38
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Méri szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Méri-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-06 10:51:01

vénkecske52
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Méri reagálása

Drága Vénkecském!

Köszönöm szépen a látogatásod, és hogy fáradoztál a beszámoló írással is! Örömmel tölt el, újra látni -és érezni, hiányoztál na!!! Remélem még sokszor élvezhetjük majd egymás társaságát, és mint már tudod , nem tűnök el megint mint egy kis boszorkány a seprűjén -:)))
Csókol és ölel a Te M-ed

Méri beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-06

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Érdekes történet. Mérit régóta ismerem, de az élet kacskaringós, ám szerencsére itt és most ismét láttam hirdetését ! Most más néven igaz ,de az általam már jól ismert
"formájában". Sőt, még csinosabb, izmosabb, kemény húsú menyecske.... Először egy másik oldalon figyeltem fel rá, majd itt is megtaláltam, ettől kezdve minden simán ment, ráírtam, ő visszaírt, majd egy telefon, Vtr és már csak várnunk kellett a nagy találkozást!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belváros szívében ,parkolás fizetős de mindig van hely, trolit is láttam a közelben, a Teréz krt. közelében.Frissen épült apartmanház,a GPS könnyen megtalálja. VTR-es egyeztetéssel a pontos címet is megkaptam.A megbeszélt időben a telefonban elhangzott a Mérihez vezető utolsó " kód "is és a lifttel röpültem felfelé !
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy minden részében új lakás, hangulatos világos színű berendezéssel,megfelelő világítással. Mindenütt ragyogó tisztaság ,ami lakója pedantériáját dicséri.A fürdőkabin tágas,minden jóval felszerelt,száraz kilépő,az elmaradhatatlan szájöblítő kis eldobható pohárkákkal, nagy és frissen mosott törölköző. A helyszín egy nagy szoba benne egy hatalmas frissen leterített franciaággyal, és a továbbiakban a miénk volt a tér és az idő ! Csak ketten voltunk.
Méri külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Az első pillanat mindig izgalmas. Utolsó találkozásunk óta eltelt sok-sok hónap pedig még érdekesebbé tette. Egy kicsi , nagyon csinos fülig érő mosollyal váró Nő állt előttem . Ragyogott ! Jóleső, bizsergető érzés,ami végig kísért az egy óra alatt. Valami egybe fekete,takar is meg nem is-ben fogadott, csodás popsija rögtön elvette az eszem. Megöleltük egymást erős,izmos,kemény húsú Nő,aki mérhetetlen energiával bír ! *Ráismertem*,első kalandozásaim legkedvesebb Hölgye állt előttem.
Most akkor következne a testi leírása ? Ezt mindig személyesnek tekintem,de most próbálok semlegesen írni róla.
Alacsony ám arányos,a legjobb kondícióban levő,félhosszú fekete haj, barna szem, kerek arc,selymes bőr, csodásan álló valódi keblek, kemény markolni való popsi, kívánatos és érző punci várt rám.A képek csak sejtetik e remek Nő valódi képességeit. Ő egy vitaminbomba....

Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Tudtam mi vár rám,mikor vele vagyok.Ám most olyan elementáris vehemenciával vett le a lábamról amiben benne a volt az elmúlt randik hiánya is ! Mondanom sem kell amikor olyan a kezdés,hogy mikor a fürdőből visszatértem,Méri már szendén mosolyogva ült az ágy szélén,mint egy kis szűz lány aki várja szerelmét....Mohó csókolózásba kezdtünk,mint mikor nincs holnap ! Minden elmaradást minden vágyat próbáltunk kicsit bepótolni. Leginkább rá bíztam magam, és hagytam hogy kényeztessen. Testem minden porcikáját üdvözölte,cuppogva haladt lefelé,keblei ,kezei,szája,majd később a kedvemért kibontott haja is mindenütt simogatott. Nem tudtam betelni vele,főleg mikor addig forgolódott,hogy megtalálja azt a szöget,mikor neki is jó ,és én is elérhetem,simogathatom,izgathatom popsiját,punciját..Ebből aztán egy fenomenális 69 lett,szinte ő húzott magára,mikor nem érte el a falloszom ami már majd szétrobbant az izgalomtól ! Megkapta. Azok a hangok az alsó térfélről, szájában voltam végig,minden remegése áttevődött a kényeztetett szerszámra is, simán egy élvezett orgiában volt részem ! Közben megtaláltam kívánatos zárt punciját,amely ezek után nem "úszta" meg. Kétszeres visszajelzés jött felőle,csúcsra jutott. Ekkor már Kedvesem sem bírta tovább kifordult alólam,és beöltöztetett valami fénylő(?) gumival ! Nem kérdezte ,tudta,akarta a pacit. Volt ott a lassútól a vágtáig minden,helyezkedett ,fészkelődött,majd hanyatt vágta magát,én továbbra is benne...
Hirtelen felkínálta a punciját kutyusban (is) ! Jaj de csattogtunk,azok a popsi félgömbök,keskeny dereka,háta,mind ingerlő látvány volt ráadásul...Majd misziben folytattuk,pótolandó minden elmaradt randi hiányát.Lábaival szorosan átkarolva húz magába,hátamat finoman karmolássza,felejthetetlen érzés. Mint a fuldokló,én is ő is "másállapotba" kerültünk ,csak egyre koncentráltunk, élvezni a másikkal és élvezni a másikat ! Nem rejti véka alá,szereti amit csinál(juj de suta szó !),élvezi a teste kínálta adottságait, él is vele. Merem állítani ez az a plusz ami miatt hiányoltam Őt.
Élveztem de nem élveztem el. Ritka dolog,de olyan fergeteges óra volt mögöttük,aminek minden perce egy élvezet volt ,így hiányérzet nem maradt bennem.Bár kedvesem próbálta menteni a menthetőt, praktikái kudarcot vallottak. Mindez semmit nem von le a találka lényegéből, hiszen ha csak megölelhettem volna már megérte !
Minden jó véget ér egyszer, bár nem sietettet, az idő telik. Letelt az óra. Egy kis simogatás beszélgetés a múltról belefért,majd gyors tusolás,és irány a kinti világ. Ennyi öröm adatott meg nekem , hogy hosszú kihagyás után megírhatom róla ezt a randit ami pótolhatja kicsit a többi elmaradottat..
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ismert a tiszteletdíj,ez a helyszínen szóba sem került. A kölyök pezsgőé volt a főszerep inkább,mellyel nagyot durrantottunk találkozásunk örömére !

