és feszes, az 1. kép fekvő helyzetben mutatja, tökéletes szilikon, mintha csak most készült volna csak hegek nélkül. Az arc kéjes és kacér, a viselkedése is. Végig mosolyog és kedves, barátságos, igyekszik egy olyan szitut teremteni mintha barátok találkoznának vagy jó ismerősök, csak egy kis extra is lenne benne. A teste nem rendezhető le ennyivel. Tudtátok hogy Rippel Ferit a NASA is vizsgálta életmódja miatt? Na Zaya még külsőben rajta is túltesz, sehol egy felesleges pont rajta, semmi zsír, karcsú és vékony, de olyan hihetetlenül. A 2-es kép mutatja nagyon jól a formáit. Azt hogy sportol és fut beszéltük, táplálkozására nem tértünk ki, nem tudom mit tett ezért az alakért és formáért, de azt tudom hogy a hozzáadott szilikonnal kijelenthető hogy egy bombanő, bombázó. Életkort találgatni felesleges,VALÓS,ELLENŐRZÖTT 30. Egy kis magassarkúban van a kedvemért végig abban is marad. Testközelben érezni milyen kellemes az illata.

Action
Már előjátékként incselkedést kapok, mert elkísér a fürdésem helyszínére és miközben tusolok beszélgetni kezd velem és a közelemben van. Megbeszéljük az évet és mondja hogy már csak az ufók hiányoznak ebből az évből. Lekontrázom hogy biztos csak a Maya jóslat késik és ez az év lesz az. Na itt jött elő hogy igazából nagyon pozitív a világszemlélete. Még megemlítem hogy fehérmájúnak írták le, érdeklődő ki nevezte annak, mondom egyik írója. Nem tudnám megmondani. Szerencsére nem kérdezi én ki vagyok, különben elég nagy bajban lettem volna nála egy rövid ideig. Nem érdekli a legjobb lelkiismerete szerint végzi a dolgokat, végig kedves derűs és szexi. Itt derül ki szokott futni.

Mikor vége a tusolásnak, még az ajtóban az ágyramenetel előtt elkezdjük az ismerkedést állva, csókolózunk és a melleit simogatom, puszilgatom, hihetetlenül kemények. Ezt az idillt irányítása alá veszi és az ágyra csábít, ahol megkapom tőle a kérdést amit eddig csak egyvalakitől kaptam: akarod hogy kicsit leszopjalak? Naná, bele is kezdünk. Még annyit kérdez hogy gumival vagy anélkül? Mondom ezt még anélkül./A másik, az aktus nem opciós megnyugodhattok, az gumis/ Finom a technikája, rutinosan nyúlna a golyókért is én kérem hogy azt nem kell. Fekszem és ő pedig fölöttem van, nem megyek át 69-be, simogatom a mellét, a fenekét, és a popója jár a fejemben. Érzem kérés nélkül is próbál minél mélyebben eltüntetni. Mivel már látható mivel van dolga megkérdezem a popót, szabad-e vagy méretfüggő. Nem mond nemet, csak azt kéri hogy a popó szemből történjen. Ebben benne vagyok, picit meg is lepi hogy már popóval kezdenék, megkérdezi puniba nem akarom? Ő puninak hívja a puncit.
De és először puncival kezdünk, normál aktus, gumihúzás, és szájjal húzza fel rám! Majd szemből aktus, missziben ennek több variálása, kérésre a nyakamba is teszi, hajlékony. Cipellőjét kérésre magán hagyta, nem zavarta őt, talán jól is érezte magát benne az ágyon. Mindenesetre adtam puszikat a cipős lábaira is míg a lábai a nyakamban voltak. Aztán jött a popó próba. A próba pedig jól sikerült! Sem az aktushoz sem a popózáshoz nem láttam tőle sikosítást. Most a popóhoz én köptem nyálat a gumis farkamra. Óvatosan kezdtünk bele, szemből ahogy kérte. Türelem elnyerte a jutalmát, köré tágult a popó és lehetett popózni, eszméletlen jó látvány volt, emlékeim szerint nem nyomtam be tövig, csak 75%-ig de a látvány volt az elsődleges. Kérdeztem Zayától jó így, nem túl durva? Megnyugtatott hogy ő aztán nem mazochista és szólna ha baj lenne.Így még popóztunk, majd kért egy pici szünetet amit azzal hidaltuk át hogy addig a punciját dugtam. Tehát gumicsere és hátulról a puncijába kerültem ő volt az ágyon, én álltam az ágy mellett és őmögötte. A tempó lehetett gyorsabb, popóban lassabb voltam. Majd újra folytattuk a popót ezzel az új gumival. Megint köptem rá nyálat, most inkább 50%-os betéttel voltam a popójában, de a látvány még mindig csodás volt, el is döntöttem hogy a popójában élvezek el gumiban. Így is lett.
Letusoltam a farkam, mert a másodikra orált terveztem és tudtam nincs szájba Zayánál, se arcra tehát nem adnám a spermás farkat oda. Már itt adni akart friss törülközőt, de még jó volt nekem a régi is, nem volt olyan vizes még. Ezután megbeszéltük mit hogy szeretnék vele. Orált a mellére élvezéssel. Először az ágyon volt, én meg mellette állva, ez módosult úgy hogy ő is lejött az ágyról és elém guggolt. Ez a nap másik csúcspontja volt ahogy előttem guggolva kényeztet, még a franciája is jobban esett pedig szerintem a technika ugyanaz volt, egyszerűen a látvány. Itt láttam őt a leginkább olyan szexy dögnek mint amit magáról írt az adatlapján. Megbeszéltük hogy szólok és akkor szájból kivesszük, kézzel a melleire irányítva még húz picit a farkamon és odaélvezek a cicikre. Az én terveimben csak egy cici szerepelt hogy mind oda megy, Zaya ügyesen megoldotta hogy úgy hasson mintha összeélvezném a két cicit teljesen. Mindkét szilikonmellét odatartotta a farkamnak élvezéskor. Ez volt a vége az aktionöknek.

