93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
KIKI lingam erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

KIKI lingam-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-06 23:26:49

hola7
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

KIKI lingam reagálása

Kedves Hola7!

Amikor megpillantottam a beszámolót, ugye először a besorolást láttam.
Rögtön kíváncsi lettem arra, hogy vajon ki írhatta, el is olvastam együltő helyemben, még a cikóriakávémat is csak félig nyeltem le, annyira megörültem. Akár hosszú ő-vel is. :)))

Itt, az oldalon "népi megfigyeléseim szerint" nagyobb arányban kapnak istennő besorolású beszámolót, akik bőkezűbben mérik a lehetőségeket a vendégeknek. Ez valahol érthető, mert mondjuk a közízlés lehet, hogy jobban szereti a juharszirupos-lekváros-csokis-banános palacsintát egy jól eltalált habos-tejes kávéval, ha mondjuk elmegy egy étterembe,hogy gasztronómiailag élvezze az ízeket.
Azonban vannak a naturabb menük is. Van a protein-palacsinta étcsoki szósszal, eperrel, van sós palacsinta hússal és tejföllel, mellé amerikánóval, ananászlével vagy üdítővel.
És vagyok én, a palacsinta nélküli fűszeres csirkemell áfonyabogyóval, mellé szálas teával.
A csirkemellet is el lehet úgy készíteni, hogy finom legyen, bár százalékos arányban lehet, hogy könnyebb eltolni, mint édesebb társait.
Igyekszem tiszta kézzel , tiszta helyen, jó alapanyagokból elkészíteni, és kedvesen szervírozni.
Örülök, hogy eltaláltam az ízlésedet, hogy pont jól pirítottam meg a csirkemellet, és pont elegendő ideig áztattam a szálas teát.

Ízléseken vitatkozni nem lehet.
Azonban.

A lelkem nekem is azt suttogta, hogy a lányok nem csak a vállalások mértékétől függően kaphatnak jó vagy kevésbé jó besorolást.
Szóval, ez most nekem lelkileg nagyon jólesett.
Kicsit úgy érzem, hogy a kis világomban helyre állt a béke. Hogy újra fiatal vagyok, hogy a ráncaim kisimultak, az égről eltűntek a felhők, süt a nap, és én élvezem azt, hogy átjár a lágy , életet hozó szellő, és gyógyulok.
Hogy miből? A sok mindenből.

Köszönöm :)

KIKI lingam beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kikit mindig könnyen el tudtam érni telefonon, ezúttal is. Kedves, mosolygós, mindent pontosan elmond a telefonban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS simán odavisz, BKV-val is elég jól megközelíthető, Lehel piactól jó a séta is, szerintem pár perc lehet max. Parkolóhelyet is mindig találtam eddig az utcában.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tágas lakás, több lány is rendel, de Kiki végtelenül diszkrét, és az egész lakás az. Minden ragyog, patyolattiszta, otthonos. Hangulatos szoba, légkondival, ha kell. Masszázspad, szobainas, minden nagyon kulturált.
KIKI lingam külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Mivel. arccal hirdet Kiki, mindenki láthatja, milyen lány, a valóságban a kisugárzását, a kedvességét kell hozzáadni. Mindig örömmel megyek hozzá.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Soha sehol ilyen jó masszázst nem kaptam, mint tőle szoktam, és ebbe beleértem az igazi masszázsszalonokat is. Profi, érzi az emberi testet, erős, csomókat megsemmisítő keze van, de lágyan, puhábban is tud masszírozni tetőtől. talpig. Lehet választani, mivel kéred a masszázst, erősséget is. Szobában le kell vetkőzni az embernek, onnan zuhany, majd fekvés a padra. Kiki szolid, elegáns ruhában fogad, mire visszajössz a zuhanyzásból, már meztelen, csak egy szőrmecsizma (vagy mii) van rajta, ami szerintem egyedül neki áll jól az egész világon, nagyon bájos benne, illik a pihepuha, kislányos puncihoz, amit sajnos csak csodálhat az ember, nemhogy puncihoz, de Kikihez sem lehet hozzáérni, ez olykor nagyon bosszantó tud lenni, haha, de alapvetően tök jó extrát ad hozzá a masszázshoz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs rész alig észrevehetően alakul át a lingam irányába. Kikinek fantasztikus érzéke van hozzá, hogyan vezesse át az embert az erotikus részre, úgy játszik a testeden és a farkadon, mintha hangszer lenne. Közben táncikál, dúdol, minden mozdulata követi a zene és a szeánsz ritmusát. Tökéletesen rád hangolódik, te meg rá, tulajdonképpen egy lingam masszázsba oltott szeretkezés az egész. Felhúz, simogat, lágy, erős, kacér, könnyed - mindenféle mozdulat keveredik, fokozatosan jutsz el a skálán 8-ig, és mikor ott vagy, már nagyon várod a végét, semmit nem akarsz, csak óriási szexelni Kikivel, de persze erről szó sem lehet, csak tovább játszik rajtad, mint nimfa a hárfáján, és végül óriásit élvezel. A levezetés is nagyon kellemes, simogatás, könnyed érintések, majd a romok eltakarítása. Semmilyen más masszázsélményemhez nem tudnám hasonlítani Kikit, ebben a műfajban nekem ő az istennő, egyszerűen felejthetetlen, amit csinál, annyira egyedi és különleges.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig előre adom kis ajándékkal. Pesti átlagnak felel meg nagyjából.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kikihez nem lehet minden másnap járni, mert minden szempontból feltölti, de egyben ki is meríti az embert, totálisan kielégülten távozol szellemileg, lelkileg, fizikailag, így csak ritkábban látogatom, de mindig visszatérek. Imádom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés KIKI lingam erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-09 21:15:37
A megérdemelt istennő besorolásod mellé jó lett volna még olvasni Kiki magasztalását. Kiki egy különlegesség, akihez nem az akrobatikus párnacsatákért kell ellátogatni, hanem az érzékiségéért, a meghitt hangulatért és egy jóleső, szakszerű és erotikus masszázsért. Gratulálok a randidhoz és persze Kiki vicces reagjához!

