Dominika szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-06 17:50:27

BudaGyöngye
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Korábban már érdeklődtem, tudtam a lehetőségeket, szóval aznap konkrét céllal kerestem, egy órával későbbre sikerült is találni időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
11. kerületi, modern építésű épületkomplexum. Könnyű megközelíteni, villamos vonalátol nem messze a bejárat. Pontos címet kaptam, a bejutáshoz szükséges instrukciókat a helyszínen kaptam meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új, világos, nagy lakás, előszobával, amerikai konyhával.
A szobában nagyméretű franciaágy, szemben vele tükrös szekrény, oldalt kis éjjeliszekrénnyel. Az óra alatt Domi telefonja itt hevert végig, rajta az idő futott tájékoztatásul. Emellett egy ventillátor gondoskodott a megfelelő légkörről.
A ruhák szobainasra kerülnek. Pont a szobával szemben van a fürdő, kád, zuhanyfüggöny, tusfürdők, szájöblítő, kispohár. Minden, ami szükséges lehet.
Dominika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dominika csodálatos!
Kicsit bővebben! Jóra számítottam, de még ezeket a várakozásokat is magasan felülmúlta!
Mosolygós, gyönyörű, kék szemű szőkeség, bájos arccal, tökéletes, formás alakkal. Ha akarnék sem tudnék semmibe a legcsekélyebb mértékig sem belekötni.
A képeknek tökéletesen megfelel, a cicikről úgyan kevés fotó van, de gyönyörű. feszes, formás.
Hangja kellemes, csacsogós, nagyon baarátságos, mosolygós lány. A fotón látható szetben fogadott, és nagy örömömre a harisnya végig fent is maradt!
Jó kedélye végig fent maradt, semmi unottság, fáradtság, rossz kedv nem érződött.
Csodálatos vendéglátó!

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Miután összeszedtem államat, puszikkal köszöntött, majd a szobába vezetett kedvesem. Én mögött hátulról is szemügyre vettem, hogy vonul, és szerencsésnek éreztem magam.
A fürdéssel villámgyorsan végeztem hogy újra visszatérjek Dominikához. Letettem a törülközőt a szobainasra, Domira néztem aki a zsoba másik felében állt, és azt kérdezte, odajövök-e? Egy ilyen kedves kérésnek nem lehetett ellenállni, átöleltem, és csókokkal köszöntöttük egymást. Ajkai puhák, édesek, mint a méz, csókja odaadó, de a nyelvelést nélkülözi.
Leült az ágy szélére, és minden teketória nélkül elkezdtett kényeztetni. Néha felnézett rám, megkérdezte, finom-e, szerintem én csak hápogtam. Jó mélyen bevette, szívta, nyalogatta. Majdnem el is vesztettem egyensúlyomat, ezért kértem, forduljunk 69-be, onnan biztos nem esek le.
Mostm ár kölcsönösen kényesztettük egymást, símogattam, nyalogattam, ő nemkülönben engem. MAjd gumit húztunk, javaslatára kutyussal kezdtünk. Hátrateszi kezét, én megfogom, mindkettőt, és úgy tolom
Azt át kell élni, miközben tolod, hogy visszanéz, és kéjes tekintettel megkérdi, tetszik-e a látvány? Odaadó, tolja magát Rád, szinte tolat, és kéjesen nyögdécsel. Nem is emlékszem mindenre tisztán, így ért a vég az első körben.
Pihenésképp kölcsönösem megmasszíroztuk egymást, illetve kaptam egy pohár vizet is.
Majd kérdezte, hogyan tovább. :)
Mikö ben hanyatt feküdtem, szájjal kezdett izgatni, itt már pornós elemek is előkerültek, játszadozott a farkammal, rácuppant, bevette mélyen, majd kiengedte, és ezt folytatta.
Óvszert húzva lovacskázás, majd misszi. Közben csókok, kéjes nyőgések, tökéletes illúziója egy pompás szeretkezésnek. Én jól érzem magam, és közben hiszem, hogy ő is! Missziben csodás látvány, ahogy tökéletes mellei mozognak lökéseim ütemére.
Ennek ellenére visszatérünk kedvencéhez (én is imádom), hátulról akarom megvárni a véget. Bár nem várakozásnak nevezném, kevéssle később már megfogom karjait, és már nem is kutyában vagyunk, ő a térdein áll, én fogom, tartom őt, és így pumpálok, ő nyögdécsel, és kéjesen pislant hátra. Fantasztikusat élvezek, és dőlök el.
EGyütt pihegünk, majd vízzel kínál.
Még letusolok, kikisér, csókkal búcsúzik.
Ez remek volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alap egy barna virággal a kerek összeg alatt, extra a szájba élvezés lenne, de erre nem került sor. Tökéletes árképzés, remek ár/érték arány