De még utána is kedvesen elbeszélgetett velem, nem volt kapkodós befejezés. Adott friss törülközőt az újabb tusoláshoz. Majd elbeszélgetett velem miután az ajándékot odaadtam, itt jött elő milyen csupaszív hölgyike. A beszélgetés túl bizalmas a saját élettapasztalataiból adott izelítőt ennyit mondhatok.Meg hogy védi a magánéletét. Meg hogy mindenkinek van haragosa, vannak rossz emberek is, stb. Még vízzel kínált, igaz már az elejétől fogva. Most jött el az ideje, csodálkozott is hogy nem vagyok szomjas csak most. Vizet, pez cukrot és még csokoládét is kaptam tőle a végén. Ritka. Kellemes meglepetés. Szívét lelkét kitette hogy jól érezzem magam, ezek az utolsó gesztusok is jól estek. Elégedetten jöttem el. Gyakorlatilag ami a "kiszolgálás" színvonalát illeti ő hozta helyre a rosszlányos előző lány egy héttel ezelőtti "produkcióját", megmutatva mekkora a különbség az ottani meg az itteni hirdetők közt. Ég és föld. Köszönöm Zaya!
Elszámolás
Ráért a legvégén, mintha ismernénk már egymást. Pedig először voltam, az ágyra tettem. Míg öltöztem is ott maradt. Szokásos átlag felett és még popót is extrában igénybe vettem. Így három különböző virágszál landolt a vázában, nagyság szerint visszafelé. Jó volt róluk megemlékezni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy igazi csupaszív nővel találkoztam, rendkívűl pozitív életszemlélettel, hatalmas tapasztalattal. Mindennel a kedvemben akart járni, így volt ez a belépéskori üdvözléskor és kedvessége végig megmaradt: távozáskor a vízzel kínálás, utamra egy csokoládé átadása után engedett. Semmi siettetés nem volt, nagyon magas szintű kiszolgálást kaptam tőle, a szexben tényleg fehérmájú és igyekszik is úgy vállalni a dolgokat hogy a jóból ne ártson meg a sok és fehérmájú maradhasson. Bújós kiscica vagy szexy dög? Én a szexy dögből kaptam többet, a bújósabb kiscicából a legvégén beszélgetéskor, nem összebújtunk de jólesően beszélgetett velem.

Gyakran megkritizáltam a beszámolóit Zayának, persze ezek a kritikák nem neki szóltak, nem vele voltam elégedetlen, csak az írókkal mert úgy éreztem kevés infót adnak át abból ami engem érdekel.Most végre magam jártam utána a dolgoknak és bátran ajánlom a hölgyet, egy tündér.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-09-04) : Nem bírtam már, ki akartam bontani és levettük a melltartót és a bugyit és az ágyra mászott, hogy ott térdelve kényeztessen egy kicsit. Nagyon lágy és finom a franciája, néha jó mélyen bevéve a cerkát és ott is tartva magát kicsit.

felejthetetlen: 18db
(2019-12-11) : ő is rám markol, majd kezelésbe is vesz szájjal, ahogy kell. Lágyan bekapja és kézzel is szolidan rásegít. Néha mélyre ereszti, lent is tartja kicsit, majd újra visszatér a lágy alapokhoz

(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

(2018-10-17) : Ezután Ő vett kezelésbe engem szájjal, ami nagyon jól esett, egy kicsit később gumival folytatta, majd rám ült és hihetetlen tempóval elkezdett lovagolni rajtam.

nagyon jó: 22db
(2020-07-28) : Egy nagyon jó fej csaj, de tényleg , valóban lehet valakinek túl közvetlen, de nagyon jól oldja vele a hangulatot. Nem szeretném annyira részletezni a dolgot, nem az én stílusom , de annyit mondhatok, hogy tényleg mindenben ügyes. Igénybe vettem az extrát is , nagyon jó volt.

(2020-07-12) : rá oly jellemző módon 69-be fordultunk, és egyszerűen egy fantasztikus francia kényeztetésbe kezdett. Nem volt ott kegyelem, éreztem ágyékom minden pontján ajkai melegét,

(2019-09-30) : Zaya lentebb ereszkedett és belekezdett egy finom franciába. Volt ott minden, szépen bekapós, lágyan szinte tövig engedős, néha a kezet is használta. Majd jött a fordulat és hanyatt fektettem és én kezdtem kényeztetni,

: 36db
(2020-07-21) : Majd jött a második menet ahol is franciával indított amit jó mélyen csinál és szép lassan erotikusan. Majd gumi fel ismét és irány a puncija. Megint rámhúzta magát, de én szerettem volna a popsiját is kipróbáni.

(2020-06-23) : Remekül megadta az egészhez az alaphangot, és a végére már teljesen feloldódtam! Utána a hálóba mentünk (Innen nyílik a fürdő is hála az égnek :D ). ott kényelmes franciaágy, tisztaság. Simogatós ismerkedéssel kezdtünk, csókokkal folytatva. Bevallom, inkább én voltam a kedvezményezett, nem annyira a kölcsönösség elvét követtük :) Jeleztem neki előre, hogy mivel eléggé be vagyok "töltve" és rég voltam így, lehet, hogy nem fogom sokáig bírni, de kedvesen csak annyit reagált, hogy nem baj, úgyis lesz még egy kör :)

(2020-06-18) : Ezután szuper natúrfranciát kaptam végig el tudtam volna viselni, de képtelen lettem volna kihagyi az aktust annyira gyönyörűen sportos