2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Demóna szexpartner

szexpartner

Demóna-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-09 11:31:07

Kuko27
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Demóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-10

Egyeztetés
Szombat délelőtt hívtam, miután itt az oldalon zölden jelezte, hogy hívható. Pár csengés után a kolléganője vette fel, vele egyeztettem időpontot délutánra. Mivel korábban voltam már nála, csak a címet erősítettem meg, de az első híváskor is korrekt tájékoztatást kaptam. Délben maga Demóna keresett, hogy el tudnánk-e csúsztatni a randit fél órával, nekem belefért, ráértem.
Megközelítés
Az Üllői úton kifelé, egy mellékutcában található a helyszín. Autóval könnyen megközelíthető, lakótelepi rész, így a parkolás ingyenes. Villamos jár a közelben. A házszámozás egyértelmű és könnyen olvasható.
Helyszín
Tízemeletes panel felújított lakása.A hancúrszoba célnak megfelelően berendezve, elsötétítve, hangulatvilágítással, az ágy kényelmes, mellette tükrös szekrény, így lehet mozizni is. A fürdő kicsi, de tiszta. A kilépő száraz, a zuhanyfüggöny pedig segít, hogy ne legyen minden vizes. Tusfürdőből lehet válogatni, szájöblítő műanyagpohárral megtalálható. Mások is rendelnek a helyszínen, a kolleginával a randi végén majdnem összefutottam, de a hölgy gyorsan fedezékbe vetődött.
Demóna külseje
Demóna 30-as hölgy, vékony, magas, anyukás mellekkel. Hosszú, fekete haj, sűrű műpillák. A képek a valóságot tükrözik, és az arcból is sokat sejtetnek. Fekete ruciban és magassarkúban fogadott.

Action
Beinvitál, puszi, ledobom a ruhát, kapom a törülközőt, és megyek is zuhanyozni, ami jól esett az autóban történt aszalódás után. Visszatérek, de Demóna hűlt helyét találom, de egy pillanat és ott is van. Lekerül róla a ruha és masszázzsal indítunk, ami közben kellemesen elbeszélgetünk.
A masszázst a lábamnál kezdi, először átgyúr, majd simogat, végül csak cirógat, ugyanezt ismételve a hátammal. Kellemes és bizsergető érzés. A szobában füllettség volt, lehet, hogy valakit ez zavar, de számomra izgató volt összetapadni egy kicsit Demónával. A masszázst követően én szeretnék foglalkozni vendéglátómmal. A csók a vírushelyzetre való tekintettel most tiltott. Végig simítom, puszilom bársonyos bőrét, testét. Elidőzök a melleknél, és a bimbókon körözgetek, végül kikötök a csupasz puncinál. Demóna eleinte csendben figyeli tevékenykedésemet, de némi idő után diszkréten hangot ad örömének. Miután Demóna pihent egy kicsit és kaptam egy apró dicséretet, újra én kerülök a kezei alá. Síkosítóval keni be és elkezdi simogatni, cirógat farkamat, majd a tövénél két marokra fogja és franciázásba kezd, gyorsan és erőteljesen. Demóna odafigyel a partnerére, így bátran irányíthatjuk, hogy mi jó nekünk, lassabb és lágyabb kényeztetést kérek. Mivel gyorsan rohant az idő marad a francia végig. Az óra nagy úr, így gyorsan produkálnom kellett, de szerencsére sikerült feltenni a pontot az i-re, és Demóna ajkai közt durrantam el.
Mivel a kolleginához vendég érkezett, és ne tartsak fel senkit, csak gyors tisztálkodásra volt idő. A felszállási engedély megkapása után elköszöntem és távoztam.
Elszámolás
Alap egy órát vettem igénybe, extrák nélkül. Jelenlegi pesti átlag, a telefonban és a bővebb infoban megadottnak megfelelően. A randi elején az asztalra helyeztem el, nem esett róla szó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében jól éreztem magam Demónával, a sietős befejezés ellenére is. Ha megfelelően állunk hozzá, igen csak élvezetes dolgokban lehet vele részünk. Mindenesetre köszönöm ezt az időt, és remélem sikerül kipihennie a hét fáradalmait!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Demóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-10 20:54:25
Korrekt írás, érdekes megfogalmazásban. Kösönö, hogy megírtad.

