2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
Amy szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-06 22:35:06

tk23
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-07

Egyeztetés
Telefonon többször kerestem mire elértem és az napra nem is volt már nekem megfelelő időpontja ,így egy másik napon újra kerestem de nem értem el. Majd rá írtam itt üzenetben ,hogy van e még majd miután igent válaszolt végre sikerült telefonon egyeztetni.
Megközelítés
Igazából egyszerű bár én először rossz kerületbe mentem mivel figyelmetlen voltam és mindkét kerületben van ilyen utca,és én pont a rosszba keveredtem.Miután ez kiderült újra egy kis autózás immár a jó kerületbe.Érkezésemkor már a kapuban várt.
Helyszín
Nagyobbacska családi ház bérelhető szobákkal,sajnos közös fürdővel.A baszobában egy franciaágy és némi egyéb bútor
Amy külseje
Mint a képeke is látszik vékony de jó alakú lány ,tenyérbe illő mellek ,vékony derék és a lábai között pillangós punci.

Action
Egy órára érkeztem és fürdés után egyből bele is csaptunk mivel sok mindent kiakartam próbálni vele.Kis csók majd lehámoztam róla a fogadó ruháját ami alatt nem volt semmi,így hamar a puncival kezdtem foglalkozni kicsit meg csapkodtam majd nyaltam és újaztam mely nem volt ellenére mert nedvesedett rendesen így lehetett több újjal is játszani benne. Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba így popsiját magasra pucsitva hátulról nyaltam. Újabb fordulás után következett a fejlógatós póz ahol újra jól megdugtam a torkát sokszor mélyen lent tartva neki.Végül elém állva kértem ,hogy szopjon melynek a végén az arcára vertem egy hatalmas adagot melyet jól szét is kentem a faszommal rajta. Segítettem le tisztogatni kis beszéd majd a punciját a számba nyomva szopni kezdet vadul ahogy szereti majd gumit húztunk és szemből kerültem puncin belülre itt végig próbáltuk hány helyre tudja tenni a lábait majd kis sikósitás után szemből irány a popó amit kezdeti finomkodás után lehetett dugni rendesen mert az se volt ellenére majd fordultunk kutya pózba ahol már ő is tolta rá magát rendesen ,kicsit még vissza kéredzkedtem punciba így gumi csere majd újra szemből lábaival a nyakamban.Végezetül cölöpverő pózban dugtam meg először a punciját majd a popsiját mindkét irányból melynek a végén ismét az arcára élveztem.
Elszámolás
Az adatlapján láthatóak az extrái ,van ami csomagban van és van külön a szájba élvezés amit én nem vettem igénybe. Utólag rendeztük a telefonban elhangzottak szerint.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bele való jó kis perverz csaj aki nem finnyáskodik ha kicsit vagy nagyon használod őt. Mindenben partner tud lenni amit vállal és teljesíti is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-08-10 23:25:54
Erre mondják szép munka, mind az akció, mind az iromány. Egyszerű, de visszaadja az élményt.

2020-08-08 06:54:00
Az Action rész igencsak vizuálisra sikeredett, nagy élvezettel olvastam !

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-07 11:52:41
Istennőn nem csodálkozom elvarázsoltak, jogos, de azért a bevezető panelekben is lehetne részletgazdagágot megvillantanod.

2020-08-07 09:24:03
Amy külsejét illetően kissé szűkszavú voltál, ahogy a helyszín leírásával kapcsolatban is. Az akció elég részletes, az oké. De az egész beszi tele van borzalmas helyesírási hibákkal, amit még tetéz a nehézkes fogalmazásod, néhol kifejezetten kínszenvedés volt értelmezni a mondataidat, s csak többszöri nekifutásra ment. Lehet bennem van a hiba, és én nem tudok olvasni rendesen.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 24db
(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

(2019-03-31) : Mindent kihozott a szopásból, amit csak lehet. Csinálta lassan, gyorsan, nyalta, szívta, a golyókkal játszott és persze én meg a fejénél vagy a hajánál fogva adtam a tempót. Nem volt semmi ellenállás a torkában, amikor teljesen rászorítottam a fejét a farkamra.

(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

nagyon jó: 28db
(2020-10-26) : Ezután egyszer-kétszer kivettem hogy pihenhessen de aztán nem bírtam és miközben tövig nyomtam a rudam a torkára beleélveztem a szájába / torkára. Remegő lábakkal feküdtem el ezután az ágyon. Amy azonban jó fej volt nagyon, jól eldumáltunk, majd kis idő múlva megpróbálkozott a második körrel. Fantasztikusan szépen játszott a farkammal, hol bekapta, hol csak végig nyalta, máskor pedig a golyókkal játszott.

(2020-09-17) : kicsit nagyobb mérettel rendelkezem, de az úgy bukott át a garaton, mintha soha máshol nem lett volna. A torokszorítás meghozta a kedvem, megfogtam a fejlét és alulról alaposan adtam az ütemet. Amikor megjött az a semmi máshoz nem hasonlítható szörcsögős hang, akkor természetesen visszaengedtem magam a szájüregbe, de kisvártatva megint a torkára húzott,

(2020-07-26) : A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből.

: 43db
(2020-10-23) : És akkor fel feküdt, elkezdtem a kő kemény gaggingont, életem egyik legdurvább mélytorkos bakancslistás szopatása volt. Kb ghettogaggers vagy max hardcore stílusban tövig toltam a torkára sokáig lent tartva közben fogtam a nyakát néha tövig mozogtam csak benne, és amikor már öklendezett és ki kellett vegyem, hogy kapjon kis levegőt köpte a rengeteg nyálat amit az arcán szét kentem.

(2020-08-02) : Egy rövid ideig ágyon térdelve hagytam nekik az ismerkedést, de ez nekem nem volt túl kényelmes, úgyhogy az ágy mellé álltam, Amyt közelebb húztam és így már mindketten teljes kényelemben élvezhettük fantasztikus franciáját. Erről makktársak beszámolóiban már sokat olvastam, mennyire élvezetes,

(2020-07-20) : letérdepeltetem hátra hajtottam a fejét és úgy cumiztattam, hogy felálltam, Elém térdeltetem a szájával kényeztetett és közben mindenhol játszott magával ahol csak mondtam neki. Itt te vagy a főnök a rendező és a szereplő is csak a fantáziád szabhat határt mindenek.