38
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Cicis Cicelle szexpartner

szexpartner

Cicis Cicelle-

Nem prémium hirdető
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-05 03:24:38

SamyDeluxe
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cicis Cicelle reagálása

Szia Kedves :)
Én is nagyon jól éreztem magam veled várom hogy Újra találkozunk. Vigyázz magadra nagyon :) puszi

Cicis Cicelle beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Második hívásra sikerült telefonon egyeztettünk időpontot aznapra, nagyon rugalmas volt, lehet szerencsém volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, nem siettem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Első emeleti panellakás, igényesen berendezve, célnak tökéletesen megfelelt. Tetthely egy franciaágy volt. Teljesen otthonosan éreztem magam.
Cicis Cicelle külseje
Az ajtóban már valami látszódótt és hát nagyon izgultam, mikor megláttam az arcát nagyon megynugodtam, kedves aranyos mosolygós arc köszönt vissza.
Ami,a melleit illeti, azok hatalmasak és kőkemények! Nehéz volt levennem a szemem. Eszméltlenül bejöttek. Jobb, mint a képeken!. Én 180 vagyok ő egy fejjel alacsonyabb volt,
Finom barna bőr, kemény husi fenék. MEllesleg Ő van a képeken!

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Szokásos fürcsi után a a szobában találtam magam az ágyon fekve befürdve akcióra készen. Cicelle odabúj és kezébe vette a stafétabotot és jó erősen szopott én közbe hatalmas melleit simogatam. Aztán jól megmarkolásztam, ahogy nem szégyeltem. alig fért a tenyerembe. Követkésképp jött a ciciszex, a farkam daagdt a köztük, szinte eltünt. Ütemre előbujtak és Cicelle erősen szorította ki ne szökjön a lompos. FAntaztikus látvány volt.
Majd 69 jött megfordítottam a fenekét az arcomba húztam ő pedig szpott jó keményen végül a szájába élvezve feküdt rajtam rajtam és közbe minden cseppet kiporszívózott belőlem, tövig szorította a farkam, hogy az utsó csepp is kijöjjön a csapból.
Végü zsepibe átmentette a tévútra tért utódokat :)
NA de itt nekem végem volt, mint a botnak, köv körre már nem léedt fel így aktus elmaradt.
Maradék időt elbeszélgettük, gyors fürcsi közbe rendeztük a dolgiankat és utamra tértem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden előre megbeszélt módon korrektül zajlott. Egyedül a lenyelést, amire szivesen befizettem volna, de sajna azt épp nem vállalta akkor,.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy tündéri belevaló kommunikatív hülgy! Eszmélétlenül profin csinálja. Maximálisan elégedett voltam a produkcióval. kár, hogy az előjátéknál kidőltem ... na de majd legközelebb bepótolom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cicis Cicelle szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-05 08:32:28
profinak nevezteted a produkcióját, legyen én elhiszem neked, egészségedre.

FunkciókCicis Cicelle legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 9db
(2019-09-02) : Megpuszilta az árboc mellett az ágyékomat, két kezét a farpofámra helyezve magához húzott úgy, hogy tövig eltűntem a szájában. Próbáltam mozogni, de most Cicell diktálta a tempót. Hol kiengedte, hol szinte teljesen eltüntette a péniszemet.

(2018-12-13) : . Ismét ő vette szájába az irányítást, de most már gondoltam eljött a védősapka húzás ideje és kértem, hogy öltöztesse be és misszionárius pózban hatoltam be puncijába,

(2018-02-23) : Masszázs után hanyatt feküdtem és Cicelle megpróbált NF-al életet lehelni belém. Ez sikerült is neki, majd később kértem, hogy forduljunk 69-be. Ekkor vette le csipkés bugyiját

nagyon jó: 29db
(2020-08-17) : Fél órára érkeztem csupán, mivel első találkozásunk volt, és sietős is volt a dolgom. Fürdés után szobába be, majd kölcsönös francia következett. Szerencsémre szimpatikusnak talált...

(2018-11-04) : Most csak egy gyors franciás programra ugrottam el, de abszolút kihozta Cicelle a kevés időből is a maximumomat. Szexi kis rövid ruhában fogadott, amiben a popsi fele kint volt, már magában ez is vérnyomás emelő látvány.

(2018-10-02) : Átöleltem, és a parányi felsőt lassan felfelé húzva kezdtem lefejteni róla. A két méretes gyönyörű félgömb pedig kibuggyant rejtekéből. A selymes tapintású gyönyörűségekbe temettem az arcom, és beszívtam az illatukat.

: 70db
(2020-08-21) : Érkezés után a szobájába invitált. Egy rövid beszélgetés után kaptam egy friss törölközőt, és a fürdőbe invitált. Gyors tusolás után, a szobában várt a csini köntösében. Mikor...

(2019-09-17) : Technikája páratlan, kicsi nyelvét változatosan használja. Több pozitúrában is csináljuk; egyik kedvencem ezek közül, amikor ő a hátán fekszik és hol a cicik közé teszem meredező férfiasságom, hol pedig a pici ajkai közé finoman "kényszerfranciát" imitálva. A franciája a legjobbak között van (ha nem a legjobb:)), amit kaptam valaha. Ráadásul szereti is.

(2019-04-29) : Elég rég volt ilyen alkalom, hogy ilyen jellegű örömökben részesitettem magam és képei alapján úgy gondoltam o megfelelő lesz . Fürdés után szexi fehérneműben vart a szobában ahol ...

lehetne jobb: 2db
(2014-12-23) : Mikor zuhanyzás után betértünk a szobába kis beszélgetés után már a szájában is voltam. Technika jó,majdnem teljesen eltünteti amit el kell,

(2014-09-05) : Már helyezkedik is a kényeztetésemhez, így beletörődően hátradőlök, a kellemes kényeztetést sosem utasítom vissza. De jaj, a rossz előjelek nem hazudnak, mert jó ideig csak kézimunka folyik, miközben beszélgetünk, ez így nem túlzottan izgató. Lassan azért csak munkára bírja a kis száját, és valamivel javul az összkép.