Tia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-08 00:44:45

Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Még előző pénteken hívtam, majd küldtem egy sms-t, melyre jött is a válasz, hogy aznap nem dolgozik, de a szerda jó. Időpontot is adott, a szokásosat.Ezután küldtem a Vtr-t, mit nemsokára vissza is igazolt. Ezután már csak türelemre volt szükségem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Csak a rend kedvéért. Mert már behunyt szemmel is megtalálom kuckóját, mely a X I V.- ker troli által is járt utcájából nyílik. Az Őrs tér sincs messze. Gps ismeri oda vezet. Parkoló hely van, árnyékos és ingyenes, változatlanul.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem ma épült, rendben tartott négy emeletes panel emeleti lakása. Az illat mi megcsapja orrom. Egyedi. Ha vakvezetö kutyával mennék is tudnám hol vagyok. Patyolat tisztaság, mint mindig. Hófehér falak mindenütt,a szobában nagy francia ágy, friss hófehér, ropogós lepedővel, rajta a türcsi. Komód, kis csecsebecsékkel, mécsesekkel. Ablakon áttetsző függöny, mellette kis szófa a ruháknak. Fürdö zuhanykabinnal. A világon mindennel fölszerelve, még a dezodorokban is válogathatsz. Tökéletes helyszín, minden szempontból.
Tia külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Pazar piros ruhácska. Nyakba kötős, derékban passzentos, kis szoknyával. Tudja, hogy szeretem, így természetesen, se melltartó / mivel szerintem nincs rá szükség/, mellei így még jobban érvényesülnek eredeti valójukban. Az egyik legszebb, ha, de van még szép, de mások., se bugyi.
Szemei smaragdzöld csillogását a tág pupillák hangsúlyozzák. Mikor mosolyog, kis gödröcskék orcáján, azaz mindig. Vörös haja egyenes,de most kicsit mégis más. Arcát kerekebbé teszi. Kicsit fogyott legutóbbi látogatásom óta. Még karcsúbb, ha ez egyáltalán lehetséges. Darázs derék mi alatt popsija csodásan domborodik, kemény. Szép ívű, hosszú combú lábak támasztják alá. Lehet a szépségért kétszer állt sorba. Mindegy is, a lényeg Tia egy bomba Nő, úgy ahogy van.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Belépve már ömlik a szó én pedig élvezem csilingelő hangját. Nyakátkarolós puszi és máris irány a szoba. Ágyra ül míg vetkőzöm. Hozza utánam a türcsit. Mire végzek ruha nélkül állva vár.
Összekapaszkodunk és szoros ölelesben tapad össze szánk. Nyelve számban pörög. Ágyra dőlünk mint két krumplis zsák.Kezeink külön utakon járva, centiről centire haladva fedezi fel testünket. Kinek mi a kedvence. Én a cickókat és punciját tüntetem ki, Tiám lompit részesíti külön figyelemmel. Simogatva közben beszélgetve, egyre jobban kívánjuk egymást. Nem bírom továb és megkérem cuppanj rá lompira. Fölnevet, cuppanok és máris tövét megtámadztva végignyalja. Mint áramütés hasít belém az élvezet. A zene ritmusára jár teste és szopja lompit. Mélyen beveszi és lent is tartja, majd makkom körül pörög nyelve. Ezzel szinte az őrületbe hajt, de vigyáz és inkább bekepja. Puncija száraz, kis nyál és simogatom. Lassan nadvesedik, csiklója duzzad. Franciája változatlan lendülettel folyik közben.
Csak mozdulnom kell és máris hanyatt helyezkedik. Lágyan, alig érintve nyelvemmel kezdem kényeztetni simára borotvált rózsa szín banapunciját, mi nem változott az évek során. Tudom hogy szereti és imádom nyalni, mert tudom célba fog érni. Hangtalanul elterülve adja át magát az élvezetnek. Behunyt szemmel mosolyog.
Keze karomat kezdi markolni, arca feszült, szája összeszorul. Pillanatokkal később remegve ívbe feszül teste és a nirvánába röpül. Mindene érzékeny. Oldalra fordulva bújunk össze szoros ölelésben. Ma kicsit lassabban nyugodott meg. Imádom, ilyenkor különösen.
Nem hagyja el magát mit kapott vissza kívánja adni és lompi újra szájának boldog foglya. Szopja nyűvi tövig nyeli és újra a csak nála kapható makkon nyelvpörgetés. Közben keze mellbimbómat stimulálja, majd szája is követi. Ekkor nyúlok és bontom a köpönyeget. Így adom kezébe. Akkurátusan fölpöndöríti, kis sikosító és szó nélkül szépen fölnyársalja magát. Szépen lassan indít. Finoman tövig nyeli és köröz seggével.Hosszában is teszteli lompit. Mellei orrom előtt járják vitustáncukat. Hiába fogom, fékezem őket, míg számba nem adja esélyem sincs. Ezután fejem emelgetem, észleli és csókba forrunk. Feneke kozben tovább járja táncát. Megpaskolom és ekkor elszabadul a pokol. Egyre hangosabban és gyorsabban csattogva kufircolunk.Még jó hogy az ajtót betette.Lompi remeg és mélyről elindulnak az utódjelöltek. Tudom érez mindent, de nem lassít. Tovább viszi ezt a mámoros kefélést. Lompi próbál partner lenni és ekkor puncija pulzálni kezd. Van punci mi szorításával szinte kilöki.Tia puncija hullámozva szorongatva pulzál. Ilyet még nem éltem át vele, pedig már pár éve rendszeresen boldogítjuk egymást. Míg mentem hozzá tervezgettem, beszéltünk is.
De mindig az adott pillanatnak élünk. Meg sem fordult közben a fejemben hogy pozit váltsunk, gondolom neki sem. Ez ma így volt jó, egyedi, életre szóló.
Ezután sok téma került szóba. Jeges teát csináltam neked, kéred. Hát persze. Inni ugyan nagyon lassan ittam, mivel a hideget nem bírja torkom. Jaj, elfelejtettem, tudom, de olyan meleg van.
Együtt mentünk tisztálkodni. Majd öltözni. Újra fölvette piros áttört ruhácskáját és én újra megcsodáltam tökéletességét. Egy kósza felhő suhant át agyamon, de elhessegettem az óra lejárt.
Csókos, csilingelő hangu búcsúzás és el.Ez a szokásos. .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Gyorsabban ment, mint ahogyan most ezt ide leírtam.
Szóba sem kerül, a végén teszem valahova. Jaa és nincs covid felár.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Gondolkodtam megírjam e a talinkat, mivel ugyi ez már a 22.- ik, és lehet kinek ez már a könyökén jön ki, de egyedi élménye arra sarkalt, hogy megtegyem.
No ezért vagyok rendszeres vendége, nincs egyforma talink, mindig becsempézik valamit,habár most két hétig nem fogom látni. Mikor belépek hozzá megszűnik a külvilág. Egymásért, egymásnak vagyunk e röpke órán. Vagyok még így, de az egy másik történet. Barátnőt, megszégyenítő, ránckisimító odaadása.Mikor kilépek ajtaján mindent rózsaszínben látok. A pillanatban tuti én vagyok a legboldogabb ember a kerületben.Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-08-20) : Ennek megfelelően kezdtünk bele, ezúttal nem 69, hanem szemből francia, pont olyan zenék szóltak hogy ütemesen mozgatta a száját én meg az ágyon feküdve toltam a szájába ütemesen, pont szinkronban voltunk, elkaptuk a ritmust, és olyat is sikerült látnom amit még soha tőle és el se hittem volna ha róla ezt írják, jó nyálas volt a farkam, kis túlzással úszott rajta a nyál,

