134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-04 00:43:33

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
1
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-04

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
4
Telefonon próbáltam hívni egy másnapi program reményében, a többedik kísérletem után vissza csörrentett, ekkor már rögtön el tudtam érni. Egy igazán kedves hanggal volt szerencsém társalogni, ahol mindent megbeszéltünk a programunkal kapcsolatban. Kérte, hogy a találkozónk napján még tíz óráig jelezzek vissza telefonon, mert csak így leszek komolyan vehető. Küldtem még egy VTR-t és másnap telefonon jeleztem a szándékom komolyságát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Először a BKK utazástervezőjét használtam amiből kiderült, hogy tőlem indulva szinte az összes tömegközlekedést képviselő járművet igénybe kellene vennem (busz, metró, villamos) Ezt a lehetőséget gyorsan elengedtem, az autós megközelítést választottam, GPS segítséget igénybe véve. A parkolás nem volt egyszerű, kell hozzá szerencse, na meg idő. Tudtommal ebben a kerületben mindenhol fizetős és a magasabb besorolású tartomány. Érkezésemkor telefonon kerestem Larát, Ő meg SMS-ben küldte a bejutáshoz szükséges információkat, ami tartalmazta a kapu kódját, az emeletet, és az ajtószámot.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Több emeletes épület többedik emeletén rendel Kedvesünk. Szépen berendezett ízléses környezetben fogad, ragyog minden a tisztaságtól. Az órát és a tükröt egy picit hiányoltam, de minden más megvolt a tökéletes programhoz. A fürdőben kád és elegendő kencefice az alapos tisztálkodáshoz. Van száraz kilépő, a zuhanyfüggönyt egy a kádat félig eltakaró plexi helyettesíti. A szoba és a konyha egy légtérben található. Több székre is lehet pakolni a ruhánkat, és van egy remekül rugózós franciaágy, friss lepedővel leterítve.
Lara külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
2
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A haja rövidebb mint a fotókon látható, és van 1-2 kiló többlet is a fotókhoz képest, meg van még 1-2 év különbség az adatlapi adatokhoz képest. A feltöltött képein viszont nem láthatóak az igazán formás keblei, amit sok tinilány is megirigyelne. Egyberészes színes ruhában fogadott, ez később a dereka köré került, szabadon hagyva minden lényeges részt. Kellemes mosolygós arca van, összességében igazán dögös milfnek jellemezném. Igen beszédes teremtés, nála kizárt, hogy az a bizonyos kínos csend bekövetkezzen, bár szóhoz jutni is nehézkes dolog mellette. :-) A frissen mosott haja még nedves volt és kellemesen illatos, mint mindene.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Kijöttem a fürdőből és mondta, hogy menjek oda, mert rögtön meg akar kóstolni. Nem várta meg amíg oda megyek, rögtön jött is felém és már csókolt, a cerkát elkapva húzkodni kezdte. Nem sokáig mert ez a kóstolás dolgot komolyan gondolhatta, elém térdelt és már kóstolt is. Nagy élvezettel "tűrtem", hagytam had kóstolgasson. Valahogy beterelt az ágyba, egy párnát nyomott a fejem alá és tovább kényeztetett a szájával. Na ezt nevezném én igazán bő nyálas kényeztetésnek, csorgott minden felé mikor megpihenve rám nézett, olyan köldökzsinór kötelékként kötött össze minket egy hol vékonyabb, hol vastagabb nyálcsík. Nem mondom igazán izgalmas látvány volt, amit tetézett a jól hallható szürcsögéssel, cuppogással, nyögdécseléssel.

Időt kellett nyernem, ezért megkértem had nyalhassam egy kicsit a punciját, Ő a hátára feküdve rögtön kínálta nekem a lehetőséget. A combjait alaposan megpuszilgatva érkeztem a puncihoz, és már nyalakodtam is. Lara közben biztatott " ez az, jól csinálod, juj de finom, nyald szét a puncimat" én igyekeztem tenni amit mond, de megint ott tartottunk, hogy ismét időt kellett nyernem, mert közben szorgosan az ágyat dugtam és félő volt, hogy oda durranok. Cselesen gumit kértem, de olyan gyorsan rám került hogy még mindig az időnyeréssel küzdöttem. Az sem sokat segített, hogy előtte még volt egy kis bő nyálas szaxi és gumihúzás után ismét a szájába vett.

Kértem tőle a misszi pozíciót, Ő a hátára vágta magát, én meg mint egy reumás teve másztam a lábai közé, mert kellett még idő a fokozott izgalmi állapotom elveszése érdekében. Nyelves csókok közepette igazított magába, de a behatoláskor mélyen a szemembe nézett, és közölte "gyerünk dugjál meg rendesen".
Ez olyan jól sikerült, hogy pillanatok alatt fellökdöstem az ágytámláig és a fejével ütemesen az ágytámlát kocogtatta. Én ezt kifejezetten izgatónak találtam, Őt meg nem zavarta, mert verbálisan tovább biztatott " ez az, erősebben, gyerünk csináld, adjál a puncimnak rendesen". Már nem akartam további időt nyerni, itt már csak egy hatalmasat akartam élvezni a forró puncija ölelésében és a száját sűrűn csókolva, ami meg is történt. Durranás után le akartam fordulni róla de nem engedett, biztatott, hogy bátran feküdjek rá és szuszogjam ki magam. Szuszogás közben a ciciket simogattam és élveztem a további csókjait.

Tisztálkodás után kávéval kínált, köszönettel elfogadtam. Kényelmesen megkávéztunk, a következő lehetőséget én már elengedtem az idő szűke miatt, de Lara nem engedte el, közölte, hogy a maradék 10-15 percbe annak még bele kell férnie.
Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem, miközben én csak vonaglottam meg nyögdécseltem.

Tisztogatás, szájtörlés, tusolás és ölelkezős búcsúztatással távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlagostól kevesebb virágszálat igényel Lara látogatása, ami nem azt jelenti, hogy élményből is kevesebbet kapunk. Nagyon megérős program volt, rögtön az elején egy asztalkára tettem a csokrot.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csupa jó élményben volt részem Laránál, itt szó szerint el lett kapva a bögyörőm. Érdekes élmény volt a folyamatos verbális biztatása, engem nagyon felspanolt vele, igazán élveztem. Lényegében itt rólam szólt minden, mikor nem akcióztunk akkor valamivel mindig kínált, vagy a kényelmes elhelyezkedésem körül ügyködött.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-16 07:06:23
Marhajó érzés lehet, amikor egy bestia elkap és neked kell menekülni nehogy idejekorán eldurranj.... de utána még a második kört is kierőszakolja belőled. Jaj, de szép dolgok ezek!

2020-08-05 12:58:59
Csak simán Joe.

2020-08-04 17:47:29
A csuda vinne el, megint milyen rohadt jó írást toltál ide! Pazar élményed kitűnő köntösbe került, csak Gratulálni tudok! :)

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-04 12:07:22
Volt nem régiben Larának egy mélyrepülése a beszik terén, de sejtettem, hogy az csak egy átmeneti légköri zavar lehetett. Most újra magasan szárnyal, úgy ahogyan szokott.

2020-08-04 12:01:31
Lara - t még nem ismerem, de a beszámolód nagyon arra inspirál, hogy ezen változtassak.
Köszönet a megírásért és gratula a kiváló élményhez.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 8db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-01-22) : A csók közben kezeink bejárták egymás testét finomságait majd az édes lement farkamhoz és egy fantasztikus NF-ban részesített keményre varázsolva engem.Ezt finoman nyálasan tette engedte ameddig engedni tudta szájában.

: 15db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...