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nehéz elfogulatlanul erről írni. Méri mint egy régi ismerősöm tűzbe tud hozni,vele minden testi érzés oly mértékben szexuális tud lenni,hogy talán egy jégcsap is elolvadna mellette ! Egy energiabomba. Ugyanakkor érző lélek,nagy szívű,és jó haver is...
Megragadom az alkalmat Drága Méri, maradj sokáig köztünk veled nem csak kielégülni,de feltöltődni is jó. Köszönet a tegnapi alkalomért.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Méri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMéri legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-08-28) : Visszatért barátomhoz ismét többször cuppogós élvezettel teli mélytorkos franciával ajándékozott meg. Mondtam neki , hogy most én szeretnék élvezkedni testén, ami nem volt ellenére. Újabb istennőhöz méltó csókolózással folytattuk én is végig csókoltam finom testét ikreit is bele vonva a végállomás a punci volt. Ott egy hosszabb időt töltöttem el, aminek meg is lett a gyümölcse nagyot élvezett

(2019-03-06) : Látszott rajta hogy nagyon kedvére van ez a játék, napokig tudná folyamatosan csinálni, de mivel én már veszettül felizgultam, megfogtam a fejét és ráhúztam a farkamra azt a száját aminek a szegletében csintalan mosoly kóricált. Szabadjára engedtem kicsit ezután,

felejthetetlen: 14db
(2020-10-15) : Finoman inditott, de hamar usztam mindenhol a nyalban. Vedelemert nyultunk es folem ult. Volt, hogy tekerte a csipojet es volt, hogy csak csattogtunk, ahogy belefert. Megfordult es hattal ugyanezt elkovette! A popsi latvanya csak nehezitette a dolgomat, mert hamar kivegzett volna. Ezert hanyadt fekudt es szembol valltunk eggye. Csokok kozepette ert a robbanas!

(2017-05-08) : majd a kedvenc 69- be fordulást követően érkezett a turbó- fokozat, egy a HÖLGY által előadott, teljességgel kézmentesen, végrehajtott szemkontaktusosan kivitelezett csodálatos francia nyelvlecke.

(2017-04-15) : Kisvártatva már az ezredes környékét puszilgatta és nyalogatta, én meg figyeltem őt a tükörből. Azt kell mondjam nagyon felajzott a látvány, pedig nem vagyok egy narcisztikus típus.

nagyon jó: 18db
(2020-08-26) : Finoman indít majd egyre nagyobb lesz az étvágya, minden porcikámon végig cuppog ! Majd ha kellően felizgat, ami őt is felizgatja akkor jön a másik nagy kedvencünk a francia. Semmi nem marad ki, de a sorrend sem mindegy, hiszen kell annál izgatóbb mikor rajtam fekve csókolózás közben a keblei a golyóim maszirozzák ? Majd az egyre keményebb péniszem kapja ugyanezt...

(2020-08-24) : Eljutottan csodálatos puncijához, ahol hosszabban elidőztem. Remélem sikerült kis örömöt szerezni Mérinek. Majd ő kedveskedett nekem hasonló módon, csodálatos , sokszor molytorkos franciával kényeztetett. Elég hosszan élveztem tevékenységét, nagyon jólesett. Gumit kértem, lovagló pózban kezdtük, közben simogattam csodás testét.

(2020-08-21) : De ugyanugy lassan es kimerten csinalta ahogy En. Hosszan elidozott a mellkasomon es egyszercsak elindult lefele. A zsakot vette kezelesbe, majd egy ovatlan pillanatban tovig elnyelt. De csak egyszer! Ismet a zsakon cuppogott. Ujra es ujra ezt folytatta, amitol orjitoen intenziv erzes volt, mikor tovig vagyok az ajkai kozt. (Nagyjabol, mint egy villamcsapas.) Szivta, falta, szinte csamcsogott rajta.

: 17db
(2020-09-16) : ...és lás csodát a csodás érintésének hatására a velem egykorú is éledezni kezdett. Egy kis kölcsönös francia után,úgy éreztem elég kemény vagyok,hogy gumit húzzunk.Őrületes lovaglás következett szemből.Valami frenetikus volt. Ahoz képest,hogy azt hittem nem leszek képes másodjára hadrendbe állni,és sokáig húzom majd,Méri szemből olyan tempót diktált,hogy pár perc múlva tele lőttem a gumit.

(2016-12-09) : Natúr franciával kezdett, ügyesen, lassan, pont ahogy szeretem. Kicsit a cicik között is játszott, de ekkor inkább gumit kértem, mert nem sok hiányzott a véghez. Beleült szemből, szép volt a látvány, mint ahogy hátulról is.

(2016-09-21) : Ezt követően Méri kényeztetett, mindenre kiterjedő csókokkal, csodás franciába részesített, sokszor teljesen eltüntette a kis barátomat. Vágyamat végsőkig fokozta.