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tökéletesen kielégülten távoztam, semmi hiányérzet, rossz érzés nem maradt bennem (hacsak azért nem, hogy miért nem mentem eddig)
Dominika tökéletes szeretőként igyekszik neked a legnagyobb örömet, kielégülést okozni.
Én teljesen elégedett vagyok, és hiszem, hogy még látjuk egymást.
Bátran merem ajánlani másnak is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-09 13:47:34
Kspisti11, én már tőled várok egy beszit Dominikáról, korban az eseted.

2020-08-09 11:50:58
Ejha, ez aztán egy igazán jó beszámoló lett.
Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-08-08 10:35:38
Tetszett a beszid. Pazarul megírtad , átadtad az élmény! Főleg ahogy belül ezt megélted! A rajongás átjött! Gratulálok az élményhez!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-08 08:12:47
Igazad van B.Gy. Aki arra az egy órára el tudja hitetni a vendéggel, hogy ez nem szolgáltatás, hanem spontán kialakult szenvedély járéka a kölcsönösség jegyében, az már bőven.elég az eufóriához.

2020-08-08 07:16:46
Mert bármennyire is jók vagyunk esetleg mi, vagy a partnerünk, ez mégsem ugyanaz, mint mikor valaki tényleg az igazi társát szereti, aki viszontszeret. De ami ebben a helyzetből kihozható, azt Dominika ki is hozta.

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2020-09-28) : nagyon izgató részeket pillantottam meg; formás cicit és egy hívogató puncit. A lábaim közé feküdt és megkezdte a francia nyelvleckét. Nagyon jólesett, bár tartottam tőle, nehogy hamar vége legyen, dehát egy órára mentem úgyhogy ezzel valójában nem lett volna probléma. Kicsit azért cseréltünk is közben, szeretem én is kényeztetni a partneremet, miközben végigsimítom a combjait. Lazított hát ő is egy kicsit, majd ismét visszatért az aktív szerephez és vége is lett.

(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

(2020-08-23) : Ágaskodó testrészemet lágyan ajkai közé vette, s tempósan kezdte a nyelvleckét, kis kézi rásegítéssel. Én egyből dicsértem kedvességét, s simogattam hálásan a fejét. Változatos tempóval és mélységgel tette magáévá a már kemény szerszámot. Kérésemre a besegítést mellőzte, de keze nem tétlenkedett, a segédeket birizgálta. Szuperül éreztem magam, ezt sokáig bírtam volna.

nagyon jó: 5db
(2020-05-15) : Elsőnek meglovagolt többféle variációban, volt hogy ráhajolt a mellkasomra átkaroltam és magamra húztam, volt guggolós verzió és volt az alap. Aztán fordulás misszionárius pózba most én hajoltam rá, apró csókok és nyak nyalakodás közben kézfejeink összekulcsolva. Mondta hogy előveszi a gyilkos doggy pózát eszméletlen pucsítással párosítva. Ez is élvezetes volt de ez sem volt elég hogy, meggyilkoljon :D Javasoltam hogy próbáljuk ki a masszázságyat.

(2020-04-23) : A farkam meg a szájában, néha kezében. Újra gumi és pucsítós dugás, ő ágyon én meg állok, megy egy darabig majd szájbaélvezős tervem előjön, benne van, gumi le és szőnyegen térdel én állok, igazi pornós jelenetet vág le a farkammal,

(2020-04-21) : Ajtónál megfogta a farkamat, odahúzott az ágy közelébe, leült és bekapta. Szépen elkezdett rajta furulyázni, csak kicsit kapta be, majd alulról felfele végignyalta, zacsit se hagyta ki, bőnyálasan is csinálta, de szolid módon.

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,