2020-08-11 17:50:08
A beszámoló átlagos, de a reagálás átlag feletti!!!

2020-08-10 13:00:44
Igen a reagálás nem hétköznapi, ráadásul a gyógyulást tovább tudja adni annak aki olvassa a lelkes sorait. :)

2020-08-10 12:53:03
Nem írok ezen az oldalon, de most kedvet kaptam és elsősorban a reakció miatt...a beszámoló nem annyira lenyűgöző, mint maga az érzés ami átjött, de mivel átjött végül is mégis csak egy jó beszámoló. A reakció meg több mint meglepő, színes és vidám.. Nem különösebben érdekel, hogy mit csinált előtte, hiszen a miérteket sem tudom, így pedig ez önmagában semmit nem ér. De láthatólag odateszi magát,és ezért biztosan elmegyek. nos ezt veheti kiskegyed fenyegetésnek is..:) És tényleg tudhat valamit, ha ilyen "szűk" szolgáltatási listával ennél a vendégnél ekkorát durrantott...

2020-08-08 06:30:17
Nem vagyunk egyformák, még szerencse. Azon a bizonyos skálán nálam 8-as a max. egy ilyen masszázsnál. Örülök hogy van ilyen MT aki egészen a legmagasabb beorolást is el tudja érni ezeknél a kedves lányoknál. Gratulálok mindkettőtöknek!

FunkciókKIKI lingam legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 9db
(2020-01-28) : Megkérdezte erősen vagy gyengén szeretném? Az erős opciót választottam. Jó erős kezei vannak, és ügyesen is maszíroz szerencsére.Átgyúrta a testem. Keze közben el elkalandozott. A golyókat és a fenék környékét is simogatta.

(2019-04-21) : Megkérdezte az erősséget és asszerint járt el. Vállamat megkínozta, rá is fért, most is érzem, hogy jó esett.Combomnak, hátamnak is nagyon jól esett. Upgrade-elték az olajválasztékot is, kellemes volt nagyon.

(2019-02-13) : Kellemes masszázs, középerőset kértem, de aztán egy kis enyhítést kértem, vállam eléggé be volt állva. Azt nem tudom megmondani, hogy profi-e vagy sem, de nekem nagyon jó esett, most másnap is érzem , hogy jó volt. Egy idő után valahogy terpeszbe került a 2 lábam és a fenekem is egy fantasztikus masszást kapott. Itt még nagyon távoli elkalandozással...

nagyon jó: 6db
(2020-10-03) : Nagyon jó humora lehet Kikinek. A fojtogatós szex is szóba került, de csak úgy immel-ámmal próbálgattuk. Masszázs rész neki megfelelő súlyt kapott, keveset. Görcseimet hamar megtalálta és adott nekik rendesen. Erős keze lehet. Közben többször visszatért a családi ékszerekhez, amiket hátrahúzva igazított be a további kezelésekhez.

(2019-07-12) : a fenekemtől a hátamig alaposan végiggyürt - sajnos volt mit, ezért fel-fel szisszentem. Minden esetre jól esett, tudtam, hogy szükségem van rá. Aztán átment a fejem fölé, és onnan folytatta a hátam megdolgozását. Majd vissza a combjaim közé, de itt már a lényegre tértünk...

(2019-04-01) : A hátamon a csomókat megtalálta, és ügyesen kimasszírozta. Az érintései is nagyon jól estek. Közben közös érdeklődési körök mentén elbeszélgettünk (Kiki adatlapja eredendően megfogott, gondoltam, hogy lesz kapcsolat).

: 7db
(2020-02-09) : A fenekem átgyúrásánál ő is feljött az ágyra, hogy kellő súlyt adjon a kezének. Hamar megtalálja a lábam között a legérzékenyebb részt, és egy határozott mozdulattal hátra is húzza a zacsival együtt, ami nagyon izgató volt. Sok-sok simító, mozdulat között, mindig oda-oda téved a keze,

(2019-04-24) : Hason fekve indult a masszázs.Semmi felesleges mozdulat, hamar átmasszírozott tetőtől talpig.Szerintem nem lehetett több tíz percnél.Finomabb masszázst kértem, elvégre nem gyúrni mentem...

(2019-04-17) : Kiki nagyon tud masszírozni, ami az esetemben azt jelentette, hogy tényleg próbált kiszedni a hátamból, vádlimból minden csomót, ennek eredményeként nem tudtam figyelni Kiki bájaira.