6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Anetta szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Anetta-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-06 12:03:21

Macika-
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Anetta reagálása

Szia!
Örülök hogy megismerhettelek és hogy ilyen hatással vagy az érzékeimre ;)! Jó hogy ennyire egymásra tudtunk hangolódni. Remélem hosszú távú lesz a "kapcsolatunk", mert nagyon jól érzeztem magam Veled és a szex is szuper jó volt közünk :)
Köszönöm szépen az írásod!
Szép napot, puszi!
A.

Anetta beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Anetta már nagyon rég a kedvencek közt van, és először jó pár hónapja beszéltünk telefonon. Kíváncsi voltam az oly sokak által megénekelt beszámolókban, hogy valóban olyan különlegesen laza-e ez a Lány, és kiderült, hogy nagyon is az. Nem sokat kertel kommunikáció közben, kérdezte ki vagyok, és, hogy mit akarok Tőle, természetesen próbáltam felvenni stílusát, és úgy éreztem sikerült is. Majd úgy alakult, hogy beérett az idő egy randira, kerestem, megbeszéltünk minden részletes dolgot, és indultam is a belvárosba. Egyébként valóban elérhető a kiírt időkben, az oldalon is aktív, aki akarja el tudja érni.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mint említettem belváros, úgymond bulinegyedben található talán az egyetlen egy betűs utca Fővárosunkban....de lehet, hogy tévedek.....amit navigációba be kell pötyögni. Körúton villamos mozog, 4-6-os, melyről az Oktogonnál, ha leszállsz egy tíz percet sétálnod kell a megadott címre. Én kocsival mozogtam, parkolás nem egyszerű, de nem is megoldhatatlan. Elég húzós az automaták megtöltése érmékkel, hiszen az egyik legdrágább közegben parkol a vándor, de ez akkor mikor tudatában vagy hová készülsz senkit nem szokott érdekelni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi bérház emeleti lakása. Lift repít a magasba, ami körbe van üvegezve, tehát pont kiver a víz meleg esetén mikorra felérsz. Maga a lakás nagyon pedáns, teljesen felújított, belépsz kis előtérbe, majd balra a játszószoba, melyből egy elég tágas fürdő nyílik. Nagy kényelmes ágy, polcrendszeres bútorzat melyre tudsz pakolni, szobainas a ruciknak. Fürdő szintén rendben, minden megtalálható, itt sem volt semmi hiányérzetem.
Anetta külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Anetta tökéletesen megfelel a róla készült képeknek a valóságban is. Szép szempár, gazella alkat, tetkók is ugyan ott vannak, haja ápolt illatos, mosolygós szájacska, pazar hetyke cicik, isteni punci, ápoltság felsőfokon! Ami viszont nem látszik az az egyénisége. Van egy talán az ..ironikus.. szó a legjobb hasonlat melyet fellelsz a kommunikációja során. Nevetve kérdezi amire kíváncsi, tény ként közli, ha valami nem frankó részére, de ezek ellenére valóban egy nagyon jó fej csaj mint ahogy azt írja is a bemutatkozásában. Amennyiben megtalálod a vele való kommunikációt, akkor nagyon jó dolgok részese lehetsz az ott eltöltött időnek. Én a telefonos beszélgetésünk során úgy éreztem, hogy el tudom kapni azt a bizonyos fonalat, és nem éreztem, hogy tartanom kellene a randitól.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Többszöri telefonbeszélgetés a randi délutánján, hisz először úgy volt, hogy felveszem menet közben, de aztán mivel a BKK t részesítette előnyben ez elmaradt, és a megadott helyszínen találkoztunk. Belépve mosolygott, és egy mintás testhez simulós, miniszoknyás kis ruci volt rajta, több volt mint szexi. Puszi, finom ölelés, dicsértem, hogy milyen jól néz ki, köszönte, és irány a fürdő. Meleg volt, kaptam hideg üdítőt, bekísért, elmondott mindent, és magamra hagyott. Letudva a tisztálkodási köröket, Kilépve egyből az ágy mellé toppansz, és Anetta már meztelenül várt az ágy közepén. Tetszett a látvány, törcsit eldobtam, és melléfeküdve kezdtem simogatni csodás testét. Egy kis dumcsi után elkezdtem csókolni nyakát, finoman elcsattant egy-két nyelves csók is, majd haladtam teste felfedezésére. Nem volt ellenére simogatásom, ciciket kényeztettem, bimbiket kicsalva haladtam csuporkához, hasát csókoltam, majd leérve hajlatokat kezdtem nyalogatni ami igen gyors visszajelzéssel járt Anetta részéről. Sóhajtozott, majd belenyalva punciba kezdtem felfedezni kincsét. Nyalogattam lágyan, kicsit tempósabban, vendéglátóm élvezte ténykedésem, emelgette, tekergette csípőjét, inspirálva ezzel egy még hevesebb nyelvjátékra, majd Anetta remegve elrepült. Érzékeny lett, finoman levezettem remegését, megköszönte munkálkodásom. Örültem örömének, melléfeküdve pihegtünk, simogatva vonalait már megkeményedve, már-mát szétrobbanó farokkal kértem, hogy forduljon hasra.

