53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Tia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-05 20:49:39

Noctis
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Ó már rég (2018 december) kinéztem magamnak Tialányt a több tucatnyi csodás beszi alapján. És lám ez a nap is eljött, hogy tiszteletem tegyem nála. Nem hittem volna, hogy sikerül egy gondolok egyet s megyek randiszervezés, de így történt. Felhívtam 11 előtt, felvette egy rendkívül cuki hang, Tia. Kockázat és mellékhatás? Hanglejtése fülgazmust okozhat. Régebben írta a bemutatkozásban hogy szereti hallani a leendő vendéget, és én is. Fél1-re kaptam egyórás kérésemnek megfelelő csakfranciás-ismerkedős időpontot, indult a pulzus nomeg a visszaszámlálás.

Száraz tények amik alapján sejthető, hogy jó választás Tia: ~20% istennőarány; több besziíró annyira visszajárós, hogy be is számol újra s újra; évek óta stabil hirdető. A képek már csak hab a tortán.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nekem a város másik felén van de attólmég ismerős, Örs vezéri IKEA vonzáskörzete. Troli van a környéken. Tipp: A hévet ne próbáld keresztezni autóval, nagyon megvárat és késés lehet belőle. A parkolás ingyenes, csendes, árnyas, van hely dögivel, panaszra semmi ok. Kuncogtam a címre érkezvést mert előző barátnőm párszáz méterre lakott ugyanilyen házban, szóval szószerint pont olyan volt minthacsak hozzá jönnék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis panel, kívülről közömbös, belülről nagyon szép a Tialak. Előszoba után jobbra játszós szoba, balra fürdő, a többi helyiséget nem vettem igénybe.

Fürdőben zuhanykabin, száraz kilépő, bőséges tusfürdő, megragadtam a legnagyobbat és kész. Szájvíz egy müanyagpohárral, dezodorok, minden ami kell. Azért egy halk fuck yeaht elmormoltam a nemlétező bajszom alatt a fürdéskori magányomban, miután láttam miylen leányzóhoz érkeztem.

Szobában a rengeteg plüss egy tini szobára emlékeztetett. Mellettük hangszóró és egy csukott laptop. Fiatalos EDM zenéket hallgattunk, tetszett neki, hogy nagyon tetszett nekem. Volt valami ottománféle objektum a ruháimnak. Ágy lehet látott már jobb napokat de nagy volt és kényelmes. Párnák az ülvemozizóknak. Éjjeli szekrényke a szükséges felszerelésekkel, lámpával. Behúzott függöny mögött is volt azért fény.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Óó az az arc, tejóég. Pont ilyenre számítottam nagyon jól körbeírták MTk előttem. Tán keleties/oroszos volt a jó szó? Nem tudom de gyönyörű. Abszolút romlatlan, meg nem mondanám róla hogy hirdető, és meg is voltam szeppenve mert hasonlított egy crushomra. Félelmetesen barátnős, amolyan első éjszakát csak az arcát simogatva egymással szemben fekve átbeszélgetős, szemeibe belebámulós... Számomra kékeszöld szemek, természetes pillákkal. Visszafogott sminkkel ha egyáltalán volt rajta valami. Mosolygödröcske orcája oldalán, a szemével is mosolyog. Vörös hajába bele túrni (a még nem testápolós kézzel), csókra húzni a csukott szemmel puszira váró arcát, na az olyasmi amit át kell élni.

Többi porcikája pont olyan mint a masszázslány szabályoknak is eleget tevő képeken. Kedvencem amikor az ágyról leejtett csípőjével rózsaszín cuccban van és rásüt a nap a hasikájára. Nyárias, szépen barnult bőre van. Feneke íve megkapó, meglepően nagyon ott van amikor öleléskor lejjebb kalandozik a kezem. Ami nem látszik az a jótartású természetes cici amiben van természetes anyag de semmi túlzás, nehezen lehetne kívánni jobb méretet. Udvara nem feltűnően nagy, arányos. A minimálnányi bimbókat öröm ajkak közé venni. Punci apró szirmú virág, nyelvvel jól felkutatható csiklóval, puncirajongóknak ajánlom mert álomszép ott is Tia. Nem szúrt.