(2020-03-14) : Ahogy elkezdte a nyelvét pörgetni a farkamon már nem bírtam tovább és telelőttem a kis szájacskáját. Hagyott lenyugodni, majd törlőkendőbe tüntette el az utódokat. Szünetben megmaszírozott. Nem masszőr de nagyon jólesett. Mikor végzett finoman jelezte, hogy jöhet a második menet.

(2020-02-19) : Hátára fektetem és illatos puncijába veszek. Finoman nyalom. Kicsit helyezkedik, párnát kiveszi feje alól és átadja magát az élvezetnek. Föltekintek és látom,hogy nyelvem finom érintésére szája széle megvonaglik és mosolyog. Kis idő és csípeje a zene ritmusára mozog. Lábai teljesen szét tárva és megemelve derekát tobzódom lucskos puncijában. Kezemet szorítva hangtalanul rándul össze. Teste ívbe feszül és egy másik dimenzióban röpül Kedvesem a szelek szárnyán.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-01) : Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével.

(2020-08-05) : A híres nyelvpörgetős Tia-specialitás az úgy néz ki, hogy a szájában levő makkon játszik a nyelvével körbe körbe gyorsan (ilyenkor a ki-be helyett). Ezt látni nemannyira lehet csak érezni, és valóban különleges. Olyasmi mint a "tongueblow pornhub" keresés eredménye. Semmi klasszikusan pornós elem vagy mélytorok, de itt nem is hiányoltam. Finom, lassú, egészen kézmentes franciás örömökre leltem Tiánál.

(2020-07-08) : egy kicsit átvette a kezdeményezést és most Ő kényeztetett. Ezek a mozdulatai leírhatatlanok kész élmény. Kis idő múlva jeleztem, hogy az óvszert előkészíthetjük bevetésre.

nagyon jó: 7db
(2020-09-03) : Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk.

(2020-07-02) : Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé.

(2020-02-06) : Hanyattfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókolgattam. A puncijánál perceket elidőztem. Nagyon jó volt a nyelvemmel megízlelni finom kis kelyhecskéjét és a reakcióiból ítélve ő is élvezte. Erre a legjobb jelek az a kis remegés amikor eljutott a csúcsra.

: 2db
(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,