2020-08-10 14:40:19
Kedves Ronin, azt értem alatta, amikor a mell betöltötte funkcióját és egy babát tápláltak vele, a szoptatás hatására megváltozik a női mell.

2020-08-10 14:21:37
Több dolog sem nyerte el a tetszésem, pl. minden beszámolni valót elnagyoltál. Egy fontos nyitva maradt kérdést viszont kiemelnék. Milyen az az anyukás mell???

FunkciókDemóna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-15) : Így a gumi lekerült én felálltam majd franciás kényeztetés kaptam közben kérésemre a heréimmel is játszott nagyon izgató volt hamar újra kemény lettem.

felejthetetlen: 3db
(2019-11-09) : She is tall and thin and her big boobs excited me immediately. Her face is also beautiful to look. My rod became rapidly stiff. She appreciated also the caresses, in particular, her sensitive nipples became rapidly stiff.

(2019-11-06) : Kis pihegés után felém keredekedett, majd egy elég dinamikus és nagyon finom francialecke vette kezdetét. Kézzel és ajkaival egyaránt jól bánik drága Demóna. Kis idő múlva védőfelszerelést követeltem, mert már szerettem volna becsúsztatni a helyére kiálló testrészemet.

(2018-12-22) : Elsősorban a jó erős és hatékonyan végrehajtott masszázsért mentem, ezért a kényeztetés a kölcsönösség jegyében és csak a maradék időben volt lehetséges. A hátra lévő perceket 69- el töltöttük ki.

nagyon jó: 3db
(2020-07-18) : Nagyon eredet stílusú, de nagyon kellemes, krémes kézimunkába kezdett. Nagyon tatszett, meg az is, hogy mindezt az oldalt lévő tükörben is szemlélhettem. Néha-néha rábukott a gyíkra, ezzel fokozva az élményt.

(2019-11-28) : Kedvesem szívta, nyalta, markolászta duzzadó farkamat, körözött nyelvével a makkom körül, majd egyre mélyebbre vette, szívta mígnem teljesen eltüntette szerszámom, mély sóhajaim közepette. Ezen élvezkedés közben megszabadult ruháitól,

(2019-10-31) : Szorgosan dolgozott rajta mellettem térdelve az ágyon. Én közben a hátát, fenekét, punciját simogattam. A puncinak nagyon finom tapintása volt, de lusta lévén most nem kostoltam meg, éveztem, ahogy kényeztetnek. Jó pár perc telt el így, majd egymás szemébe nézve megállapítottuk, hogy behatolásra kész vagyok, így gumit húzott kedves vendéglátóm, rutinosan, kézzel, (nem szöszmötölt, és nem bénázott vele

: 4db
(2019-11-12) : Finom bőnyálas francia következett, kértem enyhe kézimunkát is, nem akartam itt bevégezni. A védőfelszerelés felhelyezését egy kis zökkenő akasztotta meg és a kezdődő lankadás elfojtására újból 69-be váltottunk.

(2019-11-09) : egy egyedi és nagyon jóleső franciát adott elő, melyet szintén tanítani lehetne. Az a fajta francia, amit jó sokáig lehetne pusztán önmagában is élvezni, de ekkor már a tettek mezejére szerettem volna lépni.

(2019-11-07) : Újra beindult a szivattyú, percekig dolgozott rajtam, rúzsa már kezdett kopni, olyan mértékig megdolgozott odalent, majd kértem gumit és belém ült szemből. Így pont arc magasságban tudtam játszani a cicikkel, nyaltam, faltam őket, markoltam fenekét, hogy még jobban dugattyúzhassak abban a baba punciban.