Minden része eredeti, tetkót nem láttam, semmi mű, semmi cigi. Nem tudok bele kötni ez van. Arányaiban tökéletesen passzolt hozzám mert kb pont egy kilóval, centivel, évvel kisebb nálam.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után egy szál mosolyban várt Tia. Odaléptem hozzá átöleltem, indultak a finom puszik amik hamar csókká alakultak. Nyakát, füle tövét pusziltam. Mellkasomra tettem kezét hogy érezze ő is az izgulásom. Délre kalandozott kezeivel, csekkolta hogy jól vagyok-e. Elképesztően barátnős. Az ágyra költöztünk és egymás mellé feküdtünk. Ő folytatta az újdonsült játékával való foglalkozást, miközben csókolóztunk hosszasan, összebújva, nyakát alulról átkarolva.

Kértem a szájacskáját amire felpillantott és nagyon beindult mint aki a varázsszóra vár és zöld lámpát kapott. Hátam mögé pakoltam a párnákat, és kértem szemből támadjon. A híres nyelvpörgetős Tia-specialitás az úgy néz ki, hogy a szájában levő makkon játszik a nyelvével körbe körbe gyorsan (ilyenkor a ki-be helyett). Ezt látni nemannyira lehet csak érezni, és valóban különleges. Olyasmi mint a "tongueblow pornhub" keresés eredménye. Semmi klasszikusan pornós elem vagy mélytorok, de itt nem is hiányoltam. Finom, lassú, egészen kézmentes franciás örömökre leltem Tiánál. Ajkai csodásan körül ölelték a velem egykorút, ujjaival ügyesen bánt a környék/zacsik terén. A lámpalázam miatt a folytatást elodáztuk és inkább cseréltünk, hogy agyilag is megérkezzek a helyszínre, valahogy nem lehettem a legkiegyensúlyozottabb lelkiállapotban.

Csendesen élvezi ahogy alkalmi partnere kényezteti. Túl sok reakciót nem láttam tőle csak a végkifejlet felé, 0 megjátszás. Csukott szemmel az angyali arcával várta hogy hogyan játszok a kedvenc hangszeremen, a női testen. A finom nem vadulós kényeztetést szereti, de minek részletezzem a technikám, az neki szól. Miután nyelvemmel ujjacskáiba botlottam, érzékeny maradt és már egy egyszerü oda adott puszitól is összerezzent. Nem tolta el a fejem, és a hajam se lett széttúrva.

Aztán hopp máris céltudatosan folytatta a kényeztetésem, amolyan nem hagyja annyiban jelleggel igykezett megoldani a helyzetet méghozzá nagyon jól. Egy pillanatra azt hittem gumiért nyúl de végül a testápoló került elő a szekrénykéből. Nagyon régen masszázslány volt, éshát olyasmi kézi felvezetéssel állított fel, majd finnyát nem ismerve folytatta oldalról, szájjal. Láttam a pörgő nyelvét, ügyes kezét dolgozni közben, én meg elkalandozhattam a testén. Az érzések és a látvány meghozta gyümölcsét méghozzá a szájába lüktetően, végig. Egy cseppet sem láttam viszont, elvitte magával. Végem volt mint a botnak, ezalatt ő a fürdőben eltüntette a szájából a dolgokat és megtisztult odalent is.

