ALICE szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-04 10:52:36

Majomcsapda
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam őt, azonnal felvette. Szerencsém volt, egy óra múlva mehettem. Azért a vírus előtt ilyen ritkán volt....
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lehet piactól nem messze. BKV van a közelben, pár perc séta a metró(pótló), meg van villamos is. Parkolás fizetős, de könnyen találtam helyet. A kapu költözés miatt épen nyitva volt, így a csengővel sem kellett bénáznom, egy gyors telefon, és már mehettem is fel.
Helyszín
Lakás a folyosó végén. Az ajtó nyitva, mögötte Alice vár. Az előszobában egyik oldalt a vizes komplexum, szemben Alice (és a cica) privát tere, másik oldalt a baszoba.
A fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel. Törölköző frissen mosva, 5-6 tusfürdő (én egyszerre úgyis csak egyet használok, így is a bőség zavarával küzdöttem a választásnál), szájvíz.
A szobában franciaágy, egy szekrény (Alice kényelmesen rá tud támaszkodni), az ágy mellett tükörcsík a nézelődéshez.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Arc:
5
Alice nekem nagyon bejön. Utoljára a vírus előtt találkoztunk, akkor volt egy kis poci, de azóta 5-6 kilót ledobott. Szexi. Az ajtó mögött miniruhában várt, alatta semmi :D. Tetszett. Alice nyilvánvalóan nettó 24 éves, de ezt a kort a kedvezményes 18%-os áfával kell a kort bruttósítani, nem a rendes 27%-al. A kép régi, ahhoz képest épp egy lehelletnyi poci van, viszont a mellei igencsak megnőttek - szerencsés helyre kerültek a kilók.

Action
Natúr francia végig:
5
Mire fürdés után bevágtattam a szobába, Alice már ledobta azt az egy ruhadarabot, és meztelenül várt. Visszafogott szájrapuszik, és ismerkedős jellegű nyelves kísérletek után egyből megfordítottam, és az ajtóhoz nyomtam - ő meg a fenekét nekem. Állva kezdtem őt simogatni, és a kezével Alice sem tétlenkedett. Nagyon szeretem benne, hogyha egy-egy ujj/kéz a szája ügyébe kerül, azonnal bekapja és elkezdi szopogatni.
Így egyből realizáltam, miért is vagyok itt, és átbotladoztunk az ágyra, ahol azonnal bekapott. Mivel most épp olyan kedvem volt, magam alá igazítottam, és úgy dugtam (finoman) a száját. Ilyenkor mindig előjön belőlem a vadállat (és a pornófilmes szocializáció), de sajnos jólneveltségem megakadályozza a túlzásokat, meg Alice is olyan kicsi és törékeny :D.
Ha már a kezem ügyében volt, elkaptam Alice punciját, és a korai magömlés elkerülése érdekében (meg mert szeretek nyalni és ujjazni), kezelésbe is vettem. Sajnos popsizni nem lehet - ha lehetne, már koldusbotra jutottam volna, mert naponta mennék.
Írhatnám, hogy Alice jól reagált a kényeztetésre, és többször elélvezett de nem tudom igaz lenne-e. Hangok, testmozgás és nedvesedés volt bőven, és nagyon izgató is volt - a foglalkozás elérte célját.
Miután jelezte, hogy most már elég volt, áttértünk Alice egyedi franciájára - ha jól emlékszem, most éppen térdeltem az ágyon, és ő elém hasalt. Sec perc alatt a szájába mentem. Utána elfordult kicsit megtörölni a szája szélét ;).
Ezután már csak arra volt energiám, hogy végigbeszélgessük a hátralevő időnket.
Elszámolás
Távozás előtt cserélt gazdát a csomag. A vírus alatt kicsit visszafogtam magamat, nem vagyok naprakész, de ha nem tévedek nagyot, akkor a magasabbik pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem először, és nem is utoljára voltam. Alice különleges élményt tud adni, ha odafigyelsz kicsit (ő rád mindig nagyon!), és tudsz disztingválni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-05 14:02:24
Kedvelem a humorod - ezt nagyra értékelem. Szeretem a tömörséged - ezt most helyenként túlzásba vitted.

Donhuan17
Lelkes irogató
2020-08-05 09:56:53
>Igen!Ő tényleg csodálatos!Pici lány,de szívós,értelmes,ügyes!:)Első számára a vendég!A beszámolód jól tükrözi ezt!:)Követendő példa lenne itt sokaknak a lányok közül,akinek nem inge....:)

2020-08-04 14:05:11
Nagyon király lett a beszid, mert azon kívűl hogy tartalmas, sikerült szórakoztatóan is írnod, legjobban tetsző humor volt benne a koldusbotos fejtegetés. Találó, tök igaz és tetszett. Minden rendben a besziddel.

