Kamilla erotikus masszázs

erotikus masszázs

Kamilla-

Prémium hirdető
74/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-07 21:53:08

Wizardius
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kamilla beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Múlt hétvégén történt, épp a belvárosban jártam, a Nyugatinál volt dolgom amit idő előtt sikerült is elintéznem és így lett némi extra szabadidőm. Rá is kerestem a közelben lévő lányokra itt az oldalon és Kamilla hirdetése rögtön megfogott: számomra új lány itt az oldalon, én legalább is eddig nem találkoztam sem vele, sem a hirdetésével és a képek alapján eléggé bejövős randinak ígérkezett. Fel is hívtam ott rögtön helyben, bájos és kedves hangú leányzó, korrekt és részletes tájékoztatás majd végül könnyen és gyorsan lebeszéltünk mindent: egy jó kis masszázs program kezdésnek és egy kézi kényeztetés a végén, hisz limitalt és szigorú az étlap, amit ahogy a randink alatt kiderült, nagyon is tiszteletben kell tartani ugye bár. Mondhatom az egyeztetés annyira flottul ment, hogy szuper rövid időn belül kaptam is időpontot és így vehettem is az irány a tetthely felé.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
City Centre, gyerekjáték: Oktogon környéke, az Andrássyról nyíló kis belvárosi utca. Nekem full BKVés pálya, mert hogy jár ott busz, villamos, kismetró, sőt troli is jár 1-2 utcával odébb. De ugye gondolom lehet autóval is, bár parkolás necces lehet, nem kell ecsetelni miért, de hát ott a fizetős utcai parkolás, vagy a környéken van szintén 1-2 fizetős mélygarázs ha jól tudom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy nem rég kialakított masszázs szalon, egy régebbi épület földszintjén. Teljesen diszkrét bejutás, a házszám előtt állva, hívtam és már is Kamilla jött ki értem az utcára és vezetett be a szalon egyik szobájába. Ha jól tudom 2-3 dolgoznak most ott, senkivel nem találkoztam személyesen Kamillán kívül. Masszázs szoba maga egy kisebb, félhomályos de nagyon hangulatos szoba, led fényekkel, masszás paddal, székkel és kis asztallal a ruháknak, személyes cuccoknak. Ezek felül voltak még gyertyák, indiai illatosítók és egy bluetooth-os zenelejátszó is, amiről ment a relax-chill masszázs zene, full jó nyugis, lazulós feeling. Talán 1 valamit hiányoltam, azt hiszem tükör nem volt a szobában, vagy nem vettem észre mert végig Kamilla kis kerek, sportos popsiját bámultam. Fürdő OK, semmi extra, célnak megfelel: van zuhanyzó, meleg viz és tusfürdő választék.
Kamilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon is stimmelnek a képek, semmi zsákba macska: fiatal sportos és dekoratív lány, szép arc, szolid smink, remek testi adottságok: izmos has, csúcs kis kerek, feszes és kemény popsi, hamvas tini punci és azok a cicik egyenesen csodásak: az én ízlésemnek 10ből 10es + extra 10 pont! @Kamilla: hagyd a szilikon gondolatát, nem kell neked semmilyen műtét, tökéletesek így ahogy vannak, hidd el! :-) Amúgy, sima utcai ruhában fogadott: mély kivágású fehér top, rövid farmer short, szandál. Mire elkezdtük a programot, ruhák mind lekerültek, csak egy fehér csipkés cicifix és egy szinte semmit nem takaró fekete tanga maradtak, és hála a jó Istennek, ezek is azért szépen lassacskán le-lekerültek a masszázs alatt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A program fix volt, hasra vágtam magam a masszázspadon és kezdtünk egy teljes testes, svéd-relaxáló masszázzsal. Kamilla krémet használt, de mondta, hogy van olaj is ha az szimpatikusabb. Maradtunk a krémnél és kezdődött a szó szerint tetőtől talpig tartó kezelésem: kellemesen erős, szinte már profi technikával véghezvitt masszázst kaptam: egy igazán szuperül kivitelezett kezelést kapott az egész testem. Közben lágyan szólt a zene, rögtön találtunk közös témát Kamillával és a beszélgetés is kialakult, na meg forgattam nyakam-fejem-szemem, hogy minél többet láthassak Kamilla csodás testéből.