Még volt vagy fél óránk, így felajánlottam hogy megmaszom a testápolóval, és akkor közben tudunk beszélgetni. Intelligensen hozakodott elő a közös témákkal, pedig alapvetően csendesnek ismertem meg, nem egy harsány leány. Itt már további kényeztetésre nem került sor (de a lehetőség adott a fickósabb legényeknek). Csak amolyan kielégülten beszélgetsz a csajoddal miközben simogatod feeling, nekem az ilyen pillanatok nagyon fontosak. Tudom most leszek megkövezve mert aktus mentes randi volt... Megfordult, én a feje mögé ültem és nyakát és cicijeit masszíroztam és így beszélgettünk távoli vidékekről, autókról, sorozatokról. Így "fejjel lefele" loptam olykor csókokat, és öröm volt szemébe nézni, arcát fürkészni ilyen szögből is. Már 5 perccel túlléptük az órácskát amikor nekem jutott eszembe emlékezni hogy nem maradhatok itt egész nap, ő a mennyiidőnkvanra egy jókora nemtudommal válaszolt, ez kérem a no-TP. És még hagyott nyugodtan zuhanyozni. Egy piros nyári szexi ruhában ült az ágyon miután visszajöttem a ruháimért. Bepillantás a következő randiba? Ígéretekről leszoktam de nagyon szomorú lennék ha nem láthatnám viszont ezt a lányt...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csak a telefonban esett erről szó. Az elején egy plüssállat alá tűztem pár szálat amit egy gróf tesz különlegessé. Extrák szerintem nincsenek, én még az alapokkal is alig éltem, ennek ellenére megérte számomra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Annak ajánlom Tiát, aki szereti a lágy nem vadulós kényeztetést, igazi 100%-os barátnő feelinget akar valódi csókokkal bújásokkal beszélgetéssel. És persze az ízig-vérig természetes, ügyes és intelligens, és nem csontkollekció lányok kedvelőinek. Ki kell emeljem a gyönyörű, mosolyra termett arcát, egyenes szálú vörös haját és a cuki hangját. Az élet túl rövid hogy kihagyjunk egy Tia-élményt, mostmár értem az itteni rajongást iránta!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-10-26) : Eddig kimaradt a 69, mostanában ezzel kezdtünk, most sem hagyjuk ki, beszélgetés után belekezdünk, puncija gyönyörű, frissen borotvált és nagyon rendben van, én azt nyalom, Tia a farkamat éleszti újra. Megkérem hogy legyen olyan rész hogy csak nézem ahogy ő csinálja, közben a testében is gyönyörködöm oldalról, itt még szájbaélvezés a tervem, de módosítom és gumit kérek, az ágyhoz állok Tia bepucsít az ágyon

(2020-08-20) : Ennek megfelelően kezdtünk bele, ezúttal nem 69, hanem szemből francia, pont olyan zenék szóltak hogy ütemesen mozgatta a száját én meg az ágyon feküdve toltam a szájába ütemesen, pont szinkronban voltunk, elkaptuk a ritmust, és olyat is sikerült látnom amit még soha tőle és el se hittem volna ha róla ezt írják, jó nyálas volt a farkam, kis túlzással úszott rajta a nyál,

(2020-08-08) : Fölnevet, cuppanok és máris tövét megtámadztva végignyalja. Mint áramütés hasít belém az élvezet. A zene ritmusára jár teste és szopja lompit. Mélyen beveszi és lent is tartja, majd makkom körül pörög nyelve. Ezzel szinte az őrületbe hajt, de vigyáz és inkább bekepja. Puncija száraz, kis nyál és simogatom. Lassan nadvesedik, csiklója duzzad. Franciája változatlan lendülettel folyik közben.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-01) : Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével.

(2020-07-08) : egy kicsit átvette a kezdeményezést és most Ő kényeztetett. Ezek a mozdulatai leírhatatlanok kész élmény. Kis idő múlva jeleztem, hogy az óvszert előkészíthetjük bevetésre.

(2020-05-21) : A forró édes puncikájához érve elidőztem és megmutattam neki, milyen az én francia tudásom. Imádtam minden percét amíg csak nyalakodtam nála, melyet Ő is nagyon élvezett. Ezt követően Ő is megmutatta hogy tudja viszonozni a kedvességet amit kapott.

nagyon jó: 7db
(2020-09-03) : Megfordítottam háttal magamnak és így csókólgattam a nyakát, simogattam őt, legfőképp a melleit, míg ő tovább kényeztetett kézzel. De a száját akartam már érezni ezért kértem, hogy franciával folytassuk.

(2020-07-02) : Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé.

(2020-02-06) : Hanyattfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókolgattam. A puncijánál perceket elidőztem. Nagyon jó volt a nyelvemmel megízlelni finom kis kelyhecskéjét és a reakcióiból ítélve ő is élvezte. Erre a legjobb jelek az a kis remegés amikor eljutott a csúcsra.

: 2db
(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,