2020-08-04 13:29:18
Jó beszi. Én ugyan tudok disztingválni, de szerintem Alice különleges élményt tud adni annak is aki tud, és annak is, aki nem tud. Ő a csodaország királynője, sőt ő abban maga a CSODA. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-08-04 12:04:11
Jó kis beszit kanyarítottál és Alice is átjött teljesen. Gratula nektek.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 41db
(2020-05-29) : Ahogy a gumi rám került, gyorsan még koppanásig a szájára vett, majd pillangós puncijával pacizni kezdett rajtam, kisajkai körülöleltek és minden egyes lökésnél halkan nyögve elkezdett engem is végérvényesen a mennyország felé repíteni.

(2019-11-01) : Majd a lábfejét is a punciig. Ott nem sokat töltöttem el, kicsit belenyaltam, kicsit ujjaztam, majd felültem a mellére és a szájába adtam farkam. Ott játszottam vele, mert nem mindig adtam a szájába, néha egy kicsit elhúztam... Ez se bírta sokáig, majd a fülembe súgta, hogy mit szeretnék, erre a kérdésre, csak egyet felelhetem: "szedj szét!" És megtette...

(2019-08-26) : Pár nyalintással körbe szaladt a területen és lendületesen rávetette magát a farkamra, mint aki már hetek óta nem kapta meg az adagját. Két három óvatosabb cuppantás (értsd félig már bekapta) után, olyan természetességgel, mintha csak a reggeli zabpehely falatot enné tövig nyelte a répát.

felejthetetlen: 76db
(2019-09-20) : Ezután az ágyra kerültünk, folytatódott tovább a kényszerfranciás program, amit Alice igazi pornós odaadással csinál. Mintha csak a farkam létezett volna neki, nyelte csak nyelte, járkált a feje fel-alá.

(2019-09-07) : Csókja nagyon finom.Aztán felvettem a lusta pasi felállású poziciót,ráültem a bárszékre.Nagyon jó a franciája.Az egyik legjobb a városban.Sok lánynál voltam már,de az övé nagyon finom

(2019-08-29) : Sokan megírták már, de ezt tényleg nem lehet elképzelni, leírni is nehéz, de átélni szinte kötelező. Mire felocsúdtam hogy itt pózváltás történik, ALICE még el se helyezkedett a művelethez, a makkom már a garatán áthaladva küldte felém a villámcsapásszerű kéjhullámokat. És megint. És újra, minden alkalommal, ahogy fejét fel-le bólogatva tövig tüntetett el.

nagyon jó: 61db
(2020-03-31) : Változatos kényeztetést kaptam, s minden egyes nyelvcsapással hangolódtam arra, hogy milyen lesz benne lenni. Azt hiszem ő kérdezte meg, hogy húzunk-e gumit,

(2019-10-13) : Leült az ágy szélére,én eléje álltam és szájába adtam a farkamat.Végignyalta és nyálat csorgatott rá,majd egyre jobban kezdte elnyelni,míg egyszer csak el nem tüntette teljesen.

(2019-09-22) : Amikor finoman cirógatni kezdtem, halkan dorombolni kezdett, nyelvével pillangóként cikázva a makkomon a franciázás egy egészen új szintjét ismertette meg velem. Más lányoknál ilyenkor tabu a haja, ALICE viszont még jó néven is vette hogy összefogtam neki - ha már így szerettem volna egyébként is - és szinte ő diktálta a tempót az én örömöm csúcsai felé.

: 33db
(2020-10-22) : kis pihenés, beszélgetés semmiségekről és már ajánlkozott is a második körre. kicsit le voltam már fáradva munka meg stressz meg csak úgy a mindenségtől, ugyhogy kértem had legyek csak egy utazó a gyönyör világában és már rám is mászott nem cifráztuk nagyon, hol simulós hol nagyobb tempós vágta következett amit kellemesen sokáig elhúzva tudtam élvezni amig a vég el nem ért.

(2020-08-18) : Fürcsi után meztelenül várt az ágynál. Szépen befeküdtem az ágyba és mondtam neki, hogy fáradt vagyok és átadom a kisebbik énem neki és a mélytorkos élvezeteknek. Finoman puszilgatott erre arra kalandozva, szépen felcirógatta az ezredest, majd mikor megmerevedtünk rendesen úgy letorkozott, hogy kapaszkodtam, mint a buszon, nehogy elboruljak.

(2019-12-14) : Leült az ágyra és a szájába vette a farkam. Szinte azonnal torokra, lent tartotta szopta nyalogatta. Kb egy perc alatt átfutott az agyamon hogy azonnal végem.