Elhasalt előttem, csak néztem formás popsit, kidomborodó punciját, és felpattintva gumit, már ott ólálkodtam puncinál, Anetta szétrakta lábait, kicsit megemelte popsiját, és én már be is csusszantam a még mindég nedves punciba. Érzés ahogy megszorította farkam belülről megremegtető, de már toltam is tövig cerkám, amit vendéglátóm hangjával nyugtázott, neki is tetszik amit művelek. Én formás teste felett támaszkodok, nézem ahogy ki-be járok csodás kelyhében, Anetta pedig olyan csípőmozgást produkált le-fel, körkörösen, hangosan nyögdécselve, lepedőt gyűrve, hogy egy véghajrában Ő kis sikolyokkal, én hörögve egyszerre élveztünk el. Isteni volt ez az első etap, kis romeltakarítás, majd egymás mellett pihentünk, dumcsiztunk.

Kezdtem éledezni, ezt Anetta is érzékelte, majd kis simik után lecsúszott farkamhoz, és azt ajkai közé vette. Nagyon jól franciázik, környéket nem kihagyva kényeztetett, én jobb kézzel simogattam karcsú testét, puncit nem kihagyva. Mikor már keményre varázsolt szájacskájával, most Ő pattintott rám gumit. Fölé hajolva csókolgattam, majd párnát tettem popsija alá, és fogva csípőjét én térdelve szemből csúsztattam cerkám punciba. Ismét kéjes érzés, majd Anetta megemelte csípőjét, én tartottam derekánál fogva, és így mozogtunk egymás örömére, itt már csattogva. Húztam azt a karcsú testét magamra, Ő sem tétlenkedett, rámozgott farkamra, tolta magába cerkámat, de a kölykök nem mocorogtak, ezért cserét javasoltam.
Anetta megfordult, összezárt lábakkal kutyusba helyezkedett, mellkasát, fejét ágyra tette, én pedig hátulról támadtam. Látványa őrjítő volt, ismét becsempésztem cerkát, és hamarosan csattogva keféltünk. Itt már nem volt kétséges a végzetem, hisz a zárt lábak, és puncija forrósága elég hatással volt rám, persze a vizuális élménnyel együtt! Nem kellett sok idő, hamarosan elért a vég, kölykök mélyről jöttek, gumi fogságába végezték. Vendéglátóm hagyott lenyugodni, lehasalt, én pihegtem, majd szétválva ismét kis takarítás. Időm kezdett lejárni, vagy talán pont lejárt, de semmi sürgetés, elmentem gyors pancsira, Anetta közben rendezte a környezetet, dumcsiztunk míg öltöztem, ittunk mindketten, majd ölelés, nyakba csókok, és lépnem kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szinte szó sem esett róla. Az adatlapján minden olvasható, a csokor méret teljesen korrekt az egy órára, részemről maximálisan megérte. A végén tettem polcra, meg sem nézte, kicsit megtoldtam ajándék hiányában. Extrákról nem tudok, részemről ez így volt tökéletes!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét úgy érzem, hogy nagyon jól választottam! Anetta egy különleges Lány, a pompás külsejével, és minden más szépségével együtt! Van egy olyan habitusa, kommunikációja, ami nem mindenki számára megfelelő, viszont amennyiben megvan az a bizonyos kis szikra, akkor ez a Csaj nagyon is szerethető, kedvelhető mint ember, mint pedig partner! Valóban szereti a szexet, de viszont Ő is egy olyan Nő aki érzéki, buja, és még ha keménynek is látszik, vágyik a finom érintésekre, figyelemre. Én nagyon jól éreztem magam Anettával, és biztos vagyok benne, ahogy csak tehetem, keresni fogom Őt, egy újabb időpontért. Ajánlom minden Úriembernek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Anetta szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókAnetta legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2020-08-24) : Kérdőn nézett rám, majd elmosolyodott. Édes a mosolya. Végül behelyezkedett, hogy a bőröst megszájalja. Kérdése már meg sem lepett, hogy hány percet kell szopnia? Mondtam hogy 3. Valahogy nem rémlett az első partin, de most nagyon jól csinálta. Nem fogazott, határozottan cuppant rá, nem kezezett és elég mélyen lenyelt. Ahogy ajka csúszkált az egyszeműn minden centiméterét éreztem,

(2020-05-11) : Anetta nem ilyen,Ő bizony totál barátnő feelingesen csinálja,nagyon nagyon finoman ér hozzá,csakis szájjal. 5perc francia után kérdezi,mikor dugunk? Mondom ilyen nincs hogy állandóan dugni akarsz.