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulást követően, Kamilla gyengéden végig simitotta-masszírozta felsőtestem, beleérte karokat, kezeket, majd folytatta a combjaimnál, itt már inkább erotikusabb mozdulatok domináltak. Kamilla itt váltott át krémről olajra, és egy nagyon jó illatú és állagú olajat csurgatott a meredező farkamra. Maga a lingam csodás volt: kezelésbe vette az egész csomagot, elég figyelmet szentelve a az egész farokra, zacsira, makkra és a gátra is. A kezei fel-le jártak a farkamon, hol gyorsabban, hol lassabban, váltogatta a mozdulatok sebességét, ritmusát és irányát, nem tudom megmondani hányszor vitt csúcs közelébe, majd vett vissza, hogy még jobban elnyújtsa az élmény, mennyei érzés volt ott feküdni és a kezei közt élvezkedni. Én persze mindeközben igyekeztem nem tétlen maradni, és amikor erőm engedte, akkor simogattam, puszilgattam testét ahol csak értem: cicik-punci-popsi trió felváltva keringet a kezeim közt míg Kamilla rendületlenül dolgozott rajtam. Mennyei percek voltak ezek és csak is az időm fogyta miatt hagytam hogy az a bizonyos örömteli, végső ősrobbanás Kamilla ügyeske kezei közt érjen utol. Amint üresre lettem préselve, hagyott lenyugodni, majd szilvia törlővel közösen letörölgettük a nyomokat, pihenés kép még egy kis simogatás, beszélgetés és irány a zuhanyzó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel első találkozásunk volt, ezért már az elején rendeztük az anyagiakat, semmi váratlan, semmi lehúzás, ahogyan azt telefonon megbeszéltük, annyi is volt, semmi több, semmi kevesebb. Az összeg szerintem teljesen rendben van, mondhatni a megszokott Pesti átlag. Nekem személy szerint teljesen megérte, remekül éreztem magam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én megmondom őszintén nagyon elégedetten távoztam, Kamilla nagyon bejött, nagyon jó csaj, imádtam a testét tetőtől talpig, és valahol bejött a szigorúsága is olyan szempontból, hogy tartotta magát a fix masszázs-kézi levezetés programhoz, pedig többször más is el tudtam volna képzelni vele és ő finoman de határozottan és némi huncutsággal de visszautasította az ajánlásaimat. Kamilla édes, köszönöm szépen Neked a csodás együtt töltött perceket, remélem hamarosan újra találkozunk, sőt, nem csak remélem, de tudom is, hogy fogunk!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kamilla erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-09-14 10:57:03
A képei alapján, kedves és igen csak vágykeltő lány Kamilla. A kínálati oldal szűkössége azonban engem egyenlőre még visszatart attól, hogy felhívjam Őt...

2020-08-15 22:34:48
A masszázs részt jobban kifejthetted volna. Kár, hogy a levezetésben korlátozottak Kamilla lehetőségei, de nagyon szép lány a fotók alapján. Kösz!

pali1
Élő lexikon
2020-08-15 12:11:43
Kerek, megfelelő úriemberhez illő sorok! Gratulálok

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-10 21:08:16
De jó kedcsináló lett. Csak az étlap szükösségét sajnálom.

2020-08-10 19:25:18
Szívesen olvastam volna még a masszázs részből, de így is kellemes írás kerekedett ki a szűkebb programmal bíró, ugyanakkor szintén kellemes randitokról! Köszönöm, hogy megosztottad!