(2019-11-21) : Szeretem ahogy csinálja, semmi különös, nem mélytorkos, nem pornós köpködős, csak olyan odafigyelős. Kölcsönöst most nem akart, így mielőtt kicsinált volna gumit húztunk és egy hatalmasat keféltünk. Szinte minden pózt kipróbáltunk, ő nagyokat élvezett. Természetesen közben is kaptam egy-egy frappáns beszólást. Mikor kicsit kifulladtunk újra a szájába kerültem, amúgy is az volt a tervem, hogy a szájában szeretném befejezni

nagyon jó: 17db
(2020-08-07) : . Megint felhörgött és elképesztő vonaglásba kezdett. Combból kiemelte ölét, csípőjét tolta rám, vagy épp húzta le rólam, ficánkolt, jobbra, balra kifordult. Majd mindkét lábával szorosan körbefogta derekam, hogy utána szétdobja magát. Nyögött, csavarodott, vonaglott alattam. Szerintem Kolumbusz Kristóf is tengeri beteg lett volna attól, ami ott az ágyban zajlott. Folyamatosan azt figyeltem, ahogy dobálja magát ne csusszanjak ki belőle. Szerintem egy bikát könnyebb megülni, mint Anettát megdugni.

(2020-07-13) : 1-2 nyalintás és lágy simogatások után a szájába vette a szerszámom, ettől már az agyamban is erős lüktetést éreztem, nem is beszélve az altáji részről. Fokozta még az élvezetem mert közölte, hogy segítenem kell, össze kell markolnom a haját a tarkójánál és tartanom kell

(2020-06-30) : Kis pihenő után francia tudását élvezhettem, melyet kezezés nélkül, lágyan kezdve, majd egyre mélyebben eltüntetve lelkesen fokozta élvezeteimet, majd gumihúzás után missziben töltöttük kedvünket,

: 24db
(2020-02-19) : tt jegyezném meg, hogy fogszabályzója van, de ez sem a csóknál sem a franciánál nem volt zavaró. Először én kezdtem el Őt nyalni, amire jól reagált, majd cseréltünk és Ő szopott engem. Gumihúzás következett és elsőként én voltam felül misszionáriusban, majd mikor pozíciót akartam váltani, akkor szólt, hogy nem tud felül lenni, mert nagyon megfájdul tőle a lába. Így maradtam továbbra is én felül, megpróbálva variálni a pózokat, amiket Ő is élvezett.

(2017-03-02) : Elkezdte cirógatni a hasam a férfiasságom körül és szépen óvatosan forró ajkai közé vette. Nagyon jól csinálta még mindig elöttem van a képe. Mivel már majdnem elsültem így megkértem hogy jöhetne-e az aktus része

(2016-02-26) : Mellé feküdtem kicsit simogattuk egymást, majd viccesen "kezet fogott" az ezredessel és bemutatkozott neki, azt hittem nem jól látok, de Ő ilyen, majd hihetetlen finom kéz nélküli franciát kaptam tőle,

lehetne jobb: 1db
(2020-07-31) : sikerült a popsiját, melleit kicsit megsimogatni, de elég sokat fészkelődött, ez az első időszakban nem zavart, azt hittem, majd ráfordul ő is a témára, de nem így lett. Teljesen inaktív volt jópár percig, sem egy érintés, sem simogatás, sem bármiféle kezdeményezés részéről nem történt, a törölközőt sem szedte le rólam

egyeztetési probléma: 5db
(2017-04-19) : Eljött a hetek óta várt vasárnap éjszaka... izgatottan várom őt... 23 óra és sehol sincs... várok még pár percet, hiszen messziről érkezik, biztosan csak csúszik egy kicsit. Vánszorogn...

(2016-12-18) : Pontosan érkeztem, így a megbeszélt időpontban a bejárat környékéről hívtam, de egyet kicsenget, majd foglaltat jelzett. Gondoltam még nincsen készen, és kinyomott, ezért írtam egy SMS-t, hogy megérkeztem,

(2015-05-18) : reggel 9 kor küldtem egy sms-t azért hogy a 10 órai találkozó áll még részemről. oda értem 9:55 10:00 10:05 10:15 kor hívtam sajna nem vette fel a telefont. Többet nem tudok elmondani. Ped...